Hotel makabrycznie słaby , pleśń w pokoju na ścianach oraz w toalecie, nie działał kaloryfer więc panowała wilgoć. Rozlatujące się stare meble . Krótko mówiąc syf. Parking wiecznie zapchany. W restauracji "goście" w samej bieliznie termoaktywnej - żenada i brak reakcji ze strony personelu za to cena była królewska .
lokalizacja
Brud . pleśń, wilgoć ,słaby personel , parking który wiecznie jest zastawiony
W pokoju pleśń na ścianach i wilgoć bo nie działał kaloryfer, stare rozlatujące się meble - generalnie dziadostwo i smród . Personel nie reagował na gości w samej bieliżnie termicznej w restauracji . Parking ciągle zapchany . Generalnie syf oczywiście mam zdjęcia bo raczej tak tego nie zostawię .
Brud , wilgoć , pleśń ,słaby personel , zapchany parking, obiekt stary
był to najgorszy hotel w jakim byłem w Austri ,nie zasługuje na ***gwiazdki raczej jako turystyczny,pokój jaki otrzymalismy - łazienka do wzrostu 150 , brak ogrzewania w łazience ,rozlatujące się szafki,usytuowany nad kuchnią chyba bo wszystkie zapachy można było czuć w pokoju,wyżywienie mało urozmaicone i powtarzało się
położenie , widok na alpy
hotel przypominający lata 70 , mało miejsc parkingowych,wi-fi tylko na korytarzu,basen niby jest -zimna woda ok. 22stopni ,