Pharos Apartments

3.5

Bardzo ładny obiekt, obiekt posiada własne wyroby, np. wina. W środku jest przestrzennie, jak na standard 3* prezentuje się świetnie.

Świetnie, za taką cenę wyżywienie z pobytem, nic tylko brać

Hotel nowy czysty w dobrej lokalizacji. Dużo zieleni przy samym hotelu. Sala jadalna bardzo ładna.

Serdecznie polecam, smaczne posiłki, obsługa uprzejma :) pokoje są sprzątane codzienne

Słabo , bez wybrzydzania,ale co do jedzenia to jedno i to samo i to bez rarytasów . Także nie bardzo jest co jeść. Piwo w porządku owoców brak jedyne co było to przez 8 dni arbuz jeśli chodzi o jakieś słodkości to ciasto co drugi dzień też naprawdę słabe. Nie wiem co jedzą tam dzieci, ale my stołowaliśmy się na mieście jedyne co tam jedliśmy to śniadanie . Ogólnie hotel ok czysty,klimatyzacja działa.

Nazwa  Pharos Apartments
Miejsce  Czarnogóra / Riwiera Czarnogórska / Bar
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, bez paszportu

Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami

Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami

Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe

6.5

3.5

Wyświetlono 52 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kamil

Zweryfikowana opinia pracownika

Zalety

Własne wyroby Przestrzenny Pokoje schludne, nowoczesne Piękny ogród, słoneczny taras Bezpłatne Wi-fi

Bartek

Świetnie, za taką cenę wyżywienie z pobytem, nic tylko brać

Zalety

Jedzenie, położenie, cena

Wady

Nie wolno patrzeć w górę na pajęczyny

Zalety

Woda z kranu nadająca się do picia ( jedyny taki hotel) Możliwość jedzenia posiłków na zewnątrz blisko basenu Brak

Wady

Brak wieszaków na ręczniki w łazience. Bar otwarty tylko do godziny 20:00 😫

3.7
Patrycja

Zalety

Czysty

Wady

Słabe jedzenie

Alicja

Hotel czarnogórski Pharos oceniam bardzo dobrze. Możesz mieć widok na morze, na góry albo ... na gospodarstwo w środku miasta Bar. My właśnie mieliśmy taki niezwykły widok! Drzewa oliwne, pastwisko i zachwycone dzieci widokiem pasących się owiec, kur, perliczek, kaczek, a nawet pawi. Farma codziennie na żywo ! Hotel czysty, panie dbają o porządek i świeże ręczniki. Otoczenie wśród starych drzew oliwnych , cytrusów sprzyja wypoczynkowi. I co najważniejsze, spokój cisza, przemiła obsługa. Wszystko to sprzyja wypoczynkowi. Hotel to dobra baza wypadowa na różnego rodzaju wycieczki po okolicznych plażach, zabytkowej części Stary Bar, czy plażowaniu w okolicznych, najpiękniejszych plażach. W linii prostej od hotelu przy samym morzu, plaży dostępne są obiekty piłkarskie, a przy samej plaży ulokowano dwa stoły do taqballa.

Zalety

Hotel jak na *** wyróżnia się wysokim standardem, komfortem pokoi, czystym basenem, pięknym otoczeniem przygotowanym do spożywania posiłków, które możesz jeść na świeżym powietrzu. Jedzenie jest pyszne i świeże, każdy może coś wybrać dla siebie. Na śniadanie ciepłe crosissanty na gorąco lub tradycyjna jajecznica, kiełbaski, ciekawe, lokalne wędliny. Obiady i kolacje równie pyszne, a do tego wino, piwo i lokalna rakija. Na prawdę każdy może wybrać coś dla siebie. Nawet wybredne dzieci.

Wady

Do morza nie jest blisko, może to być problematyczne dla rodzin z malutkimi dziećmi. My z 11-letnim synem i 16-letnią siostrzenicą pokonywaliśmy tą trasę w ok . 10 min., czyli nie najgorzej. Czarnogóra oliwką stoi, a ja tam nie zjadłam ani jednej - tego brakuje w hotelu.

