Atrakcyjne położenie: tarasowe - na wzgórzu (hotel zwrócony w stronę morza), ok. 500 m od centrum rozrywkowego Sidari.
Tylko 400 m do publicznej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Dla aktywnych: kort tenisowy, koszykówka, mini futbol, centrum sportów wodnych na plaży.
Z myślą o najmłodszych: brodzik, plac zabaw, mini klub.
Hotel w porządku, ma swoje zalety, ale i wady. Generalnie bardzo pomocny i sympatyczny personel, pierwszego dnia rozchorowało nam się dziecko i pani z recepcji zamówiła nam lekarza do pokoju, wszystko przebiegło sprawnie i w miarę szybko. Jedyne co było niezbyt fajne to łazienka - jak z czasów 80-tych, zdecydowanie wymagająca remontu i dłuższej zasłonki prysznicowej - po jednym myciu cała podłoga była zalana wodą. Przyjechaliśmy w deszczowy dzień, może temu w pokoju na wejściu czuć było zapach pleśni/stęchlizny, potem było lepiej. Ogólnie pobyt udany, niedogodności hotelu rekompensuje przemiły personel.
Dobre i urozmaicone posiłki, przyjazny i pomocny personel, dobra lokalizacja, fajny program dla dzieci, często zmieniane ręczniki; fajne balkony z widokiem na morze, dostępny transport meleksem ze względu na duże odległości od budynków hotelowych do recepcji/restauracji.
W pokoju czuć stęchlizną (może kwestia wieku hotelu i dużej wilgotności powietrza), łazienka wymagająca remontu, za krótka zasłonka prysznicowa
Hotel Panorama w Sidari był wspaniałym miejscem na wypoczynek. Jedzenie było pyszne i bardzo urozmaicone, co sprawiało, że każdy posiłek był przyjemnością. Personel był niezwykle miły i pomocny, zawsze gotowy, aby sprostać naszym potrzebom. Widoki z hotelu były zachwycające, co dodatkowo umilało pobyt. Zdecydowanie polecam ten hotel każdemu, kto szuka relaksu i dobrej atmosfery!
Jedzenie, personel
strome podejścia, łazienka do remontu
Jedzenie wspaniałe, smaczne i różnorodne. Spory wybór dań i owoców, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa sprawnie zabierała brudne naczynia, wymieniała obrusy. Wszystko na naprawdę wysokim poziomie. Pokój przestronny, z dużym balkonem. Wrażenie psuje łazienka. Stara, zniszczona, ubytki w płytkach łatane silikonem. Drzwi łazienkowe rozpadające się, rdza na elementach metalowych. Ręczniki i pościel zmieniane co dwa dni, ale w czasie 8 -dniowego pobytu pomieszczenia nie były ani razu sprzątane ( zabierano tylko śmieci z koszy). Jednak położenie hotelu i panorama rekompensują te minusy. Basen spory, dużo leżaków wokół, ręczniki basenowe za kaucją 10 euro za jeden. Blisko do plaży i na spacer po miejscowości. Plaża można dojść do jednej z atrakcji Kanału miłości, który robi wrażenie. Można tam również usiąść w restauracji i przy kawie czy drinku podziwiać widoki, które są piękne. Do hotelu ponad 1h podróży z lotniska. Wylądowaliśmy ok 4 rano a pokoje wg rezydentki miały być wydawane od 15-tej, więc słabo po nocy w podróży i lepiej się nastawić na koczowanie w lobby. Ostatecznie dostaliśmy je ok 12-tej, za to od rana mogliśmy korzystać z picia, jedzenia, basenu.
Położenie- piękny widok na panoramę miasta, więc nazwa hotelu nie przypadkowa. Codziennie czyszczony basen, b. smaczna kuchnia, obsługa w restauracji i hotelu. Meleksy ważące gości do wyżej położonych budynków.
Łazienka w stanie ahonalnym, brak sprzątania przez cały pobyt .
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w Hotelu Panorama Sidari
Dobre położenie
Pobyt w hotelu Panorama Sidari oceniam bardzo dobrze. Pokój czysty, przestronny, częsta wymiana ręczników, sprzątanie. Wspaniały widok z balkonu. Jedzenie bardzo dobre, różnorodne, obsługa na piątkę. Panie na recepcji bardzo pomocne. Wieczorki taneczne, pokazy tańca i inne występy, wieczorne integracje przy barze, przy basenie. Animatorzy spełniali swoje zadanie z humorem i uśmiechem dla wszystkich. Hotel położony na wzgórzu ale przemili kierowcy meleksów dowozili do pokojów więc nie stanowi to problemu. Do plaży blisko, do rozrywkowego centrum również.
Bardzo dobra lokalizacja, przemiła obsługa, bardzo dobre, różnorodne jedzenie, czysto w pokojach i na terenie hotelu.
Jak dla mnie brak wad.
Hotel przepięknie położony z dużym basenem, świetną obsługą i wyśmienitym jedzeniem. Leżaki przy basenie dostępne przez cały dzień.
