Palm Inn

Brak jedzenia dla dzieci. Brak napojów dla dzieci. Pokoje - mam lepsze w piwnicy. Dobrze, że w pobliżu był bar więc nie umarliśmy z głodu. Brak realizacji all inclusive. Brak przekąsek w ciągu dnia. Brak mocnych, lokalnych alkoholi - jedynie rozcieńczone wino i piwo. Obsługa za wszystko wyciąga rękę po pieniądze. Kradzieże w pokojach. Jedyne co jest ok - to baseny i animacje. Dodam, że nie wymagałam wiele po tym hotelu - ma tylko 3* - jedenak nawet jak na Tunezję - hotel jest grubo poniżej oczekiwań.

animacja suuuuper!!!! czas urozmaicony przez animatorów, opcja all to tylko wino piwo sok i drink dnia który był pomieszaniem piwa z winem!!!masakra nie było przekasek w ciagu dnia, uwazajcie przy wymianie w recepcji bo moga was okantowac na szczescie nic nam nie skradziono, baseny ekstra chociaz zjezdzalnia otwarta tylko dwie godziny w ciagu dnia!!! raczej juz sie tam nie wybiore. hotel powinnien miec 2 gwiazdki a nie 3

Zgadzam sie, właśnie wrociłam... byłysmy z siostrą!!!! niesamowity klimat..,choc sama Tunezja az tak mocno mnie nie zachwycila. Jednak czas spedzony na sloncu, w przyjemnej atmosferze, obsługa hotelu i ci animatorzy - ludzie z jajem, o ktorych wiekszosc tu wspomina;) byl czyms super!! Dla ludzi aktywnie spedzajacych czas male niedociagniecia ne maja znaczenia!! Pokoje czyste, ogolne wrazenie na ocene dobra:))plaza suuper BOOOOOMBAAA tez, polecam nauke tego "tańca".

Do Sousse i Monastiru niedaleko, ale taki mieszczuch jak ja potrzebowal jedynie plazy i wesołej zabawy przez cały dzien!!! aa!!bardzo lubia Polakow, choc faktycznie Francuzi maja przywileje, zycze wszystkim ktorzy sie wkrotce wybieraja do Palm Inn tysiaca wrazen i nie ukrywam ze zazdrosc mnie zzera;)) i chyba sie tam pojawie w pazdzierniku!!! Napiszcie jak było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cejtru*

Gorąco polecam hotel Palm Inn! Świetna lokalizacja, prywatna plaża, darmowe leżaki, duży kompleks basenów zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Pokoje zadbane, codziennie sprzątane (łącznie z wymianą ręczników). Jedzenie urozmaicone, niczego nie brakuje. Animacje rzetelnie przygotowane, dużo zabawy i śmiechu. Nie wierzcie tym, którzy piszą złe rzeczy na temat tego hotelu - jesli oczekują luksusów, niech zapłacą 100zł więcej w 5* Hotel jak na tą cenę wyśmienity, dałabym mu więcej niż 3*

Właśnie wróciliśmy z Tunezji -hotel Palm Inn- chciałabym przestrzec wszystkich ,którzy się tam wybierają. BYLIŚMY TAM W ZESZŁYM ROKU I TO CO NAS TERAZ SPOTKAŁO TO PORAŻKA.Brak klimy w czerwcu w tropiku to katastrofa,wylewające szambo,które niemiłosiernie cuchnęło i nie dało się przez to otworzyć okna-tragedia, podłe jedzenie ,którym nas raczono to chwyt poniżej pasa(naszym kosztem próbują obniżyć koszty utrzymania) Brak alkoholi twardych tj wódki,likieru palmowego-mogliśmy w kolejkach wystać wstrętne wino i marnej jakości piwo. Plusem jest czysty basen,ciepłe morze i wspaniali animatorzy ,którzy byli naprawdę dobrzy . Niestety już nigdy nie pojadę do tego hotelu.

Nazwa  Palm Inn
Miejsce  Tunezja / Skanes / Skanes
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Wyświetlono 275 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.6
ula

ewelina

CEJTRU

didi

Grażyna

Bartosz

Trzeba uważać jakie biuro wciska ten hotel. Ja leciałem ze Scan Holiday i zapłaciłem horrendalną cene!!!!!