Radosław

Jeżeli chcesz odpocząć naprawdę, wybierz czarnogórski hotel Pharos, który jest daleki od turystycznych molochów. Posiłki możesz jeść na świeżym powietrzu , w zacienionych miejscach, delektując się widokiem rosnących limonek . Spotkasz turystów, ale nie tłumy z talerzykami. Po dwóch dniach pobytu wszyscy wypoczywający są jak jedna wielka rodzina , a dba o to sympatyczna i oddana obsługa. Nie bez znaczenia pewnie jest wysokiej jakości rakija , której nie żałują gospodarze.

Zalety

Zalet tego hotelu jest wiele. Z takich przyziemnych na pewno czyste pokoje, wymieniane codziennie ręczniki i pościel, sympatyczna obsługa i spokój. Na uwagę zasługuje otoczenie basenu - ponad stuletnie drzewa oliwne, czysta woda i nikt nie zajmuje miejsca przy basenie o 6.00 , nie ma takiej potrzeby hi. Jedzenie jest pyszne, świeże, soki są naprawdę sokami z jabłek i pomarańczy. Jeżeli ktoś narzeka na monotonię kuchni , najzupełniej w świecie codziennie nakłada sobie na talerz to samo.

Wady

Piękny widok na góry zasłaniały trzy dźwigi , ale to nie wina hotelu , a rozwijającej się infrastruktury turystycznej w Barze. Problematyczna może być odległość do morza, do którego może nie jest bardzo, bardzo daleko, ale trzeba przejść przez ruchliwą ulicę, a pasów nie ma . W końcu każdy jeździ tam jak chce i przechodzi , gdzie chce.

Arkadiusz

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Pokój jak i łazienka bardzo czyste. Ręczniki oraz pościel zmieniana każdego dnia w czasie śniadania. Piękny widok z balkonu. Basen bardzo czysty. Jedzenie dobre lecz monotonne. Obsługa bardzo miła i pomocna.

Zalety

Piękny widok ma morze oraz na góry. Bardzo miła, uśmiechnięta i pomocna obsługa. Cały hotel utrzymany w czystości.

Wady

Monotonne jedzenie.

3.4
Tatiana i Edi

Turnus wykupiony w Rego- Bis ,opozniony lot,objazdc2 godziny, bo tunel zamknięty. I tu mile zaskoczenie- czeka na nas pani rezydent Kamila,z obiadem i rejestracja 5 minut. Biuro nie zawiodlocnas kolejny raz,dziękujemy przemilej p. Kamile. Miejski hotel,bardzo czysto,zadbany teren,miły personel. Polecamy mlodym osobom na nocleg i pyszne śniadanie, dalej już lepiej wypad na zwiedzanie. Zgadzam się z negatywnymi opiniami- jedzenie niesmaczne,zimne,podawane przez kilko dni te same dania,wybór jak w stołówce robotniczej,wino kwaśne. Basen maly,w cieniu i zimny. Właściciel arogancki do gości, taki klimat nadzoru i zakazów. Nie ma ręczników na basen. Ogolnie czuć ostrą ekonomię. Szefowa jest bardzo mila kobietą, stara się dogodzić gościom. Ostatnie 3 dni jedliśmy na mieście, pyszne smaczne i tanie narodowe dania ,polecam burek z mięsem cwiartka 2€ . Nie wrocimy tam,ale dziękujemy wszystkim, kto umilil nam wakacje

Zalety

Wyposażenie pokoi i łazienki, smaczne wedliny na śniadanie z firmy Franza, mily personel

Wady

Lunch,kolacja, brak wody pitnej w upal , owoce tylko arbuz,arogancki właściciel

Bartosz

Czysty i zadbany świetnie wyposażony gorąca polecam miła i sympatyczna obsługa bardzo pomocna dobre jedzenie

5.9

Hotel jak na 3 gwiazdki całkiem przyzwoity. My byliśmy w nowszym budynku, standard na średnim poziomie, ale wszystko co potrzeba jest. Jedzenie smaczne, choć wiadomo że się powtarza. Hotel dla ceniących spokój, nie na animacji i głośnej muzyki My byliśmy z biurem podróży Rego Bis i po mimo wcześniejszych obaw, gdyż wcześniej nie wyjeżdżaliśmy z tym biurem, muszę powiedzieć, że biuro bez żadnych zastrzeżeń, a rezydentka Kamila i przewodniczka Agata SUPER!

