Palmeras Beach

Pobyt w Palmeras zapamiętam na długo i na pewno go powtórzę! Choć nie jest to hotel dla szukających luksusów czy bóg wie jakich atrakcji.. tu chodzi o klimat i ludzi! Takiej ekipy animatorów i obsługi hotelu nie spotkałam nigdzie! Od Pani w recepcji - profesjonalnej i miłej, panią w lobby barze - kochana i pomocna, panów w spa - oddani swojej pracy, kelnerów - ogromnie pracowitych i przemiłych po persolnej sprzątający i ANIMATORÓW - bo im należy się największe brawo! Martha, Benjamin, Dendi i Mesut to ludzie dla których tu wrócę! Kochani i zabawni 🙏 co do jedzenia to wiadomo jak to na all inclusive w tym przedziale cenowym w Turcji, szału nie ma ale zawsze można sobie coś znaleźć. Pokoje to trochę loteria, niektóre malutkie, kolejne lepsze, ale nie było problemu z zamiana po jednej nocy. Ogólne otoczenie hotelu wspaniale - hotel spory ale kameralny jednoczenie i wszystko jest w zasięgu ręki. Jednym słowem POLECAM bo klimat niepowtarzalny!

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym miejscu. Pokoje czyste, obsługa bardzo miła, fajna plaża. Jedzenie pyszne, a serwowane drinki bardzo dobre. Jedyny mankament to brak wi-fi na całym terenie hotelu. Wszyscy spotykali się w wyznaczonym miejscu w lobby, gdzie nie było miejsca dla wszystkich chcących skorzystać z darmowego połączenia internetowego. Czasem był problem z miejscem na leżakach na plaży i trzeba było wcześniej wstać i sobie go zarezerwować. Niektórzy rezerwowali sobie miejsca kładąc na nie ręcznik, a z tego miejsca ostatecznie nie korzystali. Bardzo ładne miejsce położenia hotelu (przy plaży a zarazem blisko do miasteczka). POLECAM

Hotel w miarę dobry,ale nie wybierajcie pokoju na parterze ,z boku winda towarowa,halas w nocy,wjeżdżające, szurajace wózki z towarem,jedzenie w miarę dobre ,ale bez szału, brak owoców morza...na uznanie zasługuje starszy kelner z brzuszkiem ,pracowity i zawsze pomocny ...duży wybór drinków w barach ,kawa mrozona ,koktajle z kruszonym lodem ,ładne urządzona infrastruktura ,mało z leżakami nad morzem, Fajni animatorzy ,szczególnie Dandi,Mesut,Martha ,bardzo pozytywni ludzie ...Minus za brak internetu w całym hotelu ,dostępny tylko w lobby ,trochę wstyd dla hotelu, żeby w dzisiejszych czasach żądali dodatkowych pieniędzy za uzywanie internetu poza lobby...Ogólnie pobyt oceniamy pozytywnie ...

Jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu. Zakwaterowano nas co prawda w pokoju typu economy zamiast standard, ale nie przebywaliśmy w tym pokoju za wiele, więc nie upominaliśmy się o zmianę. Łóżka wygodne, pokój zaopatrzony w kapcie hotelowe, mini zestaw naprawczy do ubrań. Łazienka mała, ale czysta i zaopatrzona w pilnik do paznokci, mydełka w kostce, płatki kosmetyczne, patyczki higieniczne, czepki pod prysznic, żele pod prysznic - po zostawieniu na poduszcze napiwku zestaw kosmetyków powiększył się o szampony. Pokój i łazienka sprzątane codziennie, dokładnie. Panie sprzątające bardzo miłe jak również i reszta personelu, czy to w lobby, w barach czy w restauracji. Dobre jedzenie i drinki, niemniej radzę uważać na lód, że o wodzie w kranie już nie wspomnę - Zemsta Sułtana is real, a nie obżeraliśmy się nie wiadomo jak i nie przesadzaliśmy z alkoholem. Plaża czysta, sprzątana na bieżąco. Morze błękitne, przejrzysta woda i lekko wzburzona, ale dało się pływać na falach, więc bez tragedii wbrew wielu opiniom. Kolacja a'la carte - coś wspaniałego, zupełnie inne smaki. W hotelu dużo rosyjskich gości, ale polaków też niemało i obsługa rozumie język polski. Jedynym minusem były jak dla mnie cienkie ściany w pokojach, bo dało się słyszeć rozmowy z pokoju obok, ale wszystko do przeżycia.

