Lokalizacja - wspaniały widok na morze i góry.
3 km od tętniącego życiem centrum kurortu Marmaris, oferującego szeroką gamę sklepów, restauracji, barów i klubów nocnych.
Tuż przy piaszczysto-żwirowej, publicznej plaży z wydzielonym własnym, zadbanym odcinkiem.
Przyjemne dwa baseny zewnętrzne (jeden ze zjeżdżalnią) oraz brodziki dla dzieci.
Bylismy w tym hotelu 10 pełnych dni. Od samego początku obsługa była bardzo pomocna. Byliśmy z dzieckiem, więc mieliśmy sporo bagaży i pomogli nam wnieść je na górę do pokoju. Pokój czysty, z ręcznikami, klimatyzacją, TV (były dwa kanały po polsku) czajnikiem, herbatą i kawą. W lodówce woda mineralna gazowana i niegazowana. Niewielkich rozmiarów, ale przecież na wakacje nie jedzie się siedzieć w pokoju, więc nam to zupełnie nie przeszkadzało. Nasz pokój był z widokiem na ulicę. I tutaj w zależności od wrażliwości - z ulicy słychać było hałas. W ciągu dnia jeżdżące pojazdy i nawoływania na modlitwę, wieczorem dodatkowo imprezy z pobliskich restauracji i barów. My spaliśmy przy otwartym balkonie i nam to nie przeszkadzało, ale dla bardziej wrażliwych może być ciężko. Jednak jak się zamknie balkon to bardzo dobrze tłumi dźwięk, więc myślę, że do przeżycia. Jedzenia bardzo dużo, codziennie powtarzające się potrawy, ale tak naprawdę ze względu na różnorodność każdego dnia można jeść coś innego. Dużo słodkości. Jedyny minus to, że od 16 do 19 była dziura jeżeli chodzi o jedzenie (podawane były w tych godzinach tylko ciasta i lody, więc przy małym dziecku kombinowaliśmy co dać, żeby zjadł coś normalnego). Brak informacji o niektórych produktach - nazwy, składu. Mamy małego alergika i dla nas to bardzo ważne. Dostępne są dwa baseny: jeden duży z ciągłą muzyką i jedzeniem od 12 do 16, drugi mniejszy z barem obok (tylko drinki i napoje). Na dużym jest jedna duża zjeżdżalnia. My korzystaliśmy tylko z baru, ale z tego co można było zauważyć ten duży basen był bardzo oblegany. Hotel ma prywatną plażę z dostępnymi leżakami. Raczej nie było problemu z dostępnością, ale aby mieć miejsca gdzieś przy wodzie trzeba było rano wstać i pójść zarezerwować miejsce (zresztą to samo było z leżakami przy basenie). Plaża żwirowa. Morze z dnem z małymi kamykami, ale buty nie były potrzebne. Na plaży dostępny prysznic. Od godziny 21 były animacje przy dużym basenie. Bardziej dla dorosłych niż dla dzieci. Przy dużym basenie jest też plac zabaw, ale to jest największy minus hotelu, bo jest bardzo zaniedbany. Dla naszego szkraba hotel byl w porządku (1,5 roku), ale dla starszych dzieci mało atrakcji.
Położenie, obsługa, prywatna plaża
Brak atrakcji dla dzieci, plac zabaw,
Hotel położony na rozległym terenie w centrum miasta, więc na pewno nie będziemy się nudzić. Bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży (wystarczy przejść przez nadmorską promenadę). Jedzenie smaczne i różnorodne. W hotelu dostępne mini markety. Hotel prowadzi animacje w wersji soft, a raz w tygodniu oferuje wieczór turecki. Pobyt minął bezproblemowo w miłej atmosferze.
- bezpłatny internet,bliskość centrum
-brak baru na plazy
Pobyt w hotelu uważam za udany,blisko plaża, jedzenie dobre,pokoje codziennie sprzątane,polecam!
Blisko plaża, jedzenie
Wyjazd w 100% udany hotel wspaniały pod każdym względem usytuowany blisko plaży kilka kroków dzieli od morza jedzenie bardzo dobre super animatorzy przyjazny personel i kochane panie sprzątające nadzór rewelacyjny wszystko dopięte na ostatni guzik a same Marmaris cudowne pod względem widokowym. Niesamowity port i promenada wzdłuż wybrzeża do centrum, równoległa do niej ulica z dziesiątkami sklepów i lokali rozrywkowych. To były udane i relaksujące wakacje.
Lokalizacja,warunki hotelowe,piękne położenia i widoki
Brak minusów,chętnie tam jeszcze raz pojadę
Pobyt w hotelu bardzo zadawalający, piękne otoczenie, blisko plaży i do pobliskich sklepów, Doskonałe miejsce na odpoczynek.
