Paradise Beach Resort

Nie polecam z całego serca . Hotel stary,położony w zatoce,plaża bardzo zanieczyszczona śmierdząca.

Pobyt w hotelu oceniamy bardzo pozytywnie. Otrzymaliśmy pokój o standardzie, o jaki prosiliśmy, czysty, codziennie sprzątany i zabezpieczany przeciw komarom. Klimatyzacja w pokoju działała bez zarzutu. Posiłki smaczne, różnorodne, zarówno regionalne, jak i europejskie. Dużo świeżych owoców. Miła, komunikatywna obsługa. Poza wycieczkami z biura podróży, możliwość skorzystania z lokalnych organizatorów.

Super hotel miejsce polecam , chcesz spędzić super wakacje polecam

typowy afrykański klimat, jeśli ktoś szuka przepychu i złotych klamek niech zmieni kierunek. mi się podobało

Nie polecam dużo minusów obiekt ładny ale nic poza tym all inclusive masakra tak jak posiłki kturej są bardzo monotonne szczególnie śniadania żeby nie makarony to było by ciężko kolejki za wszystkim(pole pole)

Nazwa  Paradise Beach Resort
Miejsce  Tanzania / Zanzibar
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, żeglarstwo, rowery, parking

Rajskie plaże z białym piaskiem i palmami kokosowymi

Bogata kultura i historia Stone Town z wąskimi uliczkami i zabytkowymi budynkami

Kolorowe rafy koralowe idealne do nurkowania i snorkelingu

5.5
6.1

Wyświetlono 15 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.1
Aga

Pobyt - Marzec 2023

Zalety

pokoje sprzątane codziennie,schludne miła obsługa

Wady

brudna plaża ALL INCLUSIVE ograniczony

Jacek

Pobyt - Luty 2023

Zalety

- czysto, - bardzo pomocny personel, - dużo fajnych barów, - kilka basenów, - przyjemna muzyka w tle podczas wypoczynku na basenach, - ciekawe wieczorne animacje, - zachowana cisza nocna, - mimo wielkości obiektu kameralna atmosfera,

Wady

- mulista plaża, liczne wodorosty (choć plaża codziennie oczyszczana)

Damian

Pobyt - Sierpień 2022

Super hotel miejsce polecam , chcesz spędzić super wakacje polecam

Zalety

Super widoki miejsce miła obsługa, jedzenie dobre, i zawsze czysto jest

Wady

Do poprawek drzwi w każdych domkach nie domykające się szpary tp , do przesmarowania zawiasy w drzwiach piszczą jak i umywalki do zamocowania luźnie są ,kostka do poprawki chodniki można się palce połamać wywrócić, ale i tak super, no i w barach krzesła i kanapy nowe by się przydały bo są mocno zniszczone gwoździe wszędzie wychodzą i jak i plażowe leżaki

Sylwek

Pobyt - Styczeń 2020

Zalety

pięknie położony, przemiła obsługa, czysto, standard adekwatny do ceny, 3 baseny do wyboru

Wady

podczas odpływu specyficzny zapach, lecz nie jest to uciążliwe

3.2

Pobyt - Listopad 2019

Zalety

Jako obiekt ładny

Wady

Brak wody butelkowanej, opłata za ręczniki, opłata klimatycz, wydzielanie posiłków, bardzo monotonne posiłki, wydzielanie owoców, okropna plaża

4.2
Caroline

Pobyt - Czerwiec 2019

Farbowalam szamponetka wlosy ktore zawinelam w recznik za ktory dodatkowo zaplacilam. Recznik wystarczylo zmoczyc w wodzie z mydlem, to szampon nie farba, z gory zalozyli ze to na bank farba I ze zniszczylam ich recznik, nie probujac zmyc, wystawili nam rachunek 170 $ za recznik wart 2 dolary!!!! Plus za ktory zaplacilam 8 $ za mozliwosc ich uzywania. Powiedzialam, ze nie zaplace wtedy Dali ta szmate I powiedzieli ze mam Sama umyc. Tak wiec zrobilam oczywiscie zeszlo wszystko, oddaje im mowia ze ok. Dzien wykwaterowania mimo wszystko za ta akcje do zaplacenia 22$!!!!! Inaczej nas nie wypuszcza I wymusili, Dalismy Nasze ostatnie pieniadze, przez co nie moglismy na lotnisku oplacic nadbagazu bo tam nie mozna placic karta i Prawie zostalismy na lotnisku jakby nie ludzie ktorzy sie nad Nami zlitowali.

