Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami
Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą
Jak na greckie warunki urzekła mnie super czystość w hotelu oraz wyposażenie pokoi-nowe i ładne. Balkon również wyposażony w meble tarasowe, dośc duży. Klimatyzacja w cenie pokoju, w pokoju telewizor, lodówka i czajnik. Otoczenie przyjemne, do morza bardzo blisko.
Hotel czyściutki, ładnie umeblowane pokoje, dziennie sprzątane. Bardzo miły, pomocy i rozmowny personel. Basen zupełnie wystarczający na ilość gości hotelowych. Jedzenie pyszne i bardzo duże porcje obiadowe (przystawka, główne danie i deser)
słabe wi-fi
Gdy czytam opinie typu \\\"horror\\\" albo \\\"słabe jedzenie\\\" lub \\\"chamska obsługa\\\" to się zastanawiam kim trzeba być , żeby takie bzdety pisać. To chyba nasza narodowa przywara - dokopać komuś dla zasady, wbrew faktom, dla sportu. Hotel jest odnowiony, zadbany i czysty, panie z obsługi przemiłe, szefowa kuchni, Aurora podaje gościom wraz z posiłkiem, serce na talerzu. Przez 10 dni pobytu ani razu nie powtórzyło się danie główne i nie jest prawdą że serwowane dania są na \\\"jedno kopyto\\\" , bo jedliśmy i kurczaka i wołowinę i rybę i makarony itd.... Ilość podawanego jedzenia sprawia, że wrócisz z nadwagą :) (chyba, że potrafisz powiedzieć sobie dość). Ktoś napisał \\\"monotonne śniadania\\\" - OK, codziennie to samo. Z tym, że: podają 4 rodzaje pieczywa, do tego rogaliki i ciasteczka z czekoladą lub serem, 4 rodzaje smarowideł typu marmolada, mus owocowy, jogurty, nutella itd., jajko gotowane oraz jajka sadzone z boczkiem, ser żółty, wędliny, 2 rodzaje płatków, oczywiście pomidor, ogórek papryka oliwki ser feta. Popijasz kawą espresso lub herbatą lub ciepłym mlekiem lub kawą rozpuszczalną, sokiem z jabłek lub pomarańczowym (chyba nic nie pominąłem). Więc jeżeli ktoś powie, że miał monotonnie to ma spory bałagan w głowie. Ogólnie to mam wrażenie, że autorzy takich opinii to w domu maślanka i kluchy na obiad a potem \\\"Januszują\\\" i wymagają kawioru i szampana. Jedyny minus dotyczy firmy Grekos: to postawa rezydenta : owszem miły, sympatyczny i kulturalny koleś ale należy pamiętać o tym, że jest tam w pracy i będzie wam wciskał takie wycieczki, z których podejrzewam, że ma działkę. Moja 3- osobowa rodzina dała się nabrać na objazdówkę za 44 Euro od osoby do której należało potem dopłacić po 10 euro za \\\"rejs łódką\\\" oraz skromne 5 euro za zwiedzanie pałacu Sissi. OK, wszystko kosztuje i była mowa o tym przed kupnem wycieczki, tylko, że później pani przewodniczka ci nie przypomni, że trzeba płacić tylko zaprasza do łódek a kasę zbiera kierowca. Podobnie z wyprawą do Lakonese: przez całe pół godziny jazdy serpentyną do góry, pani pilot opowiada o tej wiosce, o uroku ciasnych uliczek i o zaletach kuchni w restauracji w której gotował Robert Makłowicz a po przyjeździe na miejsce oznajmia, że mamy godzinę postoju i jemy obiad. Trudno się oprzeć wrażeniu, że pani siedzi w kieszeni szefa kuchni i dostaje pod stołem działkę. Oczywiście na zapuszczenie się w ciasne uliczki nie ma czasu, można jedynie obejrzeć przepiękne widoki na zatoczki w kształcie serca... Podobnie z wizytą w \\\"fabryce\\\" wyrobów alkoholowych i cukierniczych (nie pamiętam nazwy). W rzeczywistości to ? sklep firmowy, gdzie zostaniecie poczęstowani wariacjami na temat lokalnego przysmaku o nazwie kumkwat i kilkoma kieliszkami lokalnych wódek. Potem jest oczywiście czas na zakupy. Ogólnie odnosisz wrażenie, że jesteś na wycieczce w kraju, i kupujesz garnek lub kołdrę... Do tego wszystkiego pan rezydent powie na przykład, że do Sidari nie warto, bo przereklamowane i widoki są jedynie z hotelu a jechać trzeba zatłoczonym autobusem na stojąco i całą godzinę gdzie w rzeczywistości jest inaczej bo widoki piękne (jedne z piękniejszych na wyspie) a dojazd tam kosztuje 2,8 euro i raczej siedząc. Podobnie sytuacja ma się z Kasiopi. Ale tam Grekos wycieczek nie organizuje więc zniechęcają i to jest moim zdaniem mega nieprofesjonalne.
miła obsługa, czysto, ładnie
nie widzę
Obiadokolacje to plus i minus. Jedzenie smaczne choć nie mamy wyboru spośród np. dwóch dań, więc może być problem jak trafimy na coś czego nie lubimy...
Hotel jest ładny i jak na Grecję dość nowoczesny. Zdecydowany plus za czystość! Basen ok, nigdy nie mieliśmy problemu z leżakami a podróżowaliśmy w 6 osób. Duży plus za bliskość plaży. Można wyjść wieczorem na drinka bo knajpek do wyboru do koloru. Dobra baza wypadowa
Pokoje są dość małe, ale z drugiej strony nie spędzamy w nich przecież aż tyle czasu.
