Pokoje czyste.Codzienna wymiana pościeli i ręczników. Ogólnie OK.
Hotel kameralny,plaża tuż przy hotelu,jedzenie OK.
Spóznienie przez korki ok.15 min.pomimo transweru skutkuje brakiem obiadu.Pani w recepcji bardzo niemiła.Miała pretensję że nie znamy języków w którym mogła by się z nami dogadać.Zachowanie pana który wyglądał na właściciela delikatnie mówiąc chamskie.
Jak na 3* bardzo nam się podobało. Pyszne jedzenie. Pieczone pomidory i żeberka w sosie. Sałatki , zupy. Obsługa miła i bardzo się starała. Hotel blisko plaży, leżaki w cenie, materace wygodne, telewizor z polskimi kanałami, Cisza i spokój. Odpoczęliśmy :-)
Blisko plaży ,Niektóre pokoje z balkonem na morze, leżaki w cenie , bardzo dobre posiłki , cisza i spokój . Pościel czysta, wymiana ręczników ,wygodne materace,
Troszkę przydałby się remont łazienek.Dziwnie pachnie płyn do podłogi po sprzątaniu. Ale jak na 3* było ok.
Ogólnie Hotel polecam :) Jednak po przyjeździe do hotelu okazało się, że nasz pokój jest zajęty i zostaliśmy przeniesieni do innego budynku 150 m od właściwego, mimo że pokój był rezerwowany 2 miesiące wcześniej.... W innym pokoju spędziliśmy 2 doby wyjazdu. To był duży minus, Jednak po przeniesieniu do właściwego pokoju - wszystko było jak w opisie, oprócz baru na plaży. Pokój z balkonem i widokiem na morze był w porządku. Blisko centrum i blisko plaży. Szef kuchni pilnował porządku w restauracji ,jedzenie urozmaicone-każdy coś dla siebie znajdzie. Drinki szykowane według upodobań Klienta.
*blisko plaży *szef kuchni pilnował porządku oraz żeby w restauracji nic nie zabrakło *leżaki i parasole na plaży (dla hotelu Paraizo w cenie) *cicha okolica ale blisko do centrum *bezpośredni kontakt z menadżerem *pokoje przestrzenne (polecam z balkonami i widokiem na morze)
*brak baru na plaży (mimo że na zdjęciach był) *niemiła Pani w recepcji
Hotel zasługuje maksymalnie na 2 gwiazdki. Pobyt w tym hotelu sprawił iż wakacje nie były takie piękne jak poprzednie. W opisie znajduje się zapis iż hotel posiada bar na plaży, który jest przedstawiony na zdjęciu ale w rzeczywistości go nie ma! Większość leżaków połamanych a parasole w opłakanym stanie poza tym nie wystarczało miejsc dla wszystkich gości hotelowych. Zasada kto pierwszy ten lepszy, pozostali na piasku pomimo tego iż płacili za komplet plażowy. jedzenie w tym hotelu to największy minus! dziennie to samo. na śniadanie 2 rodzaje wędlin, ser, jajecznica,chleb opiekany i płatki z jogurtem. Na obiad: zupa , kurczak, mielone i pałeczki z grila , spaghetti,pulpety w sosie, sałatka, ryz, brokuł i kalafior gotowany,owoce. Uwaga! Kolacja to same menu takie jak na obiad! dla mnie było nie smaczne . Już sam obrus na stole w restauracji nie wyprasowany tuz na otwarciu wywołał na mnie złe wrażenie. Wiec zastanawiam się za co ten hotel ma 4*???? strój kelnerów to ponaciągane koszulki i spodenki- to ma być restauracja??? w barze lepiej obsługa wygląda poza kierownikiem sali który jako jedyny miał ubrana koszule. słomek do piwa nie było dla polaków tylko dla bułgarskich dzieci . gdy poprosiłam o kawę popołudniu w barze obok basenu stwierdzono ze nie maja mleka pomimo tego iż stało w lodówce. następnego dnia niby ekspres zepsuty. pytam po raz kolejny za co my płaciliśmy all inclusive jak ewidentnie wszystkiego nie można było się doprosić. jedynym plusem tego hotelu jest położenie nad samym morzem. w pokoju wieczna wilgoć, stęchlizna. nawet prześcieradła ciągle wilgotne poza ciągłym wietrzeniem pokoju. po śniadaniu sprzątaczka przetarła podłogę a wyschła dopiero wieczorem. nie polecam nikomu tego hotelu. szkoda pieniędzy i stresu.
położony blisko morza
bardzo dużo
Czytając opinie o tym hotelu myślałem że szefostwo weźmie je sobie do serca. Niestety , na plaży sterty starych połamanych parasoli i leżaków , nie wywiezione śmieci .Kelnerzy zamiast zająć się pustymi stolikami , wyrywali wręcz talerze z pod jedzących gości. Nie sprzątnięte przez kilka dni kubki pozostawione przez gości na tarasie. Wszystko obsrane dookoła przez wróble . A pan kierownik sali zamiast pokierować zespołem patrzy tylko gdzie zapalić papieroska.
