Park Golden Beach

3.5

Tragedia!! Bród, smród i wszelkiego rodzaju robactwo. Hotel załuguje na minus 4*. Był to najgorszy hotel w jakim byliśmy w życiu, pościel, reczniki, wszystko śmierdzące, łazienka woła o pomstę do nieba, smród z kanalizy rano nie szło wejśc do toalety. Byliśmy 7 dni na all inclusive a przez 4 nie żywiliśmy sie w hotelu. Jedzenie mega słabe, wybór żaden, syf na "stołówce" , kawa paskudna (brązowa woda z mlekiem i tona cukru) personel wredny, a all inclusive takie ze lód tylko do alkoholu. DRAMAT!!

Dramat tak jednym słowem można opisać to miejsce. Nie jesteśmy wymagającymi klientami ale ten hotel przeszedł wszelkie oczekiwania. Pokoje względnie czyste jednakże nikt chyba dokładnie ich nie sprząta bo wróciliśmy pogryzieni przez pająki. Podczas 7dniowego pobytu pokój przez Osobę sprzątająca był odwiedzony tylko raz i jedyne co było zrobione podczas tej wizyty to poukładanie ręczników. Mydło nie uzupełnione, pościel nie ruszona, popielniczka nie opróżniona no i można by tak wymieniać. Na basenie woda czysta i ciepła i tyle dobrego. Materace na leżakach nie wiem czy były kiedyś prane, 3 parasole na krzyż i do tego zepsute bo przy wietrze latały no i teraz wisienka na torcie :ratownik -złodziej. Byliśmy świadkami jak sprzątał rzekomo leżaki i znalazł coś na kafelkach, coś wielkości portfela. Schował to najpierw pod jeden z materacy , rozeznał się w terenie a później centralnie schował do majtek. Obserwowaliśmy całe zdarzenie że stołówki i żałuję że nie miałam telefonu przy sobie bo byśmy Pana nagrali. Nasze zawiadomienie nic nie dało bo Pan ratownik za 2 dni znów stawił się w pracy. Jedzenie względne i widać że na stołówce obsługa pracuje na pełnych obrotach. Bardzo mały wybór drinków w porównaniu innymi hotelami w Blugarii bo nie były to nasze pierwsze odwiedziny tego miejsca Hotel rzekomo ma 4 gwiazdki ale nie wiem czy był 0.5 dala, tymbardziej że tuż obok stoi przepiękny nowy hotel też 4 gwiazdkowy. W logby trzeba poprosić o szklana zastawę bo inaczej nawet kawę dostaniesz w plastiku. Goście tego hotelu to w głównej mierze Rumuni więc może oni mają inne wymagania. Długo jeszcze mogłabym opisywać o negatywach tego miejsca bo niestety nie dostrzegliśmy nic co by było naprawdę na plus.

Porażka jednym słowem. Zanim ktoś zdecyduje się wybrać ten hotel proszę przeczytać. Zdjęcia zrobione chyba przy powstaniu hotelu bo teraz to widać totalne zaniedbanie. Zacznę od początku: pokoje względnie czyste , brak kołdry w pokoju trzeba skorzystać z koca, na 7 dniowy pobyt pokój sprzątany tylko raz, a raczej jedyne co zrobiono to poprawiono ręczniki. Na balkonie popielniczka nie opróżniona, po Papier taoeltowy sami muusieliamy się zwrócić fo kogoś z obsługi. Pokoje widać że sprzątane są po łebkach bo zostaliśmy pogryzieni przez pająki. Jedzenie względnie dobre ale na stołówce patrząc na zakamarki to też wychodził brud. Drinki bardzo ubogie. Byliśmy w innych hoteleach w Bułgarii i wyglądało to znacznie inaczej. W logby trzeba było poprosić o "szkło " bo inaczej nawet kawę dostałeś w plastikach. W basenie woda czysta i ciepła. Na cały basen może że 3 dostępne parasole i to na dodatek mocno zdewastowane bo przy lekkim wietrze trzeba było jednak gonić. Materace na leżakach nie prane a nawet z rana trzeba było oglądać czy jakiś ptak nie narobił na nie. No i na koniec wisienka: ratownik -złodziej. Bylismy świadkami jak Pan ratownik sprzątając po 18stej leżaki podniósł coś z kafelek (coś wielkości portfela) , schował to najpierw pod jeden z materacy a później po rozeznaniu terenu wsadził to centralnie do majtek z tyłu.My widzieliśmy całą sytuację że stołówki. Zgłosiliśmy ten cały fakt ale już za 2 dni Pan ratownik znów pojawił się w pracy. Żałowaliśmy że nie mieliśmy telefonu przy sobie aby akurat to nagrać. Jedyny plus to widok na morze że stołówki.

