Palma (Sunny Beach)

2.5

Obsługa miła ,uśmiechnięta i pomocna. Klimatyzacja sprawna , wifi słabo działa w pokojach . Czysto ,pokoje sprzątane . Panie sprzątające pytają się o zgodę. Jedyny minus brzydki zapach w łazience ,ale tragedii nie ma 😊 dużo pustych leżaków przy basenie . Blisko do plaży . Bilard i piłkarzyki za dopłatą . Ping pong bez opłaty ale paletki błagają o wymianę 😊

Hotel godny polecenia. Gdybym słuchała negatywnych opinii, to chyba bym żadnej wycieczki nie wykupiła. Hotel położony w bardzo dobrym miejscu, niby przy ulicy, jednak cisza i spokój. Blisko przystanek autobusowy. Jedzenia dużo i różnorodne. Każdy znajdzie coś dla siebie, wybór jest duży. Oczywiście to nie jest najnowszy budynek, ale naprawdę nie ma co narzekać. Pokoje czyste, sprzątanie codziennie, świeże ręczniki, pościel. My w pokoju mieliśmy nawet klimatyzację. Obsługa hotelowa bardzo życzliwa i pomocna. Uważam, ze to był bardzo udany wypad.

Hotel taki jak w opisie , pokoje ok , klima jest jedzenie też ok chociaż powtarzalne taki średniej klasy hotel za średnie pieniądze.

Super hotel - nie słuchać negatywnych opinii.

Hotel raczej 2 gwiazdkowy w ubikacji brak wentylacji śmierdzi , sprzątanie na sztukę . pokój jak za PRL .

Nazwa  Palma (Sunny Beach)
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Słoneczny Brzeg
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi

5.3
5.3
5.7

2.5

Wyświetlono 38 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Iwona

Zalety

Miła obsługa

Wady

Jedzenie codziennie takie same

Malgorzata

Zalety

dobra lokalizacja, zróżnicowane jedzenie, miła i pomocna obsługa,

Wady

nieczyszczony basen, po kilku dniach pobytu woda była trochę brudna

Adam

Zalety

Spokojna okolica , blisko sklepy restaurację itp.

Wady

Wi-Fi działa tylko przy recepcji i restauracji w pokojach już nie

Robert

Super hotel - nie słuchać negatywnych opinii.

artex

Zalety

Blisko do morza ,dobrze działająca klimatyzacja wi fi darmowe, i pani Diana która bardzo fajnie obsługuje w barze

Wady

Łazienka w naszym pokoju to tragedia , śmierdzi brak wentylacji brak zasłony od prysznica wszystko pływa jak się bierze kąpiel ,jedzenie bywa zimne co zostanie jest dodawane w innej postaci na drugi dzień . Czy odwiedził bym ten hotel jeszcze raz zdecydowanie nie

Pobyt - Sierpień 2022

Bardzo fajny hotelik basen ok jedzenie tez a co do tych ktorzy chorowali co jest raczej normalne to wystarczylo 50 rano walnac oprocz niestety dzieci pokoj czysty reczniki wymieniane jedzenia full i nawet dosc roznorodne poza tym smaczne mozna sobie podgrzac w mikrofalowce .Chetnie jeszcze raz odwiedze te miejsce a tym ktorzy maja oczekiwania na cos wyjatkowego to niech tam nie zagladaja i tyle.Plaza i morze super fajne.to tyle

Zalety

maly czysty fajny basen z ciepla woda

Wady

zawsze mozna sie czegos czepic jak dla nas ok

Pobyt - Sierpień 2022

niech sobie pisza co chca jak dla nas bardzo dobry i tyle

3.7

Pobyt - Sierpień 2022

Witam. Jesteśmy z żoną na wakacjach i mogę powiedzieć tyle: pokoje są ok, łazienki w stylu PRL, ale ujdą w tłumie, natomiast jedzenie .. no cóż. Pełno much, zimne, tak ogólnie gdyby nie frytki to ciężko byłoby coś zjeść. A nie jesteśmy wymagający. Tragedia... Jemy bo skoro mamy all inclusive to coś chcemy zjeść.. jedyne co mogę pochwalić to lody, są okej, jeszcze owoce ok. Reszta no cóż , Polacy tutaj narzekają. NATOMIAST cena jest niska, szczególnie na dzisiejsze czasy.

