Palace

W hotelu jest dużo anglików i rosjan. Raczej jest cicho. Dzieciom podobały się bardzo animacje- tylko szkoda, że nie były one w języku polskim( najbardziej podobał się animator z Tunezji - DINO) Animatorzy i obsługa bardzo miła- a szczególnie jak im się dało parę dolarów. Warto mieć rozmienioną kasę na 1 dolarówki. Byliśmy pierwszy raz w Egipcie- i rozczarowaliśmy się wszechobecnym brudem- niestety nie jest to Europa. Pokoje są duże, ale widać, że swoją świetność mają już za sobą- na samym początku dostaliśmy taki pokój, że tylko można było usiąść i się rozpłakać- po prostu syf i wszędzie czuć było wilgocią, nie mówiąc o pękniętym zlewozmywaku i czarnych fugach pod prysznicem.Na drugi dzień pobytu po zrobionym rabanie na recepcji wraz z opiekunką biura znalazł się ładniejszy pokój i zostaliśmy przekwaterowani.Ręczniki wymieniane codziennie , ale pokojowy czekał na kasę. Leżaki są, ale po godz. 07.00 wszystkie jakimś cudem zajęte- i tu oczywiście należy udać się do opiekuna basenu dać w łapę po 1 dol. od leżaka i za 5 minut są - okazuje się, że sami opiekunowie basenów kładą swoje ręczniki na leżaki.Rafa cudowna z 2 pomostami- podobno ładniejsza niż Farana Club.Dla tej rafy byłbym skłonny jeszcze raz tam pojechać- wrażenia niezapomniane Ogólnie wczasy były udane- dzieci zachwycone - szczególnie, że srewowali codziennie pizze i frytki. Ogólnie polecam hotel ale nie należy się nastawiać na super luksus- my polacy po prostu dbamy bardziej o czystość.

Ładny, duży, zielony, czysty !!!!!!!!!!! teren, domki z sześcioma pokojami, urocze alejki, łazienki niestety mogłyby byc ładniejsze (zardzewiały prysznic), ale czystość utrzymywana przez obsługę idealna. Pokój sprzatany codziennie, ręczniki wymieniane codziennie. 4 baseny, w tym jeden cichy (zakaz dla dzieci >15 rż), 2 zjeżdżalnie do basenu. Hotel z własna plażą, dwa pomosty wchodzące w morze, rafa i rybkipiękne. Jedzenie smaczne, co prawda sniadania monotonne, ale pozostałe posiłku urozmaicone. Poza tym w barku przy basenie przekąski (frytki, pizza, itd), to samo w restauracji przy plaży (Fatima) oraz bezposrednio przy plaży.

Bardzo przyjemny hotel ,wspaniałe morze ,baseny - polecam

Wspaniałe miejsce na wakacje, bardzoe jestem zadowolona i z biura ( z alfastaru) i z hotelu. Byłam tam z małym dzieckiem i szczerze powiedziawszy to w ogóle się nie nudziliśmy. Świetnie się bawiliśmy, organizowane byly wycieczki. Jedzonko pyszne, obsługa hotelowa bardzo przyjazna. Polecam wszystkim.

To najlepszy hotel w Egipcie w jakim do tej pory byłam. Piękna roślinność, strumyki, mosteczki, super baseny i rafa koralowa przy hotelowej plaży. Jedzenie bardzo dobre i pokoje czyste. Byliśmy tam z biurem Alfa Star i na pewno jeszcze kiedyś wrócimy. Polecam!!!

Nazwa  Palace
Miejsce  Chorwacja / Hvar / Hvar
Wyżywienie  śniadania, trzy posiłki
Udogodnienia  basen kryty, na terenie sauna, dostęp do internetu

Białe plaże z turkusową wodą i urokliwe zatoczki

Malownicze miasteczko Hvar z renesansowymi budynkami i wąskimi uliczkami

Pola lawendy rozciągające się po horyzont

Wyświetlono 19 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ola

Pobyt - Luty 2010

Pobyt - Luty 2010

alina

Pobyt - Styczeń 2010

wspaniała rafa koralowa przy hotelu,łazienki wymagają remontu,cudowny ogrod,baseny i dobre posiłki bez zemsty faraona,kelnerzy po daniu napiwku bardzo się starają,jest czysto,polecam ten hotel.

