Onkel Beldibi Resort

3.5

Generalnie hotel w porządku, dla niezbyt wymagających.

Hotel kameralny tuż przy plaży. Bardzo małe pokoje. Z owoców jedynie gruszki, jabłka, śliwki, brak lodów i niedobre desery. W basenie lodowata woda, w październiku nikt z nich nie korzystał.

Bardzo przyjemny hotel z nie zbyt dużym ogrodem, ale bardzo zadbanym terenem, dobrze utrzymanym. Jako hotel czterogwiazdkowy raczej dorównuje poziomowi, zauważalne są niewielkie niedociągnięcia.

Hotel spełnił moje wymagania, chociaż 5 gwiazdek to trochę za dużo. Widać to szczególnie w pokojach gdzie sprzęt jest trochę przestarzały i wymaga wymiany. Jeśli chodzi o jedzenie to jest w czym wybrać i nikt głodny nie powinien być.

Pobyt udany, położenie hotelu bardzo ładne, liczne sklepy dla zainteresowanych w pobliżu

Nazwa  Onkel Beldibi Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Beldibi
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne

6.5

3.5

Wyświetlono 32 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Barbara

Generalnie hotel w porządku, dla niezbyt wymagających.

Zalety

Dostęp do plaży.

Wady

Zimne baseny zarówno wewnętrzny jak i zewnętrzny. Nic, kompletnie nic do roboty wieczorem. Zero animacji. Głośna muzyka na pół hotelu. Odradzam dla podróżujących z dziećmi (przynajmniej poza sezonem).

Patrycja

Zalety

Bliskość plaży Darmowe leżaki Pomost z drabinką

Wady

Płatne WiFi Niepodgrzewane baseny Monotonne jedzenie z nieświeżym pieczywem Małe pokoje i łóżka

Malwina

Zalety

Podstawową zaletą jest lokalizacja nad samym morzem, a także plaża i pomost należące do hotelu, gdzie można korzystać z kąpieli morskich, oraz przy stolikach wypić kawę, drinka... itp. Posiłki również można spożywać na powietrzu na przedłużeniu restauracji, pod parasolami. Z hotelu wychodzi się wprost na sklepy, więc nie trzeba daleko szukać.

Wady

Można by było trochę podciągnąć czystość, napoje czy drinki nie zawsze były podawane w przejrzystych szklankach, trzeba było sprawdzać.

Andrzej

Zalety

Hotel położony przy samej plaży

Wady

Trochę poniszczone wyposażenie pokoi.

Zalety

Sprzątanie codzienne, obsługa bardzo miła, jedzenie dobre, dużo warzyw i owocowe

Wady

Dużo Rosjan...

Sebastian

Polecam. Sprzątane codziennie, dobre jedzenie i pogoda

Zalety

Prawie wszystko na plus

Wady

Drobne usterki w łazience

Edward

Pobrano od nas dopłatę za widok na morze. Hotel nie miał takich pokoi

Zalety

Ułatwienie w wejściu do morza

Wady

Nakładanie godzin pracy restauracji i baru

4.3

Hotel lata świetności ma za sobą,pokój czysty ale meble stare rozpadające się, czujniki światła na korytarzu zbyt późno zapalają się,WiFi w hotelu płatne nawet w centralnej części, jedzenie bardzo słabe mały wybór,najtańsze produkty typu mortadela,paróweczki itp to nie wędlina, kraj leżący nad 4 morzami a dań z ryb nie uświadczysz,dopiero od 4 dnia 1xdz ryba z grila bez smaku,jednym słowem jedzenie ubogie i niesmaczne(w myśl zasady z niczego można zrobić coś to tu odwrotnie jak można popsuć jedzenie)brak bezpłatnej oferty ala karta w trakcie pobytu-niespotykane dotychczas.Płatna ala karta 40 € od osoby.Drinki koszmar,obsługaw większości chyba pracująca za karę. Zbyt mała ilość leżaków, o 7 rano full zajęte, część leżaków połamana. 97% wypoczywających to Rosjanie Pozytywne-otoczenie hotelu czyste ,zadbane,basen czysty nie przechlorowany,plaża przy hotelu, Cena zbyt wygórowana do jakości oferty. Oceniam hotel 3 gwiazdki i ofertę na 3 NIE POLECAM W CENIE POWYZEJ 5 TYS.

