Hotel znajduje się w miejscowości Primorsko, 300 m od centrum gdzie znajdują się sklepy i restauracje.
W odległości ok. 50 m od hotelu znajduje się piękna, piaszczysta plaża.
Dla dzieci: dwa osobne baseny ze zjeżdżalniami oraz plac zabaw.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Ogólna nasza ocena hotelu i pobytu jest pozytywna. Jedzenie było okej, każdy zawsze coś dla siebie znalazł, dla chętnych była możliwość skorzystania z restauracji a la carte. Dużym plusem jest bliskość morza, na plaży dla gości hotelu darmowe leżaki. Po obsłudze było widać, że jest bardzo znużona całym sezonem i polskimi turystami, szczególnie panowie w barze. Pokoje dziennie sprzątane, pościel wymieniana co drugi dzień, podłoga w pokoju nie zamiatana w ogóle, więc wszędzie było pełno piachu. Polscy animatorzy, których niestety imion nie pamiętam, starali się jak mogli by umilić czas, pan rezydent Wiesław również bardzo sympatyczny i pomocny. Okolica to małe miasteczko, we wrześniu kompletnie nic się już tam nie działo, w sklepach pustki.
Największą zaletą hotelu jest położenie blisko morza
Dużym minusem było to, że ludzie z hotelu obok - Perla Beach-mogli korzystać z baru Perla Gold Luxury usytuowanego w lobby, przez to w godzinach przekąsek na pizzę trzeba było dosłownie polować
Hotel był ok, lecz posiada małe mankamenty takie jak wychodząca wilgoć w pokoju, słaby odpływ wody w prysznicu oraz brak cyrkulacji powietrza w łazience. W toalecie w zakamarkach obecna pleśń lub grzyb. W pokojach była czyszczona codziennie podłoga oraz dokładane czyste ręczniki, a te brudne zabierane lecz nie wycierano kurzy. Pokoje wyposażone w niezbędne akcesoria takie jak suszarka do włosów , sejf, wieszaki czy suszarka na pranie. Pokoje duże i przestronne, balkon z dwoma krzesłami, stolikiem oraz popielniczką dla palaczy. W hotelu winda . Basen z czystą - nie słoną i nie podgrzewaną wodą, we wrześniu była lekko zimna, lecz nam to nie przeszkadzało. Dwa brodziki dla maluchów ze zjeżdżalniami . Przy basenie wygodne leżaki oraz parasole. Jedzenia ogromny wybór, ładnie podane, lecz nie były to nasze smaki :) Mimo wszystko zawsze znaleźliśmy coś dla siebie . Do każdego posiłku podawane ciasta, torty. Wszystko świeżutkie i ciepłe . Obsługa hotelowej restauracji dbała o to, aby naczynia po skończonym posiłku nie zajmowały miejsca na stole i zbierała je na bieżąco. Do każdego posiłku mnóstwo napoi do wyboru takich jak: wina, piwo, cola, soki, herbata, kawy z ekspresu. W lobby podawane były przekąski w godzinach 11-18 . Do przekąsek tych należały burgery, lody, frytki, pizza, soczek lodowy, pancakes oraz inne dania. Na all inclusive 5 drinków do wyboru. Drinki były mocne :) obsługa hotelowa zawsze uśmiechnięta, serdeczna i pomocna. Hotel w doskonałej lokalizacji, morze widać z okien, znajduje się tuż po przejściu przez ulicę . Leżaki nad morzem dla gości hotelu w cenie. Blisko centrum miasta. Na terenie obiektu czysto i zielono . W hotelu mieszka piesek i kotek które zrobiły furorę wśród dzieci . Dla dzieci organizowane były przez przesympatycznych animatorów wieczory z mini disco oraz karaoke w którym udział brali również dorośli. W ciągu dnia odbywały się gry typu dart, bule. Rano aqua aerobik.
Czystość Mnóstwo zieleni Pomocna obsługa Przestronne pokoje Ogromny wybór jedzenia
Grzyb w pokoju Nie dokładne sprzątanie pokoi
Pokój ładny, wymieniane roczniki codziennie, odkurzanie z dwa razy na tydzień pobytu.
Animacje w języku polskim.
Widać że hotel już swoje lata ma, jedzenie faktycznie codziennie podobne ale zawsze coś się dla siebie znalazło.
