Pestana Royal Premium All Inclusive Ocean & Spa

Hotel bardzo fajny, przyjemna obsługa. Jedzenie 7/10. Śniadania mógłby być zróżnicowane a niestety codziennie było to samo. Ogromnym minusem w hotelu jest przeszklona łazienka z roletami bez drzwi. Poza tym hotel super. Polecam

Hotel oceniam bardzo dobrze. Pokoje mało nowoczesne(dywany na podłogach, wanna zamiast prysznica, meble w starym stylu) ale za to bardzo duże , przestrzenne, łazienka i balkon też duże, codziennie sprzątane. Smacznego jedzenia bardzo dużo i dostępne przez cały dzień. Woda , kawa , popcorn, alkohol dostępny na każdym miejscu. Hotel za darmo udostępnia siłownię, ćwiczenia np. joga, saunę, baseny odkryte i zakryte, jacuzzi, dużo leżaków, kort tenisowy, plac zabaw, ping pong, animatorów.

Hotel swietny, bardzo duzy, zaraz przy oceanie z prywatna hotelowa winda dla tych, ktorych wspinaczka pod górę nie jest atrakcja. Przepyszne jedzenie w ilosciach nie do przejedzenia, codziennie przez tydzien cos nowego. Przemila obsluga. Genialne zajęcia z jogi/stretchingu na bardzo podstawowym poziomie dla kazdego, bo mimo wszystko nawet bardziej zaprawieni mogli poczuć przyjemne rozciaganie. Przesympatyczna atmosfera, duzo smiechu i żartów. Baseny czyste, z rozna glebokoscia. Wieczorami codziennie muzyka na zywo i inne atrakcje. Bardzo blisko centrum miasta. Mozna bylo pojsc na 4km spacer albo skorzystac z darmowego hotelowego autobusu, ktory kursowal 2 razy dziennie w obu kierunkach.

Tak , bez zastrzeżeń . Miła obsługa , dobre białe wino :-)

Pobyt oceniam bardzo dobrze,obsługa na najwyższym poziomie,troskliwi,życzliwi,mili i uśmiechnięci,pokoje perfekcyjnie czyste,codziennie wymiana pościeli,ręczników.Jedzenie pyszne,urozmaicone,owoce,ciasta wszystko bardzo dobre.

Nazwa  Pestana Royal Premium All Inclusive Ocean & Spa
Miejsce  Portugalia / Madera / Funchal
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, parking

Zielone klify i górskie krajobrazy idealne do trekkingu

Malownicze wioski rybackie i spokojne zatoczki

Zachwycająca przyroda wyspy oraz liczne piesze trasy przez lasy wawrzynowe

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Julia

Zalety

Duża dostępność do wszystkiego. W pobliżu dużo pięknych miejsc i widoków.

Wady

Plaża koło hotelu kamienista z tego względu brak serwisu plażowego.

Pobyt - Maj 2024

Zalety

Zdecydowanie na wyroznienie zasluguje jedzenie, ktore bylo pyszne i roznorodne. Nawet pod koniec okienka niczego nie brakowalo, tak jak to zwykle bywa w innych hotelach, ze gdy pospi sie dluzej lub nie wejdzie na sam poczatek, to potem juz nie ma w czym wybierac. Tutaj przepysznego jedzenia zawsze bylo pod dostatkiem i do dzisiaj nie wiem, jak tak blyskawicznie i sprawnie obslugiwano taka mase ludzi. Zawsze w usmiechem.

Jarek

Pobyt - Październik 2023

Tak , bez zastrzeżeń . Miła obsługa , dobre białe wino :-)

Zalety

Spokojna okolica , baseny , animacje

Wady

Łazienka przejściowa zamiast przedpokoju

Pobyt - Kwiecień 2023

Zalety

Pyszne jedzenie Obsługa,życzliwość pracowników,chęć pomocy w każdej sytuacji

Wady

Nie ma wad

Damian

Pobyt - Lipiec 2022

Ogólnie hotel okej, czysto, miła obsługa. Jak dla mnie minus to jedzenie. Jeżeli wykupicie opcje all inclusive musicie się liczyć z tym że jedzenie to Wam się szybko znudzi. Ileż można jeść fasolki, kiełbasek i bekonu na śniadanie. Jak dla mnie posiłki codziennie wyglądały podobnie. Gdybym tam pojechał jeszcze raz to na pewno bez wyżywienia. Minus to też "turysci" którzy siedzą na ogrodzie przy restauracji hotelu. Często naprawdę do późnych godzin nocnych dochodzi stamtąd hałas. U mnie sie trafiło takie kolo wzajemnej adoracji. Jeżeli ktoś chce naprawdę odpocząć to polecam inne miejsce. Ja osobiście po całodziennej wyprawie na wyspie, gdzie chciałem tylko umyć się i zasnąć niestety nie mogłem tego zrobić ze względu na hałas. Nie mam pretensji do turystów ponieważ każdy odpoczywa jak chce. Pisze to wszystko informacyjnie , aby inne osoby, które mają podobne podejście do mojego mocno się zastanowiły nad wyborem tego miejsca na swoje wymarzone wakacje.

Zalety

Czystość, miła obsługa, udogodnienia .

Wady

Jedzenie .

MAREK

Pobyt - Kwiecień 2019

POBYT 7-DNIOWY Z MALYM DZIECKIEM, DOSTEP DO PLAZY 20-25 MIN NA PIECHOTE,DOSTEP DO MIEJSCA NA PLAZY GDZIE MOZNA POLEZEC ,POPLYWAC 30-40 MIN PIESZO,PLAZA KAMIENISTA,POSILKI PRZEZ 7 DNIA DOKLADNIE TAKIE SAME....NIE SMACZNE ,WYBOR NIE WIELKI,HOTEL Z LAT 60/70 PODOBNO NIE DAWNO ODNOWIONY,,,RACZEJ NAJMNIEJSZYM NAKLADEM FINANSOWYM... SREDNIA WIEKU GOSCI W HOTELU 60/65 LAT, HOTEL BARDZO POLECAM WLASNIE STARSZYM OSOBOM

Zalety

LADNE WIDOKI,

Wady

JEDZENIE,LAZIENKI,DOSTEP DO PLAZY,

Pestana Royal Premium All Inclusive Ocean & Spa