Pepper Sea Club

15 Zweryfikowanych opinii pracowników

Polecam każdemu. Hotel przy plaży, z pięknymi widokami na góry, widać tutaj dbanie o szczegóły. Wypoczynek tutaj mógłby się nie kończyć. Piękne pokoje w stylu boho oraz kameralność sprzyja romantycznemu pobytowi.

Bardzo polecam, hotel bardzo nowoczesny, urządzony w stylu boho. Bardzo polecam skorzystać ze strefy Wellness&Spa. Przepyszne i różnorodne posiłki także każdy znajdzie coś dla siebie. Ogromnym plusem na pewno jest to, iż to hotel tylko dla dorosłych, co pozwala naprawdę odpocząć

Hotel położony w pięknej okolicy, przy samej plaży. Elegancki, nowoczesny i tylko dla dorosłych. Idealny dla osób ceniących sobie ciszę i spokój.

Przepiękny butikowy hotel o cudnym wystroju, który przykuwa uwagę od samego wejścia, wszystko dopracowane w każdym calu. Elegancko urządzone wnętrza, wszędzie schludnie, czysto. Hotel dla dorosłych, idealnie sprawdzi się na romantyczny pobyt we dwoje. Przemiła obsługa i pyszne jedzenie jeszcze bardziej przekonują do tego hotelu. Wszystko sprawia że chce się tam wracać. Dla mnie rewelacja !

Romantyczne wakacje we dwoje. Wypoczynek na wygodnym leżaku przy basenie. Widoki na góry i morze. Palmy. Hotel zachwyca od samego początku. Obsługa na bardzo wysokim poziomie i luksus w każdym najdrobniejszym szczególe. To bardzo nowoczesny hotel, który potrafi zadbać o swoich Gości. Mogłabym tam spędzić całe wakacje!

Nazwa  Pepper Sea Club
Miejsce  Grecja / Kreta / Georgioupolis
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, rowery, bez paszportu, parking

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami

Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii

Nie obliczamy średniej oceny na podstawie Zweryfikowanych opinii pracowników.

Wyświetlono 15 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Magdalena

Pobyt - Maj 2022

Zalety

luksus Plaża przy hotelu Cały hotel

Martyna

Ola

Pobyt - Maj 2022

Zalety

lokalizacja, tylko dla dorosłych

Maria

Pobyt - Maj 2022

Zalety

Dla osób dorosłych czyli pobyt w ciszy i spokoju ;)

Kinga

Sylwia

Pobyt - Maj 2022

Hotel, który naprawdę zachwyca. Jest bardzo nowocześnie urządzony, a obsługa jest fantastyczna. Zdjęcia nie oddają tego, jak tam jest luksusowo. Klimatyczny hotel, z nutką afrykańskich akcentów. Zdjęcia na instagrama gwarantowane. Do tego jedzenie nie tylko jest bardzo smaczne, ale również bardzo ładnie wygląda. Aż trudno się zdecydować, by nie zjeść wszystkiego. Hotel polecam osobom zarówno młodszym, które lubią otaczać się pięknymi przedmiotami, jak i osobom starszym, które chcą spędzić luksusowe wakacje w fantastycznym miejscu.

Karolina

Pobyt - Maj 2022

Hotel dopracowany w każdym calu! Przepiękny obiekt przeznaczony tylko dla osób dorosłych. Od wejścia czuć klasę i przykuwanie uwagi do detali. Hotel jest spójny w każdym calu. Beżowe kolory w połączniu z zielenią, drewnem i afrykańskimi dodatkami sprawiają, że możemy się poczuć jak na safari. W ciągu dnia goście mogą skorzystać z animacji takich jak np. Joga, Pilates czy Stretching. Hotel polecam dla świadomego gościa, ze względu, że opcja wyżywienia to maksymalnie dwa posiłki, to podejście do gościa jest bardzo indywidualne. Panuje spokojna, romantyczna atmosfera, idealna propozycja np. na podróż poślubną czy romantyczny wyjazd.

Zalety

Hotel ma same zalety - lokalizacja, standard, podejście do gości, wyżywienie.