Zalety

Nowy budynek Smaczne jedzenie Dobre położenie

Wady

Trochę niedociągnięć w pokoju, np brak półeczki pod prysznicem, widoczne kable na ścianie 😉 Ale to naprawdę drobiazgi zwłaszcza że kiedy jedzie się do hotelu ***

K&P

Pobyt bardzo udany, miłe zaskoczenie jesli chodzi o standard -lepszy niż w niejednym greckim hotelu 4gwiazdkowym. Zostaliśmy zakwaterowani w starszym budynku mimo to do niczego nie możemy się przyczepić. Polecamy !

Zalety

Standard pokoju i otoczenia hotelu bardzo dobry Czysto, codziennie sprzątane pokoje i wymiana ręczników Wydajna klimatyzacja Spokojna okolica Smaczne jedzenie Dobra baza wypadowa

Wady

Trochę za mały wybór jedzenia ale głodni nie chodziliśmy, to co podawano było smaczne.

Klara

Hotel nowy, natomiast nie był czysty, bardzo brudne podłogi, kołdra bez poszewki, brak firanek czy zasłon w pokoju, dobrze że rolety były i działały. W łazience brak wieszaków na ręczniki i wentylacja nie działała prawidłowo bo pachniało w niej jedzeniem. Na terenie hotelu dostępny jest basen z którego można korzystać w wyznaczonych godzinach, bodajże do 20, brak darmowego baru przy basenie w którym można by było serwować drinki. Jedzenie było dobre, śniadania niestety bardzo monotonne, codziennie to samo. Mało owoców, tylko arbuz i banany, a jest ich tak wiele w Czarnogórze ...

Zalety

W hotelu dobrze działa wi-fi. W każdym pokoju telewizor i klima. Basen na plus, niestety bez ratownika. Blisko basenu nie ma koszy na śmieci ale jest niedaleko toaleta.

Wady

Wadą jest kiepska wentylacja i zapach kanalizacji w łazience, do zlikwidowania przez włączenie klimy i uchylenie drzwi do łazienki. Hotel lekko niewykończony, brak szafek nocnych i stosunkowo daleko od plaży... Brak jakiejkolwiek półeczki w kabinie prysznicowej Brak programów w TV.

5.1
Dominika

Hotel nowy, czysty, standard pokojów bardzo dobry, natomiast uważam, że jest kilka sporych niedociągnięć. Między innymi brak wieszaków na ręczniki w łazience, brak poszewek na pościel, brak wieszaków w szafie, brak półeczki pod prysznicem. Wentylacja słabo działała, bo czuć było w łazience papierosy. Klima i wifi na plus, dobrze działaly. Jeśli chodzi o jedzenie, tu jest troszkę gorzej. Śniadania bardzo monotonne, codziennie to samo. Jedzenie tłuste, ciężkie, zimne i również monotonne. Dużym minusem był dla mnie brak świeżych warzyw i owoców (jedynie pomidor i ogórek, który też nie zawsze był, z owoców tylko arbuz i banan i też nie codziennie). Tylko jeden rodzaj pieczywa, zupa codziennie ta sama. Kolacja w zasadzie to były resztki tego, co zostało z obiadu. Brak urozmaiconych deserów i mały wybór napojów (tylko woda niegazowana, sok pomarańczowy i jabłkowy). Mimo wszystko nie chodziliśmy głodni i każdego dnia znaleźliśmy coś dla siebie. Basen na plus. Dużym minusem był tez brak baru nad basenem, w którym serwowane by były drinki, ale zdawaliśmy sobie z tego sprawę.

