Piaszczysta plaża w odległości ok. 50 m od hotelu.
Do centrum miejscowości, gdzie znajdują się sklepy i restauracje jest ok. 300m.
Mnóstwo rozrywki dla dzieci i dorosłych zapewni pobliski aquapark - Akva Planet Primorsko.
Byłem z rodziną przez 8 dni i pobyt w tym hotelu oceniamy na piątkę. Personel bardzo mily, pokój sprzatany codziennie. Jeżeli chodzi o jedzenie to bardzo podobało Nam się , że mogliśmy codziennie spróbować nowych dan kuchni bułgarskiej. Od godziny 10:30 do 17:30 były dostępne przekąski typu pizza, frytki, burgery jak również owoce, lody itp.
Atutem tego hotelu jest bliskosc do morza, dosłownie trzeba przejść na drugą stronę ulicy i już jest się na plaży. Aa
Pobyt bardzo udany. Pokoje widać że niedawno odświeżane, dobry standard. W przypadku awarii np żarówki naprawa praktycznie od ręki. Jedzenie i organizacja bardzo dobre.
Obsługa hotelu bardzo uprzejma, profesjonalni ale z luzem. Sporo osób potrafiło porozumieć się po polsku. Na plus też animator hotelowy. Bardzo się starał (dart, siatkowa na basenie, tenis stołowy i np gry koktajlowe). Bardzo blisko do plaży i sklepów, okolica spokojna
Pobyt w hotelu oceniam na bardzo udany. Pokój przestronny, ręczniki wymieniane codziennie. Jedzenie dobre, codziennie coś nowego, duży wybór. Blisko do morza, wystarczy przejść mało ruchliwą uliczkę i jest się na plaży. Obsługa hotelu przemiła i bardzo uczynna, pozdrawiam szczególnie managera restauracji, bardzo pozytywny człowiek. Barmani mili, rozumieją Polski, drinki z opcji all 5 do wyboru. Samo miasteczko urokliwe, warto wybrać się na rejs statkiem, najlepiej udać się do portu i tam bezpośrednio kupić bilety, by nie przepłacać kupując z oferty hotelu.
Bliskość morza, promenady, sklepików,przemiła, uśmiechnięta obsługa, basen atrakcyjny dla dzieci -2 zjeżdżalnie
Animacje do poprawy, potrzeba osób otwartych, przebojowych i z werwą. Zatrudnione młode dziewczyny niestety nie posiadają żadnej z tych cech
nie polecam tego hotelu , posiłki zimne , brak co chwila sztućców , talerzy, kolejka dzieci po naleśniki długa(kucharz smaży w tempie zółwia) na jednej biednej patelni - sugerowałam rezydentowi aby porozmawiał z menadzerem hotelu aby usprawnić pracę obsługi ale niestety uzyskałam odpowiedz że może trzeba przychodzić nie wtedy kiedy jest nawał ludzi a na początku zaplanowanych posiłków , woda w basenie dla morsów, w brodziku w łazience stała cały czas woda,
serwis sprzątający pokoje ok
zimne posiłki , ciągły brak talerzy, gorąco na jadalni
Witam serdecznie i z góry dziękujemy za pobyt miła obsługę po prostu super!
Pokoje czyste dziennie sprzątane
Bardzo fajnie położony hotel, pokoje czyste, przestronne, my mieliśmy apartament, basen przy hotelu, jedzenie smaczne choć po tygodniu trochę staje sie monotonne. Ogromny szacunek dla obsługi zarowno kelnerskiej, barmanów, i serwisu spdstającego. Na nogach praktycznie 24h. Ręczniki codziennie zmieniane, pościel co trzeci dzień. Niestety na minus animacje, jeżeli ktos liczy na fajne to będzie rozczarowany. Dzien w dzień to samo minidisco dla dzieci z tymi samymi kawałkami łącznie 45 minut. Dla dorosłych totalnie brak a widac ze ludziom tego brakuje. Rezydent Polski na plus.