Zamiast spędzić tydzień wakacji z dzieckiem na luzie i w spokoju , zafundowałam sobie i dziecku horror . Bezczelna i arogancka obsługa , pobyt w zagrzybionej norze i mnóstwo stresu. Nigdy więcej !
Nowy , czysty
Obsługa, właściciele
Ogólnie nie poleca tego hotelu. Słabo działające wi-fi. Klatki schodowe jak i korytarze bardzo wąskie a basen tak naprawdę należy do innego hotelu. Sala posiłków jest tak ciasne, że trudno przecisnąć się między stolikami aby dojść do bufetu. Ogólnie nie polecam tego hotelu.
Hotel po kapitalnym remoncie z klimatyzowanymi pokojami.
Największą wadą tego hotelu to wyżywienie, okropne zupy z proszku i niejadalne dania główne. Na owoce podawane na deser można było załapać się tylko w pierwszej godzinie obiadokolacji.
jeśli płacę 2500 zł za osobę, to oczekuję czegoś więcej a nie tylko \"da się przeżyć\", jeśli ktoś nie ma żadnych wymagań co do hotelu, w którym zatrzyma się na czas urlopu to Palotel jest dla niego. wszędzie ciasno, bufet ustawiony tak, że jedzenie może sobie nakładać tylko jedna osoba, reszta czeka w kolejce bo nie ma jak się wyminąć nie wpadając na stoliki, brak przechowali bagażu, więc wymijać trzeba też torby i walizki pozostawione w jadalni/recepcji ( w Palotelu recepcja jest jadalnią). basen \"obsługuje\" dwa hotele - nie należę do pań, które skoro świt pędziły na basen ręcznikiem zająć sobie leżak, jeśli przychodzę i widzę na leżakach ręczniki to dla mnie nie są to wolne miejsca, więc owszem, basen jest zatłoczony. hotel położony na zatłoczonej ulicy, z budynku wychodzi się prosto na ulicę, na pewno nie jest to miejsce spokojne i dla osób pragnących ciszy...w okolicy tawerny i sklepy, jest też dyskoteka.
nowy, klimatyzacja i wifi w cenie
ciasny, bez windy, bardzo słabe jedzenie
hotel mieści się na hałaśliwej, zatłoczonej ulicy. zaletą jest bliskość plaży i licznych tawern ( posiłki w hotelu odradzam). obok hotelu wypożyczalnia samochodów i market.
hotel nowy, czysty, klimatyzacja, wifi, w pokoju lodówka
hotel bardzo ciasny, malutka jadalnia, ciasno poustawiane stoliki; obsługa słabo mówi po angielsku, brak przestrzeni wypoczynkowo-rekreacyjnej (basen należy do sąsiedniego hotelu, zatłoczony), brak windy, brak przechowalni bagażu. restauracja jest jednocześnie recepcją hotelu.
Kiedy wybierałam hotel na wakacje bez opinii miałam wielkie wątpliwości. Obecnie z czystym sercem mogę polecić ten hotel. W kilku słowach: czyste, ładne, nowoczesne, duże pokoje, przemiła obsługa, dobre jedzenie. Polecam każdemu.
wystrój, czystość, miła obsługa, dobre jedzenie
fatalne jedzenie, z cieplych dan na sniadanie byly tylko zimne jajka sadzone,serwowane kolacje, brak nazw dań, wszedzie tylko \"traditional greek food\", nawet nie wiedzialem co jem, na deser \" traditional greek fruit\"-jabłko??? Kelnerzy faktycznie nie chcą powiedziec co podają ludziom do jedzenia, wszyscy goscie narzekali na to, z dnia na dzien bylo coraz gorzej.PrzyHotelowa restauracja tez swiecila codziennie pustkami a okoliczne knajpy wypelnione po brzegi, to mowi samo za siebie...
nowy,czysty
bez windy, wniesienie 20 kg walizki na drugie piętro nie jest łatwe, tym bardziej, jesli wyjeżdżasz z rodziną. Wszędzie ciasno, większość zdjec obiektu dostępnych na stronie przdstawia widok na Palotel od strony sąsiedniego hotelu, z basenem i ogrodem, Palotel natomiast nie posiada zadnej przestrzeni, zgadzam sie, ze jest zawalony stolami, wsrod ktorych stoja walizki, nie da sie normalnie przejsc, zdjecia sa zaklamane...
Hotel odnowiony na sezon 2017, pokoje czyste, codziennie sprzątane. Obsługa bardzo miła i pomocna. Basen przynależy faktycznie do hotelu obok, jednakże można z niego korzystać od rana do wieczora. Był czysty i wbrew wcześniejszym opiniom nigdy nie widziałam, żeby był zatłoczony. Jeżeli komuś przeszkadza 5 osób leżących na leżakach, to nigdy nie wyda pozytywnej opinii. Posiłki monotonne ale da się przeżyć. Wszystko świeże i serwowane na bieżąco. Dużą zaletą hotelu jest położenie, gdyż niecałe 100 m i znajdujemy się na plaży. Przystanek autobusowy mieści się ok 150 m od hotelu oraz bliska lokalizacja sklepów.Jeżeli ktoś szuka miejsca na spokojny wypoczynek to miejsce dla niego !
położenie, czystość w hotelu, miła obsługa i super basen
Hotel w nowoczesnym stylu, bez ozdobników i kipiących złotem klamek. Bardzo nam się podobał.
Świeżo po remoncie, bardzo czysto, przemiła obsługa, wszyscy bardzo się starają.
Zatoka przy której leży hotel nie należy do najczystszych, ale wystarczy się trochę przejść i robi się fajnie.