Perre Delta

5.3

Było naprawdę fantastycznie. bardzo dobra lokalizacja hotelu - tuż przy plaży z bezpłatnymi leżakami i pomostem z którego można zejść od razu do wody. Basen czyściutki , zjeżdżalnie dla każdego , jedzenie bardzo smaczne, duży wybór - dużo warzyw , owoce, codziennie ryba. Animacje były codziennie wieczorem - disco dla dzieci a potem coś dla dorosłych , np. karaoke, koncert, gry i konkursy. Klubik dla dzieci w ciągu dnia: malowanie twarzy , tatuaże i zabawy plasteliną albo na placu zabaw. W ciągu dnia zumba , stretching, aerobik w wodzie, rzutki, ping-pong, piłka wodna. Kolacje a' la carte odbywały się normalnie , niestety nie skorzystaliśmy - nie zdążyliśmy. Na miejscu fotograf, który robi zdjęcia jakie tylko się chce (my mamy z wielką papugą ) , wywołują i wracamy z gotowymi fotkami. Codziennie sprzątanie pokoi. Obsługa bardzo miła i pomocna. na najniższym piętrze sklep z pamiątkami i akcesoriami do wody a także ciuchy itp.

Fatalny hotel, opis oferty wprowadzajacy klienta w błąd i niezgodny z rzeczywistością. Jedzenie oraz napoje bardzo ubogie i słabej jakości. Brak restauracji ala carte. Podczas pobytu liczne zatrucia pokarmowe, sami ich doświadczyliśmy. Standard hotelu bardzo niski, wyposażenie hotelu lata świetności ma juz dawno za soba. Odpadające elementy: w łazience odpadająca kabina prysznicowa, odchodzące listwy, podarte kanapy, przeciekający dach, zacinająca sie winda to standard tego hotelu. Brak basenu krytego oraz siłowni. Brak animacji. Obsługa nie mówiąca po angielsku. Brak żelazka a nawet za wyprasowanie jednej rzeczy należy zapłacić 6 eura. Pobyt w tym hotelu był okropny co zepsuło nam wakacje.

Witam, hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek, jedzenie było zimne i mały wybór owoców. Podczas trwania pobytu dużo zachorowań , bóle brzucha , wymioty biegunka. Nie było animacji , restauracji Ala carta. Nie polecam tego hotelu i nigdy tam nie wrócę.

Hotel raczej na 2 gwiazdki, na pewno nie na 5. Byliśmy na koniec maja. Niby hotel powinien już być otwarty a tu nic. Zero animacji, zero występów wieczornych. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. To już 15 raz nasz w Turcji , nigdy nikomu nic nie było a tu cały hotel chorował. Coś nie tak było najprawdopodobniej z jedzeniem. Byliśmy z dzieckiem dziesięcioletnim które przez 4 dni wymiotowało. Reszta ekipy miała mocne rozwolnienia. Ogólnie rzecz biorąc nie polecamy !!!!!

Pobyt przełom wrzesień/pażdziernik. Hotel czysty, zadbany. Ładne otoczenie, piękny ogród. Dwa baseny , trzeci ze zjeżdżalnią. Plaża przy samym hotelu, co jest dużym plusem. Zadbana, szeroka i długa. Jest gdzie spacerować. Dla dzieciaczków plac zabaw . Bardzo duży wybór jedzenia, urozmaicone. Przepyszne ciasta serwowane przy obiedzie i kolacji. Codziennie duży wybór owoców. Popołudniu lody serwowane w barze przy basenie . Drinki w lobby i barze przy basenie. Natomiast przy drugim basenie od 12:00 serwowane lekkie posiłki i piwo. Ręczniki wydawane bez kaucji.

Nazwa  Perre Delta
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Okurcalar
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis

5.3

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Aneta

Pobyt - Czerwiec 2023

Zalety

Lokalizacja, infrastruktura hotelu , pyszne posiłki , obsługa, atrakcje dla dzieci

Wady

plastikowe kubki czasem do napojów

2.3

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Bliskość do morza

Bartek

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Położenie i bliskość plaży.

Wady

Zimne jedzenie, mały wybór owoców, brak animacji dla dzieci i dorosłych .

3.3
Paulina

Pobyt - Wrzesień 2022

Zalety

Szeroka, długa plaża. Bardzo miła obsługa w hotelu. Pyszne jedzenie

Wady

Bardzo słabi animatorzy . Brak wieczornych animacji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Dyskoteka ani razu nie była czynna, choć znajdowała się pod barem przy basenie. Nie czynny pomost, przeznaczony do remontu.