Hotel bardzo w porządku. Niestety większość Rosjan, ale z dziećmi, więc spokojnie. Posiłki smaczne, ale były potrawy, które nam nie smakowały. Zupy niedoprawione, ale dla nas te posiłki były świetne. Do plaży niedaleko. Po kolacji miasto budzi się do życia. Plaża czysta, chyba że przypływ niekorzystny, to pełno glonów. Muszelek przy plaży miliardy (dosłownie). Klima w pokoju czasami nie chciała chłodzić za bardzo. Bezpiecznie, obsługa miła, ale po angielsku się nie dogadacie. Rosyjski i bułgarski. Oprócz darcia się w nocy, awantur młodej pary ukraińców, którzy też przylecieli razem z nami, wszystko w porządku. Hotel idealny jako baza noclegowa. Nie polecam Primorska i Sozopolu - nic ciekawego.
Czysto. Dobre jedzenie. Owoce, ptysie ❤️ Blisko plaży.
Niedoprawione zupy. Śmierdzące ryby(ale przez tydzień były tylko 2x na szczęście) Czasami mało wydajna klimatyzacja. Na 3 piętrze wifi prawie nie łapie, ale to nie problem, bo to wakacje. Tylko jedna recepcjonistka znała język angielski. Podczas obiadokolacji Rosjanie palili fajki, bo mają gdzieś innych ludzi przy stolikach. Mimo to największe buraki to Polacy w wieku 40+. Niestety .
Super. Serwis sprzątający byl codziennie w pokoju. Basen czysty. Na sniadaniu zawsze znajdzie się coś dla każdego.
Możliwość pożyczenia czajnika na długość pobytu oraz serwis sprzątający i internet.
Nie pierwszej mlodosci ale wszystko działa (np. Klimatyzacja)
W okolicy dużo dobrych i tanich restauracji. Hotel jest ok oprócz jedzenia.
Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Obsługa miła i pomocna
Jedzenie jest obrzydliwe. Musieliśmy jeść po za hotelem
Hotel Onyx zgodny z opisem biura podróży Itaka, położony przy głównej drodze z całym zapleczem turystycznym. Do piaszczystej, szerokiej plaży jest 5 minut spacerkiem. Hotel odnowiony, zadbany, czysty, z sympatyczną obsługą. W cenie klimatyzacja i wi-fi w całym hotelu. Posiłki smaczne: śniadania i obiadokolacje. Polecam Hotel Onyx i miejscowość Kiten!
????? ????? ????????????? ????,? ??? ????? ? ? ??????.??????? ?????,???????,???????????? ???????,??????? ????????????.???? ? ???? ? ????????? ?????????.?????????? ?? ?????? ???????????? ??????,??????????????? ????? ????? ? ?????????.
Hotel jak na swoją klasę bardzo przyjemny, czyściutki z niezatłoczonym basenem na którym zawsze były wolne leżaki, co do jedzenia to mogło być na pewno cieplejsze i bardziej urozmaicone. Ale ogólne wrażenia na plus.
Mały, czysty i przytulny bardzo blisko plaży.
Hotel ogólnie jest spoko, jedzenie dobre, basen nie jest ogromny ale do pomoczenia się wystarczający. Plaże są w miarę blisko i spacerkiem można się przejść.
Wszędzie blisko tylko trzeba znać skróty :)
Niedaleko wesołe miasteczko i muzyka gra do 23 czasami do 00
Hotel jest nowy i czysty. W pokojach wi-fi, TV, klimatyzacja, wygodne meble. Obsługa przyjazna i sympatyczna. Największym mankamentem są śniadania. Są jednostajne i mało smaczne. Kto może żywić się jedynie pomidorami i ogórkami -to nie będzie zawiedziony. Reszta jest beznadziejna.
Trafiłem tam prywatnie, po szybkiej "ucieczce" z kwatery prywatnej w Ahtopolu - gdzie płaciłem prawie tyle samo bez śniadania, więc moja ocena może być nieobiektywna. Czułem się jak bym trafił do raju......, ale sprawdziłem - są tam lepsze hotele ale już za 2-4 krotną cenę, więc nie dziwi, że w sezonie mają komplet.
Posiłki w tym hotelu są beznadziejne. Przed hotelem jest restauracja w której jedzonko i obsługa jest wyśmienita, natomiast na stołówce hotelowej śniadania i obiadokolacje sprawiają wrażenie ochłapów pozostałych z restzek produktów, które były wykorzystane dla pootrzeb restauracji. Zarówno stołówka jak i restauracjia należą do tego samego hotelu. Poza tym hotel jest bardzo ładny widać że nowy. Wszystkie pokoje wyposarzone w klimatyzację. Napewno utrapieniem a nie rozrywką jest też Orkiestra Onyx w restauracji grająca lokalną muzykę przy której tak naprawdę bawią się tylko Bułgarzy.
Sauna oraz jakuzi jest nieczynna.Więcej informacji na artur.skiba@interia.pl.
Hotel - bardzo fajny (NOWY) - czysty i schludny!!! obsługa bardzo fajna (zostawiłem aparta cyfrowy) i... otrzymałem go od obsługi!! Ale... nikt praktycznie niezna angielskiego... Basen mały ale za to dzieci mają super brodzik... przy basenie drink bar z cenami bardzo niskimi (w porównaniu z cenami w Polsce)