Pokoje czyste z klimatyzacją,codziennie sprzątane w pokojach, bardzo miła i starająca się pomóc obsługa, jedzenie bardzo różnorodne tak ,że każdy znajdzie coś dla siebie. Przy hotelu znajdują się 2 baseny dla starszych i dla dzieci,codziennie animacje dla dzieci i dla dorosłych z polskim animatorem.
Bardzo blisko hotelu jest plaża ,dosłownie parę kroków i jesteśmy już nad morzem😀♥️
Zostaliśmy zakwaterowani w części Golden. Pokój dla 2 dorosłych osób - bez zastrzeżeń. Otoczenie OK - blisko plaży i od centrum też niedaleko. Obsługa hotelowa : pokojówki + stołówka + lobby bar BEZ ZASTRZEŻEŃ . Ogólnie : sympatycznie , miło , przyjemnie. Rezydent Wiesław - SUPER GOŚĆ. Byliśmy na wycieczce do Sozopolu. Wycieczka udana , fajna i ciekawa. Koszt 40 euro od osoby , to trochę przesada. 20-25 euro to w/g naszej oceny byłoby w porządku. OGÓLNIE - dla nas "GITARA".
Najbardziej to fajna lokalizacja tego hotelu - blisko morza i plaży , leżaki bezpłatne i w tym terminie łatwo dostępne. Ręczniki pokojowe oraz plażowe + szlafroki kąpielowe. Było dużo dzieciaków z rodzicami , ale byli chyba dobrze zintegrowani bo bawili się świetnie. SORRY - to opinia DZIADKÓW.
Urządzenia łazienkowe sprawne , ale kabina prysznicowa z deszczownicą przeciekała. Podczas użytkowania woda z kabiny przeciekała na zewnątrz - na posadzkę.Dla 2 osób dorosłych to mały pikuś , natomiast dla rodzin z dziećmi ?. Wielka w/g nas szkoda , to to , że nie stać hotelu na dodatkowy mały ręcznik podłogowy - potrzeby przy wyjściu spod prysznica. No i pomieszczenia stołówki nie pasują do tego hotelu. Rozumiemy , że to jest prowizoryczne rozwiązanie bo do pomieszczenia lobby nie ma STARTU
Zgadzam się z opiniami innych, iż hotel lata świetności ma już za sobą. Myślę że jeszcze 10 lat temu mógł robic niezle wrażenie. Natomiast uważam, że i tak jest to fajny hotel, widać że starają się utrzymać poziom, dla rodzin z dziećmi naprawe super. Pokoje są przestronne, widok mieliśmy na basen i morze dlatego daje dodatkowy plus. Natomiast lazienka o ile jest duża i ladna, to tak samo zaniedbana. I znów zgodzę się z niektórymi opiniami, że w łazience jest pleśń. Jej jej duzo, przy umywalce, w prysznicu a przy wannie to już w ogole. Mogli by zadbać o tą kwestię, ponieważ odbiera duzo z atrakcyjności. Dodatkowo pleśń w łazience powoduje, że po prostu w pokoju śmierdzi stechlizna. Fakt, idzie to wywietrzyć ale jednak. Trochę więcej zaangażowania Pan sprzątających i było by naprawde ok. Co 2 dni Panie sprzątają pokojez zmieniają pościel i ręczniki. Restauracja bardzo przyjemna, a codziennie do kolacji Pan grał na gitarze. Dań mega duzo do wyboru, jedne lepsze inne gorsze ale to zawsze kwestia indywidualnych preferencji. Śniadania, obiadu i kolacje naprawde obfite. Każdy znajdzie coś dla siebie, wybór dań ogromny. Przekąski w lobby barze codziennie te same, ale wybór również duzy od pizzy i hamburgerow, po kanapki, ciasteczka, frytki, bułeczki, lody itd. Głodnym się tam nie chodzi :) alkohole all inclusive tylko lokalne plus piwo, lepsze platne. Basen rewelacja. 