Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Bardzo fajny hotel, klimatyczny w stylu vintage, obsługa na 6 z plusem, atmosfera rewelacyjna, super wieczorki no i pyszne śniadania, piękny widok z balkonu, mam chęć jeszcze kiedyś tam zagościć.
Bardzo dobre śniadania, widoki z balkonu, gościnna atmosfera , basen
Hotel nie jest z najwyższej półki bo taki miał nie być-lata swietnosci ma za soba ,ale czysto,dobre polożenie .dla mojej rodziny fajnie.generalnie niewielki hotel i sporo apartamentów dookola,blisko do morza ,dwa baseny zewnetrzne oraz niewielki w środku,dobre jedzenie
Bliskość morza ,animacje adekwatne do pory roku,czystość
W apartamentach zapewne przydał by się remont,ogólna poprawa
Hotel spełnił wszystkie moje oczekiwania . Miałam pokój z dwiema sypialniami , salonem i aneksem kuchennym . Wszystkie pomieszczenia duże , przestronne . Wygodne łóżka . Można przyczepić się do detali ale ja wychodzę z założenia że w hotelu tylko się śpi a nie przebywa . Jedzenie pyszne , duży wybór , dokładane non stop . Nie sposób było wszystkiego spróbować . Drinki bardzo dobre , które można było samemu komponować z dostępnych alkoholi a było z czego . Obsługa rewelacyjna . Otoczenie hotelu zielone z mnóstwem pięknie kwitnących drzew i krzewów .W okolicy mnóstwo atrakcji do zwiedzenia i zobaczenia . Do piaszczystej plaży i morza 10 minut spacerkiem . Plaża nie za duża ale nigdy nie brakowało leżaków i parasoli . Wejście do morza łagodnie i daleko w głąb czuć grunt pod nogami . Ratownik , który obserwował kąpiących się ludzi . We wrześniu woda cieplutka . Polecam
Położenie , roślinność , jedzenie , drinki , obsługa , baseny , wygodne łóżka
Brak wad
Mieliśmy przestronny apartament z tarasem - bardzo nam się podobał
Obsługa była perfekcyjna
Przy wykupionych śniadaniach i obiadokolacji nie było możliwości w kilku dniach otrzymania nawet szklanki wody dla dzieci - zakup posiłków był zbyt dosłowny… rozumiem brak napojów alkoholowych na czym nam nie zależało natomiast nie było kompletnie nic dla nas do napicia się- napoje dla dzieci musieliśmy kupić osobno.
Pomimo problemów podczas pierwszego dnia pobytu, musieliśmy go spędzić w innym hotelu z powodu "technicznego problemu", bardzo miło wspominamy pobyt. Obsługa była bardzo miła, jedzenie bardzo smaczne. Codziennie animacje dla dzieci i dorosłych. Polska animatorka umilała polskim gościom pobyt. W opisie hotelu brak informacji o dwóch basenach zewnętrznych. Spokojnie mogę polecić pobyt. Blisko plaża, przystanek, sklepy.
Smaczne, różnorodne jedzenie. Miła obsługa.
Brak wody w butelkach którą możnaby wziąć do pokoju lub podczas wyjść z hotelu
Hotel wglądowo ma swoje najlepsze lata za sobą. Ale obsługa super i jedzenie pyszne
Jedzenie i obsługa
Troszkę stary wystrój..
Hotel zdecydowanie zielony! Mnóstwo cudownej przyrody, która widzimy na każdym kroku, cudowna obsługa i wspaniały klimat hotelu napewno będą świetnym wyborem na klimatyczne wakacje, Pokoje wszystkie są wyremontowane w głównym hotelu (apartamenty nie są remontowane) jest ogrzewanie, klimatyzacja, zestaw do parzenia herbaty oraz jest sejf(płatny) Hotel posiada brodzik dla dzieci oraz plac zabaw umiejscowiony z boku aby również dzieci miały swoją przestrzeń
dla rodzin z dziećmi świetna obsługa bogata przyroda wyremontowane pokoje
basen wewnętrzny wymaga odświeżenia
Hotel zachwyca od wejścia przepięknie urządzonymi wnętrzami. Gustowne lobby, stylowe meble zachęcające do wypoczynku. Cały hotel to miejsce z klimatem, przemyślane aranżacje. Pokoje standardowe są wyremontowane, ładne i jasne. Bardzo miła i uśmiechnięta obsługa. Mini club dla dziecię umiejscowiony na uboczu z zacienionym brodzikiem dla maluszków.
