Położony jedynie 150 m od pięknej, piaszczystej plaży.
Duży basen z tarasem oraz brodzik dla najmłodszych gości.
Restauracja serwująca pyszną kuchnię lokalną.
W pobliżu centrum rozrywkowego kurortu Słoneczny Brzeg.
Mega fajnie jedzonko spoko tylko że basen do 18 ale spoko za rok się widzimy
Wszystko mega
Basen godzina 18 zamknięty
Jadąc do hotelu na wakacje po przeczytaniu opinii bałam się tam jechać. Ale pobyt oceniam bardzo dobrze. Nie zgodzę się z większością opinii. Oczywiście są plusy i minusy- jak wszędzie.
- duże pokoje - mieliśmy apartament 70m2 - najlepszy barman na świecie, mimo iż pracuje codziennie po 12 godzin zawsze uśmiech na twarzy i mówi po polsku. Robi pyszne drinki i nie ma problemu jak chcemy więcej niż jeden - różnorodne i CIEPŁE jedzenie - nie ma dużych kolejek ani do jedzenia ani do leżaków - baseny głębokie (1,4-1,7)
- brak animacji - za krótko czynne baseny (10-18) - brak wieczornych imprez przy basenie (chociaż do północy jakas muza powinna być…) - sprzątaczki niestety kradną (nie wolno nic na widoku zostawiać) - wszystko chowajcie. Ale podobno niestety to norm tam…. :( - czystość, „sprzątają” niby codziennie ale tego wogole nie widać - cześć leżaków i kratek obok basenu do wymiany i przydałaby się jakakolwiek zjeżdżalnia
Duży plus za wielkość pokoi .. i miłą obsługę. Nic więcej 😔 Pokoje brudne - ani razu nie zostały wymienione ręczniki mimo prośby. Śmieci tylko raz były wyniesione. Jedzenie smaczne Ale zimne :(, często czegoś brakowało. Animacje dla dzieci ponoć gdzieś były ale nie Widzilam ( nie potrzebowała, wiec nie szukałam ). Krótko czynny basen bo do 18-tej. Muzyka tylko przy barze i to do godziny 22, a szkoda bo to godzina kiedy jest chłodniej i przyjemnie by było posiedzieć przy muzyce. Hotel położony nie daleko morza, gdzie plaża jest przepiękna, blisko również stary Nesebar oraz centrum gdzie można się pobawić. Hotel z duży potencjałem ale potrzebuje dobrego menadżera ;)
Przestronne pokoje i bardzo miła obsługa. Klimatyzacja w pokojach. Smaczne jedzenie.
Brudno, brak sprzątania. Zimne posiłki.
Odradzam pobytu w tym hotelu ma same minusy hotel nie zasługuje nawet na 3gwiazdki.Brak miejsc na stołówce czekasz na stolik i nie możesz już po zjedzeniu na spokojnie napić się kawy bo co chwilę obsługa pyta czy może zabrać już talerz .kolejki do jedzenia ludzie laduja na talerze bo później to co lepsze to brakuje .Ciasto udało mi się raz wziasc dodam że był tylko murzynek,marchewkowe,jakiś z kremem i tak podobno cały czas ja jadłam herbatniki połamane tylko to było ,lodów żadnych takie All inclusive.Baseny po 170 głębokie i 1 brodzik po przeciwnej stronie z zimną wodą nie za czyste w kratkach grzyb .Pokoje jedyny plus bo duże ale klimatyzacja słaba umywalka zapchana a śmieci musisz wyrzucić sam ,sprzątanie polegało na pozamiataniu ,zostawieniu papieru i worka na śmieci .A i jeszcze jeden ważny szczegół o 22 chodzi dziwny pan w ciemnych okularach przypakowany i jak siedzisz na dworze to zwraca ci uwagę że za głośno i mamy iść do pokoi po 22 nie ujrzysz nikogo przy hotelu .Trzymajcie się z daleka od wyboru tego hotelu
Duży pokój
Brak miejsc na stołówce ,brak jedzenia ,brak deserów ,brak lodów ,syf ,i dziwny pan
Okropne jedzenie. Zawsze zimne. Kolejki po napoje i posiłki. Brak wolnych stolików. Opryskliwa obsługa.