2 baseny że zjeżdżalniami dla dzieci, 0,6m. Dzieciaki mają mega frajdę. Duży basen również fajny. Woda bardzo przyjemna, czysta. Leżaki przy basenie są, natomiast Polactwo widać gołym okiem, rzucone reczniki z samego rana na 2,3,4 leżaki, po 2-3 h nikogo na leżakach. Bardzo niefajne zachowanie. Nawet rezydent zwracał uwagę na takie postępowanie ale I to nic nie dało. Natomiast pomijając ta kwestiez zawsze znalazły się 2-3 wolne leżaki, nigdy nie zostaliśmy bez. Hotel znajduje się w pięknym położeniu, bliziutko pieknej plaży, wystarczy przejsc przez ulicę i można cieszyc oko wspaniałym widokiem. Plaza trochę brudnaz ale to ingerencja niestetu czlowieka. Pełno fajne, patyczków itd. Leżaków hotelowych i parasoli bardzo dużo, codziennie mieliśmy swoje w 1 linii dzieki czemu dziecia zawsze byly na widoku. Morze czyściutkie, cieple. Rewelacja. Animacje dla dzieci w hotelu również są. Natomiast 3 Panie prowadziły je mocno za karę. Ale za to nadrabiali młodzi chłopacy z Polski, mieli werwy za 5. Świetnie prowadzili animacje wieczorne dla dzieci, dzieci ich oblegały. Bardzo fajni, mili i do pogadania. Jeden z chłopaków również pokazywał naszym dzieciom sztuczki magiczne, dzieci były pod wrażeniem. Także indywidualne podejście mega fajne. Blisko jest również do centrum miasta, promedlnada obok, naprawde atrakcji na tydzień w bród. Pomimo kilku uchybień polecam hotel, spędziliśmy fajny czas, dzieci zadowolone i to się dla mnoe najbardziej liczy
Lokalizacja Baseny że zjeżdżalniami dla dzieci Wybór w restauracji Przestronne pokoje Bliskość morza Darmowe leżaki na plaży Animacje dla dzieci (wieczorne z polskimi animatorami)
Pleśń w łazience przez co śmierdzi stechlizna w pokojach
Hotel piękny, obok hotelu piękny basen, bardzo blisko na plażę, w każdej chwili można wrócić do hotelu. Pokój sprzątany każdego dnia, wymieniane pościele i ręczniki, obsługa bardzo miła i pomocna, jedzenie bardzo smaczne, poza śniadaniem, obiadem i kolacją cały czas serwowane są przekąski, lody. Zaskoczeniem było, że nasz hotel miał serwis plażowy w cenie (inni tego nie mieli, płacili za leżaki i parasole). Bardzo duże pokoje i duży taras z pięknym widokiem na morze. Bardzo polecam na spokojny wypoczynek.
- blisko plaży - serwis plażowy w cenie - codzienne sprzątanie pokoi i wymiana pościeli, ręczników - piękny widok z tarasu na morze
brak!
Wraz z rodzina wybralismy opcją all inclusive na 7 dni w Pearl Luxury. Do hotelu od lotniska jechaliśmy ok 1 godzine, na miejscu przywitał nas welcome drink co było miłe. Po zameldowaniu, okazało się jednak, ze nie ma dla nas gotowego pokoju. Wraz z bagażami, zmęczeni, czekaliśmy ponad 1,5 h na gotowość pokoju. Nikt nas niestety nie zawołał, trzeba było podchodzić samemu co pol h i dopytywać jaki jest status. Panie na recepcji posługują się jezykiem angielskim, niektóre lepiej, inne troszkę gorzej. Obsługę oceniam pozytywnie, jedynie jedna osoba pracująca na recepcji wykazywała się większą niechęcia do kontaktu, reszta przyjaźnie podchodzila do nowych gości. Zdziwilo nas zabranie dowodow osobistych i chęc zatrzymania ich przez recepcję na dłużej. Poszlismy szybko do pokoju hotelowego, wracając poprosiliśmy o oddanie dowodow, była inna pani na recepcji, która się zdziwila, ze dowody zostały w ogole zatrzymane. Sam hotel oferuje szerokie, ładne lobby, bar z dostępnymi napojami i ofertą alkoholi. Barmani posługują się w jezyku angielskim, ale również w stopniu podstawowym-glownie można porozmawiać o napojach. Obok hotelu jest trampolina dla dzieci oraz mały plac zabaw, a także trzy baseny: dwa po 0,6 m oraz jeden 1,6 m. Basen okazał się z reguły dość chłodny, a co w połączeniu z klimatyzacją, która jest wszędzie nastawiona na bardzo mocny, zimny nadmuch, dawało kombo. Bardzo dużo rodzin chodziło zakichanych, kaszlących, dzieci pod koniec wyjazdow nabierały katarow, zapalen gardła. Jeśli