Bardzo ładny zadbany hotel basen czysty barek ok obsługa na najwyższym poziomie sprzątanie codziennie oraz uprzejmość personelu

Hotel nie zasługuje na 4gwiazdki 2 max obsługa i higiena w pokoju katastrofa karaluch w pokoju jedynie posiłki zasługują na 4gwiazdki reszta katastrofa nie polecam

Nazwa  Park Golden Beach
Miejsce  Bułgaria / Złote Piaski / Złote Piaski
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, parking

Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: wydzielona część basenu głównego ze zjeżdżalnią, miniklub i plac zabaw.

Tylko 200 m do szerokiej, piaszczystej plaży, nowocześnie zagospodarowanej z atrakcjami dla dzieci.

Atrakcyjna lokalizacja: ok. 800 m od ścisłego centrum, w otoczeniu parku, blisko aquaparku "Aquapoliis".

Bogata oferta rekreacyjna: jacuzzi, sala fitness, mini golf, siatkówka oraz sporty wodne przy plaży.

5.1
4.2

3.5

Wyświetlono 153 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.0
Karolina

Zalety

nic.

2.9
Beats

Zalety

Wady

Brud widoczny w każdym zakamarku hotelu

Beata

Zalety

Widok na morze

Wady

Brud , brud i jeszcze raz brud Hotel bardzo zaniedbany

Mirosław i Ewa

Zalety

Jedzenie bardzo urozmaicone codziennie kucharz przygotowuje na sali dodatkowe potrawy np rano pankejki obiad mięso z grilla wieczór kiełbaski saszłyki

Wady

Brak animacji dla dorosłych zero zabaw tanecznych

3.9
Apokalipsa

Zalety

Jedzenie dobre

Wady

Wszystko oprócz posilkow

4.7
Dominika

Pobyt - Wrzesień 2022

Zdjecia są oszukane, jedynie pokoje wygladaja tak samo. Basen stary, zniszczony, za mały jak taka liczbę gości. Za mało leżaków, brak kołdry w pokoju. Klimatyzacja nie wyrabia podczas gorących dni. Obsługa, główne ta na recepcji to chyba pracuje za karę, panie wredne i niepomocne. Mało atrakcji, główny minus to zamknięty basen wewnetrzny, który hotel opisuje jako czynny. Plaża płatna i to niemało, animacje dla dzieci codziennie takie same a nawet w niektóre dni ich w ogole nie ma. Sprzątaczki za to bardzo miłe, dbające o czystość i codzienne wymienianie ręczników i prześcieradeł. Jedzenie jak za ta cenę bardzo dobre. Dobre drinki, nie żałują alkoholu. Balkony przestronne, ładny widok z jadalni.

Zalety

-pokoje sprzątane codziennie -dobre drinki -dobre jedzenia -dobra lokalizacja -ładny widok z jadalni i baru

Wady

-niemiła obsługa -brudny i stary basen -za mało leżaków -za mały basen -płatna plaża -nieczynny basen wewnętrzny -mało atrakcji -monotonne animacje

Mirela

Pobyt - Wrzesień 2022

Mój urlop z rodziną uważam za udany ,lecz dla bardziej wymagających turystów którzy np. odwiedzali Turcję w której są wyższe standardy to radziła bym się zastanowić, ponieważ zdjęcia hotelu które są tutaj przedstawione są juz trochę nieaktualne z przed paru lat .

Zalety

-Dobre jedzonko i cały czas dostępne bo podawane między posiłkami smażone donuty,albo frytki i mięsko potem były lody jakieś owoce i ciasteczka ... -Basenik dla dzieci -Nie żałują alkoholu w drinkach -Miła obsługa -Czyste ładne pokoje codziennie sprzątane przez mile Panie,duża łazienka z wanną -Można było dogadać się nawet po polsku -Można sobie zjeść posiłek na świeżym powietrzu na tarasie z pięknym widokiem na morze -Możliwość skorzystania z strefy spa