Zalety

Jedzenie Codziennie sprzatanie pokoju

Wady

Bagno zamiast plazy Wyludzanie pieniedzy od klientow Natretni Beach boys ktorzy zniszcza ci pobyt

Pobyt - Marzec 2019

Hotel oferuje poziom adekwatny do ceny pobytu. Wszystko zależy od tego na jaki pokój się trafi - my zdecydowaliśmy się na najtańszą wersję i bardzo tego żałowaliśmy - poznani na miejscu Polacy pokazali nam swój nieco droższy i był o niebo lepszy. W naszym w łazience farba olejna na ścianach i beton na podłodze... Natomiast duży plus za dbałość o czystość i super sprzątanie. W hotelu jest wifi, ale działa tak sobie. Często są przerwy. Jedzenie OK. Niewielka plaża przy hotelu, natomiast sporo miejsc z leżakami przy basenach. Można pojechać darmowym daladala (rodzaj busa) na inną plażę. Jeśli chodzi o wycieczki, zdecydowaliśmy się na promocyjny pakiet z przewodnikami mówiącymi po polsku w \"Polak w tropikach\". Załatwiliśmy wszystko jeszcze przed wylotem z Polski :-) Zanzibar jest przepiękny, polecamy 3w1: farma przypraw, Stone Town i Prison Island oraz safari blue i pływanie z żółwiami - niesamowite przeżycia!!! :-)

Pobyt - Grudzień 2018

Hotel położony przy plaży, bardzo ładnie zagospodarowany teren.Pokoje dziennie sprzątane, jedzenie urozmaicone, duży wybór owoców morza. Miła obsługa. Zwiedzanie wyspy tylko ze Stefanem, który pracuje w biurze na terenie hotelu- wycieczki dużo tańsze niż oferuje TUI!Zabierajcie ze sobą zeszyty, długopisy, kredki, cukierki gdyż dla nas to parę groszy i niewiele miejsca w walizce a dla dzieci niewyobrażalna radość.

Zalety

Położony w pięknym ogrodzie nad samym Oceanem.

2.8
Mariusz

Pobyt - Grudzień 2018

Jeśli planujesz wyjazd życia marzy Ci się piękna piaszczysta plaża OMIJAJ TEN HOTEL!! Plaża to śmierdzące bagno, na Allinclusiv też nie licz :( alkohol wydzielany /na pytanie czemu macie ciepłą wódkę żebyście mniej pili/ . Jedzenie monotonne najsłabsze śniadania i przekąski pomiędzy posiłkami

Zalety

Ładne czyste baseny zadbany ogród

Wady

śmierdząca plaża allinclusiv to fikcja wydzielanie alkoholu słabe posiłki przekąski pomiędzy głównymi posiłkami wydzielane kto pierwszy ten lepszy

1.8

Pobyt - Grudzień 2018

Ogólnie nie polecamy hotelu. Hotel pomimo tego, że był sprzątany codziennie był zagrzybiały oraz śmierdział wilgocią. Jedzenie baaardzo okrojone, ciągle podawane to samo. Plaża hotelowa nie do użytku. Jedyna piękna plaża była w Nungwi, do której dojeżdżaliśmy wypożyczony autem, około 1,5 h od hotelu. Byliśmy z mężem w Kenii i mieliśmy porównanie, więc absolutnie cena jaką zapłaciliśmy za hotel na Zanzibarze wygórowana jak na warunki tam panujące. Za Kenie zapłaciliśmy w zasadzie takie same pieniążki i byliśmy bardzo zadowoleni. Zanzibar nas rozczarował.

