Hotel położony jest w sosnowym lesie, w odległości zaledwie 100 m od piaszczystej plaży.
Dzieci mogą do woli korzystać z dwóch pokoi zabaw, a w nich z małpiego gaju, suchego basenu z piłeczkami i mnóstwa zabawek.
Dostaliśmy pokój na parterze z asfaltem na wyciągnięcie ręki. W słońcu nie do wytrzymania. Dodatkowo smród ze studzienek kanalizacyjnych umieszczonych w tym asfalcie azbeście . Brak menadżera uniemożliwia natychmiastową rezygnację z hotelu.
Polecam hotel, byłam w kwietniu z córką i mężem z pobytu jestem bardzo zadowolona. Wszytko zgodne z opisem oferty, miła obsługa, hotel dla osób chcących odpocząć od zgiełku i hałasu miasta. Dookoła hotelu drzewa, które bardzo relaksują. Polecam serdecznie!
Czysto Smaczne posiłki Duże sale zabaw dla dzieci Basen Duża przestrzeń wokół hotelu
Brak wad.
W Hotelu Orle 1 sierpnia 2020 roku organizowaliśmy wesele. Muszę powiedzieć, że ze strony Hotelu wszystko było na najwyższym poziomie. Wspaniałe dwie panie menager doradziły w kwestii menu, noclegów, planu wesela. Jedzenie - znakomite, wśród naszych gości nie było osoby niezadowolonej. Dodam, że mieliśmy dużo ryb - wspaniały łosoś i halibut, roladki z dorsza. Menu bardzo urozmaicone, także wegańskie. Panie kelnerki - wielkie ukłony i szacunek - uprzejme, cierpliwe, pomocne. Szczególne podziękowania dla pań obsługujących poprawiny. Z paniami menager można się było domówić w każdej kwestii. Rezerwowaliśmy pokoje po 4 osoby, wszystko pięknie przygotowane. Polecam również florystkę współpracującą z hotelem. Wspaniałe miejsce na wesele, na pewno nie będziesz żałować.
Położenie, duży parking, plac zabaw dla dzieci, plaża hotelowa
nie dopatrzyłam się