Mirosław

Pobyt - Grudzień 2009

wspaniały hotel! Polecili mi go w alfie i na początku mialem pewne wątpliwości, ale w sumie. Stwierdziłem, że nie będę sobie niczego ogmawiał i polecialem. cała rodzina zadowolona, świetne wakacje.

itek

Pobyt - Grudzień 2009

Świetny hotel. Na początku jak poszedłem do biura ( a leciałem z alfą) to nie byłem zdecydowany. Ale Pani w biurze mi go poleciła i chyba powinienem jej dać porządny napiwek ;). Czysto, elegancko, kulturalni ludzie. Świetna rozrywka, możliwość relaksu i odpoczynku. Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym!

Aleksandra

Pobyt - Grudzień 2009

Bardzo fajny hotel dla rodzin z dziećmi. Wieczorami spokojnie, żadnych głośnych klubów czy dyskotek. My mieliśmy bardzo ładny pokój z widokiem na jeden z basenów i ogród. Czyściutko, hotel duży ale dobrze zaprojektowany, obsługa bardzo miła, jedzenie urozmaicone a wieczorami w porze kolacji muzyka na żywo. Byliśmy tam z biurem Alfa Star i wrócimy tam na pewno.

Marian

Pobyt - Marzec 2009

zły standard sanitariatów, bardzo dobre wyżywienie, zbyt dużo gości w stosunku do możliwości hotelu, bałagan organizacyjny

Kuba

Pobyt - Styczeń 2009

No cóż hotel spełnił moje oczekiwania, może dlatego, że przeczytałem wcześniejsze opinie i wiedziałem, czego się spodziewać. Prawdą jest, że ząb czasu nadgryzł już pokoje tego hotelu, ale pomimo i tak sprawiały wrażenie przyjemnych. Łazienki, o których można przeczytać, luksusowe nie są i widać, że ktoś kiedyś nie przyłożył się do swoich obowiązków, przez co widać zacieki z rdzy w brodziku i inne wynalazki, które są wynikiem upływającego czasu, po prostu należy je już po kilku latach intensywnego użytkowania wyremontować. Ale mimo wszystko jest codziennie sprzątane. Obsługa jak na Egipt nie jest przesadnie nachalna i nie domaga się za wszystko pieniędzy, kwestia odpowiedniego podejścia do drugiego człowieka. Po prostu nie należy od początku stawiać sytuacji, że oto ja wielki turysta z Polski zapłaciłem i należy mi się wszystko. Trochę życzliwości i pobyt staje się super przyjemny. Polecam rafę przy hotelu jest po prostu super, baseny również... Pobyt uważam na bardzo udany i z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel, biorąc pod uwagę cenę, jaką zapłaciliśmy. Jeżeli ktoś spodziewa się luksusów za tą cenę niech zejdzie na ziemię i zainwestuje w hotel, w którym cena pobytu wynosi ponad 5000 zł za 2 tyg., tam takich luksusów może się spodziewać i ich wymagać. Te 5 gwiazdek jest w skali Egipskiej, a nie Europejskiej!!!

Kasiulka

Pobyt - Listopad 2008

Byliśmy w tym hotelu na poczatku listopada. Pogoda świetna jak dla polaków od 27-29 stopni. Obsługa bardzo miła, a jak dostanie napiwek to juz nawet pamieta co pijesz:)) Pokoje czyste jak na tą kulture, codziennie sprzątane przez panów:) w pokoju klima dziala świetnie, tv z jednym kanalem polskim(choć go niebyło jak przyjechaliśmy, ale jedna interwencja i naprawiono:). Codziennie na najwiekszym basenie od godz. 10 gry, zabawy, tańce i gimnastyki prowadzone przez animatorów w języku angielskim i rosyjskim - ogólnie super nie można sie nudzić. Jedzenie nawet nawet (jestem strasznie wybredna), w pakiecie ultra all wszystko do woli i ile dusza zapragnie - super sprawa:) barmani nie szczędza alkoholu zwlaszcza jeden w barze przy restauracji głównej :) Ogólnie super. do najblizszego miasteczka Naama Bay jeżdża busy, taxi(trzeba sie targować), bus hotelowy(6$ od osoby, jeździ raz na godzine) oraz taxi hotelowe(10$ jeden kurs - polecam dla wiecej niz jednej osoby podrózującej). Jeżeli ktoś lubi imprezować to znajdzie tam dużo knajpek i sklepów. Ludzie poza hotelem ogólnie niemili ale to taka ich kultura trzeba sie pogodzić i zaakceptować, najlepiej ich ignorowac. W hotelu sklepy z pamiątkami, kafejka internetowa (drogo strasznie i zawsze pusto ok. 20zł za 30 min.) fryzjer, masażysta, szkoła nurkowania. Ogólnie mi sie podobało hehe jak sobie przypomne cos to dodam hihi. Polecam i chce tam wrócić