blisko plaży, super obsługa
Hotel ze świetną lokalizacją z prywatną plażą. Wyśmienita kuchnia i rewelacyjna obsługa obiektu!!! Cudowne miejsce na odpoczynek zarówno dla singli jak i rodzin z dziećmi. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Zorganizowane wieczory z muzyką i animacjami przy basenie. Łaźnia turecka Salon Spa Dwa baseny Bezpośrednie zejście na promenadę ciągnącą się wzdłuż wybrzeża Cudowne widoki
Pobyt w hotelu uważam za udany, jedzenie bardzo dobre, urozmaicone , dużo owoców , w restauracji , czyściutko dbali o porządek, lody codziennie od 10 do 18, cukiernia z ciastami , cały czas jedzenie , człowiek naprawdę mógł pojeść , pokój mieliśmy duży w bloku A - widok częściowo na morze, chodź sam korytarz wymagałby remontu , nam to nie przeszkadzało, Panie sprzątały codziennie, ręczniki wymieniane codziennie , wszędzie blisko, kelnerzy bardzo mili , życzliwi , dwa baseny i trzy brodziki-wszędzie lodówki z wodą mineralną , każdy mógł brać , animacje super , plaża prywatna strzeżona , wąska , leżaków nie brakowało , morze cieplutko i czyściutkie, w wodzie kamyczki połączone z piaskiem , myśmy zabrali buty do wody ale nie były potrzebne , mogę szczerze hotel polecić , napewno wróciłabym tam ponownie
Jedzenie, czystość, plaża, centrum miasta , atmosfera , morze , molo hotelowe do opalania
Jedyna wada to niestety leżaki przy basenie, trzeba wcześnie wstawać o 6.00 żeby cokolwiek zarezerwować ,
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Wszystko w porządku, jedzenie jest smaczne i w dużym wyborze. Polecam.
Pobyt bardzo atrakcyjny.
Pobyt bardzo udany hotel z jednej strony przy główne ulicy dużo sklepów z drugiej strony od morza przy deptaku 3km do centrum Marmaris można dojechać busem Plaża przy hotelu mała i żwirowata. Jedzenie dobre ,pokoje małe ładnie urządzone polecam ten hotel
obsługa hotelu
szczególnych wad nie ma
Hotel godny polecenia !! jedyny minus to lotnisko w Dalaman !! tragedia , która dyskwalifikuje i znacząco obniza cały wyjazd !!
Bogata kuchnia i zespół animatorów.
brak ciepłej wody wieczorami
Świetnie spędzony czas , fajny hotel z miniklubem dla dzieci,duży basen blisko plaża
Bliskość plaży
Przy głównej ulicy
Hotel w porządku, ładnie i schludnie. Bardzo dobra lokalizacja oraz wyżywienie.
Wyżywienie, lokalizacja.
Brak możliwości posiadania drugiej karty do hotelu.
Pokoje czyste. Świerze ręczniki codziennie. Basen ze zjeżdżalnią super zabawa dla wszystkich. Prywatna plaża dla gości hotelu.
Duży wybór dobrego jedzenia. Klimatyzacja w każdym pokoju. Animacje 6 dni w tygodniu.
Pobyt bardzo udany. Hotel bardzo czysty, jedzenie bardzo dobre i różnorodne.
Blisko morza
Mało miejsca przy basenie i na plaży. Ludzie zajmują leżaki wcześnie rano przy basenie i na plaży równocześnie i mimo że plażują w jednym miejscu to pozostałych leżaków nie zwalniają.
Bardzo dobry hotel, jednak za dużo w nim gości co powoduje że jest głośno, ale pobyt bardzo udany
Jedzenie
Polecam hotel zasługuje na 5 gwiazdek, pokój mieliśmy bardzo duży z widokiem na morze, jedzenie cały czas bardzo dobre i świeże. Miła obsługa, polecam.
Smaczne jedzenie, sympatyczna obsługa
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w Pasa Beach. To doskonałe miejsce dla rodzin i młodych ludzi, którzy chcą cieszyć się pięknymi plażami i bogatą kulturą Turcji. Położenie hotelu jest doskonałe - znajduje się blisko centrum miasta, co sprawia, że łatwo można dotrzeć do sklepów, restauracji i atrakcji turystycznych. Personel hotelu był bardzo przyjazny i pomocny, zawsze gotowy do pomocy i odpowiedzi na pytania. Pokoje były przestronne i czyste, z wygodnymi łóżkami i dobrze wyposażonymi łazienkami. W hotelu znajduje się wiele atrakcji, takich jak baseny, spa, siłownia. Dla dzieci jest plac zabaw i specjalny klub dla dzieci, co sprawia, że cała rodzina może cieszyć się czasem w hotelu. Jedzenie było pyszne i urozmaicone, z szerokim wyborem dań. Personel restauracji był bardzo miły i zawsze starali się, aby nasze doświadczenie kulinarne było jak najlepsze. Ogólnie rzecz biorąc, hotel był doskonałym wyborem dla naszego wakacyjnego pobytu. Wspaniała lokalizacja, przyjazny personel, komfortowe pokoje i mnóstwo atrakcji sprawiły, że nasz pobyt był naprawdę niezapomniany. Gorąco polecam ten hotel!
Bliskość do centrum, animacje, jedzenie, czystość
Nie mam na co narzekać
Hotel wspaniały, godny polecenia. Obsługa super, jedzenie wspaniałe
Położenie , blisko do morza, piękna promenada
Według mnie brak wad, wszystko na wysokim poziomie
Ogólnie polecam . Chętnie wrócę jeszcze raz do tego hotelu .
Czysty, położenie idealne, trochę mała plaża . Posiłki bardzo dobre , śniadania monotonne, ale jest taki wybór potraw ,że każdy coś znajdzie dla siebie. Obsługa super .
Najmniej podobały mnie się animacje . Grupa , która to prowadzi powinna zostać wymieniona .
Byliśmy z mężem w okresie 27.05. - 03.06.20198. Bardzo dobry hotel, pokoje codziennie sprzątane, zmieniane ręczniki i pościel. Codziennie uzupełniana woda w lodówce. Bardzo dobre jedzenie w ogromnych ilościach i dosłownie na okrągło było jedzenie. Kelnerzy i barmani bez zarzutu, obsługiwali wszystkich gości jednakowo bez wyróżniania .Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, polecam