Najgorszy hotel w jakim bylem.Jedyne wakacje,z ktorych chcialem uciec do domu i wymazac to miejsce z pamieci.
Jedyna zaleta to lokalizacja.
Wszystko oprocz lokalizacji.Za duzo by wymieniac.
Posiłki bardzo przewidywalne i niesmaczne poczynając od śniadanie kończąc na kolacji. Cieple dania chłodne,jedynie plus ze była czarna herbata i kawa bo one były całkiem dobre. Reszta jedzenia i picia j/w pisałem. Całe szczęście zaraz obok 2 bary przy plaży,które miały całkiem niezle i nie drogie menu.Pokoje i łazienka w nich zaklęta myślę ze lata 80. Hotel przy samej plaży,a właściwie na plazy ,wiec duży plus. Plaza szeroka i ładna,lezaki i parasole dostępne za nie duże pieniądze na cały dzień.Okolica spokojna z dziećmi nie byłoby co robić.
Bliskość plaży
Posiłki,wystrój, łazienka.
Nie polecam. Nie warto tam jechać. Szkoda kasy na takie wakacje.
Bliskość plaży
Jedzenie marne, pokoje brudne, łazienka smierdzaca
Hotel dobrze połozony, blisko plaży. Ładny taras przy basenie. Sam hotel odpowiada standardowi 3*. Polecam dla średnio wymagających. Plus za windę , która nie jest standardem w hotelach niższej klasy w tym rejonie. Hotel rozwija się- na 2018 r planowana budowa sceny i animacje
położenie
kiepskie lazienki
Miejsce nawet niezłe blisko plaży, hotel by mógł wyglądać lepiej, pokoje nawet niezłe,ale brak klimatyzcji i duchota, piekny widok na morze. Moja ocena całego obiektu to 7/10 .
Hotel spokojny bez luksusów , czysty położenie bardzo dobre , jedzenie monotonne adekwatne do ceny
położenie przy plaży
uwaga na komary, brak siatek w oknach
tragedii nie było ale jak słyszałam opinie innych osób , z innych hoteli , mieli znacznie lepiej. Hotel , może kiedys był wart 3 gwiazdek , ale obecnie b. podupadł. Az prosi sie zmiana i unowocześnienie wnetrza . Remont kanalizacji , bo smierdziała w pokojach. Zmiana łóżek na wygodne , bo te lata świtności mają już dawno za sobą , Ale nie ma co rozpaczać , żle nie jest- tylko należy brac to z \" przymróżeniem oka\"
położenie nad samą plażą., pomocny i miły personel
wystrój z lat głębokiego komunizmu , brak klimy , monotonne śniadania , ŁÓZKO / POK. 103/ na którym nie dało sie spać !!!! same twarde dechy - wbijające się w kości biodrowe .
Hotel ma bardzo dobre położenie - zaledwie pare metrów od morza. Spokojna okolica wręcz kameralna. Oprócz fatalnego jedzenia, po którym się pochorowalismy - było by całkiem dobrze. Kolejnym minusem jest tez zły stan pokoi oraz łazienek. Ogólnie mówiąc gdyby nie mała odległość od morza było by tragicznie :)
Polozenie
Jedzenie, brak czystości