Palia Tropico Playa

Pierwsze wrażenie bardzo słabe. Hotel wymaga generalnego odnowienia.

Wróciłam z tego hotelu 9.09.2011r.Bardzo przyjemny hotel miła obsługa,wyżywienie super,blisko plaża.polecam

wczoraj wróciłam z hotelu Tropico Playa, swój wyjazd oceniam jako bardzo udany. Położenie hotelu po prostu bajeczne-po drugiej stronie ulicy piękna plaża, jedzenie bardzo dobre, a obsługa miła. Szczerze polecam :)

Nazwa  Palia Tropico Playa
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Palma Nova
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

1.0

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.3

Pobyt - Październik 2023

Pierwsze wrażenie bardzo słabe. Hotel wymaga generalnego odnowienia.

Zalety

Bardzo miła obsługa. Pokoje sumiennie sprzątane. Jedzenie adresowane typowo pod anglików, ale można coś wybrać.

Wady

Plastikowe kubki przy basenie ok, ale w głównym barze to niedopuszczalne.

URSZULA

Pobyt - Styczeń 2012