Oscar Resort

Hotel - super. Czysty, zadbany, blisko do morza, basen. Teren wokół czysty i zadbany.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Waszym hotelu. Ładna lokalizacja, spokój, czysto w pokojach, na basenie i w restauracji.

hotel 4* super, fajna atmosfera, bardzo uczynna obsługa, smaczne posiłki i duży wybór w restauracji, pokój przestronny, z balkonem, na życzenie codzienna wymiana ręczników i sprzątanie, super baseny i mało gości basenowych - być może październik zrobił swoje,

Hotel położony w pięknym ogrodzie , dużo zieleni. Blisko do hotelowej plaży. Czysto, jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Obsługa bardzo miła. Przy trzech basenach zawsze jest miejsce do leżakowania.

Hotel słaby, nie spełniający wymogów Allinclusive ! Większość osób tam przebywających to Turcy którzy jedli jedynie śniadania i kolacje, wiec na obiedzie nie było z co jeść, jeden stół z jedzeniem i to słabym. Na płazy przekąski to jakiś żart, w ofercie powinny być lody dla dzieci lecz co dziennie była jaka wymówka czemu ich nie ma🙈😱 hotel stary i wymagający remontu….. NIE POLECAM ☹️

Nazwa  Oscar Resort
Miejsce  Cypr / Cypr Północny / Kyrenia (Girne)
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, darmowe wifi

Doskonałe położenie: hotel tuż obok plaży, centrum oddalone o ok. 1,5 km, restauracje i bary w okolicy.

Sport i rekreacja: kompleks 3 basenów, jacuzzi, tenis stołowy, sporty wodne na plaży.

SPA & Wellness: sauna, łaźnia turecka, sauna parowa, centrum SPA, masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

Dla dzieci: brodzik, zjeżdżalnie dla dzieci oraz mini klub.

Wyświetlono 59 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Czystość, miła obsługa i bliskość morza. Klimatyzacja w pokojach.

Wady

Nie wyszukiwałem

Bernadetta Lila

Zalety

Różnorodne jedzenie, wybór mógł zadowolić każdego. Ciekawie i estetycznie podane. Bardzo miła obsługa, ludzie bardzo sympatyczni, uśmiechnięci, gorzej z gośćmi, zostawali tak brud na stolikach, że szkoda tych którzy musieli po nich sprzątać.

Janusz

Pobyt - Październik 2023

Zalety

plaża przyhotelowa niewielka ale na plus, w październiku nie było problemu z wolnymi leżakami a przydały się bo temperatura oscylowała wokół 30-31 stopni C, przestronne, zaciszne i wygodne lobby hotelowe, smaczne posiłki i duży wybór, na życzenie kucharz przyrządzał dania z nabiału na patelni,

Wady

za dużo słodkości podczas kolacji, nie sposób było się oprzeć (żartem)

Zalety

Położenie, jedzenie, obsługa.

Wady

Trochę za wcześnie zamykano bary nad morzem i basenami, godz. 17 to zdecydowanie za wcześnie.

1.0
Olga

Iza

Wspaniała ekipa pracownicza,pod każdym względem.Kuchnia bardzo dobra .Fajne baseny zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych.Piekny ogród.

Zalety

Pracownicy,baseny,

Barbara

hotel otoczony wieloma palmami, pokoje codziennie sprzątana jedzenie duży wybór każdy coś dla siebie znajdzie i obsługa najlepsza!!!, zawsze chętna pomóc. piękny widok z hotelu na port oraz morze.

Zalety

Blisko centrum oraz portu, w pobliżu hotelu około 600m bardzo klimatyczna knajpka z regionalnymi przysmakami

Wady

Brak otwartego dostępu do morza oraz malutka plaża przy zatoce gdzie można się kąpać.

Aleksandra

Jak na hotel 4* zdecydowanie pozytywnie, poza tym że wystrój jest trochę przestarzały, ale wszędzie czysto, bez zarzutu

Zalety

3 baseny na terenie hotelu, i możliwość korzystania z basenu na terenie sąsiedniego hotelu to zdecydowany plus, przy temperaturze dochodzącej do 41 stopni i oczywiście plaża na morzu, żadnego miejsca rano na leżakach nie trzeba zajmować, na który basen by się nie przyszło, zawsze były wolne lezaki

1.3
Aga

Nie polecam. Hotel stary ,wilgoc w pokoju ,robale ,brudno .

