Udogodnienia dla dzieci: brodzik, minikluby (dla różnych grup wiekowych) z bogatym programem zajęć rozrywkowych.
Bogata oferta rekreacyjna: basen z 9 zjeżdżalniami, 4 korty tenisowe, siatkówka, koszykówka, sportowe programy animacyjne.
Bezpośrednio przy hotelu szeroka, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.
Atrakcyjne położenie: w turystycznej strefie Monastiru - Skanes, ok. 8 km od centrum ok. 14 km od centrum Sousse.
Hotel oceniam bardzo pozytywnie. Sporo atrakcji dla rodzin z dziećmi jak i po prostu dla osób aktywnych (animacje w tym zajęcia fitness, darmowe korty i sprzęt tenisowy, aquapark).
Bezpośrednio przy plaży, super animacje , bardzo ładnie pokoje
Troszkę starszy
Hotel położony na dużym rozległym terenie, zatopiony w zieleni. Na terenie hotelu 2 baseny, w tym jeden ze zjeżdżalniami. Plaża szeroka, z pięknym białym piaseczkiem, spora ilość leżaków. Wszędzie czysto. Pokój czysty, codziennie sprzątany. Obsługa bardzo miła. Na plaży również bezpiecznie - są ratownicy, security. Zdecydowanie polecam ten hotel dla każdego, młodych, starszych, rodzin z dziećmi. Jeśli ktoś nastawia się na chodzenie po sklepach to niestety nie ma nic bezpośrednio poza hotelem. Trzeba pojechać około 14-20 km do Monastir lub Sousse taksówką lub autobusem. Proszę ustalić cenę za przejazd zanim się wsiądzie do taxi.
Hotel ma wydzielone strefy relaksu, zabawy. Animatorzy cały czas zabawiają gości - praktycznie od rana do wieczora. Animacje dla dzieci i dla dorosłych. 4 bary, w tym 1 czynny 24h. Jedzenie urozmaicone, począwszy od mięs, makaronów, frytek po krewetki, mule. Dużo jest też słodkości, wypieki na miejscu oraz lody w godz. 12-17.00. Dużo też jest przekąsek typu hamburgery, pizza i słodkie pączki i naleśniki.
Brakowało mi czajnika w pokoju. Niestety hotelowa kawa nie jest zbyt dobra, często psuły się automaty do kawy. Jak ktoś lubi wypić dobra kawę proponuję zabrać ze sobą +czajnik. Proszę uważać na pana z recepcji (grubszy w okularach) - nie wydaje odpowiedniej kwoty pieniędzy przy wymianie Euro, dolary na dinary.
Jest to kompleks dwóch hoteli , starszy przy plaży spokój i restauracje , drugi nowszy z większym basenem , zjeżdżalnie, wieczorne estymacje . Zakwaterowanie w tym starszym , spokój mi odpowiadał także nie było krążenia pomimo że spędzałem czas z dziećmi . Pokoje ok , obsługa ok , jedzonko ok . Ja mogę tam wrócić i polecić
Blisko plaza , spokój , dobre jedzenie , super animatorzy , obsługa miła .
Jest już trochę wiekowy ale to nie stanowiło dla mnie dużego problemu .
Pobyt bardzo udany, polecam ten hotel!!! Wszystkie pozytywne opinie się potwierdzają. Obsługa miła. Pokoje jak na zdjęciach, przede wszystkim czyste, codziennie sprzątane, wymieniane są ręczniki. Super baseny i zjeżdżalnie. Hotel nad samym morzem. Plaża grabiona i sprzątana każdego ranka. Leżaki z materacami w całym obiekcie. Blisko bary z przekąskami i napojami. Restauracja z dużą ilością potraw. Codziennie przygotowane są dania na bieżąco np. pizza, tortilla, dania grilowane, makarony.
