Doskonałe położenie: hotel tuż obok plaży, centrum oddalone o ok. 1,5 km, restauracje i bary w okolicy.
Sport i rekreacja: kompleks 3 basenów, jacuzzi, tenis stołowy, sporty wodne na plaży.
SPA & Wellness: sauna, łaźnia turecka, sauna parowa, centrum SPA, masaże i zabiegi pielęgnacyjne.
Dla dzieci: brodzik, zjeżdżalnie dla dzieci oraz mini klub.
Hotel - super. Czysty, zadbany, blisko do morza, basen. Teren wokół czysty i zadbany.
Czystość, miła obsługa i bliskość morza. Klimatyzacja w pokojach.
Nie wyszukiwałem
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Waszym hotelu. Ładna lokalizacja, spokój, czysto w pokojach, na basenie i w restauracji.
Różnorodne jedzenie, wybór mógł zadowolić każdego. Ciekawie i estetycznie podane. Bardzo miła obsługa, ludzie bardzo sympatyczni, uśmiechnięci, gorzej z gośćmi, zostawali tak brud na stolikach, że szkoda tych którzy musieli po nich sprzątać.
hotel 4* super, fajna atmosfera, bardzo uczynna obsługa, smaczne posiłki i duży wybór w restauracji, pokój przestronny, z balkonem, na życzenie codzienna wymiana ręczników i sprzątanie, super baseny i mało gości basenowych - być może październik zrobił swoje,
plaża przyhotelowa niewielka ale na plus, w październiku nie było problemu z wolnymi leżakami a przydały się bo temperatura oscylowała wokół 30-31 stopni C, przestronne, zaciszne i wygodne lobby hotelowe, smaczne posiłki i duży wybór, na życzenie kucharz przyrządzał dania z nabiału na patelni,
za dużo słodkości podczas kolacji, nie sposób było się oprzeć (żartem)
Hotel położony w pięknym ogrodzie , dużo zieleni. Blisko do hotelowej plaży. Czysto, jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Obsługa bardzo miła. Przy trzech basenach zawsze jest miejsce do leżakowania.
Położenie, jedzenie, obsługa.
Trochę za wcześnie zamykano bary nad morzem i basenami, godz. 17 to zdecydowanie za wcześnie.
Hotel słaby, nie spełniający wymogów Allinclusive ! Większość osób tam przebywających to Turcy którzy jedli jedynie śniadania i kolacje, wiec na obiedzie nie było z co jeść, jeden stół z jedzeniem i to słabym. Na płazy przekąski to jakiś żart, w ofercie powinny być lody dla dzieci lecz co dziennie była jaka wymówka czemu ich nie ma🙈😱 hotel stary i wymagający remontu….. NIE POLECAM ☹️
Wspaniała ekipa pracownicza,pod każdym względem.Kuchnia bardzo dobra .Fajne baseny zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych.Piekny ogród.
Pracownicy,baseny,
hotel otoczony wieloma palmami, pokoje codziennie sprzątana jedzenie duży wybór każdy coś dla siebie znajdzie i obsługa najlepsza!!!, zawsze chętna pomóc. piękny widok z hotelu na port oraz morze.
Blisko centrum oraz portu, w pobliżu hotelu około 600m bardzo klimatyczna knajpka z regionalnymi przysmakami
Brak otwartego dostępu do morza oraz malutka plaża przy zatoce gdzie można się kąpać.
Jak na hotel 4* zdecydowanie pozytywnie, poza tym że wystrój jest trochę przestarzały, ale wszędzie czysto, bez zarzutu
3 baseny na terenie hotelu, i możliwość korzystania z basenu na terenie sąsiedniego hotelu to zdecydowany plus, przy temperaturze dochodzącej do 41 stopni i oczywiście plaża na morzu, żadnego miejsca rano na leżakach nie trzeba zajmować, na który basen by się nie przyszło, zawsze były wolne lezaki
Nie polecam. Hotel stary ,wilgoc w pokoju ,robale ,brudno .