Przytulny kameralny hotel, bardzo miła obsługa, pokoje czyste, blisko plaży :) Jeśli szukasz luksusów to raczej nie tu ale jeśli ktoś ceni sobie spokój, zieleń i ciszę w nocy to tutaj odpoczniesz. Jedzenie smaczne, myślę że każdy znajdzie coś dla siebie.

Nazwa  Palmeras Beach
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Konakli
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne, parking

Internet bezprzewodowy w lobby (bezpłatnie)

Piaszczysto-kamienista, bezpośrednio przy hotelu, leżaki i parasole (bezpłatnie), łagodne wejście do morza

W strefie SPA bezpłatnie: sauna, łaźnia turecka

Przyjemny basen hotelowy i 2 zjeżdżalnie wodne

Wyświetlono 164 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Agata

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Personel, animatorzy, położenie, cena

Zalety

Ładne miejsce.

Wady

Brak wi-fi na terenie całego hotelu i brak polskiego rezydenta podczas meldunku.

Zalety

Ładna infrastruktura, dużo zieleni

Wady

Hałas, brak internetu w całym hotelu, siłownię stara i zardzewiala

Ola

Zalety

+ duży wybór słodyczy do obiadu i kolacji, + dobre jedzenie, + miła obsługa, + czysta plaża, + klimatyzacja w pokoju, + czysty pokój i łazienka, dobrze sprzątane, + bardzo dobra kolacja a'la carte, + obsługa rozumie po polsku, + dobre drinki.

Wady

- cienkie ściany w pokoju.

Aneta

Zalety

Pomost z leżakami, dobre jedzenie, odległość od morza, blisko miasta i przystanków autobusowych, miły uśmiechnięty personel

Wady

Brudna strefa spa, w saunach śmierdziało pleśnią a na podłodze było błoto, lepiej unikać, bezpłatne wifi tylko w lobby

Dobrze 💪👍 czysto codziennie uzupełniany barek w wodę i wymieniane ręczniki smaczne jedzenie

Zalety

Bardzo miła i uprzejma atmosfera 😊

Wady

Brak wi-fi w pokojach ale do przeżycia 😁

5.7
Sebastian

Hotel średni pokoje małe ale ok łazienki klaustrofobia hotel nie pierwszej młodości ale czysty na basenie dzieje się dużo animatorzy nie dają poleżeć tylko zachęcają do zabawy i morze jest przy hotelu i ok jest molo z leżakami dzienne dyskoteki na molo to zwykłe oszustwo marketingowe ani razu nic nie zorganizowali przez dwa tygodnie jedzenie takie sobie szału niema ale głodny nikt nie chodzi animacje wieczorne słabe robione przez animatorów hotelowych

Zalety

Położenie hotelu

Wady

Jedzenie brak rozrywek wieczornych / molo obok dziennie imprezy/walka o leżaki na basenie

Zuzanna

Polecam hotel z całego serca, obsługa bardzo miła. W pokoju porządek, pani sprzątająca sprzątała pokój co dwa dni. Obiekt hotelu bardzo czysty. Jedzenie dobre.

Zalety

Prywatna plaża super rozwiązanie, molo piękne. Na terenie hotelu bardzo czysto. Personel dbał o porządek. Basen super

Waldemar

Otoczenie wspaniałe. pokoiki nie były złe! Robotę na pewno robiło morze, które było zaraz za płotem. Jeżeli ktoś chce w tym hotelu ciszy i chwili na przemyślenia to niestety nie uda się. Animacje i sztab animatorów ruszają do roboty od godziny 10.00 i zabawiają gości do późnego wieczora. Jednym to pasuje innym nie. Polecam

Natalia

Hotel poprawny. Czysty, ale mały. Tylko 1 basen, leżaki trzeba zajmować wcześnie rano, gdy poszliśmy pierwszego dnia o godz 10 na basen nie było żadnego wolnego leżaka nad basenem. Pozajmowane, a ludzi przez cały dzień przy nich nie było. Jedzenie mocno przeciętne, typowo tureckie smaki. Dla dzieci bardzo mały wybór. Obsługa super. Bardzo małe pokoje i balkony

Zalety

Super obsługa Czysto Umiejscowienie hotelu

Wady

Mały pokój i balkon Monotonne jedzenie, tureckie smaki Mały wybór jedzenia dla dzieci

