Malownicze położenie: nad zatoką Mellieha z widokiem na urokliwe, siostrzane wyspy Gozo i Comino.
Na terenie kompleksu znajduje się zespół basenów wraz z jednym z największych krytych basenów na Malcie.
W obrębie hotelu działa profesjonalna szkoła nurkowania, zapewniająca kursy nurkowania zależnie od poziomu kompetencji.
Dobre możliwości komunikacyjne, przystanek autobusowy w pobliżu hotelu.
Super, ale basen zimny …śniadanie codziennie takie samo.
Nic z tego , co zepsuło by pobyt… ale daleko od miasta
Wszystko ok
Bardzo fajny hotel. Widok na morze z dwóch stron ale z jednej strony widok na port a od strony basenu jest widok na zatokę (strona słoneczna) Pokoje duże przestronne ładnie urządzone. Jedzenie bardzo dobre, nie zbyt duży wybór ale wszystko pyszne i dla każdego. Blisko portu skąd płyną promy na Gozo oraz łodzie na Comino. W pobliżu hotelu jest pustkowie, kolejny hotel oddalony o 2 km, a do najbliższego miasta Mellieha jest 5 km. Przed hotelem przystanek komunikacji miejskiej którą łatwo się wszędzie dostać.Są 3 baseny zewnętrzne, 1 basen wewnątrz, plaża od strony portu, od strony zatoki zejście do morza po drabince. Ceny w barze przyzwoite, kolacja (jedzenie i picie bez limitu) 22€. Wieczorami w lobby muzyka na żywo. Polecam
Blisko portu, piękne widoki, dobra komunikacja miejska.
Położony na końcu wyspy, daleko od miasta
Pobyt był bardzo przyjemny, wszystko na bardzo dobrym poziomie. Jedzenie mocno angielskie i słabo doprawione. Baseny bardzo ładne.
* blisko promu * blisko wody * zachody słońca * daleko od miasta * miła i pomocna obsługa * czystość
* ruchliwa ulica * jedzenie nie powala
Ładny pokój z pełnym wyposażeniem. Bardzo miła i pomocna obsługa począwszy od personelu sprzątającego, baru, restauracji do recepcji .
Bardzo miła i pomocna obsługa. Spokojna atmosfera. Wspaniała obsługa w restauracji
Jedyne do czego mogę się przyczepić to brak dobrej wentylacji w łazience i wody pitnej
Hotel bardzo ok, pasuje do standardu hotelu czterogwiazkowego. Pokoje duże , łazienki Ok, czysto, Codzienna wymiana ręczników Kosmetyki łazienkowe dla turystów Jedyne co to wykładzina w korytarzu do prania lub wymiany. Śniadania monotonne codziennie to samo ale jak to śniadania !
Piękny widok z restauracji Trzy baseny , czwarty kryty Jeden z basenów z pięknym widokiem Sporo przestrzeni Brak plaży przy hotelu
Generalnie uważam pobyty za udany Wykładzina w korytarzach do wymiany lub wyprania
Ppiekne położenie na klifie.duzuu hałas w pokoju .i zzamkniete zejście do moza od strony zatoki
Położenie nad zatoka
Hałas ..grupy dzieci obozy.
nie mam nic do zarzucenia oprocz kwestii sztywnego trzymania sie godzin check in, jesli sie podrozuje cala noc i nie ma sie gdzie podziac przez kilka godzin w hotelu jest przykre:(
czysty, przstronny dobre jedzenie
ciasnota przy basenach
Hotel super na spokojny wypoczynek. Nie wiem czy to kwestia poza sezonowa, ale praktycznie nie było dzieci, co akurat dla mnie było ważne. Poza tym bardzo urokliwa okolica na obrzeżach, rzut beretem port, co ułatwia również zorganizowanie sobie wycieczek katamaranem.
- duży, przestronny basen - bliska odległość do portu - codziennie sprzątanie i częsta zmiana ręczników
- przy hotelu biegnie ekspresówka, co powoduje hałas nocny, nawet przy zamkniętych oknach - dosyć monotonne śniadania, mało świeżych warzyw i owoców (-przestarzały wystrój pokoi, stare drewniane łóżka, bardzo zużyte materace)
Świetny hotel; wygodne, duże, dobrze wyposażone pokoje; bardzo uprzejma i pomocna obsługa; dbają o czystość i porządek; zlokalizowany w spokojnej okolicy. Idealny na wakacje, szczególnie dla rodzin z dziećmi. Z pewnością jeszcze tam wrócę.
