Hotel położony na wysokim brzegu, w pobliżu zatoki z 300-metrową piaszczystą plażą (łagodne zejście do wody).
3 baseny: duży o nieregularnym kształcie ze zjeżdżalniami (w określonych godz.), basen ze słoną wodą oraz brodzik dla dzi
Codzienny program animacyjny: zabawy i gry przy basenie, wieczorne show, muzyka na żywo.
Bogata oferta sportowa.
Wspaniały chotel na odpoczynek relaks wspaniała obsługa
Dobre jedzenie obsługa czystosc
Niema wad
Hotel nie zasluguje na 5 gwiazdek. Nie pozwólcie sobie wcisnąc, mam wrażenie, że przeznaczony dla gości z Polski, pokoju od strony ulicy. Za oknem od wczesnych godzin porannych straszny hałas samochodów dostawczych . Zgłaszaliśmy ten problem w recepcji i nikt się tym nie zainteresował. Hotel i jego otoczenie na plus, posiłki również urozmaicone, ale pokój mały ciemny, łazienka stara okropna.
Otoczenie hotelu, posiłki.
Pokoje i łazienki.
Hotel duży i dużo się w nim dzieje . Przy basenie mało miejsca . Jak później wstaniesz to nie ma się gdzie położyć bo wszystko zarezerwowane . Ale pozatym wszystko bardzo dobre . Polecam w 100 % ten hotel .
Zalety . W pięknym miejscu piękne widoki wraz zachodem słońca. Nic nie brakuje co tylko potrzebujesz to dostaniesz .
Rezerwacje lezakow już od 6 rana leżą ręczniki
Pobyt na 5+, obsługa hotelowa dwoiła się i troiła aby gościom hotelowym sprostać (zdecydowanie staneli na wysokości zadania). Pokój po interwencji został zmieniony na pokój z pięknym widokiem na basen i morze.
Czystość, obsługa hotelowa i położenie.
Trochę mało zabaw dla nastolatków. Były zabawy dla dzieci i dorosłych.
Hotel mega!! Blisko plaża, obsługa bardzo miła, pokoje czyste, jedzenie przy pobycie ponad 6dni trochę monotonne, ale jak to w Turcji.
NAJLEPSZY HOTEL W JAKIM DOTYCHCZAS MIAŁAM OKAZJE BYĆ, PRZEPIĘKNIE USYTUOWANY, Z WIDOKAMI ZAPIERAJĄCYMI DECH W PIERSIACH, DRINKI PYSZNE JAK I JEDZONKO. KAŻDY NAWET NAJWIEKSZY NIEJADEK ZNALAZŁ COS DLA SIEBIE, ANIMACJE CAŁODZIENNE DLA KAŻDEGO, A WIECZORNE SHOW NA WYSOKIM POZIOMIE. OCENA POD KĄTEM 4-LATKA, 13-LATKA, JAK I MŁODZIEŻY I SENIORÓW BO W TAKIM SKŁADZIE BYLIŚMY, TAKŻE KONIECZNIE TAM TRZEBA JECHAĆ I SPRAWDZIĆ SAMEMU! POLECAM Z CAŁEGO SERCA
DUŻY TEREN, OGROM LEŻAKÓW, ZAWSZE NAWET W POŁUDNIE UDAŁO SIĘ ZNALEŹĆ WOLNE, ALE TEŻ WIDOKI I AQUAPARK, PRZEOGROMNY WYBÓR JEDZENIA I DRINKÓW ZARÓWNO TYCH Z ALKOHOLEM JAK I BEZ.
NIE UDAŁO MI SIĘ ZAOBSERWOWAĆ ŻADNYCH.
Nie zasluguje na 5 gwiazdek i cene jaka zaplacilismy!!! Za 6 dni 2 tys e !!! Pokoje nie dokladnie wysprzatane mimo wysokich napiwkow. W lobby pelno szklanek po napojach! Toalety na plazy brudne smierdzace. Nie tego sie spodziewalismy po tej cenie!
Sporo atrakcji .
Peroonel do wymiany!
To jest nie pierwsza nasza podróż do tego hotelu. Więc, wiemy, że jest naprawdę dobry. Pokój był dobry, z widokiem na morze i miasto - każdy poranek był razem ze wschodem słońca. Obsługa hotelu jest rewelacyjna. W każdej chwili pomogą i doradzą.
