Prywatna plaża piaszczysto - żwirowa przy hotelu
Fantazyjny basen ze zjeżdzalniami
Nie polecam tego hotelu jest syf brudne pokoje na śniadanie obiad i kolację co dzień to samo po 3 dniach ma się dosyć nie polecam biura wakacje.pl coraltravel omijać szeroki. Łukiem bo kręcom i nie mówią prawdy o tym hotelu
Blisko morza i dużo zieleni
Brudno ogólnie, co dzień jecie to samo na obiad mało jedzenia jak się spóźnisz 30 minut to mało co zostanie
Uważam że hotel super, jedzenie mimo że jestem weganką znalazłam coś dla siebie. Klimat również na plus, obsługa bardzo miła. Bar otwarty 24/7. Dużo Polaków, przez co atmosfera jest o wiele fajniejsza. Baseny, zjeżdżanie wszystko zgodnie z fotografią. Obsługa pomocna, mimo że mieliśmy problem z pokojem, ponieważ kupiłam z widokiem na morze po upomnieniu się dostałam taki jaki chciałam. Polecam!!!
Dobra - hotel ma swoje zalety, ale i posiada swoje wady.
Położenie blisko morza z pięknym widokiem, śliczna piaszczysta plaża, zadbany ogród, położenie blisko miasteczka z zakupami.
Słabo sprzątane pokoje, słabe animacje, brak dyskoteki dla dorosłych.
Hotel to niestety totalne dno, nie jestem osobą wymagającą ale to był dosłowny dramat. Pokroje brudne, śmierdząca, łazienka z grzybem, drzwi łazienkowe popuchnięte woda. Na korytarzu widziałem karalucha. Cały hotel jest bardzo zaniedbały i wymaga porządnego remontu. Jedzenie codziennie to samo w dodatku mało smaczne wręcz niezjadliwe. Desery to jeden biszkopt z różnymi kremami które są bez smaku, z owoców dostępne są tylko jabłka, śliwki i arbuz. Hotel oferuje wczasy ultra all inclusive, jednak jeśli chodzi i napoje to jest tylko zwykła pepsi i sprite, do wyboru tylko trzy drinki z lokalnych najtańszych alkoholi. W ofercie jeste jednak kolacja Ala carte owoce morza jednak w rzeczywistości nie ma żadnych owoców można można sobie wybrać pizzę, burgera lub kebaba. Duża część osób zatruła się jedzenie.
Ciężko jakieś znaleść
- brudny hotel -niedobre jedzenie -najtańsze ograniczone alkohole i drinki -kolacja ala carte jest inna niż w ofercie -zaniedbane pokoje -brak animacji -za mało leżaków - bardzo dużo Rosja
Hotel fatalny, brudny, stary. Słabo działająca klimatyzacja. Jedzenia, mała, brudne naczynia. Ludzie sobie wyrywają jedzenie. Obsługa nie dba o gości. Konsultant wakacje.pl - zapewniał że dużo się zmieniło w zakresie personelu i jest dobrze. Niestety nie. biuro Coral Travel - obsługa rezydentów transferowych na wysokim poziomie. Obsługa rezydentem fatalna - nie miał oferty wycieczek, spotkanie nie przygotowane, nie miał czasu dla gości. Nie przekazywał informacji o powrocie.
Ogród - piękne miejsce.
Brudno, fatalna obsługa, smród w pokoju, malo jedzenia, brudne naczynia, nie polecam.
Nie polecam hotelu brak szacunku dla Polaków wakacje.pl okłamują klienta do lotniska nie jest 90 km tylko 110 km brak możliwości korzystania z allacarte jedzenie codziennie to samo drinki ochydne grzyb syf i ubóstwo to nie jest ultra all inslisive hotel 2 gwiazdkowy według naszej opini reklamacja poszła a zdjęcia i filmiki wysyłam tutaj ostrzegam nie bierzcie tego hotelu . Rezydent obojętny na to co się dzieje
Blisko morza jedyna zaleta
Grzyb w pokoju i na dyskotece pleśń w piwie pod względem sanitarnym grill zanieczyszczony talerze w nocy się wietrzą na rano , brak szacunku do Polaków. Brak organizacji w sprawie pokoju po przyjeździe brak boxów dla osób które przyjechały.