-przestronny, dobrze wyposażony pokój, -miła obsługa, -lokalizacja w spokojnym miejscu -blisko do przystanku autobusowego i promu na Gozo -cztery basemny, w tym jeden kryty
- monotonne śniadania i zdarzyły się 3-4 razy odgrzewane posiłki
Hotel super położony. Bardzo dobry punkt wypadowy. Przystanek przy hotelu. Prom na gozo, dwie minuty drogi spacerkiem. Hotel czysty, codziennie sprzątane pokoje. Śniadania mogłyby być lepsze. Ogólnie polecam.
Hotel ładnie położony, czysty. Baseny zewnętrzne fajnie położone. Basen kryty woda bardzo słona
Monotonne śniadania, mały wybór.
Hałas całą noc i cały dzień, hotel znajduje się bezpośrednio przy dwupasmowej drodze i przy porcie. Pokoje duże, nieco przechodzone. Jedzenie nie najgorsze. Cztery gwiazdki to nie są na pewno. Lokalizacja do zwiedzania Malty jest średnia, ponieważ hotel mieści się na samym końcu wyspy i dotarcie do innych miejsc jest czasochłonne.
Dość spory kryty basen, baseny zewnętrzne, spora powierzchnia restauracji, pokoi i części wspólnych. Przystanek autobusowy bezpośrednio przed hotelem.
Hotel mieści się przy samym porcie promów na Gozo oraz bezpośrednio przy ruchliwej dwupasmowej drodze do tego portu. Nieustający hałas dzień i noc. O spaniu przy uchylonym oknie nie ma mowy.
Hotel kiedyś z pewnością był wspaniały. Nasz pokój był mocno przestarzały, szczególnie łazienka rozczarowała. Mimo to pobyt był udany głównie dzięki wspaniałej obsłudze w hotelu. Ludzie autentycznie mili, bardzo pomocni. Osobny komentarz należy się organizatorowi czyli Top Turistik. Zero opieki rezydenta, po kontakcie telefonicznym, okazało się że nasza rezydentka ma urlop... na szczęście potrafimy się odnaleźć za granicą ale myślę sobie co z ludźmi którzy nie znają angielskiego, a w ofercie była opieka polskiego rezydenta...
Lokalizacja blisko promu, miła obsługa, blisko przystanek autobusowy, dobry punkt wypadowy na Gozo i Comino, piękna natura wokół
Dalego od innych miast, nie ma żadnych sklepów oprócz bardzo drogiego w hotelu, przestarzały pokój.
Hotel zgodny z opisem, czysty, miła obsługa, dobre jedzenie.
Hotel położony nad samym morzem, widok z pokoju na zatokę i basen. Jedzenie w hotelu bardzo dobre, bardzo duży wybór.
Basen wewnętrzny otwarty tylko do 18.
Hotel ładny, bardzo czysty. Odosobniony. Jak ktoś chce tylko ciszę i spokój.
Blisko do portu 2 min spacerem na prom do Gozo i Comino. Bardzo czysto!
W marcu na śniadanie English breakfast, dwa rodzaje mielonek, jeden gatunek sera żółtego. Pomidory, ogórki, sałata. Płatki śniadaniowe nie wiem ile gatunków ponieważ ich nie jadam. Z owoców tylko melon. Galaretka pomarańczowa. Słodkie bułeczki, crosanty. Marzec przed sezonem, bardzo mały wybór. Brak spodków i lyzeczek!!!! Na
Hotel Paradise Bay Resort ⭐️⭐️⭐️⭐️ znajduje się na końcu wyspy, blisko port , w pobliżu kilka punktów widokowych, piękne widoki w okolicy, natomiast mało atrakcji. Zameldowanie od godziny 15:00, wymeldowanie do godziny 11:00 POKÓJ Pokój czysty, codziennie sprzątany, wyposażony w telewizor, suszarkę, sejf, deskę do prasowania, żelazko , herbatę🫖, kawę☕️, czajnik elektryczny, ręczniki oraz żel pod prysznic i balsam do ciała, które również są wymieniane. Z balkonu ładny widok. BASEN W obiekcie znajdują się 3 baseny ( 2 baseny zewnętrzne i jeden wewnętrzny) Ze względu na warunki pogodowe korzystaliśmy wyłącznie z basenu znajdującego się w środku , jest to jeden basen o rożnych stopniach głębokości z wyznaczonym miejscem jacuzzi , obok znajduje się pomieszczenie z toaletami i prysznicami oraz sauna. Woda w basenie jest bardzo słona. RESTAURACJA W hotelu mają również własną restauracje, nie mieliśmy wykupionego jedzenia , natomiast korzystaliśmy z restauracji zamawiając z karty, jedzenie bardzo dobre , pyszne hamburgery, pizza oraz Dania główne, przemili i pomocni kelnerzy Była to jedyna restauracja w bliskiej okolicy. SKLEP W Hotelu znajduje się również sklepik, w którym można zakupić przydatne rzeczy o których zapomnieliśmy, jest tam tez kilka przekąsek oraz napoi ( nie kupimy tam jednak nic konkretnego do jedzenia ) W najbliższej okolicy nie ma sklepu w którym możemy zrobić zakupy spożywcze AUTOBUS Obok budynku znajduje się przystanek autobusowy, który ma bardzo dużo połączeń i jeździ co pare minut , bilet można kupić u kierowcy za 2,5€ i jest on ważny przez 2h (możliwość zakupienia biletu tygodniowego- nie u kierowcy) W całym hotelu dostęp do wi-fi, jest również winda, bar, spa z masażami i różnymi zabiegami, parking, tenis, fitness Bardzo polecam wycieczkę na pobliskie wyspy Gozo i Comino oraz błękitną lagunę , widoki przecudowne☀️🇲🇹
• pyszne jedzenie • dobra komunikacja miejska • czystość • widoki
• koniec wyspy ( zaleta i wada w jednym) • brak pobliskich sklepów
Polecam w 100% hotel czysty, obsługa super. Pokoje sprzątane codziennie. Śniadania które mieliśmy w cenie na naprawdę wysokim poziomie. Dania z karty w restauracji naprawdę pyszne i dobrych cenach.