Dobre jedzenie. Wygodna lokalizacja. Czysta plaża. Dobry personel.
Nie ma.
Nie jest to 5 gwiazdek w pelnym rozumieniu tego wyroznienia. Lokalizacja calkiem dobra, tuz za rogiem dolmuszka ktora mozna dojechac do miasta. Niestety trzeba zaznaczyc tutaj serwis- duzy minus. Sprzatanie nierzetelne, insekty w pokoju. Po zgloszeniu tego faktu, tak wyczyszczone, ze kolejnego dnia znowu pojawily sie insekty. Od czasu tego incydentu mielismy wrazenie, ze traktuja Nas gorzej. Obsluga nie rozumie angielskiego, moglaby byc bardziej pomocna. Podczas posilkow obsluga kelnerska jest daleka od idealu, stoliki- nieprzygotowane, nawet po grzecznej prosbie potrafia zapomniec badz przyniesc po dlugim czasie. W barach w hotelu godziny otwarcia nieadekwatne do rzeczywistosci. Jedzenie dobre, chociaz spodziewalismy sie wiecej owocow morza.
Animacje dla dzieci, Basen, bliskosc plazy.
Chaos, brud chociaz hotel ma potencjal na wspanialy osrodek. Obsluga.
Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek ani na opcje ultra all inclusive,, po porannym przyjeździe(7rano na miejscu) mimo zapewnień że dostaniemy opaski by móc korzystać z posiłku ,opaski dostaliśmy około 11,jak już było po śniadaniu a lobby bary jeszcze nie czynne, A jak już się otworzyły to się okazało że trzeba usiąść do stolika i czekać aż Kelner przyjdzie spisze zamówienie ,trwało to około 15 min ,po złożeniu zamówienia okazało się że trzeba czekać na jedzenie kolejne 50 min ,ponieważ nie było można podejść i sobie wziąć cokolwiek do jedzenia gdyż nie było nic wyłożone ,wszystko trzeba było przez cały pobyt na zamówienie zamawiać i czekać, A jak nie było stolika to nie wolno było zamówić , bitwa o Leżaki codziennie od godziny 06:30 rano przez cały pobyt, kto przyszedł koło 9, to nie miał się gdzie położyć. W ogóle zbyt mała ilość leżaków i parasoli na ilość gości, uważam to jako dramat żeby trzeba było wstawać tak na urlopie, I mało tego trzeba było jak już się zajęło siedzieć i pilnować bo jak nie to wracałeś i zawsze czegoś nie było albo było podmienione.po za tym większość leżaków w okropnym stanie, I nagrzewające się tak mocno że bez ręcznika nie można było się dotknąć . Na terenie hotelu jest Taras Leżakowy z którego można by skorzystać ale niestety na 12 parasoli tylko jeden Leżak ,gdyż skoro się zniszczyły to nie warto pewnie dokładać .Stwarzanie czystości przez brak możliwości wynoszenia jakiegokolwiek jedzenia na basen , Ale za to z goframi z kawiarni można było wychodzić. do kawiarni trzeba chodzić przez pół hotelu,1 piętro z boku budynku , co nie jest ani komfortowe ani wygodne .W hotelu 3/4 gości to Turcy ,mi osobiście nie przeszkadzające ,niemniej obsługiwani są lepiej od pozostałych gości, Okropnym problemem było też ,palenie papierosów wszędzie gdzie sie chciało ,więc wszędzie smród dymu mimo ze na świeżym powietrzu ,gdyż Turcy bardzo dużo pala ,przez to pety walające się wszedzie mimo ze popielniczki były, kolejny minus to ilosc Kotów ,która była wszędzie gdzie się nie obejrzało,zwłaszcza w głównej restauracji, jeżdżę bardzo dużo i nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją , spały na ltecznikach położonych na lezakach ,,były tez psy bezpańskie ,wiec walające się kupy,ogólnie bardzo syfiasto,reczniki w pokojach nie wymieniane tylko składane te same przez cały pobyt,2 tyg,wiec nie wiadomo następnego dnia który był czyj ,ale za to stojaca Karteczka zostawiona z prośbą o wyrozumiałość że jest duży hotel i duzo gości wiec mamy nie wymagać ., my byliśmy na 6 piętrze i insektów nie mieliśmy ale wiemy że całe piąte piętro miało problem z pluskwami.Ogólnie bardzo słaby hotel za duże pieniądze,wiec nie warty, okolica wokół hotelu też nieciekawa nie było gdzie pospacerować .