Widok na morze i Albanię z pokoje, obsługa, jedzenie
Wspaniały czas spędzony w Hotelu Panorama Sidari. Pokoje może nie są pierwszej nowości ale są schludne i czyste, codziennie były sprzątane, a ręczniki wymieniane na nowe. Na wyposażeniu pokoju mieliśmy klimatyzację i lodówkę. Nam akurat trafił się pokój z pięknym widokiem na morze oraz Kanał Miłości. Ludzie pracujący w tym hotelu są bardzo uprzejmi. Kuchnia jest dobra i różnorodna na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, a obsługa na sali codziennie stawała na wysokości zadania. Basen jest czysty i zadbany. Wygodne leżaki z których dostępnością nigdy nie było problemu. Fajne animacje i wieczory tematyczne. Czuliśmy się jak w domu. Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel 🙂
Widok z balkonu, położenie hotelu, miła obsługa, dobre jedzenie, meleksy dostępne dla gości hotelowych
Hotel czysty, nienajnowszy w greckim stylu pyszne jedzenie, miła obsługa, dużo leżaków.
Położenie, jedzenie
Klub dla dzieci oddalony od basenu ok 200m
Hotel skromny, ale fajny. W pokojach czysto (jedynie przydałaby się klimatyzacja na antresoli bo nie da się wytrzymać), jedzenie świeże i smaczne, wspaniali ludzie. Wielkie uznanie dla animatora Jambo, zaraza uśmiechem,optymizmem i serdecznością. Dzieci go uwielbiają i płaczą jak wyjeżdżają. Cudowny człowiek. Warto dać napiwek. Dużo jeździmy a pierwszy raz spotkałam się z tak oddanym swojej pracy człowiekiem. Z minusów- o 9 nie ma już wolnych leżaków nad basenem, napoje i alkohole w barze kiepskie. Ogólnie bardzo polecam, jeśli chodzi o hotele w standardzie 3* ten wypada naprawdę ok.
Smaczne jedzenie, atmosfera
Brak klimatyzacji na antresoli, zbyt mało leżaków nad basenem
Mieszkaliśmy w tym hotelu przez dwa tygodnie w lipcu. Rodzina 4. Byliśmy bardzo zadowoleni ze wszystkiego. Byliśmy już na wakacjach w Grecji 10 razy, więc jest z czym porównać. Ładny pokój rodzinny, smaczne i urozmaicone jedzenie. Dogodna lokalizacja blisko Sidari i plaży.
Cuuuudowne wakacje! Pogoda marzenie, hotel skromny, ale ludzie tam dbaja o wszystko. Pusty talerz czy filiżanka po kawie nie leżały na stole nawet przez 10 sekund. Basen rewelacyjny, jedzenie pyszne, choć restauracja malutka, ale dzięki temu ma się wrażenie, że hotel jest kameralny, nie było tłoku, walki o jedzenie czy stoliki. Gościnnośc obsługi rozczulająca- od pań w recepcji po panów wożących meleksami (zwłaszcza pan Nicolas:). A wyspa bajeczna! Tylko trzeba wyruszyc poza hotel
Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany. Pięknie położony na wzgórzu, z widokiem na zatokę. Obawiałam się trochę tego wzgórza, ale meleksy praktycznie od samego rana do późnej nocy dowoziły turystów w pobliże pokoi. Pokoje troszkę staroświeckie, ale czyściutkie. Piękny, zadbany, duży basen, opieka ratownika / osobny basen dla małych dzieci w nieco oddalonej strefie zabaw. Leżaki przy basenie dostępne praktycznie cały czas, pomimo wielu turystów. Bar przy basenie otwarty od 10.00 do 23.00 Znakomita obsługa, zawsze uśmiechnięta i pomocna. Świetni animatorzy, zapraszający do zabawy/ aqua aerobik, joga, różne zabawy dla dzieci i dorosłych. Codziennie wieczorem przy barze, pod wiatą występy zaproszonych gości, konkursy, itp. Naprawdę nie można się nudzić! Na stołówce nigdy niczego nie brakowało - potrawy smaczne, różnorodne - od lokalnych przysmaków po owoce morza! Do plaży spacerkiem 10 minut. Serdecznie polecam!
Cudowne widoki, znakomita obsługa, przemili animatorzy, pyszne jedzenie!
Zapaszek z kanalizacji w łazience - polecam położenie woreczka napełnionego wodą na kratkę kanalizacyjną. Pomaga!
