Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Miejsce pełne uroku. Hotel położony w przepięknym miejscu. Bardzo blisko do plaży. Leżaki i parasole w cenie,sprzątane codziennie wieczorem. Obsługa hotelu na 5 z dużym plusem. Zawsze pomocni. Jeśli chodzi o jedzenie to śniadania trochę monotonne. Jeśli chodzi o sprzątanie pokoju to faktycznie jest co 3 dni ale nie jest wykluczone żeby był sprzątany codziennie wszystko zależy od życzenia klienta. I obsługa sprzątająca jest bardzo dokładna. Łazienka troszkę na minus ale większość czasu i tak spędza się poza hotelem.
Bardzo blisko plaży Leżaki i parasole w cenie Przemiła obsługa Położony w przepięknym miejscu Wszędzie blisko
Łazienki wymagające trochę kosmetyki Monotonne sniadania
Hotel położony w przepięknym miejscu. Piekna Plaża. Leżaki i parasole w cenie sprzątane codziennie wieczorem. Obsługa na 5+. Uśmiechnięta i pomocna. Dbajaca o czystość w restauracji i barze. Sprzątanie fakt co 3dni, ale na życzenie klienta może być codziennie. Pokój sprzątnięty bardzo dokładnie. Łazienki może są minusem hotelu ale nie jedziemy tam żeby w nich przesiadywać. Śniadania troszkę monotonne ale każdy znalazl coś dla siebie.
Położony w przepięknym miejscu Plaża blisko Leżaki i parasole w cenie Bardzo sympatyczna obsługa Wszędzie blisko
Łazienka na lekki minus
Wycieczka na wielki plus . Obsługa poprostu sztos , kelnerzy zawsze uśmiechnięci pilnujący czystości na stolikach. Pokoje wiadomo jaka cena taki pokój ale oprócz łazienki uważam, że w Polsce większość pokoi ma taki sam standard w dużo wyższych cenach . Jedzenie do poprawy ale byłam ostatnim klientem w tym sezonie może z tego wynikało to nie dociągnięcie . Widoki przepiękne .
Obsługa , kelnerzy
Łazienka
Wakacje bardzo udane. Polecam dla osób które chcą poznać nowe miejsca , zwiedzić rejon , kraj , a nawet bliska grecką wyspę Rodos . Nasza rodzinka zadowolona.
Wszystko blisko
Hotel dla bardzo mało wymagających, jedzenie ok lecz monotonne ,hotel potrzebuje remontu zwłaszcza toalety i łazienki.Obsługa miła.
Bliskość plaży,piękne widoki z tarasu restauracji i plaży.
Pilna potrzeba remontu.
Hotel zdecydowanie ma już lata świetności za sobą. Od wejścia czuć zapach stęchlizny. Pokoje, a szczególnie ich łazienki pozostawiają wiele do życzenia. Wyżywienie jest w porządku, wszystkie posiłki w formie szweckiego stołu. Śniadania i kolacje są monotonne - ser, dżem, pieczywo, sztuczna fioletowa szynka i pieczone ziemniaki. Wybór warzyw ogranicza się do pomidorów i ogórków. Obiady są ok. Bar jest raczej słabo wyposażony: wódka, gin, whisky, wino białe i czerwone oraz piwo. Wszystkiego tylko jeden producent. Nie ma możliwości zakupu alkoholi importowanych. W ciągu dnia nie są też serwowane przekąski, oprócz ciasta (jednego rodzaju - babki) pomiędzy 16 a 17. Można spotkać karalucha. Za tą cenę można spędzić wakacje w lepszym hotelu. Podsumowując, raczej odradzam.