Bliska odległość od lotniska w Monastirze (autokarem ok.5 min.).Pokoje duże, czyste. Ogród palmowy- piękny, zadbany. Hotelu nad samym morzem. Plaża z leżakami codziennie sprzątana, delikatny piasek. Super baseny i zjeżdżalnie Duża ilość barów z napojami i przekąskami. Obsługa bardzo miła. Przed hotelem są taksówki. Niedaleko hotelu, przy głównej ulicy jest stacja pociągu, którym można dojechać do Monastiru lub Sousse, tylko trudno rozeznać się w rozkładzie jazdy (jechał ok.7.40 do Monastiru).
Wykładzina na korytarzach w głównym budynku do wymiany. Najgorzej jest przy windach. Lody mogłyby być wydawane o 11.00, a są dopiero o 12.00.
Polecam ten hotel. Pobyt bardzo udany. Super położenie nad samym morzem.
Położenie hotelu nad samym morzem, w ogrodzie palmowym z dużą ilością basenów i zjeżdżalniami. Bardzo miła obsługa. Pokoje duże, czyste, sprzątane codziennie. Kilka barów z napojami i przekąskami. W restauracji duży wybór jedzenia, posiłki przygotowywane są też na bieżąco.
Brak drugiej karty do pokoju. Wykładzina na korytarzach do wymiany. Lody otwarte dopiero o 12.
Super hotel, blisko nad morze. Na terenie obiektu znajdują się zjeżdżalnie.
Super hotel, do morza dwa kroki. Przesympatyczna obsługa.
Bardzo fajny pobyt w tym hotelu. Czysto, przy plaży, bardzo dobre jedzenie
Położenie przy plaży, wspaniali animatorzy, miła obsługa, bardzo dobre jedzenie
Huk startujących samolotów na lotnisku w Monastirze.
Pierwszy raz w życiu dodaje negatywną ocenę hotelu. Niestety wybór tego hotelu to pomyłka. Hotel lata świetności ma jakieś 20-30 lat za sobą. Pokoje bardzo zniszczone, łazienki hotelowe brudne. Obsługa miła, ale niestety nie radząca sobie z ilością gości, których jak na koniec sezonu było bardzo mało, strach pomyśleć gdy jest więcej osób. Jedzenie bardzo słabe, potrawy tunezyjskie smaczne, ale niestety wybór bardzo ograniczony. Śniadania po za jajkami to tragedia. Lody, hamburgery i wszystkie przekąski okropne. Niestety ratowaliśmy się owocami kupowanymi na mieście, w hotelu jedynie niedojrzałe arbuzy melony i obite jabłka. Jedyny plus to super ekipa animatorów to ratowało wyjazd. 12 dni to o 10 za długo w tym hotelu. Zdecydowanie nie polecam.
Ekipa animatorów .
Cała reszta .
Polecam dla rodzin z dziećmi, animacje w ciągu dnia i wieczorem. Duży wybór jedzenia, przekąski w ciągu dnia. Internet działa na terenie obiektu.
Kilka basenów na terenie hotelu,zjeżdżalnie, rwąca rzeka, przekąski w ciągu dnia od lodów, po frytki,hamburgery, na plaży wypiekana pizza z pieca.
Czystość w pokoju mimo tipa codziennego.
