Unikalne krajobrazy wulkaniczne i Park Narodowy Timanfaya
Piękne plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem
Jaskinie Cueva de los Verdes z imponującymi formacjami skalnymi
Bardz dobra opieka rezydenta Pani Ewy z TUI. Pełny profesjonalizm i szybka reakcja na problemy Klienta. Polecam wycieczkę objazdową po wyspie z Przewodnikiem w jezyku polskim.
Super położenie przy palży, jedzienie urozmaicone, smaczne, personel pomocny, pokoje czyste.
Duży remont hotelu, brak informacji na stronie turoperatora o tym fakcie, przy basenie hałas związny z remontem.
W listopadzie hotel nie tak dla dorosłych jak dla seniorów - średnia wieku 70+ . Mini bar tylko raz do wykorzystania. Pokój niesprzątany przez wymiana tylko samych ręczników. Jedzenie strasznie monotonne i zbyt mały wybór jak na hotel tej klasy. Niepodgrzewana woda w basenie i w jacusi.
Ciekawie położony, ladne pokoje
Jedzenie, zimna woda w basenie,
Polecamy ten hotel. Świetne położenie. Wszystko OK, jedyną wdą jest jeden kanał po polsku, jest to TV TRWAM !!!!!!! Przez to nie przyjade tu jeszcze raz.
Połozenie, niezły standard, miła obsługa, dużo innych ofert.
Hotel wymaga odświeżenia.
W hotelu panuje bardzo przyjazna atmosfera, personel i wszyscy zatrudnieni są mili, uśmiechnięci, pomocni. Jako goście czuliśmy się tam naprawdę mile widziani. Piękny basen jest dużym plusem. Mimo, że hotel jest duży to panuje w nim spokój i cisza po godz 22. Posiłki bardzo urozmaicone, smaczne, częściowo przygotowywane na bieżąco według życzenia. Zaskoczyło nas to, ze pośród wielu kanałów TV był tylko jeden kanał polski i w dodatku TV Trwam, który to kanał nie każdemu odpowiada. Słowa wyjątkowego uznania dla pani Magdy przewodniczki, która wykazała się wielka wiedza na temat Lanzarote, a poza tym była wyjątkowo sympatyczna osoba przez co Grand Tour stała się niezapomnianym przeżyciem.
Pięknie położony, bardzo oryginalny projekt architektoniczny znanego artysty.
Zużycie, naszym zdaniem hotel wymaga remontu .
Serdecznie polecam. Hotel jest wygodny, z bardzo dobra obsługa i bardzo dobrą kuchnią. Idealne miejsce żeby odpocząć i zregenerować siły, dużo spacerować, czytać w ciszy w wygodnych basenowych leżakach, delektować się piękną pogodą ( która jest tam niemal zawsze) przyjemnym wiatrem. Idealne miejsce na wypoczynek.
Wygodny, bardzo dobry serwis, czysty, cichy ( brak dzieci jest dla osób chcących odpocząć niezwykła zaletą).
Jedna - lodowata woda w basenie.
Przepiękny hotel dla wymagającego klienta - bardzo wymagającego. Pyszne jedzenie i przemiła obsługa. Bajka.
Hotel bardzo fajny, zielony, z pięknym basenem i cudowną plażą. Wokół hotelu małe wydmy na jednej części plaży. Nie polecam go ludziom młodym
Potężne wrażenie zrobiło na mnie Atrium hotelowe. Z każdej kondygnacji wiły się zielone pnącza, w środku bujna zieleń. Zresztą na zewnątrz ogród także niczego sobie. Dla mnie coś niesamowitego i wspaniała odmiana standardowych wnętrz. Obsługa w hotelu była wręcz przyjacielska. Oczywiście napiwek w każdym hotelu łamie lody. My daliśmy go na koniec, a nie odczuliśmy gorszego tratowania. Jedzenie znakomite, blisko plaża. Naprawdę nie wiem czego chcieć więcej. Aaaaa pokój, był w kojących biało zielonych barwach, nie za duży, nie za mały. Wygodny i czysty do cna.