Zalety

Czysty basen hotelowy.

Wady

W nowej części hotelu, a zarazem droższym pokoju Luxury room grzyb na ścianach i sufitach. Zepsuta klimatyzacja, z której powoli spływała woda po ścianie. Nie przyjemny zapach wilgoci. Z opini innych turystów, którzy przebywali z nami na urlopie w tym hotelu, również mieli identyczny problem. Plaża hotelowa brudna, mnóstwo glonów.

Bartosz Łuszczyk

Pobyt - Listopad 2018

Polecam goraco!!!!! Przepiekny obiekt plaza przy hotelu moze I nie powala ale tez ma swoj urok przez codziennie rano wyplywajacych rybakow ???? pplecam dla ludzi ceniacych spokoj I prywatnosc.

Zalety

Przepieknie zaprojektowany hotel wszystko zadbane czyste w klimacie afrykanskim. Bardzo mili ludzie fajne animacje.

Wady

Troszke lepsze I bardziej urozmaicone sniadania powinny byc. Ale I tak jest wszystko czego trzeba biorac pod uwage ze to afryka....

GRAŻYNA

Pobyt - Październik 2018

rezydentka TUI pani Iwona , super osoba, profesjonalistka, sympatyczna osoba, bardzo pomocna, można na nią liczyć w trudnej sytuacji, Dyrekcja hotelu i obsługa również super. Polecam ten hotel, wszystko na piątkę

Zalety

2 plaże , przy oceanie

2.4
Mario Maskewitz

Pobyt - Sierpień 2018

Piekna miejsce, warto raz w zyciu zobaczyc. Natomiast Hotel pozostawia wiele do zyczenia, tragiczne jedzenie i kiepskie pokoje. Pod prysznic tylko w klapkach, w pokoju zapach grzyba i firanki caly czas sie rozpadaly. Mielismy okazje zwiedzic cala wyspe (doslownie) i mielismy naj gorsza plaze ze wszystkich mozliwych, jedyna na ktorej nie dalo sie plywac z racji tego ze byla na niej farma glonow pod eksport. Sama lokalizacja fajna i przyjazna obsluga w Hotelu.

Zalety

Mila obsluga

Wady

Jedzenie Plaza Lazienki w pokojach

Aga

Pobyt - Sierpień 2018

Ogólnie hotel oceniam na plus. Jedzenie smaczne ale mało europejskie dlatego nie każdemu może smakować. Obsługa bardzo przyjazna. Codziennie animacje. Wycieczki z tui super, bardzo fajny przewodnik George. Jedynie do czego mam zastrzeżenie to pokój w starej części hotelu. Trochę prehistoryczny.

Zalety

Przemiła obsługa, hotel w całości w klimacie afrykańskim

Wady

Plaża nie nadaje sie do korzystania, codziennie duża ilość glonów uniemożliwialo korzystanie to z wody, codziennie odpływ i przypływ. Pokój w starej części hotelu bardzo surowy, betonowa wylewka na podłodze, w łazience ciepła woda tylko do jakiegoś czasu, pościel nie pachniala ani razu mimo teoretycznego zmieniania miałam wrażenie że nie była prana tylko wietrzna (nie pachniala ani proszkiem ani płynem, nie była sztywna.) lozko z betonu na którym leżał materac.

Pobyt - Czerwiec 2018

Polecam hotel. Jak na Zanzibar cena przystępna a warunki w porządku. Jesteśmy z mężem zadowoleni z wyjazdu. Oczywiście znaleźli się Polacy dla których warunki były złe, bo za cenę 3400 spodziewali się hotelu 5*. Robili kwas przez cały wypoczynek i straszyli biuro prawnikami. Słabe ????

Zalety

Bardzo miła obsługa . Dobre jedzenie . Kilka barów. Codziennie ciekawe animacje.

Wady

W starej części pokoje raczej słabe , ale adekwatne do ceny.

Paradise Beach Resort