Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami otoczone lasami piniowymi
Zabytkowe miasta jak Pula i Rovinj z wąskimi uliczkami i kamienicami
Przepiękne krajobrazy i trasy turystyczne idealne do pieszych wędrówek
Zalety hotelu to: Jego położenie - Tuż nad samym morzem, przy kamienisto - betonowej plaży publicznej. To że plaża jest miejska też mogę zaliczyć do zalet ponieważ wszelkie atrakcji jak skutery, banany itp były tańsze jak się spodziewaliśmy, następną zaleta jest wyżywienie. Podczas gdy my gościliśmy w hotelu nie zdarzyło się by ktoś marudził. Dla każdego coś dobrego. Ostania ( pewnie jest ich więcej) która przychodzi mi na myśl to panie pokojowe. Bardzo rzetelne w swojej pracy. Wady: W moim zdaniem mogliby odnowić lub choćby odświeżyć wnętrza pokoi. Bynajmniej te od strony parku w których ja mieszkałem.
Ja byłem z 20 letnią córką i małżonką. Na pokój i jego stan nie mogliśmy narzekać. Z okna mieliśmy widok na morze Adriatyckie. Świeże komplety ręczników, uzupełniane środki czystości. Opcja HB czyli śniadania i obiadokolacje podawane jako stół szwedzki. Dobry wybór, każde podniebienie powinno być usatysfakcjonowane. Okolica nie tyle senna co trochę za spokojna dla osób liczących na nocne życie. Jedynie dla nich to 200m od hotelu jakiś nocny klub. Za to dla innych może być plusem tak jak i dla nas. Można było przejść się po kameralnych uliczkach Pula, lub w sąsiedztwie mariny. Miejsce i hotel warte polecenia.
Hotel można polecić nawet wybrednym, ale niekoniecznie komuś z małym dzieckiem bo brakuje tu dla nich atrakcji. Jedzenie podawane w formie szwedzkiego stołu. Na śniadania można było schodzić trochę później a i tak wszystko było.W ekspresie była paskudna kawa. Zapytałem kelnera czy mógłby zaparzyć nową wręczając mu przy tym tipa. W kolejnych dniach widząc nas schodzących na śniadanie przynosił do stolika świeżą kawę . Zresztą 99% ludzi tu pracujących to fajni i mili ludzie. Pokój w którym mieliśmy okazje mieszkać urządzony ze smakiem z wygodnym małżeńskim łożem. Kamienisto - żwirowo plaża. Dość głośna.
Niezapomniany widok z okna na morze. Pokój miły, czysty. Nie wiem co pokojowe w nim zostawiały ale jak wchodziło się do niego utrzymywał się miły morski zapach. Basen zbyt głęboki dla małych dzieci. Mąż albo pływał z dzieckiem na plecach, albo udawaliśmy się na plaże. Wybrzeże kamieniste. Woda w Adriatyku ciepła i przejrzysta. Skusiliśmy się na dwie wizyty w kasynie. Gracze z nas raczej marni ale coś tam udało się wygrać. Posiłki zróżnicowane, menu chyba zmienia się co tydzień. Pracownicy w hotelu z reguły sympatyczni. Nikt nie bronił synkowi wyniesienia jakiegoś owocu, czy kanapki ze śniadań. Do tego dodam fantastyczny klimat Chorwacji. Szczerze Polecam. Drobiazgów nie będę się czepiać!
Mieszkaliśmy w hotelu całą rodziną, ja, mąż, syn 12 mieś i córka 5 lat, plaża przy chotelu z malutkich otaczaków, dzieci były zachwycone, jedzenie zróżnicowane i bardzo smaczne, obsługa dba codziennie o czystość w pokojach, bardzo, bardzo polecam
Byliśmy z mężem, z pięcioletnią córką i rocznym synem. Dla rocznego dziecka nie ma atrakcji w hotelu. Łóżka w pokoju są z ciężkich metalowych stelaży i nasz malec nabił sobie nie raz o nie guza.
Codziennie posprzątany pokój, świerze ręczniki, szampony, mydełka itp.
Śniadania i obiedokolacje w formie szwedzkiego stołu, każdy znalazł coś dla siebie smacznego.
Minusem jest to, że nie ma w basenach wypłycenia dla dzieci.
Plaża przy hotelu, jest częściowo betonowa a w większości z okrągłych kamyczków. Dzieciom pasowała bardziej niż plaże piaszczyste.
Pokojom hotelowym należy się odnowa, prysznice, szafki wyglądają na trochę wyeksploatowane - jak na cztery gwiazdki.
jest tam kasyno tylko dodam :] żadnego robactwa, ani grzybów ;p
Pięknie położony hotel, z którego roztacza się widok na małe wysepki i port jachtowy w Puli, dlatego polecam dopłacić za pokój z widokiem na morze ( z grugiej strony widok na inny hotel i betonowe schody).Skaliste wybrzeże, czyste, przejrzyste morze. Polecam.