Duza ilość arbuza, szkoda tylko że nie mają talerzyk ów jednorazowych a normalnych nie pozwalają zabierać, A nie każdy przy głównym posiłku jest w stanie wcisnąć w siebie jeszcze owoce,barek codziennie zapełniony ,pokój duży i wyremontowany
Mało Przyjazna obsługa i mało uśmiechnięta,,ilość bezpańskich Kotów które są niby oswojone niemniej to jest nieprzyjemne jak chodzą po głównej stołówce między nogami stolikami krzesłami, zajmują miejsca na ręcznikach na leżaku przy basenie jeśli są puste,bitwa o lezaki,parasole i stoliki
Zacznijmy od tego ze po przyjeździe o 6 musiałam czekać z rodzina na recepcji do godziny 14, nie dostaliśmy ani pokoju ani opasek żeby korzystać ze śniadania lub czegokolwiek w hotelu. Szybkie reakcje ze strony pracowników recepcji nie wynagrodzą niestety reszty obsługi hotelu która jest codziennie ta sama i widać mocno przemęczona, pracują jak za kare ze strasznie wolnymi ruchami przy takiej ilości ludzi, już nie wspomnę o tym ze obsługi jest conajmniej o połowę za mało tak samo, miejsca nad basenami, leżaków i parasoli. Hotel szczyci się dużym terenem, w rzeczywistości jest to niezagospodarowany teren, często z zielenią, a właściwe jej brakiem ponieważ roślinność jest bardzo zaniedbana. Ogólnie jest tez to bardzo brudny hotel, rozumiem ze to goście rzucają pety na ziemie i niestety jeśli tak się dzieje, obsługa zbierająca kubeczki powinna również zbierać takowe śmieci. Pokój dostaliśmy akurat bardzo ładny z widokiem i czysty jednakże nie było często odkurzane i na kapciuszkach hotelowych było widać ile śmieci czy kurzu jest zostawiane. Szampony bardzo rzadko dawane,trzeba się prosić a nawet kiedy się poprosi to obsługa raczej nie zna podstawowych slow z którymi ma do czynienia w pracy i zamiast szamponu dają np odżywkę. Jesli ktoś przyjeżdżam pierwszy raz na wakacje z pewnością zabiera dużo kosmetyków, jednak ja z rodzina jeżdżę dużo i mam porównanie i nie ma konieczności wożenia takich rzeczy w bagażu ponieważ hotele zapewniają podstawowe rzeczy do higieny, a jednak ten hotel zawiódł na co nie byliśmy przygotowani. Warto tez podkreślić ze na balkonie od pokoju było pełno wylanej wody od klimatyzacji także jak się chciało miło usiąść wieczorem to nogi jak w basenie w tej kałuży. Jeśli chodzi o jedzenie to bardzo słabo szczerze mówiąc duża monotonia, owoce morza tylko w postaci sałatek, a na kebaba nie ma co liczyć. Pomiędzy śniadaniem a obiadem jest niby bar z burgerami frytkami itp także fajne propozycje jedzeniowe jednak nie ma co sie nastawiać ponieważ są takie kolejki ze godzinę oczekiwania, a wynika to z tego ze wszystko jest nie zamawiane na wynos, ale trzeba zająć stolik zamówić czekać, dostaje sie porcje na talerzach do stolika i trzeba zjeść na miejscu. Z tym braniem na wynos rzeczy nie byłoby problemu gdyby nie to ze nie ma żadnych pojemników żeby sobie zapakować i wynieść ze stołówki np. na Leżaki żeby sobie przekąsić a kiedy chce się wynosić to obsługa się przyczepia przy wyjściu i mam problem. na śniadaniach brak herbaty i normalnej kawy jest tylko taka z automatu a jest