To był najgorszy hotel w jakim kiedykolwiek byliśmy. Pokój, który dostaliśmy , nie był przygotowany dla 3 osób. Przez całe 7 dni nigdy nie dostaliśmy poszewek na poduszki - spaliśmy na poduszkach bez poszewek. Pokój nie był sprzątany, dopiero gdy trzeciego dnia poszedłem zapytać, dlaczego go nie sprzątają, przyszli go posprzątać. To był jedyny raz, kiedy nasz pokój został posprzątany. Po sprzątaniu z torby córki z tajnej kieszeni zniknęła mała torebka z pieniędzmi i dokumentami. W recepcji wszyscy natychmiast przestali rozumieć języki. ale zadzwonili na policję, kiedy powiedziałam, że zadzwonię teraz sama. Przybyło trzech młodych mężczyzn z żandarmerii. Nie mówią ani nie rozumieją żadnego języka innego niż turecki. Zaczęli nas szantażować: albo podpiszemy kartkę po turecku, że nie mamy żadnych roszczeń wobec hotelu, albo zabierają nas na 3 dni na policję, aż się dowiedzą. Straszyli nas , że jeśli nie zgodzimy się na któryś z wariantów, to dadzą nam mandat. Na koniec napisałam ten ich papierek, napisałam że nie rozumiem ani słowa z tego, co tam napisano, i się podpisałam. Nie dali mi kopii i nie pozwolili mi zrobić zdjęcia. Poza tym incydentem chciałbym zauważyć, że dosłownie wszystkie naczynia w jadalni są brudne. Arbuz kroi się na słońcu, po jedzeniu pełzają muchy. Trzeciego dnia pojawiła się biegunka i dobrze, że mieliśmy własne leki. Nie piszę już o tym, że nie ma co jeść, dodam , że wszystko jest niesmaczne i kiepskiej jakości. Hotel nie oferuje opcji ultra all inclusive – nie można korzystać z baru z przekąskami. Krótko mogę opisać : Jeśli nie zależy Ci na pieniądzach, nerwach i zdrowiu, to ten hotel jest dla Ciebie!
Ja nie zauważyłam
Dosłownie wszystko
Byliśmy w hotelu na przełomie sierpnia -września ogólnie pokoje czyste codziennie sprzątane. Jeśli chodzi o jedzenie było bardzo dużo jedzenia każdy znalazł coś dla siebie. Słodkości i owoców było dużo. Jeśli chodzi o baseny czyste dojście do morza z hotelu na plażę super. Animacje dla dzieci i dorosłych również codziennie były. Klimatyzacja w pokoju działała. Ogólnie hotel jak i otoczenie na duży plus.
Otoczenie i lokalizacja Jedzenie i napoje
Basen tylko do 18
Pokój czysty. Hotel jest duży, więc jest dużo ludzi. Na basenach plażach nie jest aż tak tłoczno. Walki o leżaki nie ma ale na styk. Jedzenie jest ok. Ale kolejki, szczególnie do grilla czy pizzy są długie.
Stare drzewa, palmy jest zielono. Jest jedna kolacja z karty. Dobry odpoczynek od zgiełku ludzi podczas innych masowych posiłków.
Ilość ludzi i kolejki na posiłkach. W basenie zakwitła woda ale ogarnęli to i po 2 dniach była dobra. Przy każdym basene jest tablica z jakością wody ale nikt jej nie wypełnia. Poziom pH chlor temperatura. Nie wiem co jeszcze ale jest wrażenie że nikt tego nie kontroluje
Godny polecenia , wszystkiego było pod dostatkiem,o każdej porze dnia 🙂
Plaża bezpośrednio z hotelu
Pokoje i łazienka do remontu , widać ślady użytkowania
Stary hotel połamane meble, panele na suficie ledwo wiszą, obsługa 3 razy na pobyt coś tam ogarnia w pokoju, klima ledwo działa do tego wiatrak grzechocze całą noc, ludzi za dużo na posiłkach czeso brak sztućcy, na leżaki trzeba polować brak baru na plaży, jedzenie przeciętne, teren wokół fajny garden też niczego sobie ale za tą cenę napewno nie warto
Nic
Większość
Zdecydowanie odradzam ten hotel. Obiekt nadaje się do remontu, pokoje śmierdzą jak palarnie, na 4 osoby otrzymaliśmy 2 ręczniki. Sprzątane raz na tydzień. Obsługa barów i restauracji fatalna, obsługa recepcji nie chętna do pomocy. Jedzenie jest bardzo monotonne i nie doprawione. Na mięso i ryby z grila trzeba uważać ponieważ w środku zdarzały się surowe. Cała moja rodzina jak i wielu gości hotelu miało dolegliwości żołądkowe. Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek a raczej na 3. Nie polecam i przestrzegam.
Przestrzeń i ogród na zewnątrz.
O połowę za mało leżaków na plaży i basenach, brudne toalety i fatalna kuchnia. Obsługa barów jak by za karę tam pracowali. Klimatyzacja bardzo słaba.
NIE POLECAM TEGO HOTELU. Hotel ma przyznanych 5 gwiazdek nie wiadomo za co. Wielokrotnie byłam w Turcji na wakacjach w hotelach 5-cio gwiadkowych, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Ludzie potencjalni przyszli goście tego hotelu nie dajcie się nabrać.
Jedynie teren zielony, położenie przy morzu
Bardzo dużo: jedzenie, obsługa, czystość, wyposażenie pokoi, bardzo brudno. Wszystkich wad nie sposób opisać.
Serdecznie polecam, w pełni spełniły się moje oczekiwania i moje wyobrażenie o hotelu. Bardzo dobra obsługa, świeże i dobre jedzenie, świetna lokalizacja. Nie mam zastrzeżeń.
Obsługa i animatorzy, wyżywienie.
Leżaki przy basenach i na plaży. Już lekko zużyte ale Do zaakceptowania.