Basen, położenie hotelu, czysty pokój
Animacje,
Ogólnie, hotel jest ok, blisko morza z basenem. Jest kilka mankamentów które można było by poprawić jak np : wprowadzenie drobnej opłaty za leżaki przy basenie - zlikwidowałoby to typowe zachowanie Polaków ( rezerwacja leżaka mimo ze nie korzystam) obiady mógłby byc ciut w innych godzinach np 13-15. Pozatym jest ok. Obsługa super, pokoje jak na ten kraj ok. Animacje są napewno do poprawy, codziennie ten sam repertuar muzyczny a dziewczynki bo to dzieci niestety nie maja we krwi jak porwać turystów do zabawy.
Bliskość morza, basen,
Słabe animacje, monotonność posiłków,
Bardzo dobre jedzenie pobyt udany .duży pokój hotelowy z sypialnią .Pogoda super.
Jedzenie duży pokój z sypialnia
Trudno powiedzieć wszystko ok
Pobyt bardzo na plus. Dostaliśmy duży i codziennie sprzątany pokój. Obsługa w postaci barmanów, kelnerów bardzo sympatyczna i przyjazna gościom. Jedzenie trochę po kilku dniach staje się monotonne, szczególnie w przypadku śniadań, za to smaczne i świeże. Szeroka oferta drinków i przekąsek na all inclusive, szczególny plus dla pizza baru ze świeżo wypiekaną pizzą. Hotel sam w sobie jest już wyeksploatowany. Szczególnie widać to w niszczejących elementach basenu, wyposażeniu pokoju itd. Generalnie można polecić
Miła obsługa, możliwość dogadania wszystko po polsku, pyszna pizza w barze z przekąskami
Mocno wyeksponowana infrastruktura (uszkodzone elementy wyposażenia w pokoju, kratki wokół baseny łamiące się od nacisku) Bardzo słaby program animacji jeśli komuś na nim zależy
Hotel bardzo fajny, czysty, obsługa bardzo miła. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Na posiłkach duży wybór, nieco inne smaki niż nasze Polskie, ale zawsze ktoś znajdzie dla siebie coś dobrego. Przez cały dzień przy barze dostępne świeże owoce i przekąski. Ekstra Pan Animator z on holidays, wieczorne tańce z dzieciakami były super! Panie animatorki z Hotelu też bardzo fajne, mimo blokady językowej znajdują z dziećmi wspólny język, córka chętnie chodziła na codzienne rysowanie i malowanie twarzy. Pobyt z dziećmi w tym hotelu jak najbardziej na Plus.
Czysty, miła obsługa, napoje, owoce i przekąski dostępne przez cały dzień. Animacje dla dzieci. Blisko do plaży.
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze, miła obsługa, ładny pokój, czysty, ręczniki zmieniane codziennie, pościel raz podczas tygodniowego pobytu, jedzenie (opcja all inclusive) urozmaicone, smaczne, codziennie coś nowego, bardzo dobre desery, świeże warzywa i owoce. Jedyne zastrzeżenia to pokój z widokiem na morze, za który dopłaciłam okazał się "bocznym" widokiem i tylko dla jednej osoby, druga już tego widoku nie miała
Miła obsługa, dobre położenie, blisko plaży
Balkon z "bocznym" widokiem na morze
Pobyt w hotelu Perla Beach należy do bardzo udanych. Ładne ,wygodne pokoje. Posiłki bardzo smaczne,urozmaicone , dobre drinki. Bardzo fajny basen, bardzo blisko do morza. Personel i rezydent rewelacyjni.
Bliskość do morza, basen, obsługa hotelu.
Bardzo przyjemny hotel. Pokoje obszerne, czyste, z działającą klimatyzacją. Łóżka wygodne, ręczniki wymieniane na bieżąco, co drugi dzień. Restauracja duża, stolików wystarczająco. Basen także duży, dwa brodziki ze zjeżdżalniami. Woda czysta. Leżaków sporo, jednak mimo polityki nie zajmowania miejsc i tak wszyscy rzucają ręczniki rano przed śniadaniem, bo bez tego nie ma szans żeby znaleźć coś wolnego w okolicach 10 rano.
Świetna lokalizacja. 20 metrów do plaży, wszędzie blisko. Do Aquaparku 12 minut na nogach. Duży basen i restauracja. Miła obsługa w recepcji.
