Bogata oferta rekreacyjna: Spa, sauna, centrum fitness i salon piękności, medytacje, streching, pilates, jogging.
Udogodnienia dla dzieci: miniklub (5-11 lat), brodzik, menu w restauracji, opiekunka do dzieci (na życzenie, płatna).
Rozrywka: salon gier, kręgle, bilard, muzyka na żywo.
Rozbudowana infrastruktura: hotel położony na terenie prawie 3 hektarów, 2 baseny, jacuzzi, 4 restauracje, 4 bary, pralnia.
Fantastyczny hotel posiada przestronne pokoje, czystość oraz miłą obsługę. Jedzenie jest bardzo dobre i przygotowywane na miejscu. Udogodnienia, takie jak baseny i animacje są dobrym urozmaiceniem pobytu, a lokalizacja sprzyja zapoznaniu się z kulturą i miejskim życiem.
Rewelacja ! Hotel czysty że smacznymi śniadaniami. Co wieczór piękny widok na zachód słońca 🥰
Lokalizacja, czystość , pyszne śniadania, basen.
Hotel spełnij wszystkie moje oczekiwania. Pokój delux z widokiem na basen był duży i przestronny. Codzienny sprzątany z wymieniana pościelą oraz ręcznikami . Baseny duże . Śniadania bardzo dobre i różnorodne . Obsługa bardzo pomocna .
Nowoczesny desing - Zaraz przy plaży Spokojny Dobra lokalizacja -siędzie blisko Śniadania
Nie zauważyłam
Świetnie umiejscowiony Hotel, tuż przy plaży. Wygodnie ,przyjemnie z dobrym jedzeniem, konkretny basen do pływania. Na pewno to miejsce odwiedzę ponownie.
Byłam na przelomie grudnia i stycznia i jestem zachwycona, pogoda, kilmat, okolice, poprostu super, bardziej mi sie podobalo w tajlandii niz na dominikanie i meksyku.
gorąco polecam, hotel i obsługa na najwyższym poziomie! a za rogiem tanie uliczne bary z wysmienitym tajskim jedzeniem (unikajcie eleganckich restauracji - wysokie ceny za marną jakosc)