Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami i turkusowym morzem
Zabytkowe miasta, takie jak Split, z pałacem Dioklecjana
Wyspy Hvar i Brač oferujące luksusowe kurorty i winnice
Wspaniałe widoki z balkonu z góry, klimatyzacja, wspólny taras na posiłki, wygodne łóżka, sprzątane pokoje, syte i dobre jedzenie robione na miejscu Wspaniałe widoki z balkonu z góry, klimatyzacja, wspólny taras na posiłki, wygodne łóżka, sprzątane pokoje, syte i dobre jedzenie robione na miejscu Raczej nie polecam
WADY: - nie jest to hotel czterogwiazdkowy jak sobie narysowali na znaczku przed wjazdem do budynku, no chyba że po dwie gwiazdki na każdy budynek. Hałas z trasy przelotowej, nie da się spać przy otwartym oknie. - niewygodne małe łóżka. W ofercie miało być podwójne - dostaliśmy z żoną dwa pojedyncze i trzecie nie wiem po co - nie sprzątane pokoje i nie wymieniane ręczniki, brak mydła, papier toaletowy co drugi dzień, palenie papierosów w łazienkach przez obsługę, - brak ciepłej wody w niektórych pokojach (trafiło akurat na nas) na nasze zgłoszenie obsługa kazała nam chodzić do sąsiedniego pokoju się myć! - nie miła obsługa włącznie z właścicielem hotelu, który mi z ręki wyrywał jedzenie i picie jak złodziejowi, gdy chciałem z pozostałymi z hotelowego baru przejść na taras podczas wieczoru rybackiego. Jak przepaliła mi się żarówka powiedziano mi że to brak fazy! Przecież nie będę siedział po ciemności, więc żarówkę wykręciłem z innego wolnego pokoju i światło było! - jedzenie: śniadania - dobre ale codziennie takie same tj. weka, masło, dżemy, mielonka i jakaś jeszcze inna wędlina też bez smaku, warzywa - pomidory, papryka zielona, kapusta i ogórki i herbata miętowa oraz kawa zbożowa bez smaku. Oprócz tego na przemian parówka i jajko, obiadokolacja - mdłe zupy na kostce rosołowej i mące by wody nie było widać, zarówno pierwsze i drugie danie nieprzyprawione. Kraj nadmorski a tylko dwa razy ryba? I to raz mała z ościami bez smaku. Ziemniaki rozgotowane poza tym posiłki takie same jak w Polsce ale my z tego zrobilibyśmy konkretny posiłek, wino przelewano z plastikowych butelek (skojarzenie z żulami) rakija smakowała jak góralski bimber! A napoje rozwadniane (więcej wody jak soku). No więcej nie pamiętam ale jak sobie przypomnimy to dopiszemy. Szkoda że zdjęć nie można dodawać, bo te tutaj umieszczone to chyba są z innego hotelu (piszę o wnętrzu pokojowym). Na pewno tej gospody nie polecam. Taki standard jest w Polsce chyba tylko w schroniskach. Wstyd.
położenie w górnej części Drvernika - widoki z balkonu i łóżka z jednej strony na nabrzeże z drugiej na wysokie góry. Przy przystankach autobusowych. Budynek położony jest przy przystankach komunikacji autobusowej w kierunku Split oraz Dubrovnika. Posiada klimatyzację, wspólny taras na posiłki.
wypisuję poniżej
Nie będę się rozpisywać. Gdyby nie piękna, chorwacka pogoda, to na drugi dzień wrócilibyśmy do domu. Kicha, kicha, kicha!!!
położenie
Wyżywienie, czystość, obsługa