Łukasz

Jak co roku przed wyborem hotelu poszukuje opinii o nim. Co do hotelu Palmeras Beach nie było ich zbyt wielu ale w większości przypadków były one w miarę ok. Liczba opinii wg. mnie jest wprost proporcjonalna do ilości naszych rodaków w hotelu. Jesteśmy raczej w mniejszości. Zdecydowaną większość stanowią Rosjanie (tak jest na całej Riwierze) ale muszę przyznać, że są bardzo grzeczni (w większości to rodziny z dziećmi), Przechodząc do oceny hotelu muszę nadmienić (wspominając niektóre opinie naszych rodaków), ze jak ktoś szuka hotelu klasy premium ze złotymi klamkami itd. no to nie w tym przedziale cenowym a dodatkowo należy nadmienić, że co niektórzy powinni najpierw wyciągnąć przysłowiowy kij z tyłka. Hotel oceniam bardzo dobrze. Pierwsza rzecz jaka mnie urzekła to czystość i dbanie o nią. Na każdym kroku widać osoby sprzątające (po kilkuminutowej burzy były takie siły zaangażowane w doprowadzenie terenu basenu do porządku, ze opadła mi szczęka). W pokojach czysto. Codziennie sprzątane i o dziwo codziennie wymieniano nam pościel. Mieliśmy pokój typu Family Room (dwa pokoje). Klimatyzacja tak hulała, że do dzisiaj mam chrypkę :) Jedzenie świetne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Słodycze, owoce, automaty z kawą i napojami no po prostu full! W poniedziałki i czwartki (dni w których nieczynna jest restauracja ala carte są wieczorki tematyczne z jedzeniem (my mieliśmy owoce morza i turecki). Lobby bar czynny od 10 do północy. Pool bar od 10 do 2 w nocy. Dodatkowo bar na pomoście (molo) od 10 do 18. Bar z fast foodem, lody i gofry no czego dusza zapragnie. Do miasteczka kilka minut na piechotkę a tam pełen wybór "oryginałów" i przypraw i innych typowo tureckich słodkości. Jest również duży outlet z markowymi sklepami typu Zara. Co do leżaków i parasoli to nie było problemu (my akurat chodziliśmy nad morze). Przy basenie o 7:30 idąc na śniadanie również nie miałem problemu ze znalezieniem miejsca.

Zalety

Czystość, miła obsługa, animatorzy, którzy zawsze zagadną i można się razem pośmiać, wieczorki tematyczne, atrakcje w amfiteatrze, temperatura wody morskiej :)

Wady

ja nie zauważyłem żadnych

Tomek

Hotel bardzo fajny, z basenem i zjeżdżalniami prywatną plażą i molo. Hotel czysty ale rzeczywiście widać że zbudowany dość dawno - lecz w niczym to nie przeszkadzało. Klima działała, łóżka wygodne, łazienka funkcjonalna. Codziennie świeża woda w minibarku. Mieliśmy pokój na 3 piętrze więc było przyjemnie, wcale nie głośno ponieważ okna nie wychodziły na basen. Ogólnie polecamy dla każdego my byliśmy z dzieckiem.

Zalety

Mnóstwo jedzenia, po prostu nie do przejedzenia. Pełno warzyw, owoców, potraw grillowanych, gotowanych, pieczonych, pizza, hamburgery, kebaby, ryby, mięsa. Pełno ciast. No szok. Bliskość prywatnej plaży (1 min od pokoju), dużo leżaków, fajny basen. Jak ktoś lubi animacje to nie będzie narzekał bo jest co robić.

Wady

Szukam i nie mogę znaleźć.

Fantastyczny hotel, bardzo dba o swoich gości. Czyściutki, obsługa pracuje non stop, jak mróweczki . Jedzenie przepyszne, świeże, pięknie przystrojone - półmiski okraszone przyprawami. Jest powtarzalne ale wybór ogromny, przez 10 dni nie spróbowałam wszystkiego. Świeże zioła, mnóstwo warzywnych sałatek , owoce - dla mnie raj. Jest dość głośno - animatorzy również pracują na całego, ale o tym wiedziałam i bawiłam się jak dziecko. W hotelu dużo Rosjan ale trzeba oddać ze Rosjanie ucichli i spokornieli, przynajmniej takie odnieśliśmy wrażenie. Hotel fajnie położony, o bazarze po drugiej stronie ulicy wiedziałam, potwierdzam - 5 minut spacerkiem i można kupić wszystko 😀

Zalety

Jedzenie, czystość, animacje , miła obsługa

Angelika

Cały pobyt oceniam na 4. Pokoje brudne po których chodziły mrówki, drzwi tarasowe popsute. Z zalet tego miejsca to plaża bardzo blisko z swoim molo oraz kącik wodny dla dzieci. Bardzo polecam barmana z plaży który nazywał się Erhan, który bardzo lubi Polaków i każe im się nazywać Bogdan, chłopak robi naprawdę dobre drinki najlepsze na terenie całego Hotelu. Oraz polecam kelnera o imieniu Mehmet - chłopak bardzo komunikatywny, uśmiechnięty oraz życzliwy dla wszystkich gości.

