Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Znakomity hotel, z grecką, rodzinną atmosferą. Ogród pełen kwiatów,palm i drzewek cytrynowych, ładny basen, uroczy rustykalny taras restauracyjny, czystość kliniczna. Jakość posiłków bardzo dobra-młoda dziewczyna, która jest szefem kuchni ma już na swoim koncie kilkanaście nagród w ogólnokrajowych konkursach kulinarnych. Otoczenie hotelu sielskie-łąki, pola z pasącym się bydłem, nieco dalej masyw górski Dikeosu a z drugiej strony w odległości kilkuset metrów nieprzerwane pasmo obłędnych plaż. Sama wyspa urokliwa, z bardzo dobrą komunikacją autobusową. Dobry punkt wypadowy do pobieżnego obejrzenia w trakcie jednodniowych wypadów innych wysp Dodekanezu: piaszczystej Pserimos, surowej Kalymnos, boskiej Nissyros, pięknej Patmos.
Rewelacyjny hotelik z super obsługą, kuchnia jak w najlepszej restauracji, urozmaicona i bardzo smaczna, po prostu rewelacja !!!
zgadzam sie z opinia wyzej. To byly bezdyskusyjnie moje najlepsze wakacje. Hotel czysty, zadbany. Obsluga i serwis na wysokim poziomie. A fakt, ze prowadzony jest przez rodzine nadaje mu niepowtarzalny klimat. Polecam wszystkim pragnacym urokliwego wypoczynku.
Hotel i obsługa rewelacyjna. Takiego klimatu jak w tym hotelu nie mialam nigdzie wczesniej. wlascicielka mowi po polsku (swietna kobieta). Hotel w ogole prowadzony przez rodzine, ktora niezwykle do wszystkiego sie przyklada. Jedzenie wspaniale, roznorodne. W pokojach czysciutko, sprzatane codziennie, codziennie tez wymieniane sa reczniki. Osobiscie polecam wszystkim, choc w okolicy rozrywek specjalnie nie ma, wiec to hotel dla osob, ktore chca wypoczac w spokoju , ciszy i w przemilej atmosferze. Do plazy okolo 10 minut spacerkiem, ale warto, bo jest sliczna z drobniutkim piaskiem.