Zalety

Nie jest daleko do plaży.

Wady

Jedzenie

5.1
Rodzinka z PL

Pobyt - Sierpień 2022

W akcie desperacji można jechać. Źle nie jest. Po kolei: Blisko do morza, blisko do pięknej promenady. Basenik malutki, brodzik ma 90 cm głębokości, woda zimna , ale wolnych leżaków sporo. Pokoje czyste, Panie sprzątają solidnie i często (6 razy na 7 dni u Nas), klima śmiga bez problemu. W TV bieda , ale kto ogląda tv na wakacjach :) Hotel to końcówka PRL-u dołatany nowoczesnymi dodatkami. Koleś od pizzy jest najlepszy. Dziewczyny na barze tez bardzo miłe i uśmiechnięte. Obiady i kolacje dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. I to tyle pozytywów. MINUSY: ALL INCLUSIVE działa tylko od godz 11 do 22. Zapomnij po 22.00 o szklance soku. Nie ma. Tzn jest ale zapłać. Basen do 22.00. Śniadania to koszmar. Nie chodziliśmy w ogóle. Tylko chleb był dobry. Kawa to jakieś ścieki. Wiele potraw zimnych, nawet zupy! Niby jest mikrofalówka ale żeby połowę jedzenia odgrzewać?? I największy koszmar - biegające i wrzeszczące Rumuny. Czy to małe czy to duże. Jest ich tam sporo. My niestety trafiliśmy na jakąś Rodzinkę (chyba?) Rumunów, którzy byli znajomymi Szefostwa (Pani z recepcji i Pan z baru?). Koszmar. Krzyki, hałas, demolka. Nawet na korytarzach hotelu o 3 rano. Ta nacja zostawia wszędzie syf (posiłki były najlepszym dowodem). Te dzieci to jak zwierzęta wypuszczone z klatki. I nikt im uwagi nie zwrócił. My zamoczylismy palec o 22.01 w basenie i już były pretensje. Reasumując - nie wrócimy tam. Jeśli nie masz wyjścia to jedź ale do końca szukaj innego hotelu.

Paulina

Pobyt - Sierpień 2022

Wszystko ok. Maly minus za słabe wi fi w pokoju nr 405 .

Zalety

Blisko plaży, mały skromny hotel .

Wady

Słabe wi fi na 4 piętrze .

Pobyt - Lipiec 2022

Czysto , schludnie przyjemnie , miła atmosfera ,dośc duży basen dla dorosłych i mniejszy dla dzieci, pokoje z łazienkami standard.

Zalety

Hotel blisko morza [2 ulice spacerkiem pare minut ]i promenady. Bardzo dobre jedzenie , każdy znajdzie cos dla siebie , codziennie swieże desery ciasta , owoce i lody. Miłe panie z obsługi . Piękna okolica ,dużo miejsc wartych zobaczenia ,Polecam

Wady

Słaby internet .

Barbara

Pobyt - Lipiec 2022

Pobyt oceniam pozytywnie. Pokoje : Pokój czysty, zadbany, sprzątany, ręczniki wymieniane, pościel zmieniana. Panie sprzedające sympatyczne, pomocne. Jedzenie: Jedzenie urozmaicone, do wyboru, dużo warzyw i owoców( arbuzy, melony, jabłka), makarony, frytki, pizza, słodycze. Uważam że każdy znajdzie coś dla siebie. Jeśli dla kogoś było za zimnie, można było sobie podgrzać w mikrofalówce. Zawsze były wolne stoliki. Basen: Czysty, wolne leżaki. Rezydentka : Bardzo pomocna i zaangażowana do samego powrotu. Polecam !

Zalety

Blisko morza.

1.4
Andrzej

Pobyt - Lipiec 2022

Tragedia jedzenie fatalne -frytki, zimne parówki, kurczak ugotowany z piórami, wszechobecny twaróg, kawa tragedia napoje chrzczone po 22 tylko woda z kranu. W łazience smród w pokojach jako tako.

