Paraiso Del Sol Resort

Jedyne moje zastrzeżenia dotyczą braku w menu ryb i owoców morza - naokoło ocean, to bardzo dziwne.
Bardzo czysto, teren zadbany z piękną roślinnoscią. Woda w basenach bardzo czysta.

nie było zle ale tam niech sie bawia przy daremnych amimacjach starsi a młodzi nie ma wyjscia trzeba uciekac do pobliskiego Cabarett gdzie cos sie dzieje i mozna potanczyc na plazy

POPROSTU SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo fajny hotel tylko plaża nie zaczysta

POLECIAŁBYM TAM CHETNIE JESZCZE RAZ !!!!!!

Nazwa  Paraiso Del Sol Resort
Miejsce  Dominikana / Puerto Plata / Puerto Plata
Udogodnienia  basen odkryty, nurkowanie

Malownicze plaże

Zabytki architektury militarnej (fort San Felipe)

Atrakcje dla dorosłych (destylarnia rumu Burgal - najlepszego na Dominikanie)

Dużo atrakcji dla dzieci (parki rozrywki - np. Oceanworld Adventure Park Puerto Platai)

Wyświetlono 16 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Krzysztof Kossowski

jolka

Renatta

POPROSTU SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!

dario

Bardzo fajny hotel tylko plaża nie zaczysta

grego

POLECIAŁBYM TAM CHETNIE JESZCZE RAZ !!!!!!

Tina

Pobyt - Lipiec 2006

jestem bardzo zadowolona z tych wakacji , napewno poecialabym tam jeszcze raz !

Sebastian Wiśniewski

Pobyt - Czerwiec 2006

Hotel naprawde rewelacyjny, cichy i spokojny ogród jeśli chcesz odpocząć a jeśli chcesz się pobawić 4 km dalej dyskoteki i puby w cabarette gdzie bez problemu podwiozą cię mijscowi za male pieniądze (np w 3 osoby na motorze)
Jedzenie smaczne i w ilościach które zaspokoją każdego, obsługa rewelacyjna
Pokoje bardzo przyzwoite, dwa duże łóżka choć i tak przeważnie spi sie na jednym
Drinki nawet podobne w smaku do tych robionych z markowych alkoholi :)
Baseny czyste i z lezakami nie ma zadnych problemow
Plaza piekna i czysciutka.
Polecam wycieczke na Paradaise Island lecz nie od rezydenta tylko np z Freddie Tour. W cabarette jest kilka wypozyczalni samochodow lecz z uwagi na kulture jazdy dominikanczykow nie polecam, lepiej motor (mozna czybciej uciec na pobocze) i samemu zwiedzać Dominikane. Do tego nie potrzeba odwagi a radości jest wiele więcej.

Wracając do hotelu naprawde nie ma co narzekać, ten standard w tej części Dominikany to naprawde dużo a jeśli dla kogoś za mało polecam hotele w Punta Cana lecz już nie za kilka tylko kilkanaście tysięcy.
Serdecznie POLECAM

ula

Pobyt - Maj 2006

Ogólnie fajnie , nie mniej jednak jest to zabudowany strzeżony kompleks hotelowy bez możliwości wyjścia do miasta, do najblizszego miasta Cabarette jet kilka kilometrów , do którego można sie dostać hotelowym autobusem , lud dojść plażą , Czułam się troche jak w więzieniu:-) Ja byłam w lipcu 2006 r jak przyjechałam było bardzo gorąco jak w saunie ( a była 2 w nocy)- praktycznie przez cały czas no i ta wilgoć - starszana włosy i kostium kąpielowy schły po pare godzin .Jest chyba bezpiecznie , w miastach można dostrzec na ulicach policję z długą bronią - to chyba ochrona turystów ?Nie podobało mi się tylko to iż doba hotelowa nie pamietam dokładnie kończyła się o 12 lgodziny , a my mieliśmy autobus o ok 19 więc trzeba było z tymi wszystkimi tobołami czekać w holu , zaznaczam iz przy takim upale to nie zafajnie - praktycznie ostatni dzień pobytu odpadł bo wczesniej trzeba było się spakować no i później to czekanie ... Ale ogólne wrażenie bardzo pozytywne .Polecam serdecznie wycieczkę do Oceanarium - można tam poobcować między innymi z delfinami , rekinami i fokami i wieloma innymi zwierzętami - naprawde nie zapomniane wrażenia .

Antoni

Pobyt - Maj 2006

Odleglosc od lotniska 25 min, hmm... pod warunkiem, ze nie ladujesz w Santo Domingo, wtedy to jest 5 godz podrozy autokarem po 12 godzinnym locie i ladowaniu okolo 1 w nocy czasu lokalnego.

Romek

Pobyt - Kwiecień 2006

Dwa tygodnie wspaniałych bezproblemowych wczasów i dla dużych i małych

Romek

Pobyt - Kwiecień 2006

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

neo

Pobyt - Marzec 2006

Nie wszystkie knajpy podawane w folderach byly faktycznie czynne:( kiepskie rozrywki wieczorne zero potancowek...tylko show time i spac:(

Malwa

Pobyt - Grudzień 2005

bardzo bogaty program animacyjny

Karolina

Pobyt - Październik 2005

Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Miejce raczej spokojne, z dale od zgiełku Cabarete- dużo animacj prowadzonych przez animatorów. Położony w pięknym ogordzie. Nie poleceam zakwaterowania w domkach, tylko w budynkach hotelowych. Spędziliśmy tam święta i Slywestra- było super.

Asia

Pobyt - Wrzesień 2005

nieciekawa, niezbyt czysta plaza, nieladny gliniasty piasek. Mocne fale- nie dla amatorow spokojnego plywania. Sam hotel bez wiekszych zastrzezen

Pobyt - Wrzesień 2005

Hotel w porzadku ale moja główna rada: nie spedzajcie całego pobytu w hotelu. Dominikana jest zbyt piekna i ciekawa żeby przesiedzieć cały urlop na plaży. Gorąco polecam wyprawę w głąb lądu wielkimi ciężarówkami (impreza all inclusive wiec jesli zgłodniejecie lub poczujecie pragnienie możecie liczyć na małe co nieco). Miłośnikom historii polecam Sano Domingo a tym którzy kochają przyrodę lasy namorzynowe. W zatoce Samana można oglądać wieloryby. Poza tym na pewno zakochacie sie w merengue:)