chodzi o sam pokoj, był duzy, przestrzenny, robił wrazenie nawet dla kilkuosobowej rodziny. W łazience była wanna i prysznic, co było dużym plusem. Pod prysznicem jedna z uszczelek nie trzymała, niestety powodowalo to wylewanie wody. Panie sprzatajace nie porozumiewają się w ogole w jezyku angielskim, ale sa dokładne, mile, wymienialy codziennie rano reczniki jeśli było trzeba, dokladaly papieru, czy zmieniały pościel jeśli była brudna. Tylko podłogi nie były odkurzane, wiec okruszki z całego tygodnia ciagle przyczepiały się do stóp. Były tez kontrole jakości sprzątania. Sam pokoj ma balkon, trafił nam się fajny z widokiem na basen i morze. Była w nim lezanka, troszkę czuc było stęchliznę, sciany na balkonie były niektóre popękane, byli tez mieszkancy pajaczkowi, ale to mocno nie przeszkadzało, najbardziej ten zapach. Zdziwił nas brak parasolki na plaze, fakt ze miejsca hotel miał wydzielone, ale na tyle mało, ze zawsze były zajęte. Przechodząc do sprawy restauracji, był dość szeroki wybor napoi: piwo, 3 rodzaje wina, maszyna kawowa, dozownik z wodą i z sokami. Jeśli chodzi o jedzenie, było mocne nastawienie na potrawki z warzywami czy ryzem, np. wieprzowina, czasami wolowina, trochę kurczaka. Na srodku był wybor slodkosci w tym bakalie, ciasta i ciastka, glownie budyniowe. Restauracja oferowała parter i pietro, a także maly ogrodek na zewnątrz. Trzeba było ja opuszczać po 2 h, gdyż potem obsługa chciała zjeść, co jest zrozumiale, ale szkoda ze nie było wydzielonej strefy na zwyczajne posiedzenie. Obsługa uprzejma, szybko sprzatajaca ze stołów, dbajaca o porządek. Jeśli chodzi o animacje dla dzieci, jest nasz polski animator, który się bardzo stara. Dodatkowo, sa miłe bułgarskie animatorki, które mogą dziecku pomalować buzie czy dac karteczki do malowania, nie mają raczej gestii do wymyślania dodatkowych aktywności, tańce są tez wyraźnie u nich wymuszone, bez energii. Animacje taneczne, które pokazują nad basenem, sprawiają, ze nikt ich nie widzi, wiec finalnie nikt wlasciwie z nich nie korzysta, mysle ze nad tym hotel powinien popracować, nad koordynacją ich pracy, aby miała większy sens i porywała większa liczbe ludzi :) Wieczorem jest mini disco, o 20 i zabawy dla doroslych od 21-na godzinkę typu quizy, bingo. Ogolnie zamysł w porządku, mogłyby trwac od 19, nie od 20 bo fajny czas szybko leci.
-dobre usytuowanie blisko morza -dobre jedzenie, dość duzy wybór -miła obsługa -basen ze zjeżdżalniami -bary ze snackami prawie cały dzień -duzo rodzin z dziećmi -czystosc w pokojach -blisko miasta-centrum -dostepnosc placow zabaw oraz trampoliny -dobrze zorganizowany i zorientowany rezydent -klimatyzacja w lobby -duze przestrzenie -dzialajaca winda -przestronne pokoje i regularne sprzątanie -w łazience wanna i prysznic
-za mocny nawiew klimatyzacji -sporo osób z obsługi nie porozumiewa się w języku angielskim -hotel nie dysponował dodatkami typu parasol-ale to mały problem -mało wycieczek dla mniejszych dzieci -małe place zabaw -zimna woda w basenie -brak dużego wyboru dań mięsnych
Hotel podobał mi się bardzo, odpowiedni standard hotelu do ceny.
Świetna lokalizacja przy plaży, zjeżdzalnie dla dzieci, dobre jedzenie (zwłaszcza ryby), bezpłatne parasole na plaży. Blisko do portu, głównej ulicy miasta i aquaparku. Fajne animacje wieczorne dla dzieci (i dorosłych).
Pokój nie był odkurzany codziennie, co przy pobycie na plaży było pewnym dyskomfortem . Ręczniki i pościel były wymieniane regularnie.