Duże przestronne i czyste pokoje, położenie 20 min od Nesebaru i centum
Okropne jedzenie, kolejki po posiłek, brak wolnych stolików, brak krzesełek dla dzieci
18-25 czerwiec 2019. All inclusive Po wyjeździe rosyjskojęzycznej kolonii zostało troje nastolatków niby animatorów. Od rana do nocy głośna muzyka, brak reakcji personelu. Zamieniliśmy pokój na inny bardziej oddalony, dostaliśmy z niedziałającą klimatyzacją. Trzeci pokój dopiero po telefonach do polski do TUI, trwało to 3dni. Jeśli chodzi o posiłki to ŚNIADANIA prawie niejadalne - kiełbaski, parówki, plasterki wędlin okropne - mortadela to rarytas. OBIADY bardzo słabe - wkłady do hamburgerów udające kotlety, gulasz z pokrojonymi kawałkami kości udającymi mięso Wszystkie potrawy na ciepło zaraz po otwarciu stołówki letnie - czyżby catering? KOLACJA wybór większy niż na obiad udało się nam zjeść kilka smacznych posiłków. NAPOJE wszystkie w plastikowych kubeczkach w porze posiłków trzeba doliczyć czas kolejki do baru np. po kubeczek wody. WIECZORKI/ANIMACJE - zero nie licząc tych przy huku muzyki przy basenie niby aerobik. POKOJE to jedyna rzecz godna polecenia.
ŁPersoladne pokoje
Okropne jedzenie, hałas muzyki, napoje w plastikowych kubkach
Pobyt sam w sobie to super. Pokoje fajne lazienki czyste z wanna i prysznicem obsluga w porzadku. jedyny minus to brakowalo stolikow gdzie mozna by bylo zjesc posilek
Lokalizacja fajna. blisko morza i atrakcji turystycznych
brakowalo miejsc do posilkow dostawki malo wygodne
Nie jestem zadowolona z tego hotelu. Maksymalnie dałabym mu 2 gwiazdki, bo na więcej nie zasługuje. Miałam wrażenie, że więcej straciłam niż zyskałam na pobycie w tym hotelu. Zdecydowanie odradzam.
Monotonne i niedobre jedzenie. Notorycznie brak miejsca na stołówce.Barmani wybitnie nieznający języka angielskiego. Mało leżaków, a te, które były- cały czas zajęte przez te same osoby-brak reakcji obsługi!
Hotel ma cztery gwiazdki ale są to chyba bułgarskie gwiazdki, bo na pewno nie europejskie. Dla dzieci nie ma atrakcji. Jedzenie mało urozmaicone. Ogólne wrażenie to tak jakby wczasy komunistyczne. Najlepsze - to ciepłe Morze Czarne i ciepła temperatura.
Spokojne miejsce.
Po godzinie 22 -giej nie ma kto uciszać nocnych śpiewów koło baru !!!!!
Hotel jedynie dla osób którym wystarczy leżenie na leżaki i czytanie Nie znaleźliśmy trzeciego budynku - są dwa bliźniacze na przeciwko siebie jsk na zdjęciach. Zakwalifikowalabym ten obiekt na dwie gwiazdki. Obsługa rozmawia tylko po bułgarski. Woda w brodziki nie odpływa dobrze że w lazience była jeszcze wanna.
Duże pokoje
Kolejki do jedzenia i do baru, jedzenie codziennie takie samo, niezorhanizowama obsługa, przy basenie owszem leżaki są ale parasole tylko trzy i trzy stoliki . Brak jakichkolwiek dodatkowych atrakcji jak np pilkarzyki czy bilard. Nawet brodzik byk nieczynny. Obsługa nie zna w ogóle języków obcych
Hotel nie najgorszy ale jedynie dla niewymagających.Pierwsze wrażenie dobre,bardzo duże i czyste pokoje, obiekt jest raczej nowy więc i jego wyposażenie jest w dobrym stanie.Największą wadą jest restauracja - zbyt mała aby obsługiwać dwa hotele czyli Palazzo I i Palazzo II, a więc uciążliwe ciągłe szukanie stolika, jak już był to nie sprzątnięty, często samemu trzeba było sprzątnąć żeby było szybciej, bo obsługi zbyt mało na taka ilość gości. Opcja all inclusive dość uboga, tzn nie brakowało jedzenia ale był jego mały wybór, dania dokładano jak się skończyły ale posiłki bardzo monotonne i po kilku dniach naprawdę nic już nas nie zaskoczy. Przekąski popołudniowe to jedynie kanapki i lody ale też osoby niewybredne głodne na pewno nie będą. Basen fajny, woda nie za zimna, jednakże w brodziku dla dzieci cały pobyt nie było wody. Hotel dobry dla rodzin z nastolatkami - mogą korzystać z basenu i skakać do niego do późnych godzin i nikt nie zwraca na to uwagi , tzn basen nie jest zamykany o określonej godzinie. Bar czynny do godz. 22:00, , nieduży wybór alkoholi ale drinki dość dobre i mocne :) Na duży plus dla hotelu - w dniu wyjazdu pokój zdany o godz. 12:00, a do momentu wyjazdu o godz.19:00 można było bez ograniczeń korzystać z baru i restauracji oraz oczywiście basenu. Położenie trochę daleko od centrum Słonecznego Brzegu ale wkoło dużo sklepów i restauracji, a w ok 30 minut można pieszo dojść do Nessebaru, niedaleko sa także przystanki małej kolejki lub autobusów miejskich które zawiozą nas wszędzie. Kantor w Palazzo godny polecenia, kurs 4,31 lewa za 10 zł lub 190 lewa za 100 EUR. Plaża w odległości ok 15 minut spaceru, piasek i ciepła woda, idealne warunki dla dzieci.
