Bardzo dobry, przy plaży,dobre jedzenie, ładna zieleń przy hotelu
Wyżywienie bardzo dobre
Pokój czysty personel miły. Pokój dość mały szczególnie łazienka. Na warunki polskie dałbym dwie gwiazdki.
Zalety hotelu to położenie basen oraz ogromna restauracja główna. Dodatkowo kilka miejsc do spożywania przekąsek i picia drinków czy kawy.
Restauracje tematyczne to pomyłka. Szefowie kuchni powinni pozostać przy tureckiej kuchni. Szczególnie nie polecam restauracji Wasabi.
Hotel ładny, dobrze utrzymany, dobre jedzenie. Pokój mieliśmy na parterze z tarasem. Ładny widok i duży pokój oraz łazienka. Obsługa pokoju dobra .. jedna rzecz która nam przeszkadzała to zapach wilgoci z klimatyzacji lub wentylacji.
Położenie, dużo basenów, wodny plac zabaw dla dzieci, ładna plaża, darmowe leżaki.
Zapach wilgoci z wentylacji
Najlepszą opinią o hotelu będzie stwierdzenie że to najlepszy hotel 5 gwiazkowy w którym dotychczas byłem w swoim życiu. Przemili ludzie, fajna zieleń, dużo palm/drzew, które chroniły od mocnego wiatru oraz tworzyły super atmosferę.
- Super obsługa, - Fajny team, który wymyślał zabawy dla najmłodszych, - zamawianie drinków w aplikacji na telefonie i przywożenie ich na rolkach przez barmana z baru - mistrzostwo :D - przejrzysta aplikacja w której można znaleźć wszystkie informacje o wydarzeniach, któe miały miejsce na terenie hotelu, - Pyszne hamburgery z szarpana wołowiną w restauracji Quentine, - duża ilość różnych alkoholi (whiskey Jack Daniels, Red Label, Dimple i wiele innych..)
Bardzo mała dostępność terminów do spędzenia wakacji. Jak przeglądałem ofertę to występowały wolne temriny w kwietniu oraz wrzesień - listopad. Od maja do sierpnia hotel jakby nie był otwarty dla Polskich turystów? Albo są już wykupione wszystkie oferty? Super miejsce, nie znajduje wad.
Pobyt oceniam na 6 lokalizacja dogodna, blisko morze i piękna promenada , smaczne jedzenie ,duża różnorodność potraw bardzo miła obsługa.
Duży czyste toalety na korytarzach
Hotel podniósł nam poprzeczkę bardzo wysoko. Najlepszy w jakim do tej pory byliśmy. Jedzenie przepyszne, położenie w idealnym miejscu - przy pięknej plaży, wzdłuż promenada, do miasta piechotą 5-10 minut :) Nie można nic zarzucić. Hotel czysty, obsługa wspaniała, cudowne miejsce!
Przepyszne jedzenie, uprzejma obsługa, blisko centrum, na plaży
strefa SPA mogłaby być odnowiona :)
Basen w środku całkiem duży, ale szczerze mówiąc wolałem ten na zewnątrz i morze. Teren hotelu i sam hotel w dobrym stylu. W restauracji aż do północy piano bar. Jedzenie smaczne. Szczególnie mogę polecić all'a. Dużo wszystkiego =] Uprzedzam też odrazu że pokoje do największych nie należą. Za to są przytulne. Komfortowe łóżka. Jest nawet balkon. Radzę brać te jak najwyżej, aby uniknąć hałasów z zewnątrz.
Hotel jest bardzo fajnym ośrodkiem wakacjnym dla rodzin z dziećmi. Są baseny jak dla mnie za płytkie :( Bary i restauracja plażowa, w której od 12:30 do 14:30 serwuje się super obiady-bufet. Obsługa zróżnicowana, jedni są mili i się starają, a drudzy są poprostu wredni, niemili, niekulturalni, zwałszcza w barze na plaży. Przykład: brałem cztery napoje i poprosiłem o słomki, ten dał mi tylko jedną i musiałem po koleji prosiić o każdą słomkę. Bardzo dobry Hamman, naprawdę relaksuje ciało i masaże, które sprawiły, że dla mnie, dla osoby prowadzącej siedzący tryb życia znikły bóle pleców. Dla dzieci są zjedżalnie (czynne 10-12 14-16), basen duży (płytki, za płytki dla osoby dorosłej), plac zabaw, miniclub. Pokoje: ja akurat miałem rodzinny czyli dwa łączone pokoje, a to oznacza dwa minibarki jednak zdarzało się, że facet nie doniósł nam kawy herbaty i innych rzeczy, których nam zabrakło np. Coli. Klimatyzacja ok, ale jedno łóżko było przy łazience ;( Taras super z krzesłkami i z leżkami. Sejf i minibar są bezpłatne. Plaża super, o każdej porze są leżaki (za to brak przy basenie bo tam są tłumy) są glony i kamienie w morzu. Można spotkać zółwie i kraba. Jest bar na plaży i restauracja. Nie polecam restauracji a'la carte-bardzo słabe menu. Włoch przy takiej włoskiej knajpce by splajtował. Ale tiramisu i pizzę mają pyszną, ale małą. Biuro Scan Holiday-rezydentka była tylko na spotakniu, dalej nie bywała w naszym hotelu. Umie tylko wycieczki sprzedawać. Resumując fajny hotel choć mogła by się obsługa bardziej starać.
Wspaniały hotel.Na bardzo wysokim poziomie.Na pewno tam jeszcze wróce.WARTO
Rewelacyjny Hotel dla osób pragnących odpocząć. Pod każdym względem super, nie mam żadnych zastrzeżeń. Pomimo dużej ilości gości, nie byli odczuwalni ze względu na dużą ilość restauracji, jak i kilka basenów. Goście hotelowi bardzo kulturalni. Perissia z tego co wiem nie jest popularna wśród Polaków, może ze względu na cenę. Dla dzieci raj. Jeżeli ktos ma pytania chętnie odpowiem i prześlę fotki.