Hotel ten został polecony mnie i moim koleżankom w biurze podróży (jechałyśmy z biura podróży Kopernik) i muszę przyznać, że zostałyśmy miłe zaskoczone :) Należy pamiętać, że hotel posiada 3 ***, więc ogromnych rewelacji nie posiada, ale jak na te gwiazdeczki to jest bombowy :) Pokoje pod względem wielkości w zupełności wystarczają. W naszym przypadku miałyśmy 2 pokoje łączone drzwiami w środku, było to duże udogodnienie dla Nas bo nie trzeba było ciągle wychodzić z jednego do drugiego :P Pokój miałyśmy na parterze i bardzo blisko do wyjścia na basen :) Co do samego basenu to jest wspaniały i dostosowany do wszystkich. Spokojne mogą bawić się w nim dzieci i dorośli. To co można zobaczyć na zdjęciach odzwierciedla rzeczywistość. Są zjeżdżalnie, które dają ogromną frajdę :P Animatorzy zachęcają do wszystkich zabaw i naprawdę są bardzo rozrywkowi, nie ma chwili na nudę :) Ciągle się coś dzieje :) Oczywiście jak chcesz trochę spokoju albo zwykłego lenistwa i chwili na opalanie to nie ma problemu, animatorzy natarczywi nie są :) Wieczorami animatorzy ze swoim szefem organizują w amfiteatrze show :P Bardzo fajne warto spędzać z Nimi te chwile, jest co wspominać :D Jeżeli chodzi o wyżywianie, miałyśmy opcje all inclusive i ta opcja jest godna polecenia. Jedzonko było bardzo dobre, tylko czasem mało doprawione, ale widocznie taką kuchnie mają :) Jest w czym wybierać i osobiście radze probować wszystkiego bo tunezyjska kuchnia jest bardzo dobra :) Co do obsługi to wszyscy są niezwykle uprzejmi, niezwykle mili i otwarci na nowe znajomości :) Polaków poznają z kilometra, nawet nie muszą pytać się o narodowość :P Byłyśmy na 2dniowej wycieczce na Saharze. Bajka! Polecam :) Było cudownie :D Kosztowało to ok. 145 dt dodatkowo bryczki-15dt, jeepy-35dt (najlepsze) i wielbłądy-15dt. Warto sie wybrać przeżycia niesamowite :) Do Tunezji na pewno jeszcze się wybiorę, ale już na pewno na dłużej :D Jeżeli chcecie coś dokładniej wiedzieć to piszcie martusia2309@interia.pl Pozdrawiam Marta :)

ewa

Hotel ten wybralismy glownie dzieki pozytywnym opiniom na tym forum sprzed maja 2006.Odnieslismy tylko przecietne wrazenie, mimo ze w przeciwienstwie do innych klientow exim tours mielismy sporo szczescia:pokoj z widokiem na morze,dzialajaca klimatyzacja.
W hotelu bardzo slabe all inclusive:do baru stalo po pol godziny,a piwo lane bylo do szklanek 0,2l (nieraz cieple),obsluga wybiorcza(znacznie lepiej obslugiwano Francuzow).Mocna strona hotelu na poczatku pobytu byla ladna plaza, aczkolwiek zmienilo sie to w momencie naniesienia wodorostow, ktorych nikt przez nastepne dni nie raczyl usunac(probowal to robic jeden z gosci, sympatyczny Czech:).Baseny ladne.
Troche wstydzilismy sie za rezydujacych tam (stanowiacych wiekszosc) Polakow, ktorzy bez szacunku odnosili sie do obslugi i innych gosci, co moze miec wplyw na gorsze traktowanie Polakow.

aga

Hotel nadaje się do remontu. Pokoje obskurne. Betonowe łóżka. Posiłki monotonne i nieświerze. Oprócz jajek, bułeczek (tylko na śniadanie) i bagietki nic się nie dało zjeść. Do picia farbowana cola i fanta. W opcji all inc wino białe i różowe, rozcieńczone piwo i jakiś coktail. Jeżeli któs zjadł za dużo był upominany. Przy barze na basenie barman zwracał uwagę : Ty już swoje wypiłeś (przyp. - all inc). Nie wolno było nalać wody z dystrybutora do butelki. Pokoje i warunki bardzo nieprzyjazne dla dzieci. Biuro Exim Tours nie robiło nic żeby poprawić nasz byt. Nie było przekąsek w ciągu dnia. Nie polecam tego hotelu - chyba, że za karę !!!