ona okropne w smaku jak rozpuszczalna albo gorzej ponadto większość napojów jest Nalewana do bardzo małych szklanek albo w ogóle dla plastikowych czego nie wyobrażam sobie przy hotelu który szczyci się pięcioma gwiazdkami +. Do tego stołówki są bardzo brudne wiem że w większości ten syf robią goście Turcy robią straszny Harmider jednak że jest to bardzo powolnie sprzątana E nie ma przy sobie miejsca na stołówce żeby usiąść ogólnie goście hotelowi z Turcji są bardzo mało kulturalni i na pewno nie jesteśmy przystosowani do tego żeby być razem w jednych hotelach. Ściany bardzo brudne po stołówce lata bardzo dużo Kotów choć nie czepiałbym się do tego tak strasznie ponieważ wolę latające koty niż jaszczurki które one wyłapują jednakże nie uważam żeby było to w porządku żeby koty latały po samej stołówce powinno być to po samym hotelu poza Stołówka. jeśli chodzi o animacje są bardzo średnie amfiteatr jest bardzo mały ludzie się nie mieszczą jest to tak naprawdę za mały o połowę co najmniej wieczorami również wynajmowane są dwie osoby które grają na przemian na gitarze jednak że w większości grają dla Turków są to tureckie piosenki i fajnie było wyczuć klimat jednak jest to grane codziennie to samo jest bardzo nudne i monotonne. Hotel typowo dla Turków nie pod europejczyków mimo że hotel robi się na styl europejski co tak naprawdę jest to na wielki - ponieważ ludzie przyjeżdżają do innych kraj dla egzotyki której w ogóle nie było czuć w tym hotelu jest to jeden z najgorszych hoteli w jakich byłam a byłam w różno gwiazdkowych i nawet czy gwiazdkowe często wypadały lepiej niż ten. Mało atrakcyjny hotel, urozmaiceniem miało być również z pewnością fakt ze są restauracje tematyczne jednak jak mi wiadomo podawane są te same rzeczy co na obiedzie. Osobiście byłam w restauracji owoców morza, ale owoce to były tylko na przystawkę w znikomych ilościach, na danie główne same ryby pieczone, ościste nie wyglądały zbyt zachęcająco ani tez nie smakowały, sto razy lepsze były już te na stołówkach. Ściany bardzo brudne na stołówkach, słabo sprzątane przez co długo za nim zwolnią się stoliki i nie ma gdzie siadać. Najgorszy hotel ze wszystkich w których w życiu byłam (w ciągu 14lat jeżdżenia co roku). W poszukiwaniu atrakcji zaszłam nawet do klubu hotelowego jednak nie było tam muzyki żeby potańczyć i myśle ze z tego wynikały pustki plus muzyka była na tyle głośno ze naprawdę uważam przesadnie a chodzę na imprezy wiec nie jestem z osób które szukają ciszy a jednak muzyka głośność i rodzaj dawała wiele do życzenia. Podsumowując hotel typowo dla Turków z reszta jest ich tam bardzo dużo, robią bajzel hałas i niekulturalni na maksa. Obsługa w pierwszej kolejności obsługiwała Turków mimo ze było się pierwszym w kolejce a tutki spychały się od boku jakby nic. Osobiście pilnowałam tego żeby dziecko przede mną zostało obsłużone pierwsze a i tak obsłużona została pani Turczynka która się wypchała, uwaga są ta sytuacje ciągle. Hotelu brudno obsługa jak za kare, za mało personelu i rzeczy. Monotonność brak atrakcji dla młodzieży i starszych.