Duże i czyste pokoje, dość dobre położenie,czysty basen,miła obsługa, możliwość korzystania z opcji all inclusive po zdaniu kluczy do pokoju.
Mała restauracja, problem ze znalezieniem stolika,mało urozmaicone posiłki, brak wody w brodziku dla dzieci przez całe wczasy (lipiec 2018).
Ogólnie spoko. Jedyne co bym zmienił to wyposażył pokoje w talerze szklanki sztućce, ale mozna sobie poradzić. Kelnerzy w pory obiadowe zbyt frywolni, miałem wrażenie że nie chciało im się tam pracować, nie byli szczególnie chętni do pomocy.
Czysto Klimatyzacja Czysty basen Leżaki darmowe
Brak wyposażenia w pokoju hotelowym Dostępne tylko 2 szklanki w pokoju
Zaletą hotelu są duże i czyste pokoje, obiekt jest dość nowy więc sprzęty nie są zniszczone, czysta pościel. Położenie hotelu niby dobre ale do plaży jakieś 15 minut trzeba iść, a do centrum na deptak to już bardzo daleko, z dziećmi raczej nie ma szans dojść spacerem. Wkoło są wprawdzie sklepy i jeździ kolejka do centrum i Nessebaru ale do jej przystanku też spory kawałek. Ogromną wadą hotelu jest restauracja .... bardzo mała jak na taką ilość gości, długie kolejki po jedzenie którego wybór jest bardzo skromny i oczywiście momentalnie się kończyło więc trzeba długo czekać aż znowu przyniosą :( Praktycznie tylko kurczaki i sporadycznie marna pizza, frytki, ziemniaki i jakieś warzywa....naprawdę wersja All baaaaardzo uboga :( Basen ok ale leżaków mało, ogólnie samopas, żadnej osoby ogarniającej strefę basenu, kąpać można się do nocy...nikogo to nie obchodzi. Bar All też bardzo słaby, marne drinki podawane do 22:00 potem już zamknięte i kupić też nic nie można. Reasumując nie było tragedii ale drugi raz bym się tam nie wybrała.
Duże, czyste pokoje, miła obsługa, czystość hotelu za wyjątkiem restauracji.
Tragiczne jedzenie, mała restauracja,brudne stoliki, brak kelnerów (2 osoby do obsługi tłumu gości:( Brak wi-fi ! (to płatne też praktycznie nie chodzi); częste braki posiłków w restauracji, znikoma ilość jakichkolwiek deserów :(
Hotel bardzo przyjemny. W pokoju troszkę brudno było jak przyjechaliśmy, pani sprzatajaca wymieniala tylko kosz, reczniki, raz pościel i dokladala papier. Dopiero pod koniec naszych wakacji zostala uprzatnieta podłoga wiec to minus. Brak kontaktów w kuchni, ale kuchnia o tyle dobrze zrobiona, że dało sie zrobić obiad dla dwóch osób. Niestety klimatyzacja była chyba nie czyszczona. Pomimo tych wad to jesteśmy bardzo zadowoleni z wakacji
Położenie, wielkości pokoi, miła obsługa
Głośna muzyka z baru, ale często ciekawa, zimna woda w basenie. Brak internetu bezpłatnego.