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, trzy baseny o różnych głębokościach dopasowane do wieku dzieci. Dla par obecność sporej ilości dzieci może być nieco uciążliwa ( hałas ). Pokoje w pełni zasługują na 5*, przestronne z olbrzymim balkonem, klimatyzacja chłodzi bez zarzutu, sejf, szlafroki, ręczniki na basen, w łazience mydełka, szampony i żele pod prysznic. Łazienka też sporych rozmiarów z wanną i dużym prysznicem. Nie było brzydkich zapachów z kanalizacji ani też grzyba jak to można spotkać w innych hotelach. Hotel położony w świetnym punkcie, do plaży wychodzi się przez bramkę, przechodzi na drugą stronę ulicy i schodami w dół na samą plażę. Do ścisłego centrum miasteczka 500 metrów a tam wieczorami tętni życie. Animacje może nie należą do najlepszych ale dzieciaki były zadowolone. Do kolacji przygrywał grajek na gitarze albo saksofonie co robiło fajny nastrój. Generalnie za 3 tys za osobę warto było spędzić tam tydzień urlopu. Ja z pewnością tam jeszcze wrócę.
Blisko plaży, darmowe leżaki i parasole zarezerwowane tylko dla gości tego hotelu i zawsze dostępne bez konieczności wstawania wcześnie rano aby rzucić ręcznik, tak jak to się odbywa w innych hotelach. Blisko centrum, dookoła mnóstwo sklepików i restauracji, piękne widoki i ścieżki do spacerowania wzdłuż morza. Od 10.30 - 17.30 przekąski typu pizza, burgery, frytki, owoce, lody. Drinki w lobby barze od 10.00-23.00, barmani nie żałują alkoholu.
Mało urozmaicone jedzenie, monotonne i mały wybór, aczkolwiek każdy znalazł coś dla siebie. Przydał by się hotelowy bar na plaży żeby nie trzeba było biegać do lobby na chłodne piwko lub drinka
Pokój był rewelacyjny, klimatyzacja,wygodne łóżka, łazienka wyposażona w wannę i dużą kabinę prysznicową. W pokoju był również sejf w cenie i lodówka. Ręczniki wymieniane co dzień a pościel co dwa dni Balkon był bardzo duży z widokiem na morze i basen mieściło się na nim podwójne łóżko oraz stolik i dwa krzesła
Wygodne pokoje, duże balkony super łazienka. Ogólnie hotel bardzo mi się podoba tak jak i obsługa baru w lobby 😁 nie zdążyłem wypić drinka a barman przychodził z następnym (oczywiście dostawał napiwki ale ja uważam że tak trzeba skoro stać mnie na wycieczkę to i na napiwki 😁😁. Jedzenia było tyle że armia by się najadła tak jak i napoi, alkoholu, owoców i lodów. Bardzo sympatyczni ludzie. Dziękuję za wspaniały pobyt
Nie mam zastrzeżeń
Super hotel ,dobry standard ,super lokalizacja . Jedzenie bardzo dobre ,super miła obsługa . Fajna lokalizacja ,troszkę na uboczu ,(cisza i spokój) jednocześnie do centrum około 500 m . Blisko do plaży ,basen ok .
Tak jak wyżej .
Nie znalazłem .
Genialny hotel. Personel bardzo pomocny , jedzenie super 😍. Basen czysty . Kierownik hotelu zasługuje na szacunek złoty człowiek.
Standard fajny , pokoje czyste i przestronne. Jeszcze tam wrócimy. 😍
Hotel w miarę nowoczesny, bardzo czysty, miła obsługa. Problem z językiem angielskim. Zdecydowanie za mało leżaków przy basenie. Pokoje codziennie sprzątane, czysta pościel, czyste ręczniki, nowe mydełka i szampony.
Blisko plaży, bardzo czysty, miła obsługa.
Za mało leżaków, monotonne jedzenie.
Pokój ładny,z dużym balkonem i pięknym widokiem na morze. Przekąski w ciągu dnia o drinki super 👍 jedyny minus to ciągle to samo jedzenie i Nawet w tych samych miejscach układane. Było to pod koniec urlopu już dość uciążliwe.
Blisko morza i centrum
Ciągle to samo jedzenie. Podczas odświeżania pokoju, malowania nie zostały nawet firanki zdjęte i całe boki były brudne z farby.
Pokój piękny przestronny świetnie usytuowany czysto ogromny taras..łóżko bardzo wygodne..klimatyzacja beż zastrzeżeń
Piękne pokoje blisko morze ...jedzenie pyszne..do centrum żabi skok
Malo miejsc przy basenie i na tarasie
Bardzo polecamy ten hotel. Czysty, blisko plaży, miła obsługa.