Zalety

Otoczenie hotelu

Wady

Stare popsute meble,oświetlenie korytarzy

Hotel oceniam na maximum 3 gwiazdki. Sam pobyt w hotelu oceniam dobrze.Jesli ktoś lubi leżakować na plazy to się rozczaruje samą plażą i brakiem wolnych leżaków. Rosjanie okupują od 5 rano leżaki ,dla normalnego człowieka budzącego się o 8-9 rano nie ma szans na leżaki. Hotel przepełniony turystami, w dzień zakwaterowania zostaliśmy odesłani do hotelu obok z braku wolnych pokoi ,na szczęście pi dość głośnych i stanowczych negocjacjach z dwóch dób zeszło na jedna dobę w innym hotelu. Na spotkaniu z Tureckim rezydentem nadmieniliśmy sytuację z zakwaterowaniem mówiąc, że w Europie jest to nie do pomyślenia Turek mówiący dobrze po polsku odpowiedział, że nie jesteście w Europie 🫣a my mu na to ,że gościcie Europejczyków 😄Panu rezydentowi spotykając się z nami zależało jedynie na sprzedaży wycieczek zorganizowanych przez biuro od 60euro osoba. Kategorycznie zabraniał nam kupowania wycieczek po za Biurem które niby jakością są gorsze od tego co Anex proponuję.Nie jest to prawda spokojnie można w wyznaczonych punktach kupować wycieczki ,które są o połowę tańsze ód tych które proponuje biuro.Jedzenie dobre,pokoje czyste,animacje wieczorem,w ciągu dnia zajęcia sportowe.Internet platny- tydzień 15 euro.Obsluga miła i pomocna.

Zalety

Fajne molo,dobre jedzenie ,animacje

Wady

Brak plaży, brak leżaków dla wszystkich gości, hotel zbyt mały by pomieścić wszystkich gości, którzy wykupili u nich pobyt

Hotel spełnił nasze oczekiwania. Ładny z dużą ilością zieleni. Wbrew opinii, że w hotelu są sami Rosjanie to owszem są nacje rosyjsko języczne czyli z Mołdawii, Kazachstanu i kilku innych byłych republik. Obsługa pomocna i uśmiechnięta. Jedzenie smaczne i obfite.

Zalety

Spokój, nikt nikomu nic nie narzucał. Czystość w pokoju i na terenie całego obiektu.

Justyna

Hotel kameralny bardzo czysty i ładny. Pokój również czysty,sprzątany codzienne. Jedzenie bardzo dobre i rozmaite, każdy znajdzie coś dla siebie. Jeżeli chodzi o alkohol to bardzo dobre piwo I drinki nie można narzekać. Bardzo miła obsluga ,super barmani i animatorzy. W hotelu glównie Rosjanie więc obsługa rozmawia głowinie w j. rosyjskim ale po angielsku tez się dogadasz.Otoczenie hotelu przepięknie, ładne widoki na góry, basen czysty, plaża również. Fajna sprawą jest pomost przy plaży z którego można skakać do wody. Leżaczki są bezpłatne niestety w okresie kiedy my byliśmy trzeba było wstać rano ok 7 aby sobie zająć gdyż później były już zajęte. Super pokazy tematyczne, codzienne animacje też niczego sobie. W okolicy hotelu dużo sklepików, do centrum jak i innych miast kursują busy,wystarczy stanąć przy ulicy pomachać a busik staje aby cię zabrać. Ogólnie polecam bardzo ten hotel rodzina zadowolona.

Zalety

Czystość w hotelu .Jedzenie, obsługa, lokalizacja - dobra baza wypadowa. Alkohol dobry mieli nawet polską wódkę.Nie mam się do czego przyczepić.

