Park Resort

Hotel na pewno nie zasługuje na 4 gwiazdki. Biuro Rainbowtours chwaląc taki hotel i ignorując nasze uwagi wystawia sobie też negatywną opinię.

Jest dla osób lubiących ciszę i spokój. Plaża piaszczysta tuż przy hotelu. Dwa baseny uwaga - woda słona.Pokoje czyste, codziennie sprzątane, wyposażone w stylu sardyńskim. Hotel ma niesamowity klimat, bardzo fajnie usytuowany w pięknym zielonym ogrodzie pełnym kwiatów. Sniadania w formie bufetu, natomiast obiad i kolacje serwowane do stołu.Śniadanie:szynka 2rodz., ser żółty 2 rodz., ser biały, i dużo słodkości francuskie jedzenie. Myślę, że w domu nie mamy więcej.Obiad i Kolacja robią wrażenie zawsze ryba lub owoce morza i oczywiście makaron pod różną postacią - rewelacja.Najbliższy market 5min pieszo, najbliższe miasteczko 20min pieszo, sklepy, bary, restauracje -polecam również wyc. na Korsykę. Wynajecie samochodu ok. 75-85euro\\\"Rainbow

Położenie hotelu i jego standard zasługują na wysoką ocenę. Piękne miejsce, cudowne plaże, krystaliczna woda. Poważne zastrzeżenia zgłaszam w zakresie braku urozmaicenia śniadań. Obiadokolacje oceniam natomiast celująco. Szczególnie pomocną, serdeczną i miłą osobą była Pani Marta Kozakiewicz (pani rezydent).

Śniadania mało urozmaicone, jajka i bekon każdego dnia :) Za to obiadokolacja bardzo obfita i smaczna, menu do wyboru, każdy znajdzie coś dla siebie. Za długa przerwa pomiędzy posiłkami w HB zmusza do wędrówek - i tu pojawia się problem, pomiędzy 13-17.30 siesta, ciężko coś zjeść. Nie ma żadnych sportów, animacji, rozrywek na teenie hotelu. Mimo to jest bardzo przyjemnie i czysto. Brak prysznica przy plaży uniemożlwia opłukanie się ze słonej wody. Pokoje

Polecam jak najbardziej. Jedyny mankament to odległość do centrum ok.2 km

Nazwa  Park Resort
Miejsce  Włochy / Sardynia / Baja Sardinia
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty

Białe, piaszczyste plaże z turkusową wodą, takie jak Costa Smeralda

Malownicze miasteczka, takie jak Alghero i Cagliari z klimatycznymi uliczkami

Górzyste krajobrazy idealne do trekkingu i pieszych wędrówek

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

Dla tych co lubią ciszę i spokój. Nad brzegiem morza z łagodnym wejściem do wody.

Wady

Klimatyzacja sterowana centralnie - pobyt we wrześniu - polegała tylko na mieszaniu powietrza. Przy plaży niedziałające prysznice . Yakuzzi z poważnymi usterkami - tylko niektóre dysze działały. Ogród który miał być tak piękny to we wrześniu chaszcze i uschłe badylki. Jedzenie malo urozmaicone, częściej owoce morza jak mięso. Surówki i dodatki - zawsze zabrakło. Basen też bez rewelacji.

Zaborosia

Pobyt - Kwiecień 2009

Polecam jak najbardziej. Jedyny mankament to odległość do centrum ok.2 km

Tytus

Pobyt - Kwiecień 2009

Doskonała lokalizacja, ciche i spokojne położenie nad piękną plażą tuż przy hotelu. Bardzo ładnie aranżacja całego kompleksu i poszczególnych pokoi -ze smakiem i w adekwatnym stylu. Doskonała kuchnia, przepyszne bardzo obfite, urozmaicone i zawsze świerze kolacje. Jeśli chodzi o śniadania to przydałoby się trochę zielenizny ale ogólnie ok. Obsługa błyskawiczna, kompetentna choć nie wszyscy mówią po angielsku ,ale można się dogadać (polecam zabrać mini rozmówki polsko-włoskie). Pokoje sprzątane codziennie. Jedyny minus to transfer powrotny -wylot o 24 a pokoje trzeba zdać o 14. Chcieliśmy dopłacić po 50 EUR żeby kierownik pozwolił zostać nam do 24.00 ale uparł się na 150 (za 7 godzin!). Jednak ogólnie duża 5.

Park Resort