Przyzwoity hotel za dobrą cenę, położenie hotelu dobre - niedaleko do plaży, do przystanku autobusowego.... i jak na Słoneczny Brzeg blisko do niedrogich sklepów (ok. 1 km do supermarketu Janet). W pobliżu można znaleźć przyzwoite restauracje, w których można śledzić wydarzenia sportowe (np. piłka nożna, siatkowa), Do centrum Słonecznego Brzegu ok. 1,5 km (Słoneczny brzeg jest rozwleczony i te 1,5 km należy uznać za przyzwoitą odległość). Niestety biuro podróży z którego był organizowany wyjazd się nie popisało.... mowa nie jest o portalu wakacje.pl, a o powszechnie szanowanym (niestety tylko w teorii) biurze TUI. TUI osiągnęło dna w organizacji tej imprezy: zero kontaktu z Rezydentem w trakcie całego pobytu. Wydaje się to mało wiarygodne ale nie było żadnej informacji dotyczącej wyjazdu (godziny transferu na lotnisko w drodze powrotnej)...telefon do REZYDENTA w rzeczywistości okazał się telefonem na polską infolinię biura TUI, kontakt z infolinią gwarantował minimum 40 minut rozmowy ( ...do Polski) z automatem telefonicznym:)))))) ....dodać należy, że wszyscy turyści którzy próbowali pojechać na jakąkolwiek wycieczkę fakultatywną, nie zrealizowali tego pomysłu:)))))) bo nie wiadomo z kim rozmawiać (Rezydent nieosiągalny, a na infolinię szkoda czasu). Hotel Palazzo okazał się dobrym wyborem, niestety inne hotele (niektóre) były o wiele gorsze....szczególnie utkwiła nam w pamięci opowieść turystki o hotelu Esperanto: pokoje inne niż w umowie, a za wniesienie jedzenia 50 lewa kary:))))))))))) Radzę unikać podróży do hotelu Palazzo z niemowlakami, jest dość głośno.... również w sąsiednich hotelach
Dobrze wyposażony aneks kuchenny, pokoje codziennie sprzątane, czyste ręczniki i pościel, dwa czyste i głębokie (160-170 cm) baseny, hotel zadbany. Nie oceniamy posiłków, bo nie było ich w naszej ofercie.
Hałas (trzeba na hałas przymknąć oko, bo jest zależny od gości hotelowych...i dobrej zabawy),
Jednym z głównych powodów wyboru tego hotelu było jego sklasyfikowanie jako ?dla osób ceniących spokój?. Na miejscu okazało się, że głośna muzyka grana w barze przy basenie hotelowym uniemożliwiała wypoczynek a nawet prowadzenie rozmowy. Muzyka była grana od wczesnych godzin przedpołudniowych do późnych wieczornych. Woda w basenie chlorowana codziennie, jednak nie miało to wpływu na ilość mułu. Jeśli ktoś chce sobie oszczędzić jego widoku to sugeruję zrezygnowanie z okularków do pływania - chlor który dostanie się do oczu doskonale ograniczy możliwości postrzegania tych niedogodności. Hotel dla ludzi nastawionych na głośną imprezę. Obsługa hotelowa jest tam na wakacjach i jakiekolwiek próby nawiązania kontaktu odbierane są jako nieuprawnione przerywanie zasłużonego odpoczynku.
- dość przestronny apartament - niedaleko od morza
- brak klimatyzacja w sypialni - głośna muzyka przy basenie - brodzik dla dzieci przy wejściu do sklepu - opryskliwa obsługa hotelowa - nieprzyjazny bar hotelowy prowadzony przez \\\"blokersów\\\" wraz ze wszystkimi konsekwencjami - minimalistyczna wyposażenie kuchni uniemożliwiające praktyczne jej wykorzystanie - sąsiedztwo głośnych hoteli
Nie korzystaliśmy z wyżywienia w hotelu, chętnie wrócimy do tego hotelu, bliska lokalizacja do plaży czy Nessebaru (niedaleko przystanek), dobre wyposażenie apartmentu, w tym łazienki (kabina prysznicowa i wanna, suszarka) oraz aneksu.