Wszędobylski syf szczególnie na stołówce która chyba przez nasz pobyt nie była ani razu sprzątana co widać na zdjęciach np arbuz który jest podawany tylko do kolacji to udało mu się przeleżeć aż do śniadania na głównej sali stołówki przy ladach ,zwisające luźno kable na pomoście nad wodą, plaża również nigdy nie sprzątana pełno niedopałków, kubeczków papierowych po napojach
Jak wybierałem ten hotel,miał 4gwiazdki i opinie dobrego.Niestety brak należytej obsługi technicznej zaniża tę notę.Pokoje są zaniedbane,łazienki zagrzybione,pełno mrówek.W restauracji brak higieny. Rozumiem, że koszt wczasów nie był wysoki,jednak operator powinien sprawdzić jakie warunki zastaną turyści na miejscu.Jedzenie- średnie -jednak każdy znalazł dla siebie coś do zjedzenia
Wspaniałe położenie,codzienne sprzątanie pokojów
Ująłem to wyżej
Ładne otoczenie, porządny pokój, dobre jedzenie, miła obsługa.
Dobre usytuowanie, fajne widoki, blisko do basenu i plaży.
Niektóre rzeczy powinny zostać wyremontowane.
Miejscowość piękna blisko prywatna plaża z pomostem basen obsługa super jedzenie dobre mały wybór w barze jeśli chodzi o trunki no i hotel potrzebuje małego remontu
Blisko prywatna plaża oraz basen obsługa i jedzenie oraz malownicze krajobrazy
Niektóre pomieszczenia potrzebują remontu
Szczerze mówiąc to przed wyjazdem sprawdziłam opinie i instagram hotelu. I szczerze mówiąc totalnie to odbiega od rzeczywistości. Pokoje to jakiś żart za tę cenę. Sam pokój to jeszcze jak Cię mogę, klimatyzacja ok. Ale łazienka to z lat 80’ . Do basenu, plaży i stołówki trzeba było przejść przez ulicę. Tam widok przepiękny. Jedzenie ok. Ciast było bardzo mało. Obsługa za to bardzo miła i pomocna. Organizacja słaba. Przyjechaliśmy do hotelu o godzinie 9 a czekaliśmy na zameldowanie aż do 14 godziny. Kazali nam zostawić walizki w holu. Przejazd łódką 10 euro/os lub 300 tl/os . Na leżakach nie ma materaców- tak jak na zdjęciu. Dwie godziny od lotniska w Dalaman. Około 20 km od miasta Marmaris. Przejazd busem do Marmaris 70 tl. Reasumując za tę cenę totalnie nie polecam.Brak jakichkolwiek animacji. Ani dla dzieci ani dla dorosłych, co jest jak dla mnie dużym minusem
Plusem był, że hotel położony jest przy prywatnej plaży, są darmowe leżaki, parasole. Natomiast leżaki leżą jeden obok drugiego, tak blisko, ze można się stykać z sąsiadami. Restauracja również dosyć brudna, wszędzie chodziły koty, jedzenie zjadliwe ale bez szału. Obsługa w restauracji była również nieprzyjemna, zdarzały się sytuacje, że byłam traktowana jak powietrze, a rozmawiali tylko z moim mężem. Jedynie Pan barman był bardzo uprzejmy. Plaża brudna, tak samo jak woda i ulice w Turunc. Pełno śmieci i papierosów. Czystość w pokojach zostawia wiele do życzenia. Można prosić o room service codziennie, zostaną zmienione ręczniki i pościel. ale bród z podłogi ląduje w kątach albo pod łóżkiem. Pokój obskurny i niezachęcający do spania. Z obsługą w recepcji ciężko było się dogadać po angielsku. Hotel położony jest w miejscowości malutkiej, nie ma tam za bardzo atrakcji, ale można wypożyczyć samochód albo skuter. Są taksówki i lokalne ,,MPK", aczkolwiek ceny w Euro nie są zachęcające. Wycieczki z biura Anex są bardzo drogie, lepiej podejść do lokalnych biur wycieczkowych i zakupić taką samą wycieczkę 3 razy taniej. Pani rezydentka nie była pomocna wcale, tylko narzekała jak to jest jej źle. Ogólnie drugi raz na pewno się tam nie wybiorę. Ładne były jedynie widoczki i żółwie Caretta Caretta i oczywiście turecki kebab (kupiony poza hotelową restauracją).