Zacznijmy od tego, że wakacje.pl Wprowadzają w błąd. Zdjęcia hotelu to One Resort Jacky Aquapark & spa. Jedynie lokalizacja się zgadza z mapy. Wakacje kupione przez wakacje.pl w firmie Coral. Jako jedyni obcokrajowcy zostaliśmy zakwaterowani w budynku B z miejscowymi, których w hotelu było 95%. a obłożenie hotelu powyżej 90%. (Już samo to zdanie da do myślenia, znawcy tematu wiedzą co będzie dalej). Zacznijmy od pokoju Styl lata 80 Klimatyzacja obnizała temperaturę może o 3 stopnie. Zgłoszone rezydentowi nikt nawet nie przyszedł sprawdzić. W nocy spać się nie dało. Pani sprzątająca nawet się nie starała a bakszysz zabiarała za nic. Stołówka bo nie nazwę tego restauracją brud i czas oczekiwania na cokolwiek po 20 minut. Jedzenie wydzielane po 2 sztuki. Codziennie to samo i nie do zjedzenia: frytki niedosmażone pizza wodnista bez smaku. Dziecko już nawet nie chodziło na śniadania. Jak w filmie Barei Kelner sprzątał talerze trzepał obrus pod nogi gości i obracał na drugą stronę kilkakrotnie w ciągu posiłku. Ostatnie 2 dni nawet coli brakło w dystrybutorze. Obsługa stołówki pracowała tam jakby byli za karę. Tępo leniwego żółwia. Kelnerzy trochę szybsi. Hotel dla rodzin z dzićmi tylko nikt nie napisał, że zjeżdzalnie są dla pływających głębokość 170cm. Ni chcę mi się już pisać ale wszyscy Polacy i Rosjanie z którymi rozmawiałem podzielają moje zdanie. Chyba ogólnie lepiej odpuścić Tunezję bo nikt z lotu 26.08 do Katowic nie był zadowolony. Rozmawiałem z kilkoma rodzinami.
Położenie blisko lotniska, Wi fi.
Same wady.
Można śmiało polecić. All inclusive całkiem dobry i bogaty, jeden z licznych barów czynny nawet 24h. Restauracja Blue&Blue nie warta polecenia, jedzenie takie sobie, mało i mały wybór, znacznie lepiej wygląda główna restauracja Meridian ze szwedzkim stołem. Całkowity brak owoców morza w hotelu. Trochę mogą drażnić samoloty z pobliskiego lotniska w Monastirze, ale chociaż balkon mojego pokoju wychodził w kierunku pasa startowego, to się przyzwyczaiłem. Mieszkałem w budynku bocznym i miałem częściowy widok na morze. Do pokoju nie miałem zastrzeżeń, przestronny, sprzątany codziennie choć z różnym skutkiem. Sympatyczny i starający się zespół animatorów. Liczba parasoli na plaży oraz leżaków zwykle wystarczająca, nie trzeba wcześniej biec i rezerwować. W hotelu głównie Francuzi i Włosi. Wycieczki fakultatywne to klapa, sądząc po wycieczce do Kartaginy. Przewodnik mówiący łamaną, trudno zrozumiałą polszczyzną i nie mający nic do powiedzenia, z punktu widzenia poznawczego to była porażka. Ogólne wrażenie z pobytu jednak bardzo dobre. Najbardziej poleciłbym rodzinom z dziećmi.
Hotel położony jest bardzo blisko lotniska, ale hałas wcale nie jest uciążliwy, a lądujące i startujące samoloty stanowią wręcz dodatkową atrakcję. Piękna plaża, świetni animatorzy, ładne baseny i ogród, świetne jedzenie, bardzo smaczne i urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. W barze L`Express jedzenie i picie (również alkohol) 24h na dobę. Pokoje przestronne, z balkonem, łazienka też ok. w pokoju tv, lodówka i bezpłatny sejf. W miażdżącej przewadze gośćmi są Niemcy. Następstwem tego jest to, że poza recepcją ciężko jest się dogadać po angielsku. Kelnerzy i obsługa mówią za to płynnie po niemiecku i francusku. Jest też trochę Francuzów, Włochów, Holendrów i Belgów. Podczas naszego pobytu Polaków było tylko ok 20-30 osób.
Przyjemny hotel, atrakcyjny dla rodzin z dziećmi. Gośćmi są głównie Niemcy, Rosjanie i Brytyjczycy. Jedzenie mocno dostosowane do Niemców i Brytyjczyków, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Dla nas najsmaczniejsze były śniadania. Rano robią koktajle owocowe lub świeżo wyciskane soki. Nie czuć w hotelu tłumu, towarzystwo rozkłada się pomiędzy baseny i plażę. Super zjeżdżalnie, gwarantują dobrą zabawę.
Plaża, jedzenie, kryty basen
Super miejsce dla osób, które chcą poleniuchować, wypocząć. Piękne widoki od wschodu do zachodu słońca. Polecam!!!