Sauna i basen wewnętrzny jednakże krótko otwarte. Morze i malutki kawałek play zaraz pod hotelem Ładne widoki
Brudno Obsługa Ilość rzeczy jak leżaki parasole Jedzenie Monotonność Brak atrakcji dla młodzieży i dorosłych Plastikowe (miękkie ) kubeczki o bardzo małych pojemnościach łatwo się z nich wylewało a i tak trzeba było brać pare na tackę żeby nie łazić co chwila w kolejkę Zaniedbana zieleń Hotel ma swoje lata świetności dawno za sobą o ile takie lata w ogóle miał Na pewno nie zasługuje jak dla mnie nawet na 4 gwiazdki
Jak na hotel 5gwiazek to słabo ,ze kiedy goscie przyjadą trochę wcześniej, nie otrzymają wcześniej opasek (byliśmy o 7 rano a opaski dostaliśmy o 12),aby iść na posiłek po bardzo długiej podróży. Tak samo szkoda ze nie ma możliwość otrzymać pokoju odrobine wcześniej chociaż, przez co czekaliśmy na recepcji od 7 rano do 14 godziny. Nikt nie zaproponował również pokoju na bagaże aby można było odłożyć i korzystać z hotelu zamiast siedzieć i pilnować rzeczy. Żeby była jasność nie byliśmy jednymi osobami , czekała cała recepcja ludzi do godziny 14.Niektórzy z gości otrzymali info ze jeśli chca skorzystać z posiłku to musza zapłacić 15 euro od osoby,nawet te z dziećmi . Zieleń w strasznym stanie na hotelu. Jedzenie monotonne ciagle to samo i nic specjalnego, mało różnorodnie.Duza cześć terenu jest nie wykorzystana ,jest zarośnięta,zaniedbana.Obsługi za mało ,wiec zmęczeni a przez to i ciagle poirytowana i dość powolna, zwłaszcza na barze. Nie ma herbaty na kolacji polewają do stołu tylko wode lub wino. Wino na zakrętkę ,innego nie ma. Nie wolno wynosić owoców poza restauracje a nie ma jednorazowych boxów. Bardzo mały amfiteatr ,ze ludzie się nie mieszczą. Leżaków jest bardzo mniej niż gosci,wiec od 7.30 nie ma szans bo już leza ręczniki,do tego Leżaki są bardzo zużyte i nagrzewają sie ,przez co nie można dotknąć się do miejsc po za ręcznikiem,bywaliśmy w 4 gwiazdkach i większość można porównać poziomowi,ale bywaly lepsze od tego 5 gwiazdek Hotel który istnieje ale nie inwestuje .
Hotel bardzo dobry,czysty z miłą obsługa.Woda w basenie cieplutka i czysta. Świetni animatorzy, bardzo dobrze zorganizowany czas.Obsluga w restauracji bardzo dobra, jedzenie różnorodne i smaczne.Dziekuje za udany pobyt 🤗
Czysty i zadbany, bardzo dobra lokalizacja.
Hotel czysty i zadbany. Obsługa pomocna i sympatyczna. Jedzenie świeże i pyszne.
Atrakcje dla dzieci i dorosłych
Byliśmy 7 raz w Turcji i pod względem jedzenia a szczególnie w snak barach to jest nasz najsłabszy hotel- godne zaufania są jedynie placki gozleme, Na stołówce jedzenie dobre, ale obsługa ma problem ze sprzątaniem i wycieraniem stolików, często stoją zalane i nie można z nich korzystać. Ogólnie hotel dobry dużo leżaków na tarasach słonecznych do opalania przy morzu, minus-dużo schodów na terenie hotelu. W drodze powrotnej na lotnisko mieliśmy przykry incydent z panem który nas pilotował, koleżanka zostawiła kilka rzeczy w szufladzie w pokoju hotelowym poprosiła pana o pomoc a mianowicie żeby zdzwonił do hotelu z prośbą o pozostawienie zapomnianych rzeczy na recepcji. Pan w sposób bardzo arogancki stwierdził że to nie jego sprawa i nic z tym nie będzie robił. Poinformowana została rezydentka, która obiecała pomoc i na tym się skończyło.
Dużo schodów, słabe jedzenie w snack-barach
Ogólna ocena bardzo dobra choć znajdą się minusy. Był to mój pierwszy wyjazd do Turcji więc nie mam tutaj porowniania ildo innych hoteli pięciogwiazdkowych. My byliśmy z dzieckiem 9 letnim, które wróciło bardzo zadowolone i faktycznie pod tym kątem to idealny hotel na wakacje.
Piękne umiejscowienie hotelu, jedzenie dość dobre w restauracjach jak i w bufetach, dobry alkohol. Dużo rozrywek dla dzieci - hotel bardzo przyjazny dzieciom.
Wszystko bardzo powoli, pokoje niedokładne sprzątane, bardzo długie oczekiwania na jedzenie w bufetach gdzie nie mozna sobie samemu nakładać tylko trzeba czekać az kelner przyniesie zamówione jedzenie. Nie chcą wydawać lunchboxu jeżeli jest wyjazd w godzinach śniadania. Lunchboxu był zamówiony dzień wcześniej a przy odbiorze okazuje się że się nie należy. Marna organizacja pracowników. Nie dawaja kosmetykow codziennie tylko 3 razy podczas 2 tyg. Pobytu dali, więc trzeba swoje kosmetyki brać.
