Valletta z barokową architekturą i bogatą historią
Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą
Megalityczne świątynie starsze niż piramidy
Hotel położony na wzniesieniu,do recepcji która jest na szóstym piętrze trzeba dostać się po raz pierwszy po schodach, później karta do pokoju otwieramy drzwi na parterze i kierujemy się do windy.W całym hotelu mnóstwo wind i zakrętów ale nie da się zabłądzić.Pokoje wystarczające z aneksem kuchennym, lodówka, czajnikiem i opiekaczem.Sniadania standardowe,plusem jest to że obsługa kieruję do wolnego stolika.Dostepne w tej sali są równiej obiadokolacje,których nie jedliśmy. Wspaniała włoska restauracja a'la carte z cudowną pizzą, myślę że najlepszą jaka jadłem. Do plaży pieszo w dół około 20minut, powrót w górę z pięć minut dłużej.Jak na koniec lutego w miarę pootwierane sklepy z pamiątkami i restauracje.Hotel godny polecenia,czysto,ładnie i na pewno chciałbym tam wrócić,choć może nie zimą a w cieplejszych miesiącach.
Cudowne widoki z basenu na dachu,dostępny również kolejny basen na dole i trzeci wewnątrz idealny na niepogodę w zimowy wyjazd. Do tego sauna i siłownia dla gości.Obsluga uśmiechnięta i pomocna na każdym kroku.Dla chętnych blisko do zwiedzenia Sanktuarium z kawiarnia na samym szczycie,z ktorej widok nie do zapomnienia.
Wiatr i opady zimą potrafią uprzykrzyć pobyt na tej cudownej wyspie.Niestety o tej porze co byliśmy-luty,trzeba się z tym liczyć.Temperatura mimo że wysoka o tej porze ok.15-18 stopni to wiatr powoduje że robi się naprawdę zimno.Wyspa jest dość ciasna, mnóstwo ciasnych uliczek, chodnikiem l często chodzi się pojedynczo.Trzeba uważać na ruch lewostronny,podczas spacerów szczególnie.
Hotel czysty jedzenie bardzo dobre personel ok bardzo fajny hotel.
Czysto dobre położenie blisko przystanek autobusowy
Hotel czysty,pokój rodzinny z kuchnią-podstawowe wyposażenie.Obsługa pomocna, śniadania smaczne lecz monotonne.Dobrze skomunikowany,blisko restauracji, sklepów,przystanków z których można dojechać praktycznie w każdą część wyspy. Jedynym minusem w okresie zimowym był dosyć zimny basen wewnętrzny,który podobno jest ogrzewany. Ogólnie bardzo jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu.
Bliskość do centrum,sklepów,restauracji i komunikacji,a jednocześnie cisza i spokój, bo hotel jest na uboczu. Czystość,wyposażenie.
Zimną wodą w basenie wewnętrznym podgrzewanym i jacuzzi.
Bardzo fajny hotel dla osób niewymagających luksusów. Czysty,, pokoje codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane.. Śniadania w skali 1-6 taka solidna 4. Mało urozmaicone ale jest w czym wybierać. Obsługa ok. Wyposażenie apartamentów bardzo dobre. Osobiście nie korzystałem ale jest wszystko co potrzebne by samemu sobie gotować.
Miła obsługa, czystość. Ładny widok z balkonu. Łatwy dostęp do komunikacji.
Monotonne śniadania. Niektóre szafki czy wieszaki wymagają napraw.
Bardzo udany pobyt z trzema rodzinami,mieliśmy dwa apartamenty i jedno studio niczego nam nie brakowało
pokoje przestronne codziennie sprzątane, baseny czyste ,śniadania bardzo dobre ,wspaniała obsługa zawsze pomocni uśmiechnięci ludzie.
Hotel oceniam pozytywnie. Natomiast Biuro Podróży potraktowało nas raczej niemiło. Pokój (raczej zaplecze gospodarcze) ok. 12m2 ( w ofercie było 25 m2). Jedno krzesło, niewystarczająco miejsca na ubrania itp.
Blisko ulicy ze sklepami i przystanku autobusowego.
Dosyć daleko od plaży.
