Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta, takie jak Zadar, z wąskimi uliczkami i rzymskimi ruinami
Wyspy pełne urokliwych zatoczek i spokojnych plaż
Pobyt oceniam dobrze. Wadą hotelu jest odległość od morza.
Pensjonat umieszczony jest w cichej spokojnej okolicy. Nie słychać hałasu i zgiełku ulic. Do plaży spacerem jest 22 minuty ale nie jest to uciążliwe. Do restauracji gdzie są serwowane posiłki spacerem 8 minut - żaden problem. Jedna z rzeczy która jest uciążliwa to w oknach brak rolet co powoduje duże nagrzanie się pomieszczeń oraz dyskomfort wieczorem. WIFI działa bez zarzutów. Posiłki - śniadanie szwedzki stół, obiadokolacje - codziennie 5 posiłków do wyboru. Dla zwiedzających można pojechać miejscowym autobusem do miejscowości ZADAR - koszt 42 kn w dwie strony. Czas 40 min. WARTO Rozrywka w centrum miasta - spacerem 20 min. Polecam rejs statkiem po okolicznych wyspach. Koszt ok 250 kn/osoba. WADA - STAN SANITARNY ŁAZIENEK. (polecam zabrać swoje środki czystości np. ACE)
pokoje przestronne, wyposażenie: lodówka, telewizor, wiatrak, szafa i oczywiście łóżka.
stan sanitarny łazienek i czystość pozostawia wiele do życzenia.
W POKOJACH JEST BARDZO BRÓDNO ,KOMARÓW I WSZELAKIEGO ROBACTWA W POKOJACH NIE POLECAM ZAPŁACIŁEM ZA CZTERY OSOBY A BYŁY TYLKO DWA ŁÓŻKA A DLA DZIECI WYDZIELALI PO PÓŁ POSIŁKU A KLIMATYCZNE PŁACIŁEM PO 50 EURO OD OSOBY BEZ ŻADNEGO POKWITOWANIA NIKT NIE CHCE DAĆ NIE POLECAM NIKOMU ANI TEGO HOTELU CZY BIURA
NIE MA
BRÓDNO I BARDZO CIASNO ,NA CZTERY OSOBY DAJĄ DWA ŁÓŻKA A DZIECIOM PODAJĄ PO PÓŁ POSIŁKU