Super Pensjonat, bylismy bardzo zadowoleni z pobytu. Lokalizacja bardzo dobra, pokoje czyste, sniadania bardzo dobre.
Fajny widok z balkonu
Brak czajnika w pokoju. Ale czytajac innych opini zabralismy swoj.
Dobry pensjonat, czysty, zadbany, przemili właściciele, smaczne, świeże dobre jedzenie, aczkolwiek porcje były niezbyt duże (albo całkiem małe). Pokoje sprzątane codziennie lub raz na dwa dni, wymieniane ręczniki. Niestety nie przez 2 tygodnie nie była zmieniana pościel, a w tym rejonie jest bardzo duża wilgotność. Pokój nie za duży, na poddaszu, ciemny, z jednym bardzo małym oknem, więc na 2-tygodniowy pobyt zdecydowanie nie odpowiedni. W pensjonacie brakowało nam kilku zwykłych udogodnień jak możliwość korzystania z lodówki czy czajnika - poza godzinami posiłków nie było w ogóle takiej możliwości więc trzeba mieć albo swoje wyposażenie albo liczyć się z półgodzinnym spacerem do centrum miasteczka..
Położenie w spokojnym miejscu, bardzo mili właściciele, czystość.
Niewielki, bardzo ciemny pokój.
Pensjonat sympatyczny, bardzo blisko do dwóch stacji narciarskich, bliziutko przystanej skibusa. Pewną niedogodnością jest droga dojazdowa do pensjonatu, mająca nachylenie 18%, co uniemożliwia podjechanie bez łańcuchów podczas zalegania śniegu. Drugą poważną niedogodnościa dla nas był zupełny brak dostępu do kuchni, nawet herbaty nie mozna sobie zrobić, musieśmymy prosić o gorącą wodę do termosu. W charakterze pokoju dla rodziny z dwojgiem dzieci dostalismy dwójkę z dostawionym piętrowymm łózkiem. Było bardzo ciasno. Pensjonat najwyraźniej wyposażoany w latach 80-tych, później tylko odświeżany, np. wymienione okna, ale czysty i schludny. Bardzo fajna sauna, raz w tygodniu bezpłatna.
Dobry hotel w niskiej, jak na austriackie realia, cenie. Czysto, schludnie, przyjemnie. Minusem są klaustrofobiczne kabiny prysznicowe. Raczej dla osób niskich i drobnych :) W opisie pominięto uwagę o bardzo stromym i wąskim podjeździe pod hotel z głównej drogi. Źle wyprofilowany, bardzo ostry zakręt już pod sam budynek to problem dla aut z niskim zawieszeniem. Trzeba bardzo uważać!
Bardzo miła obsługa (!!!), hotel prowadzony rodzinnie. Śniadania smaczne i świeże jedzenie średnio urozmaicone.Obiadokaolacje- nie było menu, 3 dania: zupa (co 2/3 dzień rosół choć przewaga przepysznych zup warzywnych) 2 danie- wszystko ok. surówki jak na austrię przystało niestety w occie, deser: owoce/ budyń itp. Stoki genialne ze względu na stopnie trudności i długość ale ratrak tylko wieczorem, gdypadał śnieg w nocy- ogromne muldy. czyste, fajne pokoje, sprzątane codziennie podczas śniadania. Z łazienką gorzej- w naszym pokoju trochę chłodno mimo grzania. Miejscowość urocza. Przyjęto nas przemiło!!! Na skraju miejscowości- blisko do niej i jadnocześnie nie ma hałasu. Skibusy są.