Pokoje .Zamkniety bar przy basenie .Robale w pokojach.Stara klimatyzacja
Nie polecam. Bardzo nie polecam! Maksymalnie nie polecam!
1. Dobry słodki stół 2. Mila obsługa
1. PLUSKWY! Dostaliśmy pokój w ostatnim budynku (nie budynku głównym, nie w niskich budynkach przy basenie). W tym terminie byli również inni Polacy z dziećmi i dostali pokoje w tych niskich budynkach gdzie dzieci były tak pogryzione że wylądowali z nimi w szpitalu. Po porównaniu plam od razu zgłosiliśmy to na recepcji, gdzie zmienili nam pokój na taki w budynku głównym. Tam pluskiew już nie było. 2. Świetnie przypudrowany hotel, który w mojej opinii ledwo się trzyma. Na resztę zabrakło znaków.
SUPER ! Bardzo jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu Obsługa, czystość,posiłki. lokalizacja,- to był ten wymarzony urlop!!!
Hotel b dobry miła i sympatyczna obsługa,, basen ,fryzier ok ,wyżywienie urozmaicone .Polecam .
Wszechstronny duży, czysty piękny taras, (patio) wielkie siedzenia wygodne konkursy dla dzieci Ok basen i zjeżdżalnię oraz jakuzi
Koty ,b stary telewizor w mono,, kanały 2 angielskie , francuski
przyjazna, pomocna obsługa, duzy obiekt z wieloma basenami, prywatna plaża, duzy wybór jedzenia
słabe wifi, niestety jedzenie nie każdemu podejdzie, u nas na turnusie niestety dwie osoby miały w pokoju pluskwy co wiązało się ze zmiana pokoi, mała liczba leżaków na basenie co skutkowało tym że nie ma miejsca dla wszystkich
Pobyt bardzo udany, hotel duży, obsługa bardzo bardzo miła, pomocna, życzliwa! Pokoje ok, nie były małe. Łazienki bez szału, ale był prysznic jak i wanna. Sam pokój jak najbardziej ok. Wszyscy czuliśmy się bardzo zaopiekowani przez obsługę.
- lokalizacja, - spory pokój, - super obsługa, - jedzenie ok (spory wybór), - darmowy dojazd do centrum trzy razy dziennie, gdy było za dużo osób kierowca robił kolejny kurs, - sztuczna fala, zjeżdżalnie, - dobre drineczki.
- łazienki w gorszym standardzie, - w wodzie na plaży niestety były śmieci
Piękny hotel otoczony wieloma palmami, pokoje codziennie sprzątana jedzenie duży wybór każdy coś dla siebie znajdzie i obsługa najlepsza, zawsze chętna pomóc i piękny widok z hotelu na port, prywatna plaża z darmowymi leżakami super i coś w stylu molo Polecam
Obsługa która zawsze chętna do pomocy
Nie znalazłam
Super. Jestem Mega zadowolona! Jedzenie wyśmienite. Obiekt bardzo ładny. Polecam ❤️
Hotel stary ,brzydki .Stara klimatyzacja ktora smierdziała .Bar płatny przy basenie . Niezgodne z opisem .
Miła obsługa
Hotel na dwie gwiazdki..Jedzenie beznadziennie.Pieczywo okropne.
Hotel godny uwagi dobre jedzenie i mocny alkohol. Obsługa bardzo miła i pomocna. Ubawilismy się super.
Jedzenie, alkohol, obsługa, kasyna, imprezy...
Zamknięty bar na plaży, ale to kwiecień od maja chyba otwierają.
Spokojny, czysty hotel z przemiła obsługą. Piękne widoki, relaks o każdej porze roku. Polecamy
Pokoje ok, czyste, bardzo dobre jedzenie, wyjątkowo miła i uczynna obsługa, pyszna kawa, herbata i drinki. Dosyć blisko do portu w Kyrenii.
Grzeczność kelnerów, barmanów
Plaża