Zalety

Blisko plaży Fajny basen dla dzieci Jedzenie bardzo dobre ( chociaż codziennie to samo)

Wady

Brudne pokoje ( mrówki chodziły wszędzie) Drzwi na taras były uszkodzone ( nie tylko u Nas , bo u znajomych też) Na korytarzu wszędzie śmierdzi kocimi sikami

Mariusz

Nasz pobyt w hotelu uważam za mega udany,bardzo sympatyczna i pomocna obsługa.Pokoje czyste,sprzątane codziennie,ręczniki również wymieniane codziennie.Posiłki urozmaicone,każdy znajdzie coś dla siebie.Animatorzy super,zachęcają do wspólnej zabawy.Dodatkową zaletą jest Spa w hotelu(oczywiście za dodatkową opłatą,ale serdecznie polecam).

Zalety

Prywatna plaża hotelu,molo na którym są leżaki i z którego również można zejść do morza.Wieczorem na molo odbywają sie dyskoteki.Hotel znajduje się blisko centrum na którym jest bazar,jeśli ktoś chce pojechać do Alanya to niedaleko hotelu znajduje się przystanek i busem za 1.50€ można tam dojechać.

Wady

My się wad nie doszukaliśmy☺️bardzo chętnie byśmy tam wrócili 😍

Iza

Pobyt z rodziną uważam za udany. Przyjechaliśmy z 5 godzinnym opóźnieniem. Bardzo dobre rozwiązanie to bar z jedzeniem otwarty od północy do godz 2.00. Goście hotelowi z całej Europy. Bardzo fajne zabawy organizowane przez grupę sympatycznych animatorów. Chociaż uważam, że muzyka puszczana za głośno. Obsługa w barach, lobby i w restauracji bardzo miła i pomocna. Niestety to muszę napisać! Pani w recepcji to zwolnienia!!!! ROSJANKA która tylko po rosyjsku mówi lekceważy gości z Polski! Nie pamiętam imienia, ale są tam dwie i aby nie pomylić jest to kobieta z grzywką i wyższa od tej miłej. Jest mega niesympatyczna. Zmiana pokoju u tej pani jest niemożliwa. Odchodzi od osób udając, że nie słyszy! Przekazuje informacje chłopakowi „od walizek” aby nas spławił! Sama podchodzi do SWOICH i w języku rosyjskim miło z nimi rozmawia! Chcę zaznaczyć jedno! Goście z Rosji zachowują się kulturalnie w przeciwieństwie do tej pani! Animatorzy głównie z Rosji, ale przesympatyczni! PANI DO ZWOLNIENIA!

Zalety

Hotel mały, ale fajny. Wszystko blisko. Jedzenie ok. Drinki ok. Mrużona kawa rewelacja!

Wady

Małe pokoje. Dla trzech osób masakra. Szafy? Dla jednej osoby. Najważniejsza wada to ta pani na recepcji. Sprawa została zgłoszona do menagera hotelu. Nie jestem jedna osoba, która tak myśli, bo takich było dużo! Zgłoszone było do rezydentki ale myślę że nic z tym nie zrobi.

To nie był nasz najlepszy wyjazd wakacyjny. Pani rezydentka z Corala nie należała do sympatycznych. Podczas pierwszego spotkania, raczej była nastawiona na "spławienie" nas niż na opowiedzenie o okolicy, czy zachęcenie do sprzedaży wycieczek. Podczas wyjazdów dwukrotnie zdarzyło się nam, że nie działała klimatyzacja w autobusie, co podczas dłuższego przejazdu w takim upale było dośc uciążliwe.

Zalety

Dobre drinki w lobby bar, blisko morza i do centrum. Dobre i duża ilośc słodkości. Pyszne owoce - arbuzy, melony, czereśnie, śliwki, winogrona, jabłka, pomarańcze. Bardzo dobra kolacja w a'la carte - polecamy zarezerwowac sobie stolik jak najszybciej, ponieważ jest ograniczona liczba miejsc. Jeżeli ktoś lubi zabawy typu rzutki, zumba i inne basenowe "cuda", to są dostępne na terenie hotelu od poniedziałku do soboty. Pyszny dzień Turecki, który odbywa się w poniedziałek.