Hotel i obsługa jak najbardziej na plus, pokoje codziennie sprzątane, przestronne, widok z tarasu przy basenie nieziemski, super drinki w barze przy basenie, nienachalna obsługa, polecam
położenie obsługa czystość
jedyne do czego moge się przyczepić to to, że woda w basenie nie jest podgrzewana
Maly pokoj z widokiem na uliczkę. Trochę było glosno. Reszta ok. Sprzątane i ręczniki zmieniane codziennie .
Położenie i ładnie widoki
Brak półek i wieszaków w łazience. Mało miejsca np na walizkę
Bardzo uprzejma obsługa, zawsze pomocna. Sam hotel czysty, zawsze posprzątany pokój. No a jedzenie... mega pyszne i co dzień inne dania. Wszystko świeże i smakowite do wyboru do koloru. Jest i też miejsce na pełny relaks, basen spa, jacuzzi. Polecam.
Cisza, spokój, czysto. Przemiła obsługa.
Chyba nie są wybielane ręczniki bo powinny być białe a nie są. I to jedyna chyba wada.
Bardzo przyjemny hotel. Cichy mimo, że w centrum Mielehy. Sporo do zobaczenia dookoła, Obsługa bardzo pomocna, zawsze uśmiechnięta i uczynna. Pokoje sprzątane na bieżąco, ręczniki wymieniane codziennie. Super baseny zarówno zewnętrzne jak i wewnętrzne. Fajnie wyposażona siłownia, kameralna ale ze wszystkim co potrzebne. Pyszne i zróżnicowane jedzenie. Niedaleko przystanki i połączenia z każdą częścią wyspy. Gorąco polecam:)
Pomocna obsługa Pyszne jedzenie Lokalizacja Baseny i siłownia
Bardzo polecam! Hotel znajduje się w centrum Melieha, do najbliższego przystanku są 2 minutki. Czysto, spokojnie, podgrzewany basen wewnętrzny, sauna. Pomocna obsługa, bardzo dobre jedzenie w restauracjach.
Hotel bardzo komfortowy. Przestronny apartament z dwoma balkonami. Wygodne łóżka, czysta łazienka. Pokoje codziennie sprzątane. Obsługa hotelu przyjazna i pomocna. Śniadania i obiadokolacje w eleganckiej restauracji. Jedzenie bardzo różnorodne i smaczne.
Duże apartamenty i dobre jedzenie
Basen wewnątrz hotelu niewielkich rozmiarów
Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Fajne miejsce. Bardzo dobra obsługa hotelu i restauracji.
Ładnie położony blisko wszedzie
Nie mam zastrzeżeń
Polecamy pobyt w tym hotelu. Bardzo miła obsługa i przepyszne jedzenie. Do tego 3 różne baseny, siłownia, sauna ,pokój zabaw dla dzieci i wiele więcej. Widok z naszego pokoju był na przepięknie oświetlony zabytkowy kościół oraz morze. Lokalizacja jest również bardzo dobra. Niedaleko hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można się dostać w różne zakątki wyspy bez problemu.
Bardzo dobry hotel z dobrym jedzeniem. Miły personel. Dostępne baseny, siłownia i pokój zabaw.
Bardzo miły personel Dobre śniadania Czyste pokoje
Nie zauważyłem
Bardzo Polecam! Wszystko na bardzo wysokim poziomie - wygodne i duże pokoje, 100m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy. Śniadania i kolajcje również bardzo smaczne i obfite. Ocena 10/10.
Pokoje, Lokalizacja, Obsługa, Wyżywienie.
Piękne miejsce, piękne pokoje. Personel był bardzo pomocny. Obiekt czysty i zadbany. Uwielbiam dziwaczny układ pomieszczeń. Ładna i spokojna lokalizacja.
Pomocny personel Czysty obiekt
Brak wad.
Hotel przepiękny, bardzo ładne pokoje z super łazienkami, codziennie sprzątane, bardzo ładne baseny. Śniadania takie sobie
Czystość pokoi
Śniadania
Hotel mega! Piękne, ogromne pokoje w apartamencie. Wielki wyposażony w leżaki taras. Widok nieziemski. Lokalizacja genialna!
Czyste i wielgachne pokoje w apartamencie. Taras z pięknym widokiem i leżakami.
Super obiekt! Wszędzie blisko. Piękne widoki. Miła obsługa. Czysto. Chętnie wrócę.
Baseny, jacuzzi, obsługa, wyżywienie
Nie mam