Zalety

czystość, standard pokojów, basen, dobre wifi, klimatyzacja

Wady

jedzenie, wentylacja, brak baru z drinkami

Bolo

Pobyt w hotelu Pharos oceniam dobrze. Nowo wybudowany budynek dość czysty, pokoje duże z wygodnym łóżkiem, dużą łazienką, balkonem z widokiem na morze i basen. Pokoje sprzątane co dzień ręczniki wymieniane,pościel zmieniana co drugi dzien.W pokoju jest lodówka telewizor,czajnik i to tyle. W pokoju brak kawy, herbaty jak i butelki wody.

Zalety

Zaletą hotelu jest piękny widok na Adriatyk,bliskość do morza, sklepów, barów, aptek. Niedaleko jest przestanek autobusowy , z którego można dojechać do Starego Baru. Autobusy jadą co godzinę.

Wady

Wadą hotelu jak dla mnie było brak serwisu kawowego oraz herbaty jak i butelki wody .

Ewelina

Hotel godny polecenia w doskonałej lokalizacji bardzo kameralny , z dużymi pokojami mega wygodnymi łóżkami , fajne balkony z ładnymi widokami my mieliśmy bezpośrednio na góry i boczny na morze . Jedzenie dobre, z basenu nie korzystaliśmy . Taras na którym spożywaliśmy posiłki i pili kawkę wśród winorośli i cytrusowych drzew rewelacyjny. Za tą cenę super . Miasto Bar duże jest gdzie chodzić, plaże szerokie ale kamieniste , Czarnogóra cudna.

Zalety

położenie -blisko do plaży centrum i na promenadę , duże wygodne pokoje

Wady

jedzenie -smaczne ale zazwyczaj letnie, z obiadu niezjedzone podawane na kolację i kolejny dzień , w około plac budowy , ciągły hałas

Kamil

Hotel jeszcze w fazie wykończenia ale pokoje ładne i zadbane, basen czysty, obsługa hotelowa jak najbardziej na plus, codziennie sprzątane pokoje. Jedzenie w porządku choć troszkę monotonne ale każdy wybierze coś dla siebie. Do plaży 10 min spacerkiem jak i do centrum Baru

Ala

Pokoje są czyste, przestronne, łóżka wygodne. Jest klimatyzacja, balkon, suszarka w łazience, czajnik, lodówka. Panie sprzątają codziennie. Wystarczająca ilość leżaków przy basenie. Hotel położony w spokojnej części miasta. Przeznaczony jest raczej dla dorosłych. Brak oferty dla dzieci. Brak animacji. Blisko są sklepy. Dojście do plaży około 10 minut. Napoje są wydawane tylko podczas posiłków. Menu jest bardzo monotonne. Śniadanie jest codziennie takie samo: jajecznica, parówki, kiełbaski, pączuszki z nutellą, rogaliki, pomidory, ogórki. Na obiady i kolacje codziennie oferują kurczaka pod różnymi postaciami. Skromna ilość owoców,warzyw, ciast. Potrawy są dobrze przyprawione. Jeśli ktoś chce odpocząć w spokoju i z daleka od hałasu,to jest to dobre miejsce.

Zalety

10 min do plaży, czyste przestronne pokoje z balkonem, spokojna okolica

Wady

Posiłki - monotonne, mały wybór

Hotel Ok. Czysty, trochę monotonne jedzenie. Otoczenie ładne

Zalety

Nowy hotel, czysty.Mila obsługa.

Wady

Monotonne posiłki.

Polecam hotel, nowo wyremontowany, w pokoju klima, czajnik i lodówka. Miejsce jest genialne, kilka minut drogi na plaże i na promenadę idącą do centrum Baru. Z tego miasta łatwo o wycieczki do Budvy itp :)

Zalety

Basen z leżakami

Wady

Monotonne jedzenie, szczególnie śniadania, przez tydzień jadłam na śniadania kanapki z serem i pomidorem jeśli był.

Pharos Apartments