Blisko plaży
Bród, niemiła obsługa.
Spędziliśmy tygodniowy pobyt w tym hotelu i jak najbardziej wczasy udane, choć sam obiekt wymaga rematu to tragedi nie było. Hotel jest złożony z dwóch części, pierwsza z recepcja i pokojami, dryga na przeciwko z restalracju, basenem, barem i zejściem na piaszczysta plażę i darmowymi lerzakami. Jest też dyzy zacieniony pomost. Sama miejscowość jest nie wielka ale niczego nie brakuje, do okola góry i piękne widoki. Były to nasze pierwsze rodzinne wczasy w Turcji i jesteśmy mile zaskoczeni.
Położenie, wszędzie blisko.
Stan techniczny.
POBYT UDANY Obsługa super ale łazienki kiepskie . te 4 gwiazdki to przesada.
prywatna plaża blisko centrum czysto
łazienki (wszystko jest ale jakość kiepska )
Hotel godny polecenia . Pokoje wyremontowane parę lat temu w stylu nowoczesnym . Czysto . Zawsze gorąca woda w kranach . Codziennie sprzątanie , uzupełniane mydełka i szampony . Wymiana ręczników , suszarka do włosów czajnik , tv, lecz tylko kanały muzyczne . Czajnik , Łóżka kontynentalne bardzo ,super wygodne materace ,klima , balkon , przeszklona winda . Bardzo miła obsługa , Jadalnia po drugiej stronie uliczki , nad samym morzem , na uliczce bardzo mały ruch . Na plaży prysznic Jednym słowem same zalety . Bardzo dużo polaków . Wszyscy byli mega zadowoleni .
Bardzo mała urokliwa miejscowość , czysta woda w morzu , molo z leżakami zadaszone siatką przeciwsłoneczną . Dojazd busikami przez góry z pięknymi widokami . Bardzo miła obsługa .
Jak dla nas brak wad .
Hotel sympatyczny, obsługa rewelacyjna, pokoje czyste, opis z wakacji.pl zgodny z prawdą. Plaża czysta ale wąska, otoczona górami, piasek szary z drobnymi kamieniami. Leżaki bezpłatne, ale bardzo ciasno. W hotelu brak animacji (wieczór turecki x 1 w tygodniu) ale dla nas to akurat ok. Wyżywienie dla nas super, ale niektórym może brakować kotleta lub patery z owocami, chociaż tanie owoce dostępne na targu lub w sklepie. Warto poszukać w bocznych uliczkach małych, rodzinnych lokalików na kawę albo miejscowe przekąski. Nie kupujcie wycieczek za pośrednictwem rezydentek bo ich ceny są zawyżone min. 50%. Oferty miejscowych biur są solidne. Szczególnie dotyczy to wycieczek niewymagających polskiego przewodnika.
Świetny hotel za niewygórowaną cenę. Piękne widoki, czysto, przyjemnie. Polecam
Super, piękna restauracja z widokiem na morze, lekki wiaterek ochładzał, warto tu przyjechać.
Wysokie góry, czysta i ciepła woda, słońce gwarantowane, pyszne regionalne jedzonko. Warto łódeczką płynąć do Marmaris. Byłam tez na Rodos i Pamukkale. Świetny kameralny hotel z miła, uprzejma obsługa.
Świetny hotel, wysokie góry i super przejrzysta cieplutka woda w morzu. Pyszne jedzonko, malownicza miejscowośc, łódeczka do Marmaris, rejs na rodos i urzekające Pamukkale. Cudowne wakacje, szkoda ze tylko tydzień.
Hotel ma już swoje lata, ale jest bardzo dobrze utrzymany. Obsługa uprzejma, wszędzie czysto, plaża mała ale tuż przy hotelu, wejście do wody żwirowe,ale dalej drobniutki piach. Za tę cenę warto pojechać.