Maja

Pobyt - Maj 2022

Hotel robi fenomenalne wrażenie. Czysty, nowoczesny i tylko dla dorosłych (co dla niektórych może być istotne). Na terenie hotelu jest spokojnie, idealnie dla szukających prawdziwego odpoczynku i wyciszenia. Pokoje przepiękne, a zwłaszcza te z prywatnym basenem. Warto!

Zalety

tylko dla dorosłych, nowoczesny, czysty, cisza i spokój, idealny hotel do relaksu

Wady

nie ma wad:)

Oliwia

Pobyt - Maj 2022

Hotel w pięknej okolicy, wysoki poziom obsługi, bardzo przyjaźni i pomocni , świetne jedzenie, reustracja ala carte, Świetny Hotel dla par żeby odpocząć

Zalety

Hotel tylko dla dorosłych Bar przy basenie, Blisko Plaża, Codziennie sprzątanie, Pokoje dla alergików Wyporzyczalnia samochodów, Darmowy parking Diety na życzenie

Martyna

Pobyt - Maj 2022

Mega hotel, bardzo nowoczesny i bardzo ekologiczny, robi wrażenie

Zalety

nowoczesny, świetnie urządzone pokoje,

Wady

brak wad

Arleta

Pobyt - Maj 2022

Zakochałam się w tym hotelu. Jest przecudowny, wszystko dopięte na ostatni guzik. Pokoje urządzone nowocześnie, profesjonalnie wyposażone. Hotel jest oazą dla osób szukających komfortu, ciszy i niesamowitego Klimatu. Słowami nie da się go opisać, tam trzeba pojechać, aby to zobaczyć.

Zalety

cudowny klimat

Wiola

Pobyt - Maj 2022

Wyjątkowy i luksusowy hotel, w którym wypoczywać mogą goście powyżej 18 roku życia. Położony przy złotej plaży Kournas, na północnym wybrzeżu Krety, Przepięknie z klasą wykończone pokoje i wspólne części hotelu. Gustowne, naturalne dodatki dodają wnętrzom charakteru. Na bardzo dużą uwagę zasługuje obsługa, oraz serwis na najwyższym poziomie. Hotel będzie idealnym wyborem zarówno dla par, grupy znajomych, jak i i singli. Polecam z czystym sumieniem, każdy będzie zadowolony z wypoczynku w tak klimatycznym miejscu.

Zalety

Doskonała lokalizacja, standard, obsługi, wyżywienie.

Agata

Pobyt - Maj 2022

Hotel na najwyższym poziomie, elegancki z klasą! Jest to oaza spokoju gdzie można naładować baterie na kolejny rok. Pokoje eleganckie i komfortowe, a na tym bardzo mi zależało(wszystko jest nowe) jest to miejsce dla bardzo wymagających osób. Położenie hotelu rewelacyjne w okolicy można zwiedzić wiele miejsc w tym jezioro Kournas gdzie można podziwiać piękne widoki, opływać rowerem wodnym czy zjeść greckie dania w tawernie. Pobyt w tym hotelu spełnił moje oczekiwania w 100% i mogę co z czystym sumieniem polecić każdemu!

Zalety

Atrakcyjne położenie. Obsługa na wysokim poziomie. Elegancko i z klasą. Spa z wieloma zabiegami na twarz i ciało.

Dawid

Pobyt - Maj 2022

Hotel dla wymagających klientów. Nie jest zbyt duży, o niskiej zabudowie. Bezpośrednio przy plaży, basen skromny. Idealny na miesiąc miodowy.

Zalety

Specjalne diety na życzenie(gluten free, vegan).

Artur

Pobyt - Wrzesień 2021

Eksluzywny butikowy hotel, w formule HB, FB. Nowoczesny wystrój pokoju w stylu BOHO. Aplikacja na telefon do zarządzania pokojem (zasłony, klimatyzacja). Dla wymagających klientów (dorośli)

Zalety

Możliwość sterowania klimatyzacją przez aplikację w telefonie. Bardzo ładny wystrój i wysoki standard.. Bezpośrednio przy plaży.

Wady

Łazienka w korytarzu, nie dla każdego jest to komfortowe. Małe pokoje

Pepper Sea Club