Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Polecam każdemu. Hotel przy plaży, z pięknymi widokami na góry, widać tutaj dbanie o szczegóły. Wypoczynek tutaj mógłby się nie kończyć. Piękne pokoje w stylu boho oraz kameralność sprzyja romantycznemu pobytowi.
luksus Plaża przy hotelu Cały hotel
Bardzo polecam, hotel bardzo nowoczesny, urządzony w stylu boho. Bardzo polecam skorzystać ze strefy Wellness&Spa. Przepyszne i różnorodne posiłki także każdy znajdzie coś dla siebie. Ogromnym plusem na pewno jest to, iż to hotel tylko dla dorosłych, co pozwala naprawdę odpocząć
Hotel położony w pięknej okolicy, przy samej plaży. Elegancki, nowoczesny i tylko dla dorosłych. Idealny dla osób ceniących sobie ciszę i spokój.
lokalizacja, tylko dla dorosłych
Przepiękny butikowy hotel o cudnym wystroju, który przykuwa uwagę od samego wejścia, wszystko dopracowane w każdym calu. Elegancko urządzone wnętrza, wszędzie schludnie, czysto. Hotel dla dorosłych, idealnie sprawdzi się na romantyczny pobyt we dwoje. Przemiła obsługa i pyszne jedzenie jeszcze bardziej przekonują do tego hotelu. Wszystko sprawia że chce się tam wracać. Dla mnie rewelacja !
Dla osób dorosłych czyli pobyt w ciszy i spokoju ;)
Romantyczne wakacje we dwoje. Wypoczynek na wygodnym leżaku przy basenie. Widoki na góry i morze. Palmy. Hotel zachwyca od samego początku. Obsługa na bardzo wysokim poziomie i luksus w każdym najdrobniejszym szczególe. To bardzo nowoczesny hotel, który potrafi zadbać o swoich Gości. Mogłabym tam spędzić całe wakacje!
Hotel, który naprawdę zachwyca. Jest bardzo nowocześnie urządzony, a obsługa jest fantastyczna. Zdjęcia nie oddają tego, jak tam jest luksusowo. Klimatyczny hotel, z nutką afrykańskich akcentów. Zdjęcia na instagrama gwarantowane. Do tego jedzenie nie tylko jest bardzo smaczne, ale również bardzo ładnie wygląda. Aż trudno się zdecydować, by nie zjeść wszystkiego. Hotel polecam osobom zarówno młodszym, które lubią otaczać się pięknymi przedmiotami, jak i osobom starszym, które chcą spędzić luksusowe wakacje w fantastycznym miejscu.
Hotel dopracowany w każdym calu! Przepiękny obiekt przeznaczony tylko dla osób dorosłych. Od wejścia czuć klasę i przykuwanie uwagi do detali. Hotel jest spójny w każdym calu. Beżowe kolory w połączniu z zielenią, drewnem i afrykańskimi dodatkami sprawiają, że możemy się poczuć jak na safari. W ciągu dnia goście mogą skorzystać z animacji takich jak np. Joga, Pilates czy Stretching. Hotel polecam dla świadomego gościa, ze względu, że opcja wyżywienia to maksymalnie dwa posiłki, to podejście do gościa jest bardzo indywidualne. Panuje spokojna, romantyczna atmosfera, idealna propozycja np. na podróż poślubną czy romantyczny wyjazd.
Hotel ma same zalety - lokalizacja, standard, podejście do gości, wyżywienie.
Hotel robi fenomenalne wrażenie. Czysty, nowoczesny i tylko dla dorosłych (co dla niektórych może być istotne). Na terenie hotelu jest spokojnie, idealnie dla szukających prawdziwego odpoczynku i wyciszenia. Pokoje przepiękne, a zwłaszcza te z prywatnym basenem. Warto!
tylko dla dorosłych, nowoczesny, czysty, cisza i spokój, idealny hotel do relaksu
nie ma wad:)
Hotel w pięknej okolicy, wysoki poziom obsługi, bardzo przyjaźni i pomocni , świetne jedzenie, reustracja ala carte, Świetny Hotel dla par żeby odpocząć
Hotel tylko dla dorosłych Bar przy basenie, Blisko Plaża, Codziennie sprzątanie, Pokoje dla alergików Wyporzyczalnia samochodów, Darmowy parking Diety na życzenie
Mega hotel, bardzo nowoczesny i bardzo ekologiczny, robi wrażenie
nowoczesny, świetnie urządzone pokoje,
brak wad
Zakochałam się w tym hotelu. Jest przecudowny, wszystko dopięte na ostatni guzik. Pokoje urządzone nowocześnie, profesjonalnie wyposażone. Hotel jest oazą dla osób szukających komfortu, ciszy i niesamowitego Klimatu. Słowami nie da się go opisać, tam trzeba pojechać, aby to zobaczyć.
cudowny klimat
Wyjątkowy i luksusowy hotel, w którym wypoczywać mogą goście powyżej 18 roku życia. Położony przy złotej plaży Kournas, na północnym wybrzeżu Krety, Przepięknie z klasą wykończone pokoje i wspólne części hotelu. Gustowne, naturalne dodatki dodają wnętrzom charakteru. Na bardzo dużą uwagę zasługuje obsługa, oraz serwis na najwyższym poziomie. Hotel będzie idealnym wyborem zarówno dla par, grupy znajomych, jak i i singli. Polecam z czystym sumieniem, każdy będzie zadowolony z wypoczynku w tak klimatycznym miejscu.
Doskonała lokalizacja, standard, obsługi, wyżywienie.
Hotel na najwyższym poziomie, elegancki z klasą! Jest to oaza spokoju gdzie można naładować baterie na kolejny rok. Pokoje eleganckie i komfortowe, a na tym bardzo mi zależało(wszystko jest nowe) jest to miejsce dla bardzo wymagających osób. Położenie hotelu rewelacyjne w okolicy można zwiedzić wiele miejsc w tym jezioro Kournas gdzie można podziwiać piękne widoki, opływać rowerem wodnym czy zjeść greckie dania w tawernie. Pobyt w tym hotelu spełnił moje oczekiwania w 100% i mogę co z czystym sumieniem polecić każdemu!
Atrakcyjne położenie. Obsługa na wysokim poziomie. Elegancko i z klasą. Spa z wieloma zabiegami na twarz i ciało.
Hotel dla wymagających klientów. Nie jest zbyt duży, o niskiej zabudowie. Bezpośrednio przy plaży, basen skromny. Idealny na miesiąc miodowy.
Specjalne diety na życzenie(gluten free, vegan).
Eksluzywny butikowy hotel, w formule HB, FB. Nowoczesny wystrój pokoju w stylu BOHO. Aplikacja na telefon do zarządzania pokojem (zasłony, klimatyzacja). Dla wymagających klientów (dorośli)
Możliwość sterowania klimatyzacją przez aplikację w telefonie. Bardzo ładny wystrój i wysoki standard.. Bezpośrednio przy plaży.
Łazienka w korytarzu, nie dla każdego jest to komfortowe. Małe pokoje