Dziewicze plaże z lazurową wodą i cichymi zatokami
Zamek św. Hilariona z widokiem na całe wybrzeże
Spokojna atmosfera i mniej zatłoczone miejsca turystyczne
Idealny dla par- polecam, w wrześniu 2021 na 60 pokoi zajęte były tylko 3. Więc cała miła, obsługa dla ciebie :). Czysto, cicho, Basen czysty, plaża idealna Kuchnia- śniadania monotonne, co drugi dzień powtórka , brak np. deseru lub mleka do musli. Tylko opcja BB Do plaży ok 1km, do sklepu również . Ważne, że sklepy (dwa) są dostępne. Do centrum Famagusty ok. 10km. (taryfa ok 5/6 euro) Polecam hotel dla osób które lubią zwiedzać, nie potrafią usiedzieć na miejscu :)
cichy, idealny dla par
słabe posiłki
wspaniałe jedzenie, blisko do wielu różnych ślicznych plaż, fajny basen, cisza i spokój, dojazd do plaży mikro busem, blisko do Varosha (Ghost Town) i Palm Beach, bardzo blisko do Salamis (zabytków) i Famagusty (Old Town), zwiedzanie na maksa możliwości, jesteśmy bardzo zadowolone z wyboru
spokój, relaks, basen, internet, mila obsługa, blisko do plaż
Kameralny , spokojnie , cicho (mimo iż hotel przy ruchliwej ulicy!), w środku oaza spokoju, fajny basen, pyszne jedzenie, wspaniała obsługa, czystość w pokoju na najwyższym poziomie, blisko do wielu przepięknych plaż w tym bajkowej Palm Beach przy Varoshy (Ghost Town), obok do wspaniałych ruin Salamis, blisko do Famagusty, rewelacyjne położenie, dojazd wiele razy dziennie do małej piaszczystej plaży, wszyscy mówią po angielsku , internet bardzo szybki jest w pokojach, do sklepów 800m,
Kameralny , spokojnie , cicho, blisko wielu plaż, szybki internet, pyszne jedzenie