Bartek

Pobyt - Listopad 2008

Mi jedzenie nie smakowało. Bynajmniej nie wszystko co podawali. Hotel z potencjałem mogliby z niego zrobić dużo lepszy obiekt. Widać ślady użytkowania hotelu. Gdzieniegdzie podniszczone krzesło w restauracji, czy skrzypiące zawiasy w oknach. Za tą cenę jednak nie można narzekać. Hotel jest dobra bazą wypadową w różne miejsca. Nam najbardziej podobało się w Dubrovniku choć to większa i dłuższa wycieczka. Z pokoju mieliśmy ładny widok. Plaża mała i średniej jakości. Dla ludzi lubiących zwiedzać hotel ok, polecam.

Kuba

Pobyt - Listopad 2008

Szkoda że hotel ma tylko 3 gwiazdki ponieważ z zewnątrz prezentuje się co najmniej jak 5 gwiazdkowy. Pokój jaki dostałem wyposażony w niezbędne minimum. Mi ta prostota się bardzo podobała. Personel dbał o każdego gościa. Jedzenie bardzo dobre. Sprzątnie pokoi codziennie. Plaża jak to w Chorwacji żwirowa, miejscami żwirowo - betonowa. Natryski do opłukania się z wody morskiej są ale małych ilościach. Okolica nastraja do spacerów.

Asia i Adrian

Pobyt - Lipiec 2008

Hotel jest dosyć mały i spokojny, już po tygodniu praktycznie znaliśmy wszystkich gości z widzenia:) Pokoje małe, ale przyjemne, na szczęście klimatyzowane, w czasie naszego pobytu było bardzo ciepło i powrót wieczorem do chłodnego pokoju był cudowny :) Jedzenie dobre, tylko mało urozmaicone :) W hotelu jest dosyć czysto, pokoje sprzątane kilka razy w tygodniu. Lokalizacja super, wszędzie bardzo blisko, niedaleko hotelu parę sklepów, gdzie można było robić drobne zakupy. Byliśmy też bardzo zadowoleni z wykupionych w pobliskim biurze turystycznym wycieczek fakultatywnych :) Wypoczynek był udany, polecamy :)

andrzej

Pobyt - Lipiec 2008

Piękny hotel w centrum Hwaru. (bez własnej plazy przy hotelu) . Polecam osobą bez małych dzieci tylko "ustabilizowanym" i majętnym.

Leon

Pobyt - Lipiec 2008

Hotel jest raczej dla mało wymagających gości. Pokoje niestety niezbyt duże ale czyste. Łazienki standardowe. Obsługa hotelu w miarę miła na szczęście można się porozumieć po angielsku. O dziwo jedzenie nawet dobre, mało urozmaicone, ale świeże i podane na czas. Blisko hotelu fajna plaża (to mi codziennie poprawiało humor), brzeg morza idealny do nurkowania i oglądania rafy. Warto też się wybrać do centrum, dużo atrakcji. Hotel nawet mi się spodobał i możliwe że jeszcze drugi raz go wybiorę, a wspomnienia też mam fajne :)

Pobyt - Czerwiec 2008

Uważam, że za tą cenę jaką płaciliśmy z żoną, to hotel spełnia swoje wymogi. Pokoje są funkcjonalne i dobrze posprzątane. (panie przychodziły codziennie). Wszystko wynagradza umiejscowienie hotelu. Do miasta mieliśmy trochę daleko, ale w pobliżu było kilka fajnych restauracji, dzięki czemu codzienne wypady nie stanowiły problemu. W czasie gdy moja żona robiła zakupy ja mogłem spokojnie poczekać na nią w którejś z licznych restauracji. Polecam ceny są przystępne obsługa miła, każda miała swój klimat. Bardzo blisko od hotelu jest przepiękna plaża, gdzie można ponurkować oglądając rafę. Wrażenia z pobytu bardzo miłe. Były to jedne z lepszych wakacji w naszym życiu i na pewno jeszcze tam wrócimy !!

Pobyt - Grudzień 2007

Prazila mnie kultura obslugi ! !

Palace