Nina

Hotel z przepięknym widokiem i pysznym jedzeniem i choć nie jest dużo dań do wyboru to co jest jest naprawdę pyszne.Przepiekny teren hotelu.Pokój na zdjęciu wygląda nieco lepiej niż w rzeczywistości ale jest ok.Na terenie hotelu czysto .Plaża nie zachwyca ale jest super molo.Codziennie fajne atrakcje.Jak dla mnie hotel rewelacja.

Zalety

Przepiękny widok.Piękny teren hotelu.Pyszne jedzenie

Wady

Czasem nie ogarniają w restauracji.Brak stolików.

Hotel lata świetności ma już za sobą. Po pierwsze, hotel nie ma 5 gwiazdek tylko 4, a w rzeczywistości zasługuje na max. 3 gwiazdki. Obsługa recepcji na minus, nie umieją angielskiego, nie są pomocni i nie potrafią załatwić podstawowych spraw. Pierwszego dnia zostaliśmy odesłani do innego hotelu na 1 noc, bo nie było rzekomo pokoju dla nas i nie potrafili podać innej przyczyny. Nie dostaliśmy również lunchboxów w dzień wyjazdu, mimo iż dzień wcześniej zgłosiliśmy taką potrzebę. Gdy zaginął telefon nie chcieli nawet sprawdzić na kamerach, gdzie może się znajdować, szukaliśmy na własną rękę. Na plaży jest za mała ilość leżaków, dodatkowo trzeba było już rano "rezerwować" miejsca, bo nikt tego nie negował, więc idąc później na plażę nie ma się już dla siebie miejsca. Ogólnie hotel nastawiony na przyjmowanie rosyjskich gości. Ogólnie nie wrócilibyśmy w to miejsce.

Zalety

Obsługa miła, pomijając pracowników recepcji, smaczne jedzenie, prywatna plaża, w pobliżu sklepiki

Wady

Pracownicy recepcji, poranne bieganie w celu rezerwacji leżaków, jedzenie smaczne ale monotonne, za mała ilość leżaków i stolików w restauracji, płatny internet o słabym zasięgu

Hotel super. Czystość, jedzenie, plaża. Klimatyzacja działała bardzo sprawnie. Opłata za wf - cennik na recepcji. Chyba było 5 eura za dobę, 10 za 3 doby a 15 albo 20 euro za 7 dni. Ale śmiga nawet w morzu. Wszystko bliziutko, basen z którego zejście jest na plażę i molo. Wprawdzie o 6 rano najlepiej rzucić ręcznik na leżaki przy basenie. Na plaży nie ma problemu ze znalezieniem wolnego leżaka. Woda ------ chcę takiej w Bałtyku. Codziennie rano gimnastyka, piłka, rzutki. Dyskoteka w pianie na basenie. Wieczorem półgodzinna dyskoteka dla dzieci, a potem pokazy dla dużych i małych. Drinki - nie robią problemu z ilością. Po wrzuceniu 5 euro do puszki w barze w holu i w barze na basenie - nie żałują alkoholu. Bardzo mili barmani. Wycieczki można kupić na przeciwko hotelu w przyzwoitej cenie. W hotelu butik, ceny też ok. Jak ktoś potrzebuje zakupić buty do wody na wyjazd (polecam) to nie w Polsce. Kupiłam za 40 zł, a w hotelu 5 euro (i targować się można). Filtr 50-ka za duża :) Leżaki pod parasolami więc nikogo nie dopiecze. Wprawdzie dużo Rosjan, trochę Niemców ale wszyscy do siebie się uśmiechali. Dzieciaki bawiły się razem. Trafiliśmy na super rodziny. Telefony mogły zostawać na stolikach i nikt nie ruszył. A młodzież jakaś taka dziwna była - fajnie się bawili bez wygłupów, alkoholu.