Zalety

Basen może być .

Wady

Bród i udawana życzliwość.

Pobyt - Lipiec 2022

Wszystko super jak na cenę i kategorie hotelu jedzenie bardzo dobre i urozmaicone obsługa w barze bardzo miła i kompetentna trochę gorzej na kuchni bo młode osoby i tak chyba z łapanki wkoło czysto fajny basen także hotel godny polecenia w czasie kiedy tam byliśmy obłożenie było ok. 50 % także dostęp do posiłków był bezproblemowy .

Zalety

Dobre jedzenie smaczne i urozmaicone. Fajny basen . Obsługa baru super . Blisko plaży .

Wady

Personel obsługujący jadalnie na zewnątrz trochę zagubiony młodzi ludzie chcący dorobić w wakacje, no i obsługa recepcji mogłaby być bardziej miła i pomocna .

1.8
Mało ważne

Pobyt - Wrzesień 2021

Nie polecam, nie nastawiałem się na luksusy ale warunki były tragiczne. Żeby to jedzenie jeść to trzeba było mieć żołądek z blachy. Obsługa z pierwszej łapanki. Szkoda gadać.

Zalety

Wady

Jedzenie obsługa czystość

1.1
Anita

Pobyt - Sierpień 2021

Hotel brudny,nie miła obsługa. Pokoje Wogóle nie były sprzątane, brak wi-fi, niedziałający telewizor. Ale te mankamenty to nic w porównaniu do fatalnego jedzenia. Mieliśmy wersję all inclusive, masakra poprostu. Wszystko zimne i stare, udka z piórami zalane białą breją, rozcieńczone soki, znajomy w sałatce znalazł żywą gonsiennice. Bardzo mały wybór jedzenia, przez 7 dni nigdy nie było ciepłego obiadu, można było jedynie podgrzać w mikrofali. Syf nikomu nie polecam, przez ten koszmarny hotel zraziłam się do Bługarii

Zalety

Nic

Wady

Syf,brak sztućców, paskudne,stare jedzenie

Grzegorz

Pobyt - Sierpień 2021

Posiłki bardzo smaczne a zwłaszcza ciasto bardzo słodkie ale bardzo,bardzo pyszne .Obsługa na stołówce jak i w barze bardzo miła.Naprawdę polecam. Jak widzę niektóre opinie że niesmaczne to albo ktoś niema smaku albo chce temu hotelowi zaszkodzić.

1.0
Anita

Pobyt - Sierpień 2021

Hotel fatalny, w ciągu całego pobytu pokój nie był sprzątany ani razu, ręczniki nie wymieniane. Jedyny plus to działająca klima. Wogóle nie działający telewizor, brak wi-fi. Jedzenie tragedia, wszystko zimne,nie smaczne, srare ziemniaki, zimne, bardzo mały wybór, raz była ryba w formie paluszków rybnych z marketu. Udka z kurczaka z piórami zalane śmietaną, syf i tyle w temacie

Zalety

Działająca klima .

Wady

Wszystko, przede wszystkim paskudne jedzenie

Joanna Kuligowska

Pobyt - Lipiec 2021

Dobra lokalizacja, miła obsługa, w pokoju czysto.

Zalety

Bardzo dobra lokalizacja, miła obsługa.

Wady

Brak różnorodnego jedzenia.

Pobyt - Wrzesień 2019

Nie polecam. Wakacje 2019 80% turnusu sie pochorowalo 3 osoby wylądowały w szpitalu z powodu zatrucia pokarmowego. Ciągle to samo jedzenie. Jak jajecznica nie zeszla na sniadanie to na obiad makaron zapiekany z jajkiem, albo rano parówki a wieczorem te same parówki tylko przysmazane. Obsluga nie miła. Brud na stołówce, obsluga zamiast dokładać chleb komentowała miedzy sobą i siedziała z nosem w telefonie. Na 8 dniowy pobyt moze 2 razy wymieniono reczniki, raz pościel.

Zalety

Hotel ładny. Pikoje odświeżone

Wady

Brud i niedobre jedzenie

Palma (Sunny Beach)