Wady

Hotel na pewno nie zasługuje na 5*. Pokoje są mikroskopijne. Nie ma miejsca do przechowywania ciuchów, czy położenia walizek. Pokój sprzątany jest powierzchownie. Wymiana pościeli miała odbywac się co 2 dni - nie była wymieniana ani razu. Obsługa niemiła. Nie można porozumiec się w języku angielskim. Leżaki przy basenie zajmowane od wczesnych godzin porannych - mimo informacji, że tak robic nie można. Jedzenie tragiczne - codziennie to samo. Zjeżdżalnie czynne przez 4h z przerwą dwugodzinną.

wyjazd bardzo udany ,pokój sprzatany codziennie ,czyściutko,miła obsługa ,niedaleko pełno sklepików, jest gdzie pochodzić

Zalety

Wszystko w zasięgu ręki ,bary, basen i morze . Jedzenia bardzo dużo,każdy znajdzie coś dla siebie ,1 wizyta ala carte w cenie . Polecam .

Wady

To był mój czwarty wyjazd do Turcji i dokładnie do Konakli. Przełom czerwca i lipca 2024 r. Zdecydowanie najlepszy hotel w jakim byłam. A wybieram zawsze co najmniej 4-gwiazdkowe i z prywatną plażą bezpośrednio przy hotelu. Świetne jedzenie, animacje - rewelacja, na przeciwko przejściem podziemnym lub windą - bazar (koniecznie trzeba się targować), obsługa hotelu przemiła ( pozdrowienia dla Monischy i Ferhada ze stołówki). Plaża piaszczysta tylko bezpośrednio przy wejściu do morza drobno kamienista ale w Konakli taka jest. Można kupić buty. Morze ciepłe i czyste. Jedzenie przepyszne; tak wielki wybór ciast, sałatek, owoce morza na różne sposoby, dań głównych, przystawek że niektórzy robili zdjęcia. Grill codziennie, dania tureckie i pod Europejczyków. Snack bar przy plaży , oddzielnie ciastkarnia z lodami, ciastami i goframi. W nocy od 24 otwarty nocny bar tu gdzie snack bar. Kolejny bar z drinkami przy basenie, kilka zjeżdżalni dla dzieci i dorosłych, od godz. 10 świetne animacje, gimnastyka i różne gry przy i w basenie, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki. Dla dzieci kilka basenów i zjeżdżalni- raj. Można spokojnie czas spędzić tylko w hotelu i nie nudzić się. Wieczorne występy i kabarety w amfiteatrze, również dyskoteki na molo. Pokój czyściutki, nowocześnie umeblowany. Jedynie do czego mogłabym się przyczepić to brak czajnika w pokoju, nawet nie można było wypożyczyć w recepcji bo nie mieli, ale przy barach są automaty z kawą i herbatą. Podczas naszego pobytu nie było wielu rosjan i nie panoszyli się jak ostatnio. Za to chyba najwięcej Polaków, trochę Szwedów, Rumunów, Chorwatów. Łaźnia turecka miała być w cenie ale grota solna była w remoncie. Polecam super łaźnię około 300 m w stronę Alanyi, po tej samej stronie co hotel. Jest lepiej wyposażona niż w hotelach i tańsza (we wszystkich prawie hotelach łaźnia jest płatna). I jak wszędzie trzeba się targować. Na pewno na duży plus świetna obsługa w całym hotelu bez oczekiwania na "bakszysz" Organizacja całego pobytu przez Coral Travel bardzo profesjonalna Generalnie super pobyt i wracam tam na 100 %

Zalety

Położenie, świetne jedzenie, animacje, obsługa zwłaszcza na stołówce

Wady

Bardzo minimalny minusik- brak czajnika w pokoju

Rafał

Przybywalismy w tym hotelu na przełomie czerwca i lipca 2024r. Muszę przyznać że do wyboru tego hotelu skusiły nas opinie i nasz też jest bardzo pozytywna. Położenie hotelu super bardzo blisko centrum miasteczka Koński więc dużo sklepów, teren hotelu z dużą ilością zieleni świetnym basenem i super animacjami. Jedzenie jak to w Turcji ale nikt tam nie chodził głodny bo było wszystkiego bardzo dużo i te kolacje tematyczne.... PETARDA. Warto wspomnieć o prywatnym molo hotelu bo leżenie na leżaku z napojem w ręku przy szumie fal jest bezcenne. Obsługa bardzo miła, jak tylko skończyłem drinka nad basenem to za chwilę zjawiała się obsługą i sprzątała szklaneczkę. Pokój czysty lecz mały ale czy na wakacjach gdzie tylko się śpi potrzebny jest duży.... Generalnie bardzo polecam. Warto wspomnieć o biurze podróży Coraltravel, ponieważ czuliśmy się bardzo zaopiekowania i na pewno jeszcze wrócę do tego biura.

Zalety

Położenie, czystość, zieleń, kolacje, obsługa

Wady

Nie zauważyłem

Palmeras Beach