Windy małe jak na taki hotel, zawsze przepełnione. W basenie wloty filtrujące tak mocne, że można połamać palce.
Hotel czysty, jedzenie dobre l, przemiła obsługa, świetna lokalizacja
Byliśmy w Perla Beach w dwie pary. Pobyt w hotelu bardzo nam się podobał, apartamenty przestronne i ładne (mieliśmy sypialnie plus salon, balkon i duża łazienkę oczywiście razy dwa), widok na morze robił robotę, dobre jedzenie i pyszne przekąski między posiłkami (pizza, burgery). Bardzo przyjazna obsługa, którą będziemy miło wspominać przez długi czas :)) Samo miasto Primorsko nie jest jakieś bardzo piękne, ale za to promenada przy morzu robi robotę. Polecamy zrobić sobie wycieczkę i wybrać się na Maslen Nos - piękna plaża i widoki, coś dla osób, które poza siedzeniem w hotelu lubią wyrwać się na pieszą wycieczkę, oraz do Sozopolu - podjechać taksówką i zwiedzić to urokliwe miasto z pięknymi zabudowami i morzem.
- czystość i wygląd pokojów - jedzenie, przekąski - codzienne sprzątanie - kilka metrów na plażę
- zimna woda w basenie
Hotel bardzo blisko morza czysty ręczniki wymieniane codziennie pościel co drugi dzień. Jedzenie mogłoby być cieplejsze ale potrawy były różnorodne dużo owoców i słodkości .byliśmy na koniec sezonu wiele atrakcji zamkniętych plaże czyste morze cieplutkie
Bardzo blisko plaża sympatyczny barman hotel czysty
Jedzenie nie zawsze było ciepłe
Pokój ładny, jedzenie dobre , blisko basen , bary oraz blisko do plaży. Wszystko OK.
Hotel w super położeniu, obsługa bardzo miła, barman bez problemu rozumiał po polsku 🙂😅, posiłki bardzo dobre,
Bardzo miła obsluga
Bardzo dobre warunki, położony w dogodnym miejscu dla turystów, którzy lubią spędzać urlop właśie w takiej formie.
Czysto w pokojach, miła obsługa, dobre jedzenie, blisko do plaży.
Samo miejsce wygląda bardzo ładnie z zewnątrz i obiecująco, jeśli chodzi o hall. Z ogrodem już gorzej, ponieważ jest zaniedbany. Plan zajęć, z których mogą skorzystać goście znajduje się w kilku widocznych miejscach, jednak zajęcia nie odbywają się. Obsługa miła i w porządku. Pokój: Jeśli chodzi o pokój niestety oczekiwania zostały bardzo zawiedzione. Brudne lustro, nieumyta łazienka, mydelniczka brudna i niemyta przez długi czas. Drzwi do łazienki zepsute - nie dało się ich zamknąć. Z umywalki wychodzą mrówki. Na suficie spory grzyb. Toaleta niedomyta, lub przez długi czas myta bardzo niedokładnie. Spod ubikacji ciekła woda. Okna również nie były myte. Na balkonie stara, pęknięta szyba, brudny stolik, zepsute krzesło, a podłoga również nie została umyta. Pościel i ręczniki niedoprane. Mimo dwóch próśb nie zostało wszystko zrobione. Codziennie przychodzi osoba, która zajmuje się takimi rzeczami, jednak nic z tym nie robi. Jedzenie: Jedzenie, które jest w formie szwedzkiego stołu smaczne, ale letnie. Jest duży wybór, jednak prawie codziennie to samo. Często brakuje sztućców lub talerzy. Ludzie: Spotkałam się z wieloma zachowaniami gości związanymi z nieprzestrzeganiem regulaminu lub zwykłym chamstwem. Obsługa nie robi nic z tym, że ludzie wbrew regulaminowi „rezerwują” sobie leżaki już od wczesnego rana, mimo że basen jeszcze wtedy nie jest otwarty. Przez to osoby przestrzegające regulaminu nie mogą wypoczywać przy basenie.
Ładnie urządzony Uprzejma obsługa Dobre jedzenie
Brudne pokoje Jedzenie letnie