Starożytne ruiny w Mykenach i Epidauros
Malownicze wybrzeża z pięknymi plażami i turkusowym morzem
Góry Taygetos oferujące malownicze trasy trekkingowe
Wrócę tu! To namiastkę prawdziwej Grecji. Pełen luz.
Świetny serwis, piękne widoki. Bardzo mocne 3*. Przyjeżdżać bez wahania.
Brak toalet przy basenach. Czyli taki delikatny minus.
Hotel godny polecenia. Usytuowany na niewielkim wzniesieniu z piękną panoramą na zatokę. Nie dawno odnowiony, duże pokoje, Wi Fi dostępne w pokojach i bezpłatne. Jedzenie smaczne ale monotonne i nie za wielki wybór. Dwa czyste baseny, leżaków pod dostatkiem. Do morza 10 min spacerkiem. Plaża piaszczysta z niewielkimi kamyczkami. Na plaży leżaki bezpłatne tylko trzeba coś zamówic w tawernie. Atrakcji nie ma zbyt dużo ale na tydzień wystarczy. Do lotniska podróż autokarem około 1,5 h. Hotel polecam dla osób szukających spokoju z daleka od komercji.
duże pokoje, ładny widok
10 min do plaży, codziennie takie same posiłki
Swietny wypoczynek cisza ,piękne pla ze , warto zwiedzić okolicę wynajętym samochodem
piękne widoki , wygodny
na uboczu
W hotelu Panorama Resort spędziliśmy cudowne tygodniowe wakacje:) Cisza, spokój, wspaniały widok na góry i morze:) Apartamenty bardzo duże- można wręcz powiedzieć, że to mieszkania z osobnym wejściem. Posiłki dobre- śniadania urozmaicone, zawsze coś słodkiego i świeże owoce. Obiadokolacje również smaczne, wybór mięs, warzywa, sałatki. Do obiadokolacji woda, a także kieliszek wina w cenie:) Wszystko świeże. Obsługa bardzo uprzejma. W Panorama Resort panuje kameralna wakacyjna atmosfera bez zgiełku i hałasu. Można odpocząć i o niczym nie myśleć. Jak na 3 gwiazdki- czystość apartamentów bez zarzutów, sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane co drugi dzień. Jednym słowem- wyjątkowe wakacje w wyjątkowym miejscu!:)
położenie, duże apartamenty,cisza, spokój, blisko do uroczego miasteczka
Bardzo ładny, kameralny hotel. Czyste i b. dobrze wyposażone apartamenty. Dwa baseny z czystą wodą. Miła obsługa. Piękne położenie na wzgórzu, wspaniałe widoki. Niestety było to też wadą,bo na tą górę trzeba było wejść. Ostatnie 100 m. \"zabijało\" (: Hotel mogę polecić każdemu. Pomocny i kompetentny rezydent.