Jesteśmy bardzo zadowoleni z zimowego pobytu (luty 2013) w hotelu rodziny Ravelli z Mezzany. W samym hotelu rodzinna atmosfera dodaje ciepła temu i tak klimatycznemu miejscu. Wygodne, czyste i przestronne pokoje możemy polecić rodzinom z dziećmi. (mieliśmy 2 pokoje, 2-osobowe położone po sąsiedzku). Basen dodatkowo uatrakcyjnia pobyt. Obsługa hotelu porozumiewa się również w języku polskim. Zdecydowanie najbardziej rozpieszczano nasze podniebienia. Kuchnia serwuje prawdziwe delicje, a kelnerzy odgadują bez słów nasze potrzeby. (wygodne dla dzieci codzienne menu napisane w j.polskim) Sposób w jaki obsługiwał na Tiziano po prostu rewelacja (dzięki takim ludziom jak on czuliśmy się jakbyśmy byli w gościnie u starych znajomych) Voucher na nieodpłatne składowanie sprzętu (duży plus) w ogrzewanych i wentylowanych boksach przy stacji kolejki Marilleva 1400 dodatkowo ułatwia codzienne dotarcie na stok. Tuż obok hotelu market z dużym wyborem nie tylko jedzenia... Całą rodziną korzystaliśmy dodatkowo z codziennego kursu jazdy na nartach (średnio zaawansowany). Kurs polecamy każdemu komu wydaje się, że jeździ dość dobrze. (nam się właśnie wydawało...). Codzienna opieka instruktorki p Joasi pozwoliła poprawić solidnie umiejętności naszych 9 i 15 letnich synów jak i dorosłego taty. Korzystaliśmy także z przelotu samolotem i transferu autobusowego do miejscowości . Tutaj już niestety trochę zamieszania, ale na szczęście kierowcy nie pogubili ani nas ani naszych bagaży i w komplecie dotarliśmy na miejsce a później z powrotem do domu. Pobyt w Palace Ravelli = wspaniałe zimowe wakacje. Polecamy.
HOTEL MARDZO MARNY SNIADANIA OBR/BRÓDNE Z KOLACJI WSZYSTKIEGO BRAKUJE,KOLACJA PRZYSTAWKI ZNIKAJĄ W 5 MINUT I WIĘCEJ NIE BEDZIE POKOJE BARDZO MAŁE WSZYSTKO STARE SAMI POLACY I ZNAJOMI ZE WSCHODU NIEMCÓW BRAK CZEMU
hotel położony w centralnej części malutkiej miejscowości, kilka sklepików, ski bus przy hotelu, parking, obsługa bardzo sympatyczna i miła, czyściutko,wieczorem animacje dla dzieci, ładny basen jakuzi, 3 sauny (jedna turecka), siłownia, piłkarzyki, bar, śniadania obfite smaczne , a kolacje - rewelacja! a\'la carte 8 - 10 dań plus stół szwedzki (tylko bardzo późno od 19.30), stoki bajecznie przygotowane. wyborowa 0,7l.- 12euro. :(