Jedzenie, obsługa i pokoje to jakieś nieporozumienie . Nawet na jajko sadzone trzeba było czekać w kolejce ! Zanim się skompletowało posiłek wszystko było zimne. Jedyny plus to piękny ogród , baseny i morze .
Morze , ogród
Jedzenie , obsługa, pokoje
Właśnie wróciłam z rodziną z wakacji w tym hotelu. Hotel absolutnie nie jest hotelem 5-cio gwiazdkowym - w mojej ocenie hotel zasługuje na max.3 gwiazdki. NIE POLECAM.
Jedyne na plus: otoczenie - ładna zieleń i położenie hotelu przy morzu.
Zbyt małe baseny, przy takim hotelu. Pokoje faktycznie do remontu. Klimatyzacja praktycznie nie działa. Jedzenie nawet nie średnie ( mało jedzenia, nie wspomnę o owocach i słodkościach).
Hotel, w którym zostaliśmy zakwaterowani, był całkiem ok. Pokoje były przestronne i czyste , a obsługa uprzejma i pomocna. Jedzenie było w porządku bez szału ale każdy znalazł coś dla siebie, niezależnie od preferencji kulinarnych. Super animacje codziennie coś innego. Warto wykupić pokój z widokiem na morze, ponieważ widok przepiękny.
kilka basenów czysta plaża różnorodne animacje np. dyskoteka w pianie dzieciaki zadowolone
hotel wymaga odświeżenia, obsługa sympatyczna lecz mało kto mówi po angielsku
Hotel moim zdaniem jak najbardziej zasługuje na 5 gwiazdek. Obawiałam się pobytu w tym hotelu czytając niektóre z opinii klientów, ale zupełnie niepotrzebnie. Śmiało z czystym sumieniem polecam pobyt. Być może już lata świetności hotel ma za sobą, ale w dalszym ciągu zadziwia architekturą i stylem. Jeśli ktoś chce zawsze znajdzie się coś do czegoś można się przyczepić, ale są to drobnostki nie wpływające znacząco na komfort wypoczynku.
Na plus: uprzejma obsługa, lokalizacja bezpośrednio przy plaży nie wymagającej obuwia ochronnego, urozmaicone jedzenie, szybka reakcja personelu na wszelkie prośby, częste i zgodne z planem animacje dla dzieci i dorosłych, czystość, transfer z lotniska ok. 1,5 h, codziennie uzupełniana lodówka w wodę mineralną i soczki dla dzieci, w pokoju klimatyzacja sterowana centralnie (ale dawała radę), wifi ogólnodostępne (najlepszy zasięg mieliśmy akurat w pokoju), przedszkole dla mniejszych dzieci.
Animacje wieczorne rozpoczynały się zdecydowanie za późno jeśli mają z nich skorzystać dzieci. Trwały niestety do północy - mając balkon w stronę basenu ciężko było zmrużyć oko. Cztery windy to zdecydowanie za mało - często lepiej było wybrać schody - po prostu było szybciej. 90% gości hotelowych to Rosjanie, których zachowanie pozostawia dużo do życzenia. Notorycznie rozmagnesowane karty pokojowe - i nie była to wina przechowywania ich w okolicy telefonów komórkowych.
Jedynym plusem hotelu jest jego położenie - piękny ogród, nad samym morzem., blisko bazar i knajpki. Poza tym nie polecam. W hotelu mało kto z obsługi zna język angielski, wszyscy nastawieni na gości z Rosji, zresztą większość gości to Rosjanie. Jedzenie fatalne - niby duży wybór, ale wszystko to zimne papy z warzyw. Mięsa śladowe ilości w postaci głównie drobiu. Dziwne obyczaje w postaci ustawienia się w kolejce po jedzenie pół godziny przed otwarciem restauracji. Ludzie nakładają tony na talerze, a później wszystko ląduje w koszu, a przez ten proceder oczekujesz na jedzenie bardzo długo - obsługa nie reaguje na takie zachowanie. Sprzątanie na średnim poziomie. Fajne baseny. Ręczniki plażowe dostępne. Morze brudne. Mimo wszystko nie pojadę tam po raz drugi. Obsługa anex też kiepska.
Położenie blisko plaży i miasta, baseny, zjeżdżalnie
Jedzenie, brak komunikacji z obsługą - nie rozumieją po angielsku
Hotel totalna porażka jeżeli chodzi o obsługę, pokoje i jedzenie.W pokojach słaba działa klimatyzacja która nie dość że jest głośna to jeżeli chodzi o jej czystość to daje dużo do myślenia.Jestem inż. sanitarnym i myślę że można tylko zachorować a nie odpocząć. Mierzyłem jej głośność to wychodziło około 75db przynajmniej w pokoju nr 2316. Ponadto musiałem wzywać elektryka bo na obudowie lampki nocnej było przebicie prądu co stanowiło ogromne zagrożenie dla życia osób przebywających w pokoju.Ogolnie hotel to totalna porażka i nie zasługuje na 5 gwiazdek tylko na 3.To byłynajgorsze moje wakacje.
Noe ma żadnych.
Nie przyjemne zapachy, słaba obsługa, pokoje wymagające remontu i klimatyzacja która jest zmorą dla przebywających w hotelu.