Wady

Trzeba zwrócić uwage że poruszanie się po hotelu z wózkiem jest trochę utrudnione, mozna było dojechać na piętro wózkiem , a potem trzeba było jeszcze pokonac parę schodów żeby wgl dostać się na basen z ktorego też było wyjście na plażę - na plażę schodzi się schodami co też może utrudniać rodzinom z dziećmi i wózkiem które nie mają nosideł dla dzieci - mogli by zrobić jakiś wieczór taneczny, brakowało tego - ładny, ale podczas naszego pobytu pusty basen kryty na tym się zawiodłam

4.7

Pobyt - Lipiec 2022

Pobyt oceniam tragicznie , pierwszy raz trafiłam na tak fatalny hotel ,gdzie pokoje na niższych piętrach z zepsutą windą ,smród stęchlizny ,w pokoju uszkodzony syfon i przez kilka dni zalewało łazienkę , klimatyzacja działała jak wentylator ,zniknęła nam bielizna którą mieliśmy w reklamówce ,bo sprzątaczka myślała ,że to śmieci ,zostaliśmy okradzeni ,złodziej wskoczył przez balkon otwarty i skradł pieniądze i zegarek synowi .

Zalety

Blisko do morza ,morze przepiękne ,w hotelu trzeba pokonać dużo schodów ,dla młodych to nie problem ,gorzej że starszymi .

Wady

Jedzenie tak słaby wybór i takie braki ,że byłam w szoku ,płaciliśmy 7300 za dwie osoby ,naprawdę nie warte tej ceny, obsługa jeśli chodzi o kobiety ,to bardzo niemiłe ,zwłaszcza recepcjonistka i dwie panie obsługujące bar na stołówce ,panie chyba chodzą do pracy za kare.Jeśli chodzi o napoje ,non stop brakuje lodu i cytryny . Basen dookoła na mozaice z kamyków grzyb ,toalety na basenie tragedia .

Mirka

Pobyt - Czerwiec 2022

Dopiero co wróciłam z wyjazdu. Uważam urlop za bardzo udany zarówno ja jak i moi znajomi. W hotelu czysto i schludnie miła obsługa, pokoje zadbane i czyste. Jedzenie dobre i duży wybór. All inclusive w 100%. Cena adekwatna do tego co tam zastaliśmy. Polecam hotel parom i seniorom. Całkowita ocena .

Zalety

1.Pyszne potrawy, 2.Czystość pomieszczeń, 3.Miła i uśmiechnięta obsługa na stołówce i na recepcji.

Wady

Brak.

Pobyt - Czerwiec 2022

Wakacje bardzo udane. Cena adekwatna do warunków hotelowych. Rewelacyjne jedzenie, super lokalizacja.

Zalety

Duże pokoje, świetne jedzenie, miła obsługa, dobra lokalizacja.

Wady

Mało zadbane baseny.

Pobyt - Wrzesień 2021

Tragedia , obsługa i pracownicy bardzo nie mili , standard na 1 gwiazdkę

Zalety

Głęboki basen , ładny widok z jadalni

Wady

Milion wad , obsługa tragiczna , zero zainteresowania gośćmi , panowie barmani z wielką łaską podawali herbatę , kawę lub drinki , większość czasu patrzyli w prywatny tel . , Stojąc przy barze czekając podejdzie do ciebie to robili focha że się coś chce , chamskie odżywki pod nosem przy podawaniu czegokolwiek z baru , zero animacji wieczorem mimo że były gwarantowane przez hotel , zero muzyki na basenie , po 19 tej nic nie grało nawet radio , w dzień na pool bar puszczali hip hop z telefonu , basen czynny do 18 , po 17 tej zero słońca na basenie , zimna wodą , beach bar przy plaży jedzenie tragiczne , mało tego przed końcem wycieczki zamknęli go bo remont a był opłacony , do hotelu prowadzi 200 schodów od plaży , nie było informacji o tym na stronie , ludzie z wózkami mieli problem wejść na górę bo podjazdy na wózek tragiczne , jedzenie monotonne i zimne , nie polecam tego hotelu

Ala

Pobyt - Sierpień 2021

Pokój bardzo czysty zadbany i z klimatyzacja. Bliskość do morza też jest dużym atutem, widok z tarasu bardzo ładny.

Zalety

Duży wybór jedzenia które było smaczne.