3.4
krzysiek

Porażka !!!!!!! Dzieci nie miały jedzenia i picia. Pokoje - to były nory nie pokoje. Nie było przekąsek w ciągu dnia ani mocnych alkoholi. Kradzieże w pokojach. Rezydent twierdził, że nic nie jest w stanie zrobić (Exim Tours). Dzieci sporą część wyjazdu spędziły w toalecie z biegunką. Jedzenie było ohydne - chyba , że ktoś lubi paprykę i kurczaka odgrzewanego 8 raz z rzędu ! Karaluchy. Hotel otrzymał 3* w 1972 roku. NIE DAJCIE SIĘ NABIĆ W BUTELKĘ !!!

kuba

właśnie wruciłem z tego hotelu i niepolecam go nikomu z polakow gdyż obsługa daje polsakom i innym krajom niebieskie opaski a niemcom czerwone , w rece3pci mówiąl że to niema znaczeniea od koloru opaski ale mam gdyż wszysrtko jest tam dla niemców . Nimcy są tam lepiej traktowani niż inne kraje.
np.
- poprosiłem o 2 cole w barze lecz tam mi dał jedna a zarza zamną stał niemiec i poprosił 6 piw barman bez wachanie dał mu je
- nawet telewizja jest pod nimców
- gdy powiedzieliśmy rezudentowi że niemcy są lepiej traktowani chociaż maja taką samom oferte jak my on odpowiedział że nie widzi probłemu

Animator

Moja opinia się nie zmieściła więc zapraszam tutaj: http://wklej.org/id/109802/

PearlGriet

Atmosfera dzięki pracy animatorów -rewelacyjna. Podział opasek (pomarańczowe, niebieskie) niesprawiedliwy wręcz niesmaczny.

Kaśka

Hotel nie zasługuje na 3 ***. To raczej club tak jak i jest wpisane w nazwie. Pokoje w miarę, ale jeśli chce się mieć pokój z widokiem na morze trzeba słono dopłacić. Są tylko 2 bary - to stanowczo za mało na dużą ilość gości. Żadnych udogodnień dla rodzin z dziećmi - brak podjazdów dla wózków, nie ma placu zabaw.Jedzenie monotonne - stale to samo. Śniadania bardzo ubogie. Opcja all - to tylko wino i piwo. Plusy to: wspaniali animatorzy, fajne baseny i blisko do morza. Ogólnie nie polecam.

Adam Holauer

Powiem tak. Polacy to bardzo ciekawy naród. Zawsze im wszystkiego mało, a i tak jak jest dobrze to będzie źle. Jeżeli można się czegoś doczepić to wyłącznie jedzenia i picia, ale jak ktoś chce tak jak to wcześniej trafnie określono, jeść schaboszczaki i pić wódę to niech lepiej pojedzie na najbliższy zalew, rozłoży namiot, zamoczy nogi w wodzie i good luck. Jakby sobie ładować na talerze tyle ile się zje, a nie tyle co oczy widzą to by było dobrze. PS Polecam dla rodzin z dziećmi

Polecam ten hotel!W Palm Inn nie można sie nudzić! Jedzienie bardzo dobre, pokoje czyste, obsługa super! Baseny dostosowane dla dzieci i dorosłych! Plaża zaraz przy hotelu, darmowe leżaki! Nie ma żadnych ograniczeń na jedzenie i napoje! Cały dzien jest co robic,bo jak mozna sie nudzic z Adylem, Fredim i Willim! Było poprostu super!!!

marzena

ostre posiłki, dla dzieci nic do jedzenia, napoje dla dzieci cola, fanta, sprite, 20 dolarów i będzie pokój z widokiem na morze za pięć jedynie czysta i ciepła woda w łazience. Animacje super szczególnie wieczorem, polecam wycieczki z Happy Caravan

aaa

Animatorzy skupiaja się tylko na dzieciach niemieckich i holenderskich, totalna dyskryminacja dzieci polskich w trakcie zabaw, o Polakach wypowiadają się jak o alkoholikach, wodzirej zabawy ciągle robłi docinki, że Polacy siedzą tylko w barze i piją wódkę, a reszta publiki (głównie Niemcy i Holendrzy) mają z tego wielki ubaw, beznadziejne jedzenie, 2 razy był tylko żółty ser, codziennie jajka, jajka-omlet i jajka-jajecznica, na śniadanie polecam rogaliki z nutellą a na kolacje spagetti lub gulasz, nie jesteśmy wybredni, ale to co serwowali było niestety niesmaczne, można zrzucić kilka kg :-))) wyjątkiem był jeden dzień, gdzie wszystko było wyjątkowo dobre (dzień przed wylotem) polecam baseny i plażę położoną tuż przy hotelu,