Zalety

Wady

Pokoje .Zamkniety bar przy basenie .Robale w pokojach.Stara klimatyzacja

2.3
Ola

Nie polecam. Bardzo nie polecam! Maksymalnie nie polecam!

Zalety

1. Dobry słodki stół 2. Mila obsługa

Wady

1. PLUSKWY! Dostaliśmy pokój w ostatnim budynku (nie budynku głównym, nie w niskich budynkach przy basenie). W tym terminie byli również inni Polacy z dziećmi i dostali pokoje w tych niskich budynkach gdzie dzieci były tak pogryzione że wylądowali z nimi w szpitalu. Po porównaniu plam od razu zgłosiliśmy to na recepcji, gdzie zmienili nam pokój na taki w budynku głównym. Tam pluskiew już nie było. 2. Świetnie przypudrowany hotel, który w mojej opinii ledwo się trzyma. Na resztę zabrakło znaków.

maria

SUPER ! Bardzo jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu Obsługa, czystość,posiłki. lokalizacja,- to był ten wymarzony urlop!!!

Jan

Hotel b dobry miła i sympatyczna obsługa,, basen ,fryzier ok ,wyżywienie urozmaicone .Polecam .

Zalety

Wszechstronny duży, czysty piękny taras, (patio) wielkie siedzenia wygodne konkursy dla dzieci Ok basen i zjeżdżalnię oraz jakuzi

Wady

Koty ,b stary telewizor w mono,, kanały 2 angielskie , francuski

oliwiw

przyjazna, pomocna obsługa, duzy obiekt z wieloma basenami, prywatna plaża, duzy wybór jedzenia

Wady

słabe wifi, niestety jedzenie nie każdemu podejdzie, u nas na turnusie niestety dwie osoby miały w pokoju pluskwy co wiązało się ze zmiana pokoi, mała liczba leżaków na basenie co skutkowało tym że nie ma miejsca dla wszystkich

Krystiana

Pobyt bardzo udany, hotel duży, obsługa bardzo bardzo miła, pomocna, życzliwa! Pokoje ok, nie były małe. Łazienki bez szału, ale był prysznic jak i wanna. Sam pokój jak najbardziej ok. Wszyscy czuliśmy się bardzo zaopiekowani przez obsługę.

Zalety

- lokalizacja, - spory pokój, - super obsługa, - jedzenie ok (spory wybór), - darmowy dojazd do centrum trzy razy dziennie, gdy było za dużo osób kierowca robił kolejny kurs, - sztuczna fala, zjeżdżalnie, - dobre drineczki.

Wady

- łazienki w gorszym standardzie, - w wodzie na plaży niestety były śmieci

Klaudia

Piękny hotel otoczony wieloma palmami, pokoje codziennie sprzątana jedzenie duży wybór każdy coś dla siebie znajdzie i obsługa najlepsza, zawsze chętna pomóc i piękny widok z hotelu na port, prywatna plaża z darmowymi leżakami super i coś w stylu molo Polecam

Zalety

Obsługa która zawsze chętna do pomocy

Wady

Nie znalazłam

Ola

Super. Jestem Mega zadowolona! Jedzenie wyśmienite. Obiekt bardzo ładny. Polecam ❤️

1.7
Aga

Pobyt - Maj 2023

Hotel stary ,brzydki .Stara klimatyzacja ktora smierdziała .Bar płatny przy basenie . Niezgodne z opisem .

Zalety

Miła obsługa

Wady

Hotel na dwie gwiazdki..Jedzenie beznadziennie.Pieczywo okropne.

Kamil

Pobyt - Kwiecień 2023

Hotel godny uwagi dobre jedzenie i mocny alkohol. Obsługa bardzo miła i pomocna. Ubawilismy się super.

Zalety

Jedzenie, alkohol, obsługa, kasyna, imprezy...

Wady

Zamknięty bar na plaży, ale to kwiecień od maja chyba otwierają.

Karolina

Pobyt - Styczeń 2022

Spokojny, czysty hotel z przemiła obsługą. Piękne widoki, relaks o każdej porze roku. Polecamy

Marzena

Pobyt - Grudzień 2022

Pokoje ok, czyste, bardzo dobre jedzenie, wyjątkowo miła i uczynna obsługa, pyszna kawa, herbata i drinki. Dosyć blisko do portu w Kyrenii.

Zalety

Grzeczność kelnerów, barmanów

Wady

Plaża

Oscar Resort