Bliskość do morza
Brud na plaży. Nie zorganizowana praca personelu.
Hotel położony w bardzo dobrej lokalizacji blisko małego centrum i blisko plaży. Bardzo słaby sprzęt turystyczny, na plaży połamane leżaki i parasole, a jak znajdzie się cos dobrego to to nie ma szans na to żeby dostać, bo ci co już udało im się dostac dobry sprzęt to rezerwują ręcznikami przez cały swój pobyt .Posiłki mogą być. Ogólnie hotel czysty ale łazienka w naszym pokoju wymaga totalnego remontu, no i pod koniec naszego pobytu pokazały nam sie małe karaluszki.
Cisza spokój blisko plaży
Łazienka do totalnego remontu
BYŁAM WE WRZESNIU 2017 OD 15 DO 22 I PISZE OPINIE NA GORACO .OGOLNIE POKOJE CZYSTE TYLKO RZADKO SPRZATANE DWA RAZY W CIAGNIU TYGODNIA. PAPIER UZUPELNIANY I ZABRANE SMIECI I TYLKO TYLE.JEDZENIE OKI UROZMAICONE GLODNA NIE CHODZIŁAM.WIEKSZOSC SKLEPOW ZAMKNIETA WMARKETACH POJEDYNCZE SZTUKI.POGODA DOBRA TYLKO RAZ PADAŁO WIEC NIE BYŁO ZLE.NAJWIEKSZA ZAKAŁA TEGO HOTELU BYŁ MARIO,KTORY KRZYCZAŁ NA GOSCI JESLI CHCIELI PRZEJSC PRZEZ STOŁOWKE DO WINDY ORAZ NA PRACOWNIKÓW PRZY GOSCIACH CO DLA MNIE JEST DO POMYSLENIA.PANI Z RECEPCJI TROCHE MALO ROZGARNIETA MIAŁAM WRAZENIE ZE ONA CIAGLE W PRACY BYŁA WIEC MOZE DLATEGOTAK SIE ZACHOWYWAŁA.JEDYNA USMIECHNIETA KELENERKA TO JULY,BARMANI MILI USMIECHNIECI DOBRE DRINKI ROBIA NIE ZALUJA ALKOHOLU
POLOZENIE PRZY SAMYM MORZU.
,POKOJE SPRZATANE TYLKO DWA RAZY CO DWA DNI TYLKO SMIECI ZABIERANE PAPIER UZUPEŁNIANE
w hotelu przebywaliśmy na noc i na posiłki hotel ma tylko 1 basen personel sprzątający tylko raz sprzątnął pokój a tak to tylko wynosił śmieci i co 2dzień dokładał papier toaletowy jedzenie monotonne codziennie to samo na obiad i kolacje chociaż obsługa na sali ok.Szef sali dbał o gości a nawet namawiał do spróbowania swojej sałatki popisowej naprawdę rewelacja sałatka z grillowanej papryczki
położenie blisko morza darmowe leżaki
niedokładna służba porządkowa
Miła obsługa na recepcji ,bardzo pomocna ,brak zastrzeżeń do rezydentki. Hotel bezpośrednio przy morzu , stare leżaki bez materacy,trochę twardo było leżeć , ale wystarczyło wszystkim. Hotel bardzo blisko centrum miasteczka , ale wystarczająco daleko ,żeby był spokój . Jedzenie dobre , ale mały wybór , chociaż każdy mógł znależć coś dla siebie.
Byliśmy z rodziną i znajomymi na początku września 2016, pięć par. Miałem tę opinię napisać od razu, ale jakoś tak wyszło że nie napisałem, a teraz przypadkiem kliknąłem na hotel i widzę, że jego ocena jest rażąco niesłuszna. Jedzenia sporo i całkiem dobre, alkohole też, drinki i piwo, zresztą w Bułgarii piwo i rewelacyjna whisky Savoy są tak tanie, że nie ma problemu jak nie smakuje. Mieliśmy pokój bezpośrednio na morze za niska cenę, tylko wąska promenada oddzielała...tak naprawdę, żeby nie szczelne okna to pewnie dostałbym amoku z tego szumu morza. Pogoda non stop i ciepła woda...wakacje marzenie, gdybym nie zmieniał ciągle miejsca wakacji to chętnie bym tam wrócił.
położenie, darmowy serwis plażowy co w Bułgarii nie jest częste
hmm, właściwie to nie mam uwag...aha, może maciupki basen, co nam osobiście nie przeszkadzało, bo nigdy nie korzystamy...tylko morze