2 windy, duże pokoje (oddzielna sypialnia oraz salon z aneksem), dobre wyposażenie aneksu (czajnik, kuchenka, garnki, patelnie, sztućce, kubki, mikrofalówka, toster), wygodne kanapy i fotele, klimatyzacja, duże tarasy/balkony, basen, leżaki, codzienne sprzątanie, miła obsługa sprzątaczek
dla osób szukających spokoju głośna muzyka, zabawa młodych często do rana, niezbyt miła obsługa w recepcji
Dobrze że nasz pobyt w tym \"hotelu\" trwał tylko tydzień bo dłużej bym tam nie wytrzymał. Pokoje owszem ładne wyposażone i przestronne ale jeśli chodzi o obsługę hotelu i jedzenie TRAGEDIA !!!!! Ludzie pracujący w tym \"hotelu\" sprawiali wrażenie jakby pracowali w schronisku dla zwierząt. Znają tylko język bułgarski i ciężko było o cokolwiek zapytać lub poprosić. Kelner obsługujący stołówkę chyba był tam za karę, kompletnie nie przejmował się tym że tace z jedzeniem są puste po paru minutach i nie pofatygował się żeby donieść jedzenie tylko siedział przy barze i gadał z kolegami. Kolacja była o 18.30 jak wracaliśmy z miasta było coś przed 19 a tu całe jedzenie posprzątane i ani śladu po kolacji. Próbowałem go zapytać dlaczego już nie ma jedzenia choć posiłek powinien być jeszcze dobre pół godziny ale z racji tego że nie potrafił rozmawiać w innym języku niż bułgarski ani ja ani on nie wiedzieliśmy o czym mówimy, taka sytuacja była również ze śniadaniem. Kolejki po jedzenie były ogromne, automaty z napojami ( ciężko to nazwać sokiem bo w smaku nie przypominało najtańszych soków z biedronki ) były po tej samej stronie gdzie ustawiali się ludzie w kolejce po jedzenie i trzeba było się przepychać z plastikowymi kubeczkami między ludźmi żeby nalać. Stołów było na tyle mało że trzeba było stać z talerzem i czekać aż ktoś skończy żeby usiąść albo dosiadać się do kogoś i siedzieć w 4 osoby przy malutkim stoliku. Podczas śniadania pewnego dnia która było od 8.30 do 9.30 siedzieliśmy przy stoliku na polu i o godzinie 8.50 kelnerka pozabierała ze wszystkich pustych stolików przyprawy i cała ekipa sprzątająca zaczęła wystawiać krzesła na te stoliki następnie rozciągli węża ogrodowego i zaczęli myć wszystko dookoła nie zwracając uwagi na to że my jeszcze jedliśmy posiłek chlapiąc wodą na nasz stolik i jedzenie. Przez 7 dni było jedno i to samo jedzenie które jak już wspominałem znikało po paru minutach i sporadycznie kelner łaskawie podnosił swoje 4 litery z za baru i donosił brak
- lokalizacja
- fatalna i nie miła obsługa - tragiczne jedzenie
Śniadania masakryczne, obiadokolacje znośne, jednak po 15min nie ma już jedzenia i go raczej nie donoszą. Hotel ma 3 budynki, oczywiście ulokowali nas w trzecim, który wygląda całkiem inaczej niż na zdjęciach i jest 200m dalej. W pokoju miał być aneks kuchenny, była za to sypialnia w której \\\"walnięto\\\" 4 łóżka, więc trzeba było korzystać z jednego głównego pokoju (wcześniej pewnie były w nim kolonie). Żadnej sofy też nie było, tylko łóżka i szafki nocne. Hotelu nie polecam. Do plaży 10min. Słoneczny Brzeg super miejscowość (2 aquaparki, fajne centrum ze stoiskami), ale w innym hotelu i bez wyżywienia (jedzenie wszędzie słabej jakości).
- lepsza plaża niż w centrum
- jedzenie
Do starego miasta Nesebyr można dojechać kolejką która ma swój przystanek niedaleko hotelu, lub jeżeli ktoś lubi spacery to można tam dojść w około 30minut. Hotel leży w drugiej linii od plaży- wystarczy przejść przez ulicę i minąć uliczkę ze sklepami aby znaleźć się na plaży. Wycieczka zakupiona bez wyżywienia ( nikt z gości nie polecał). Ceny jedzenia i w sklepach nieznacznie niższe niż w Polsce. Obiad dla jednej osoby składający się z dwóch dań (nie do przejedzenia) z piwem kosztował mniej niż 30zł. Polecam restaurację Sirena pod drugiej stronie głównej ulicy jakieś 100m od Hotelu ( pod sufitem wywieszone szaliki klubowe).
Pokoje z aneksem kuchennym. Blisko restauracji i sklepów. 5 minut spacerkiem do plaży. Pokoje sprzątane codziennie
Angielska młodzież....