Wady

Trochę za mało atrakcji.

mm

Zapewniona rozrywka do godziny 23. Po 23 była wyłączana muzyka i przestrzegano, żeby wczasowicze siedzący na tarasie zachowywali się cicho. Dużo atrakcji(tłumaczone wszystko na polski), żeby dzieci się nie nudziły i rodzice mogli od nich odpocząć. Również odbywały się zajęcia sportowe dla wszystkich. Hotel cichy, bo animacje odbywały się przy basenie. Można było się pobawić i odpocząć. Rzeczywiście leżaki były zajmowane już od rana, ale było ich na tyle dużo, że każdy miał swoje miejsce.

anieta

Wyjazd w pełni udany. Wróciłam z ogromnym zastrzykiem pozytywnej energii, choć z przykrością opuszczałam Złote Piaski. Nie mam zastrzeżeń co do hotelu. Pewnym wyzwaniem okazały się schody na plażę, ale zapewniały mi trochę więcej ruchu :). Wspaniale wypoczęłam. Uwielbiam pływać, tym chętniej korzystałam nie tylko z morza, ale i 2 basenów na terenie hotelu. Słyszałam opinię, iż woda w krytym basenie za zimna. Całkowicie się z nią nie zgadzam, do pływania idealna. Jedzenie bardzo dobre. Nie brakowało mi niczego. Szkoda tylko, że naleśników nie podają również na lunch ;) bo nie zawsze udało mi się wstać na śniadanie. Uważam, iż idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, ale nie tylko.

anieta

Oczarowana zostałam uprzejmością ludzi. Panie rezydent, animatorzy i obsługa hotelu - po prostu wspaniali! Konkretnie rzecz biorąc wymienione osoby cechowały przede wszystkim: kompetencje, życzliwość i pomocna dłoń w każdej sytuacji. Nie mogę zapomnieć o pilotach, którzy prowadzili cudowne wycieczki. Całkowicie zgadzam się, że ważne gdzie i ważne z kim, choć ja wychwalać będę przede wszystkim ludzi :)

ja

UWAGA!!! 80% gości miała straszne problemy żołądkowe (biegunka, wymioty), z powodu wody w basenie lub/i jedzenia. jedzenie raczej niesmaczne. plaża i morze - rewelacja! hotel ładny, duże, czyste pokoje.

Marta K.

Wszystko opiera się na napiwkach, nawet dla barmana za to że daje dobre drinki, a jeśli pani sprzątająca dostanie 1 lewa, nawet zasłonki czy prześcieradło ułoży w ciekawy wzór. Bez napiwku, nawet na to nie liczcie. Ręczniki wystarczy zajmować o 7 rano, nie żadną noc wcześniej. Delfinarium w Warnie gorąco polecam. Jedzenie jest mdłe, aczkolwiek jest go naprawdę dużo. Plaża świetna. Schody nie dają tak bardzo w kość. Promenada nocą jest zachwycająca, posiada dużo atrakcji. Klimatyzacja w pokojach jest, za to na korytarzach- niesamowity zaduch. Mimo wszystko POLECAM! ;)

szafran

Hotel bardzo fajny, czyste i przestronne pokoje, mój był z widokiem na morze. Jedzenie dobre ale po tygodniu zaczyna się robić monotonne. Obsługa hotelu bardzo miła. Może trochę uciążliwe schody do zejście na plaże i centrum (około 100 schodów). Ogólnie polecam.

bmm

Przestrzegam przed tym hotelem, jedzenie fatalne, monotonne i niesmaczne. Wiele osób miało silne ZATRUCIA POKARMOWE.Bez reakcji rezydentów ECCOHOLIDAY na skargi, stwierdzali jedynie że tutaj to normalne- chyba powinni zastanowić się nad swoja przyszłością zawodową.Byliśmy w wielu hotelach ale ten to jakieś przekleństwo.Wyrzucone pieniądze. Otoczenie brudne i obskurne,na głównym deptaku zapach szamba.

mm

Rzeczywiście były jakieś problemy zdrowotne, ale dziwne, że tylko kilka rodzin POLSKICH miało z tym problemy inni wczasowicze nie. Poza tym, małym dzieciom nie daje się owoców morza, tylko wybiera się potrawy zbliżone do polskich, a było takich dużo. Po prostu potrawy wyglądały tak smakowicie, że ludzie brali wszystko kilogramami, nie zważając na swoje żołądki. Jadłam wszystko i bardzo dobrze czułam się. Stołówka czyściutka, kelnerzy bardzo dbali o wszytko, od razu zabierali brudne talerze albo zmieniali obrus jak ktoś pobrudził. Jedzenie bardzo urozmaicone. Wspaniałe desery i mnóstwo owoców. Niedobra herbata, ale bez przesady, po prostu inna niż w Polsce i można się było przyzwyczaić.

Park Golden Beach