Świetny hotel. Przepięknie położony na wzgórzach z pysznym jedzeniem i dużym, zadbanym basenem. Domki są ułożone na różnych poziomach- te najniższe równe z basenem są bardzo wygodne przy małych dzieciach i częstych wizytach w pokoju, te najwyżej- są faktycznie bardzo wysoko, ale to nie problem, bo co chwilę kursują meleksy z przemiłymi kierowcami- za to widok z okna- wart wszystkiego. Pokoje duże i przestronne. Świetna antresola, dzięki której 4 osobowa rodzina nie potyka się o siebie. Łazienki jak to w Grecji- czasy świetności mają za sobą- ale czyste. W ogrodzie sporo roślinności i konkretny, duży basen z ogromną liczbą leżaków-nie ma możliwości, żeby dla kogoś zabrakło miejsca. Nawet bez porannego zrywania się i zostawiania ręcznika. Stołówka nieduża, ale z pysznym jedzeniem. Najlepsze kolacje- codziennie coś innego, wieczory tematyczne. W trakcie naszego pobytu meksykański rozbił bank. All inclusive na wysokim poziomie. Ogromny wybór koktajli, lody dla dzieci i przekąski w barze przez większość dnia. Słabej jakości kawa i soki w dystrybutorach- ale to raczej standard w tej formule. W hotelu działa ekipa animacyjna z programem dla małych i dużych. Są weseli o zabawni w nienachalny sposób. Furofę robi codziennie aqua gim, który przyciąga prawdziwe tłumy. Przemiła obsługa- wszyscy się bardzo starają- szczególnie pozytywne wrażenie robi pani na recepcji, która bez przerwy się śmieje i jest niezwykle pomocna. Do hotelu dotarliśmy we wczesnych godzinach porannych i mieliśmy spore obawy, że na bagażach będziemy koczować do rozpoczęcia doby hotelowej- nic bardziej mylnego! Od razu dostaliśmy opaski all inclusive i zaproszono nas na śniadanie, a pokoje były gotowe koło 10 rano. Absolutna rewelacja! Do plaży trzeba dojść krótkim spacerkiem- warto iść trochę nalej- na lewo od hotelu- są tam cudowne piaszczyste zatoczki z klifami zapierającymi dech w piersi.
Piękne położenie Pyszne jedzenie Miła obsługa Duży basen
Słaba kawa :)
Pobyt uważam za udany,pokoje ok,piękny widok na Kanał miłości , jedzenie rożnorodne pyszne,miła obsługa,
Bardzo fajny obiekt, dobre jedzonko, wieksze pokoje na piętrze o dużo lepsze niż na parterze, wszyscy mili, polecam
Klasyczny Grecki standard
Bardzo polecam ten hotel. Pyszne jedzenie, codziennie inne menu, oraz elementy stałe w menu, które dzieci zawsze zjedzą. Dwa baseny mały dla dzieci 60cm i duży 130-250cm. Piękne widoki z balkonu. Pokoje skromne, ale czyste. Codzienny room service. Melexy podwożą gości hotelu w wyższe partie kompleksu w górę i w dół. Plac zabaw skromny, ale zadbany i bezpieczny. Przemiła obsługa hotelu w każdym aspekcie. Animacje dla dzieci w ciągu dnia i wieczorne mini disco. Dla pozostałych gości wodny aerobik, water polo i inne gry i zabawy. Wieczorem koncerty, show w formie kabaretu, grecki wieczór i inne. Wszystko dobrze zorganizowane. Nasza ocena 10/10
Położenie Jedzenie Widoki
Brak :)
Bardzo polecam ten hotel. Świetna kuchnia bogata w różne dania, każdego dnia zmiana menu. Przemiła obsługa hotelu w każdym aspekcie. Meleksy podwożą gości hotelu w wyższe partie kompleksu w górę i w dół. Genialny widok z balkonu. Basen dla dzieci 60cm głębokości - dzieci mogły się wyszaleć, duży basen 130-250cm głębokości więc dla każdego coś się znajdzie. Plac zabaw skromny ale zadbany i bezpieczny - zauważyliśmy, że dzieci nawet nie zwracały na niego uwagi. W pool barze dostępne różne napoje, przekąski, lody i drinki. Animacje zarówno dla dzieci, jak i gry wodne dla dorosłych. Wieczorne przedstawienia, mini disco dla dzieci, koncerty, show w formie kabaretu. Nasza opinia 10/10.
Fantastyczny hotel- przesympatyczni pracownicy-okolica nieziemska-otoczenie przepiękne❤️ Jedzenie na najwyższym poziomie-wszystko przepyszne-urozmaicone-świeże 😍 Jeśli ktokolwiek narzeka-mija się z prawda lub powinien zastanowic się nad sobą😉czy z nim wszystko dobrze😂 Cała rodzina poleca i już tęsknimy ☺️
Widoki-personel i chyba najbardziej jedzenie☺️
Sam pobyt oceniam bardzo dobrze, pokoje wymagałyby małego odnowienia :) klimatyzacja jest w pokoju. Pokoje położone są na wzgórzu ale nie trzeba chodzić pieszo ponieważ jeżdżą melexy. Jedzenie bardzo dobre - zawsze są stale rzeczy a część codziennie inna. Do plaży trzeba iść około 10 minut pieszo.
Jedzenie, basen
Trochę za mało atrakcji dla dzieci.
Hotel pięknie położony na wzgórzu, cudowne widoki, pokoje bardzo skromne, ale w miarę czyste, codziennie sprzątane, strome podejście do apartamentów, ale kursuje melex. W restauracji świeże jedzenie, tematyczne każdego dnia, bardzo czysto, elegancko, obsługa super. Do morza i miasta niecałe 10 minut, woda krystaliczna, plaża piaszczysta. Udane wakacje w Sidari.
super jedzenie, miła obsługa
Skromne pokoje, brak wody do picia w pokoju