Bardzo polecamy hotel. Przyjazna obsługa, czysto, bardzo smaczne jedzenie. Co wieczór animacje dla dzieci w j. angielskim i polskim. Dużo Polaków, nawet obsługa trochę mówiła w j. polskim. Z całego kompleksu tylko ten hotel ma darmowe leżaki na plaży, która jest bardzo blisko hotelu. Hotel bardzo dobrze położony, wszędzie blisko. Zostaliśmy bardzo mile powitani kolorowym drinkiem:)
Jedzenie mogłoby być bardziej urozmaicone, dania się powtarzały.
Rodzinne wakacje 2+2(dzieci w wieku 7 i 12 lat). Pokój duży i wygodny na parterze z dużym balkonem i widokiem na basen oraz morze. Przepiękny wschód słońca można było obejrzeć przed 6.00😁 Basen codziennie o 7 rano sprzątany jak i okolica wokół hotelu. Główny basen + dwa brodziki 60 cm ze zjeżdżalniami dla dzieci. Jedynym mankamentem basenu jest to iż dzielą go dwa hotele Perla Gold i Perla Beach w związku z tym ciężko jest w godzinach 9-15 znaleźć wolny leżak (niestety czasami już o 6 rano biegali ludzie kładąc ręczniki). Jedzenie różnorodne zarówno na śniadania i kolacje jak i obiady. Nawet dla dzieci coś się znajdzie(frytki,makarony,nuggetsy)😁 Looby bar czynny od 10.00 do 23.00. Darmowe alkohole lokalne,5 drinków do wyboru,napoje bezalkoholowe. Woda 24 h. Od 10.30 do 17.00 bar w lobby z przekąskami: pancake,lody,slushe,hamburgery i bardzo smaczna pizza😉 Nikt głodny nie chodził. Polecam hotel dla rodzin z dziećmi. Przepiękna okolica,2 minuty od morza(prywatne darmowe leżaki i parasole na plaży). Woda w morzu czarnym lazurowa i bardzo ciepła (26 stopni). Parę ciekawych wycieczek fakultatywnych. Rezydent Onholidays Pan Wiesław bardzo uprzejmy i pomocny. Polecam również barmanów w szczególności Emila i Diasa.
Przepiękna lokalizacja, bliskość morza, urządzenie pokoju+sprawna klimatyzacja, czystość w całym hotelu i w okolicach hotelu.
Dzielony basen na 2 hotele,słabe zaangażowanie osób pracujących przy animacjach(chociaż nie było to niezbędne dla Nas).
Zacznę od dobrych stron; 1. Duże, czyste pokoje, nowa klimatyzacja, wielkie balkony,pokoje idealne dla rodzin z dziećmi. 2. Sprzątanie codzienne bez proszenia. 3 . Czyste piękne lobby, windy, pomocna obsługa w lobby. 4. Bar w lobby, jedyny w obiekcie, nieźle alkohole jak na opcję all. Dla dzieci cały dzień lody, sorbety. Przy barze przez większość dnia przekąski ; owoce, naleśniki, fryty, pizza, burgery. 5. Baseny, czyste, choć w lipcu przepełnione. Miejsc przy basenach dość. 6. Obiekt, czysty z dużą ilością zieleni, może z pominięciem polskich turystów koczujących na trawnikach przy basenie . 7. Blisko do morza, darmowe parasole i leżaki. Minusy. Śniadania jak śniadania english breakfast, natomiast obiady i kolacje po kilku dniach stają się tak monotonne że z trudem chodzi się do restauracji. Bez polotu, kminek kilogramami w dania mięsne, po prostu mocno średnie jedzenie. Duży plus stos pomarańczy i możliwość zrobienia soku w porze obiadowej i na śniadanie.
Pokoje, obsługa, bliskość plazy
Obiady i kolacje delikatnie mówiąc monotonne.
Nie jestem osobą bardzo wymagającą, podchodziłam sceptycznie do opinii ale niestety są one prawdziwe i nie wiem skąd zachwyt nad ,,luksusowym" hotelem. Pokój nr 107 grzyb na ścianach, brak sprawnego sejfu przez cały pobyt, brak ręczników kąpielowych pomimo 2 krotnego zgłoszenia na recepcji, przez przypadek wpadła nam słuchawka pod łóżko proponuję zerknąć jak Panie sprzątające wykonują swoją pracę, szafki polepione- klamki aż się kleją z brudu . Jedyny plus to przemiła i zawsze w pełnej gotowości obsługa , świetna lokalizacja do morza i centrum miasta . Jeśli chodzi o jedzenie ? Cóż tydzień czasu na frytkach i pizzy.
nic, zdecydowanie nie polecam
brudno, grzyb , i wilgoć