Zalety

wszystko super

Wady

zero

Jacek

Pięknie położony hotel z przemiłą obsługą. W hotelu czyściutko, spokojnie z wieczornymi atrakcjami. Bardzo dobre i smaczne jedzonko. Pomimo że nie jestem piwoszem a może raczej lubię dobre piwo to podawane w tym hotelu było na prawdę dobre. Polecam dla rodzin z dziećmi.

Zalety

Położenie, jedzenie, obsługa, atrakcje

Wady

Hotel polecam. Fajna lokalizacja, przy morzu, spory basen. Niestety, dużo rosjan. Atmosfera ok. Obsługa bardzo dobra.

Zalety

Fajne molo, z którego można zejść do morza pływać i skakać.

Wady

Przy basenie mało leżaków. Jak przejechało więcej gości, to miejsc nie było przy basenie i nad morzem. Trochę słabo. Leżaki rezerwowane są już poprzedniego dnia, co jest chore i nikt z obsługi nie reaguje. Powinni zbieać po dniu pozostawione ręczniki i zwracać. Najlepiej, spory napis o zakazie takich działań.

Olga

Hotel, jak na swoją cenę, oferował dobre warunki. Czyste pokoje, obfite all inclusive, basen, własna plaża. Natomiast nie obyło się bez zgrzytów - na początku zostaliśmy ulokowani w pokoju dwuosobowym z jednym łóżkiem (było nas troje, w tym dziecko w wieku przedszkolnym), a zamiana na pokój trzyosobowy wiązała się z koniecznością niezbyt miłych dyskusji z personelem i trwała dwie doby. Co warto podkreślić - obsługa w większości średnio lub wręcz słabo mówi po angielsku, głównym językiem do komunikacji jest rosyjski. Trzeba się też liczyć z tym, że praktycznie cały dzień jest głośno - o 10 zaczyna grać głośna muzyka nad basenem, a wieczorem praktycznie codziennie odbywają się imprezy.

Zalety

Piękne położenie - z jednej strony morze, z drugiej góry. Zadbany ogród, zieleń. Duży wybór dań w ramach all inclusive. Nie najgorsze alkohole (jak na standardy nie najdroższych hoteli all). Część obsługi - kelner Emin, animatorka Cristina z Niemiec. Ciekawe pokazy - tureckie, kubańskie.

Wady

Bardzo głośno. Jednym z głównych argumentów, dla których wybraliśmy ten hotel, była oferta animacji dla dzieci, które jednakże prawie nie istniały. Teoretycznie powinny się odbywać codziennie 10-12 i 15-17, ale często była to fikcja - domek dla dzieci był po prostu zamknięty na sto spustów. Animatorki mówiły wyłącznie po rosyjsku, a kiedy już się udało, że domek był otwarty, to nie organizowały żadnych zabaw dzieciom, jedynie udostępniały klocki, kolorowanki itp.

Ireneusz

Hotel super .Plaża co prawda kamienista ,ale blisko ,niepłatne leżaki ,animacje super jak na początek sezonu.

Zalety

obsługa , styl wystroju hotelu , bliskość sklepów, dobre połączenie do Kemer.

Wady

głośność sąsiedniego hotelu.

Bogdan

Bardzo dobry hotel .Czyste pokoje. Codziennie sprzątane

Zalety

Hotel praktycznie na plaży

Wady

Brak darmowego internetu

Aleksandra

Pobyt - Październik 2023

Przepiękny hotel, ladny, czysty pokój, codziennie sprzątany. W hotelu sklep z bardzo niskimi cenami. Również obok blisko sklepy, apteki, każdy znajdzie coś dla siebie. W hotelu basen oraz obok morze. Mimo października pogoda nas rozpieściła.

Zalety

Plusem jest lokalizacja, wszędzie blisko. Obsługa przemiła, usmiechnieta, pomocna. Przepyszne ciasta, drinki znośne.

Wady

Jedzenie mało różnorodne, ciągle to samo. Nie wypoczęliśmy ze względu na nocne animacje z sąsiedniego hotelu, które zaczynały się po godzinie 21. Animator bardzo głośno krzyczał do mikrofonu i niestety nie było możliwości wyspania się.

Onkel Beldibi Resort