3.2
Marcin

Ludzie UWAGA!!!
Jaki Hotel!? Toż to nie hotel a klub. Jesteśmy rozczarowani. To o czym piszą ludzie to wszystko prawda. Towarzystwo z obsługi tamtejszego "hotelu" było nastawione jedynie na zysk. O wszystko trzeba było zabiegać. Nie dałeś dinara pokojówce nie miałeś czystych ręczników, nie dałeś kelnerowi nie miałeś stolika na odbycie posiłku. Właśnie wróciłem dosłownie przed chwilš i powiem tak. Odpocząć - odpocząłem, walczyć walczyliśmy wspólnie ze wszystkimi polakami ale tak jak nas traktowano to woła o pomstę do nieba. Dla "francuzów" - proszę wybaczyć cudzysłów ale nie mogę się przemóc do tej rasy - były stoliki przyozdabiane kwiatami, dla polaków jeśli już, były to jedyne stoliki przyozdabiane plamami po poprzednikach. Walczyliśmy o naleśniki, które to w all inclusive nam się ponoć należały jak też twierdził nasz rezydent. Oczywiście naleśniki były ale free tylko dla "francuzów" bo polaków odganiano od nich jak muchy. Jeden pan zrobił awanturę i poprosił o rozmowę z przedstawicielem wyższych władz, który to stwierdził, iż nasze biuro nie wykupiło opcji all inclusive z naleśnikami - Boże kompletna bzdura, a ileż te naleśniki kosztowały. Dalej. - Nie wiem czy mi starczy klawiatury tyle mam do "powiedzenia". Za wczasy zapłaciłem 7.500Zł. i powiem że nie jest to miejsce warte takich pieniędzy i zastanawia mnie fakt kto ma w tym interes aby wkręcać naiwnych polaków w takie łajno. Owszem dla ludzi młodych niewymagających którym może rodzice fundują wypoczynek jest to obiekt atrakcyjny ale jeśli ktoś chce mieć komfort i pełen wachlarz usług których proponowany zakres pozytywnie wpływa na ogół odbieranych bodźców będących wykładnikiem poziomu zadowolenia zdecydowanie ależ zdecydowanie NIE POLECAM KOCHANI RODACY NIE POLECAM.
Zasugerowaliśmy się z żoną tym forum. Była tylko jedna opinia negatywna, którą niestety zignorowaliśmy. Może niepotrzebnie. Było też gdzieś stwierdzenie że w hotelu się tylko śpi to i owszem ale w hotelu, a nie w jakiejś spelunie której wygląd i zapach odrażał w każdym calu. Mam mnóstwo zdjęć z każdego zakamarka którego oko nie jest w stanie ominąć idąc choćby do pokoju. Jestem w stanie podzielić się nimi z każdym kto rozważa pobyt w tym obiekcie. Plaża przy hotelu brudna jako jedyna chyba w ogóle nie sprzątana i uboga, uboga w parasolki i leżaki. Tuż obok hotelu stoi elektrownia której produkt uboczny w postaci brudnej wody z czym jeszcze nie wiem ale nieźle się pieni wprowadzany jest do morza, w którym to oczywiście wszyscy pływaliśmy - piękny zapach.
Muchy to mały problem choć padały opinie typu gdyby było czysto nie było by much.
Jeszcze jeden paradoks. Jadąc z lotniska do obiektu Palm Inn rezydent przestrzegał nas aby nie pić wody z kranu. W soku na stołówce była woda kranówa, którą wszyscy chcąc czy nie musieli pić. Jadąc dalej poprosiłem o wodę tzn. jedną butelkę niegazowanej i dostałem ostentacyjnie otworzona przez kelnera który nawet wlał nam do kieliszków ale co? Oczywiście kranówę a szkoda bo mam dobry węch i ją wyczułem.
Naprawdę Tunezja to ciekawy kraj. Pełen ustabilizowanego chaosu. Polecam wycieczkę do tego kraju i koniecznie wyjazd na Saharę tam naprawdę widać prawdziwość tego kraju. Ale bądźcie ostrożni z kim jedziecie i gdzie jedziecie i jeszcze nie obawiajcie się walczyć o prawo do równości jak również nie bójcie się żądać tego na co zasługują Europejczycy jadący do Afryki za duże pieniądze.

BK

Czytam sobie te negatywne opinie i się zastanawiam czy byłem w tym samym hotelu. Tylko piwo i wino w all? Tak, i było to napisane w ofercie Eximu. Piwo bezalkoholowe? To ja inne dostawałem.Chamska obsługa? Ja trafiałem na samych sympatycznych kelnerów, barmanów, recepcjonistów. Złe warunki dla dzieci? Dla naszej dwójki (2 i 3 lata) były idealne - świetne baseny, blisko plaża, zajęcia dla maluchów, super mini disco. Betonowe łóżka? Jak w 40% hoteli w Tunezji. No i my mieliśmy na nich materace...:) Jedzenie faktycznie monotonne (to charakterystyczne dla Tunezji, ale z tym żeby było ograniczane ilościowo - bzdura (podobnie z napojami). Hotel ma swoje lata, ale jest całkiem porządnie utrzymany.

Palm Inn