Panorama Inn

Wyjątkowy

Uważam, iż hotel jest naprawdę warty polecenia! Przede wszystkim Egipt w marcu to super rozwiązanie:) Cieplutko:))
El Gouna to raczej w porównaniu z pobliską Hurghadą znacznie bardziej luksusowa i droga miejscowość! Jednakże jest bajkowa!!! Hurghada jest typowo arabskim miastem, które nie stroni od tzw arabskiego "syfu", El Gouna natomiast jest bardzo czysta, ładna i zadbana! Jednak ważne jest również to, że jest to bardzo odczuwalne dla portfela ( Jeśli chodzi o zakupy to napewno warto się po nie wybrać do Hurghady, to tylko 25km, 30m drogi busem lub autobusem, za ok 3złote!!!
Wracając do samego hotelu, jest bardzo ładny, wybudowany w typowo arabskim stylu! Pokoje i architektura podobała nam się znacznie bardziej niż w Panoramie, która jest bardziej nowoczesna. Warto zaznaczyć, iż przynajmniej w marcu All obowiązywało nas zarówno w jednym jak i w drugim hotelu! Posiłki wydawane były właściwie tylko w Panoramie, cała infrastruktura była tak samo dostępna dla klientów jednego i drugiego hotelu, tak właściwie można powiedzieć że funkcjonują one jako jeden, recepcja właściwie też jest jedna.
Jedzenie, obsługa - SUPER!! Co też bardzo ważne obsługa nie traktuje polaków gorzej! Są naprawdę bardzo mili i zdecydowanie nie domagają się na sile napiwków. Bez porównania z Tunezją!! Wersja AI bardzo się sprawdza! Jedzenia bardzo dużo, duży wybór, bardzo smaczne! Napoje za darmo we wszystkich barach do 24, nawet na dyskotece hotelowej! Nikt nie robi problemu z tytułu chęci wzięcia na raz kilku napojów! Pierwszy raz czuliśmy, że to AI!
Pokoje czyste, codziennie sprzątane, świeże ręczniki! Obsługa bardzo uczciwa. Wskazany napiwek dla sprzątającego, są bardzo wdzięczni i zostawiają fajne niespodzianki w pokoju!
Poza sezonem kulała jedynie trochę rozrywka w nocy:( Dyskoteka hotelowa z powodu braku klientów była często zamykana juz ok 24(koniec AI;) ). w centrum miasteczka (3 minuty piechotą od hotelu) po tej godzinie tez się niestety za wiele nie dzieje. Szczęście w nieszczęściu jedyna większa impreza po sąsiedzku z hotelem:)) Bar kareoke o całkiem w porządku klimacie, zwłaszcza fajnie jest na zewnątrz. Zdecydowanie nie przeszkadza to mieszkańcom hotelu, nie słychać hałasu ani nie kręcą się pod nim zbytnio ludzie! Choć na co warto zwrócić uwagę to , że z tego co pamiętam w porównaniu z Hurghadą to piwo na takiej imprezie jest co najmniej dwa razy droższe - jak pisałem to cecha El Gouny. Nam przez tydzień taki wymiar rozrywki wystarczył, ale dla osób poszukujących całonocnej rozrywki może to być trochę za mało, zwłaszcza przy dwóch tygodniach pobytu!
Reasumując naprawdę polecam!!!

Hotel całkowicie spełnia oczekiwania i zasługuje na ocenę jaką wystawiło mu biuro podróży. Polecam wszystkim; zarówno osobom samotnym jak i rodzinom z dziećmi. Jedyny mankament z jakim żeśmy się spotkali to bardzo nachalny manager hotelu, który podchodził do stolika przy kolacji i natrętnie namawiał na zamawianie picia do kolacji.

Nazwa  Panorama Inn
Miejsce  Egipt / Hurghada / El Gouna
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Wyjątkowy

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Bartek

Reasumując naprawdę polecam!!!