Malownicze plaże
Zabytki architektury militarnej (fort San Felipe)
Atrakcje dla dorosłych (destylarnia rumu Burgal - najlepszego na Dominikanie)
Dużo atrakcji dla dzieci (parki rozrywki - np. Oceanworld Adventure Park Puerto Platai)
Jedyne moje zastrzeżenia dotyczą braku w menu ryb i owoców morza - naokoło ocean, to bardzo dziwne.
Bardzo czysto, teren zadbany z piękną roślinnoscią. Woda w basenach bardzo czysta.
nie było zle ale tam niech sie bawia przy daremnych amimacjach starsi a młodzi nie ma wyjscia trzeba uciekac do pobliskiego Cabarett gdzie cos sie dzieje i mozna potanczyc na plazy
POPROSTU SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo fajny hotel tylko plaża nie zaczysta
POLECIAŁBYM TAM CHETNIE JESZCZE RAZ !!!!!!
jestem bardzo zadowolona z tych wakacji , napewno poecialabym tam jeszcze raz !
Hotel naprawde rewelacyjny, cichy i spokojny ogród jeśli chcesz odpocząć a jeśli chcesz się pobawić 4 km dalej dyskoteki i puby w cabarette gdzie bez problemu podwiozą cię mijscowi za male pieniądze (np w 3 osoby na motorze)
Jedzenie smaczne i w ilościach które zaspokoją każdego, obsługa rewelacyjna
Pokoje bardzo przyzwoite, dwa duże łóżka choć i tak przeważnie spi sie na jednym
Drinki nawet podobne w smaku do tych robionych z markowych alkoholi :)
Baseny czyste i z lezakami nie ma zadnych problemow
Plaza piekna i czysciutka.
Polecam wycieczke na Paradaise Island lecz nie od rezydenta tylko np z Freddie Tour. W cabarette jest kilka wypozyczalni samochodow lecz z uwagi na kulture jazdy dominikanczykow nie polecam, lepiej motor (mozna czybciej uciec na pobocze) i samemu zwiedzać Dominikane. Do tego nie potrzeba odwagi a radości jest wiele więcej.
Wracając do hotelu naprawde nie ma co narzekać, ten standard w tej części Dominikany to naprawde dużo a jeśli dla kogoś za mało polecam hotele w Punta Cana lecz już nie za kilka tylko kilkanaście tysięcy.
Serdecznie POLECAM
Ogólnie fajnie , nie mniej jednak jest to zabudowany strzeżony kompleks hotelowy bez możliwości wyjścia do miasta, do najblizszego miasta Cabarette jet kilka kilometrów , do którego można sie dostać hotelowym autobusem , lud dojść plażą , Czułam się troche jak w więzieniu:-) Ja byłam w lipcu 2006 r jak przyjechałam było bardzo gorąco jak w saunie ( a była 2 w nocy)- praktycznie przez cały czas no i ta wilgoć - starszana włosy i kostium kąpielowy schły po pare godzin .Jest chyba bezpiecznie , w miastach można dostrzec na ulicach policję z długą bronią - to chyba ochrona turystów ?Nie podobało mi się tylko to iż doba hotelowa nie pamietam dokładnie kończyła się o 12 lgodziny , a my mieliśmy autobus o ok 19 więc trzeba było z tymi wszystkimi tobołami czekać w holu , zaznaczam iz przy takim upale to nie zafajnie - praktycznie ostatni dzień pobytu odpadł bo wczesniej trzeba było się spakować no i później to czekanie ... Ale ogólne wrażenie bardzo pozytywne .Polecam serdecznie wycieczkę do Oceanarium - można tam poobcować między innymi z delfinami , rekinami i fokami i wieloma innymi zwierzętami - naprawde nie zapomniane wrażenia .
Odleglosc od lotniska 25 min, hmm... pod warunkiem, ze nie ladujesz w Santo Domingo, wtedy to jest 5 godz podrozy autokarem po 12 godzinnym locie i ladowaniu okolo 1 w nocy czasu lokalnego.
Dwa tygodnie wspaniałych bezproblemowych wczasów i dla dużych i małych
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nie wszystkie knajpy podawane w folderach byly faktycznie czynne:( kiepskie rozrywki wieczorne zero potancowek...tylko show time i spac:(
bardzo bogaty program animacyjny
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Miejce raczej spokojne, z dale od zgiełku Cabarete- dużo animacj prowadzonych przez animatorów. Położony w pięknym ogordzie. Nie poleceam zakwaterowania w domkach, tylko w budynkach hotelowych. Spędziliśmy tam święta i Slywestra- było super.
nieciekawa, niezbyt czysta plaza, nieladny gliniasty piasek. Mocne fale- nie dla amatorow spokojnego plywania. Sam hotel bez wiekszych zastrzezen
Hotel w porzadku ale moja główna rada: nie spedzajcie całego pobytu w hotelu. Dominikana jest zbyt piekna i ciekawa żeby przesiedzieć cały urlop na plaży. Gorąco polecam wyprawę w głąb lądu wielkimi ciężarówkami (impreza all inclusive wiec jesli zgłodniejecie lub poczujecie pragnienie możecie liczyć na małe co nieco). Miłośnikom historii polecam Sano Domingo a tym którzy kochają przyrodę lasy namorzynowe. W zatoce Samana można oglądać wieloryby. Poza tym na pewno zakochacie sie w merengue:)