Duże czyste i pokoje. Jedzenie, restauracja super. Z dziećmi ekstra.
Brak wad.
Hotel do odpoczynku super, położony na samym końcu wyspy, blisko port, punkt widokowy kilkanaście metrów od hotelu , ładne widoki , obok hotelu znajduje się przystanek autobusowy które ma bardzo dużo połączeń i jeździ co kilka minut, bilet kosztuje 2,5€ i jest ważny przez 2h. Pokój w hotelu czysty, codziennie sprzątany oraz codziennie wymieniane ręczniki. W pokoju znajduje się deska z żelazkiem, elektryczny czajnik , herbata, kawa , suszarka W łazience są ręczniki, żel pod prysznic, balsam do ciała, mydło. W pokoju znajduje się kontakt typu G (taki jak w Anglii) znajduje się tez zwykły europejski, w razie potrzeby można kupić przejściówkę na dole w sklepiku W hotelu jest restauracja w której jest naprawdę pyszne jedzenie( nie mieliśmy wykupionego, zamawialiśmy z karty), znajduje się również sklep w którym można zakupić najpotrzebniejsze rzeczy(mało spożywczych ) W obiekcie są 3 baseny(2 zewnętrzne i jeden wewnątrz), ze względu na pogodę korzystaliśmy tylko z basenu w środku , woda bardzo słona, jest to jeden basen z częścią jacuzzi, można skorzystać również z sauny , w hotelu jest również bar , siłownia W hotelu można płacić tylko kartą
• bardzo dobre jedzenie • czystość • ładne widoki
• hotel na uboczu ( można uznać również jako zaletę ) • płatności w hotelu tylko kartą • daleko do sklepu • ciężko o inną restauracje w pobliżu oprócz hotelowej
Jestem bardzo zadowolona. Napewno wrócę w to miejsce.
Piękny widok z balkonu .Blisko przystanek autobusu i prom. Duże, ładnie urządzane pokoje. Codziennie sprzątane, wymieniane ręcznik i dostarczanie kosmetyki. Miła obsługa.
Wada i zaleta za razem hotel na uboczu.
Hotel w super cenie, miła obsługa bardzo pomocna. Czysty jedynie brak pokoju do zabawy dla dzieci. To jedyny minus tego hotelu.
Duże pokoje i widok z okna zawsze na morze.
Brak sali zabaw dla dzieci, basen działa tylko do godziny 18
Hotel szarpnięty zębem czasu ale ogólna ocena dobra. :)
Ogromnym plusem jest położenie. Przy samej przeprawie na Gozo i z łódkami na blue lagoon. Fantastyvzna baza wypadowa na polnocy wyspy z pętlą autobusowa obok. Komunikacja zbiorowa na Malcie jest fantastyczna. Bez problemu za małe pieniądze można się przedostać na każdy zakamarek wyspy. Najlepiej korzystać z kart tygodniowych. Wychodzi taniej i bezstresowo.
Kiepskie rozwiazanie basenu wewnetrznego. Ciężko się tam dostać, zero szatni. Bylismy w lutym wiec tylko taki mielismy w opcji :) i to trochę psuło wrażenie. Woda morska, to już zależy od upodobania. Nam nie przeszkadzało. Śniadania do bólu takie same..... Bedac dłużej niż tydzień można by oszaleć.