Hotel bardzo fajny, apartament wystarczający jak dla 5 osób, obsługa miła i zawsze chętnie udzielała pomocy. Hotel jako idealna baza wypadowa na zwiedzanie miasta.
Jest w nim wszystko co niezbędne
Cena adekwatna do jakości Zaskoczyło mnie jedzenie, smaczne
Miła obsługa, niektórzy mówili po Polsku. Bardzo smaczne jedzenie. Klimatyzacja dobrze grzejąca . Przestronny apartament dla 5 osób . Cena adekwatna do jakości hotelu. Czysto
Apartament dla 5 osób mieliśmy w bungalow, lata jego świetności dawno minęły, przydałby się remont. Nieprzyjemny zapach wilgoci. Brak w pokojach adapterów do gniazdek,musieliśmy wykupić
Pobyt uważam za bardzo udany , świetna lokalizacja i pyszne jedzonko, szkoda tylko, że brak było wczesniejszego kontaktu z hotelem- w dzień przyjazdu obchodziłam swoją okrągła rocznicę urodzin i chciałam zamówić torta , mimo wielu maili nie otrzymałam żadnej odpowiedzi
Dobra lokalizacja-blusko morza , portu i zamku , pyszne jedzonko , miła obsługa..
Brak kontaktu z hotelem
Nie polecam, hotel przeciętny do tego pozwala na znęcanie się nad zwierzętami. Facet od pokazu "magii" przyjechał z królikiem po którym widać było że jest chory, do tego pozwalał na to żeby dzieciaki go szarpały i w ogóle nie zwracał na to uwagi.
Wszystko super, obsługa bardzo miła, pokoje w porządku, klimatyzacja, w kuchni całe potrzebne wyposażenie
Fajny klimat, całe potrzebne wyposażenie w kuchni, czysto i przytulnie, dużo miejsca, obsługa bardzo miła
Fatalny pobyt. Niby studio, ale wszystko w pokoju się sypie, łącznie z krzesłem. Widok na... śmietnik...kawa tylko na śniadanie... Nie polecam...
Baseny, bliskość do morza
Generalny bałagan, wszędzie brud i śmierdzące koce do przykrycia, klimatyzacją zagrzybiona, wszędzie widać nieuzasadnione oszczędności w wersji all inclusive. Chcesz zobaczyć czasy wczesny/bardzo wczesny Gierek - przylatuj tutaj.
Podczas mojego pobytu w hotelu były odnawiane pokoje oraz recepcja. Widać, że hotel chce być z roku na rok coraz lepszy. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. Pokoje w domkach zapewniają świetną domową atmosferę.