Hotel na pewno 4*, nie 5*. Obsługa miła, uprzejma. Dostaliśmy w dniu przyjazdu pokój z 2 osobnymi łóżkami, ale następnego dnia po zgłoszeniu tego w recepcji otrzymaliśmy pokój z 1 łóżkiem i to na 9 pietrze. Jedzenie urozmaicone, zdarzały się przypadki zimnego ale to nie jest jakiś mega problem zeby się do tego przyczepić. Co do plaży do fakt, mała ale nigdy nie było problemu żeby znaleźć wolny leżak, tak samo przy basenach. Nie zauważyłam alby były one okupowane w dzień i w nocy tak jak niektórzy twierdzą i na pewno nie były połamane. Nie były jakieś wypasione, ale na pewno nie połamane i dziurawe. Czytając niektóre opinie ludzi myślę że pisali to typowi "Janusze"( nie obrażając nikogo), którzy liczą że obsługa będzie skakać nad nimi nad jakimś vipem. Co do czystości pokoju nie ma się do czego przyczepić, pokój sprzątany codziennie, ręczniki wymieniane codziennie, barek uzupełniany codziennie. Wi-Fi w hotelu działało bez zarzutów. Drinki ok, a w kolejkach na pewno nie stało się po 30 min mimo iż zdarzało się że był 1 barman. Także z mojej strony pobyt oceniam na +. Dla tych którzy potrafią wystawić negatywna opinie tylko dlatego, że np. Wi-Fi było słabe uważam za śmieszne i absurdalne. Do hotelu na pewno nie wrócę gdyż nie lubię spędzać wakacji 2 razy w tym samym miejscu, jest tyle miejsc więc nie warto ograniczać się do jednego, ale mogę go polecić innym.
Jak wyżej.
Przydałyby się opisy potraw w języku np.angielskim .
Hotel bardzo ładny. Jego położenie na skarpie powoduje że widoki są z tarasu i balkonów pokoi piękne. Czysto bez najmniejszych uwag, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane również codziennie. W lodówce pokoju zawsze jest świeża woda i napoje. Jest także kawa i herbata. Codziennie animacje dla dorosłych i dzieci zaplecze hotelu na wysokim poziomie. Trzy restauracje Ala Carte. Dolmusz linii nr 5 blisko bramy hotelowej dając możliwość łatwego dojazdu do centrum miasta i Mariny.
Położenie, baseny otwarty i kryty, czysta w nich woda czyszczona na bieżąco. Boiska do gry w tenisa, siatkówkę, koszykówkę .
Nie wszystka obsługa posługuje się na przeciętnym poziomie językiem angielskim o innych nie wspominając.
Fajny hotel na tydzień wakacji all inclusive. Obsługa miła i pomocna, jedzenie dobre - każdy znajdzie coś dla siebie (mogły by być opisy, żeby się wiedziało co się je), (może dla niektórych byłby relatywnie mały wybór owoców). Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Wi-Fi działa w całym hotelu, terenach zewnętrznych i plaży co jest na plus. Fajne zjeżdżalnie (choć otwarte tylko w wybranych godzinach i mało pontonów do zjeżdżania). Na plus też importowany alkohol i uzupełniany codziennie barek w pokoju. Reasumując są pewne niedociągnięcia, ale wyjazd bardzo pozytywny i każdemu mogę polecić ten hotel.
dobre i duży wybór jedzenia wi-fi bezpłatne na całym terenie hotelu fajne zjeżdżalnie wodne całodobowy bar importowane alkohole przyjazna obsługa
nocny posiłek (cały tydzień 2 te same potrawy) brak opisu jedzenia hmm jeśli o resztę chodzi to bym się musiał czepiać. jest na prawdę ok (chociaż wg polskich standardów to hotel zdecydowanie 4*, ale to Turcja)
4 gwiazdki- na pewno nie 5. Słaby all inclusive- na pewno nie ultra all inclusive. Jedzenie monotonne zimne lub letnie. Praktycznie brak plaży jeśli wziąć pod uwagę, że goście hotelowi "okupują " leżaki nad morzem dzień i noc (ręczniki pozostawiane na noc, aby rano mieć tzw. "rezerwację " leżaka).
Obsługa hotelowa (oczywiście z wyjątkami, które pracowały tam "za karę "). Przemiła barmanka Kasia. Animacje- nie można się nudzić, chyba że ktoś chce.
Schody, schody...... Fast food w barach - odgrzewany . Miedzy 17, a 19 tylko słodycze (jak na ultra all inclusive- słabo).