Cudne jedzenie, Cisza spokój relaks. Czysto dookoła i w środku obsługa na najwyższym poziomie. Ceny normalne. Kucharz z dużym doświadczeniem kuchnia wege i osoby chorującej na celiakie nie była dla niego problemem. Polecam. Basen. SPA. Poezja
Perla Mazur. Jakość, Cisza, spokój, relaks
Nic nie znalazlem
Wspaniałe miejsce. Cisza spokój relaks. Obfite śniadania z dań ciepłych do wyboru jajczenica jajka sądzone otulone grillowanym boczkiem parówki z wody tarta jajeczna racuchy gofry naleśniki uzupełniane na bieżąco 4 rodzaje ciast wypiekane w obiekcie owoce plus bufet zimny a tam wyroby lokalne plus robione w obiekcie ryba w occie twaróg konfitura pasztet rolady jajka na twardo miękko każdy znajdzie coś dla siebie świeżo wypiekane pieczywo. Obiadokolacje urozmaicone dobrze przyprawione smaczne duże porcje. Desery obłędne smażona kula lodowa czy szarlotka z jabłkami z ogrodu bajka. Basen czysty z ciepła woda pokoje czyste przestronne materac wygodny obsługa wykwalifikowana bardzo pomocna. Ręce masażystki cudowne. Polecam wszystkim którzy chcą odpocząć
Cisza spokój normalne ceny zaangażowanie obsługi i właścicieli
Byłem ty kilka lat temu i jestem teraz, zmiana okropna oczywiście na gorsze jedzenie beznadziejne chyba zmienił się kucharz, nie polecam żadne z dań. Właściciel taki sobie, jedynie co to bardzo miła obsługa Pań na recepcji i przremiła Pni sprzątająca.
Basen
Jedzenie
Witam właś?iciela hotelu (pałacu) w Myślętach, wiem, że to nazbyt łagodne określenie dla tego pana który przyjmuje goś?i w recepcji, jest nieokrzesanym prostak, który wprost obraża goś?i i na dodatek kłamie. Jest niekompetenty by przyjmowa? goś?i. Nadmienie, iż ustaliłem wszystkie kwestie dotyczące pobytu i określenia danego pokoju. Po przybyciu na miejsce otrzymaliśmy od tego pana wiadomoś?, że takiego pokoju nie ma i możemy sobie stąd odjecha?, jeżeli nam się nie podoba. (Chamstwo pierwszego stopnia). Na przeciwko hotelu jest obora. Proszę postawi? tam tego pana, żeby witał krowy może się czegoś nauczy i nabierze ogłady. Następnego dnia okazało się, że jest taki pokój tylko on perfidnie go nam nie udostepnił. Nie polecam nikomu tego hotelu. W całym hotelu śmierdzi spalinami. Jedzenie jest niesmaczne, trzeba długo czeka? na obsługę mimo to, że niema żadnych gości.
Park.