Ogólna ocena z pobytu jest na plus. Choć hotel wg mnie ma standard max dwóch gwiazdek. Opiszę tylko apartament z dwoma sypialniami, w którym byliśmy. W innych częściach hotelu może być lepiej. Bardzo stare wyposażenie np. popękany zlew w łazience, złamana rączka od mikrofalówki, brak w klimatyzacji listew umożliwiających kierowanie nawiewu w odpowiednim kierunku, listwy przypodłogowe miejscami w koszmarnym stanie, poobdzierane meble, brudne ściany i sufity i wiele innych atrakcji, których się nie spodziewałam w hotelu, brak zamków w toalecie i łazience. Czystość pozostawia wiele do życzenia. Sprzątanie niby jest, ale byle jakie, więc trudno dostrzec, że było posprzątane. Np. zmiana pościeli polegała na wymianie tylko prześcieradeł, a poszewki na poduszki zostają te same. Ręczniki wymieniane, ale dywanik łazienkowy zabrany przy pierwszej zmianie i więcej się nie pojawił. Sprzątanie podłóg polega na przemyciu tylko środka, którym się chodzi, a bokami i wokół mebli zostaje cały brud i kurz. Na dolnej półce od szafki nocnej gruba warstwa kurzu, jakby od miesięcy nie była ścierana. Czytając opinie innych przed wyjazdem byłam świadoma zastrzeżeń co do czystości i starości obiektu. Jednak to, co zobaczyłam przekroczyło moje wyobrażenia. Nie spodziewałam się, że aż tak kiepskie warunki mogą być w apartamencie hotelowym. Mimo tych wszystkich mankamentów pobyt uważam za udany. Hotel ma dobrą lokalizację. Recepcja, restauracja, baseny i otoczenie hotelowe wyglądają dobrze. Personel jest miły. Jedzenie jest naprawdę dobre, zwłaszcza obiadokolacje. Śniadania monotonne, jak w większości hoteli, ale można coś dla siebie wybrać. Sprzęty w apartamencie, choć stare, to jednak działają. My spędzaliśmy większość czasu poza hotelem, więc niski standard był do wytrzymania.
Dobra lokalizacja, dobre jedzenie, uprzejma obsługa. Apartamenty z dwoma sypialniami to dwupoziomowe mini segmenty w zabudowie szeregowej. Wygodne, przestronne i kameralne. Tarasik z przodu i z tyłu, dwie sypialnie, łazienka i balkon na piętrze, na dole kuchnia, pokój dzienny i toaleta.
bardzo stare i zaniedbane apartamenty (do całkowitego remontu), brak odpowiedniej czystości, w kuchni brak jakiejkolwiek gąbki, ściereczki, płynu do naczyń, czy kostki do zmywarki (naczynia kuchenne nie są sprzątane)
Hotel składa się z kilku domków, przez co sprawia wrażenie mocno rozbudowanego. Pokoje są bardzo przestronne i dobrze wyposażone. Bardzo dobra lokalizacja, z jednej strony cisza i spokój, a z drugiej bliskość centrum. Codzienne inne wieczory tematyczne. Nie ma problemu z parkingiem, tak więc zachęcam do wypożyczenia auta.
Bardzo dobrze zlokalizowany hotel-z jednej strony piękna plaża, z drugiej miasto, mnóstwo sklepów i barów. Obiekt średniej wielkości z dużą ilością atrakcji. Pokoje bardzo ładne, czyste.
Hotel dość duży, ale wyglądem nie powala. Dwa baseny w tym jeden w remoncie (pewnie w sezonie będzie czynny). Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna, bez problemu można się dogadać po angielsku. Jedzenie pyszne mimo, że wybór mniejszy niż w hotelach w Egipcie czy Turcji. Szczególnie polecam dania z grilla i ciasta, coś wspaniałego. Pokoje jak na standard hotelu też w porządku, choć łazienki dość małe. Dobre drinki w barze hotelowym (do wyboru z wąskiego menu dostępnych drinków). Codziennie odbywa się jakieś show, często z muzyką na żywo. Hotel oferuje również spa i strefę wellness, z której warto skorzystać, bo nie jest bardzo drogo. Dodatkowo "atrakcją" hotelu są koty, jeśli ktoś lubi te zwierzaki. Dobra lokalizacja, blisko do marketów, na deptak przy morzu czy do centrum Pafos. Codziennie sprzątany pokój i wymieniane ręczniki, ale pościel już nie. Dobry wybór za rozsądną cenę, choć nawet pod koniec kwietnia trochę tłoczno.
Pomocna obsługa Lokalizacja Jedzenie Wieczorne występy Przystępne ceny w spa
Niewielka łazienka
Klimatyczny hotel w pobliżu, którego znajdują się liczne restauracje i sklepiki, wypożyczalnia aut oraz rowerów. Świeżo wymienione meble we wszystkich pokojach w hotelu oraz przyjemne baseny gwarantują mile spędzone wakacje
Baseny Darmowe wifi Nowe meble w pokojach Miła obsługa