Obsługa, posiłki, lokalizacja, bliskość plaży
basen od strony morza fatalny, mały i brzydki, od strony morza wszystkie architektura - same dachy hotelowych budynków, bardzo mało estetyczny wygląd wygląd restauracji przy basenie. Bardzo , ale to bardzo nie miła obsługa w sklepie przy hotelowym , oprócz jednego pana, która chciał łagodzić nieprzyjemne sytuacje, ale właścicielu kilku i każdy podaje inne ceny , w zależności na kogo się trafi bądź na humor sprzedającego, lekceważą klientów, nawet nie chce im się odpowiadać. Obsługa w barze lobby średnio miłą, do tego stopnia, ze pod koniec turnusu zaczęli zamiast ginu czy koniaku lać jakiś mydlany płyn, wszyscy to wyczuwali, na początku pili ludzie, bo nie wiedzieli czy to nie ich wyłącznie sugestywne odczucie, było kilka zachorowań, później już nikt nie odważył się pić alkoholu, oprócz piwa, które było bardzo dobre do samego końca. Dyskoteka, to jakieś nieporozumienie, ....proszę się nie nastawiać na dyskotekę, sam wygląd lokalu w podziemiach już odstrasza nie mówiąc o jakości muzyki. Opinia ogółu była jednogłośna, że ze względu, iż był to już ostatni turnus w tym roku , obsługa hotelu chciał zaoszczędzić na gościach, wyglądało to mniej więcej jak brzmi nasze polskie powiedzenie : \"szkłem ...wytrzeć \". Ogólnie nie jest to okropny hotel, ale na 8 w jakich byłam w Tunezji był to najgorszy i najmniej przyjazną obsługa. Nie chce już do niego nigdy wrócić.
ładne , duże pokoje z pięknym dużym tarasem z widokiem na morze jeżeli ktoś dopłaci na recepcji . Pani Sprzątająca młoda , ładna dziewczyna bardzo starannie sprzątała. Bardzo ładna plaża, idą w lew dochodzi się do pięknych , bardzo szerokich plaż.
basen od strony morza fatalny, mały i brzydki, od strony morza wszystkie architektura - same dachy hotelowych budynków, bardzo mało estetyczny wygląd wygląd restauracji przy basenie. Bardzo , ale to bardzo nie miła obsługa w sklepie przy hotelowym , oprócz jednego pana, która chciał łagodzić nieprzyjemne sytuacje, ale właścicielu kilku i każdy podaje inne ceny , w zależności na kogo się trafi bądź na humor sprzedającego, lekceważą klientów, nawet nie chce im się odpowiadać. Obsługa w barze lobby średnio miłą, do tego stopnia, ze pod koniec turnusu zaczęli zamiast ginu czy koniaku lac jakiś mydlany płyn, wszyscy to wyczuwali, na początku pili ludzie, bo nie wiedzieli czy to nie ich wyłącznie sugestywne odczucie, było kilka zachorowań, później już nikt nie odważył się pić alkoholu, oprócz piwa, które było bardzo dobre do samego końca. Opinia ogółu była jednogłośna, że ze względu, iz był to już ostatni turnus w tym roku , obsługa hotelu chciał zaoszczędzić na gościach, wyglądało to mniej więcej jak brzmi nasze polskie powiedzenie : \"szkłem ...wytrzeć \". Ogólnie nie jest to okropny hotel, ale na 8 w jakich byłam w Tunezji był to najgorszy i najmniej przyjazną obsługa. Nie chce już do niego nigdy wrócić.
Ogólnie super . Szczególnie dla rodzin z dziećmi . Polecam
Pokoje czyste. Codzienne zmieniona pościel i ręczniki. Obsługa bardzo miła. Jedzenie bardzo dobre. Super baseny. Również przystosowane dla dzieci. Aquapark.
Nagabywanie na wycieczki oraz zabawy. Za bardzo. Nie polecam sklepu hotelowego ceny 400% wyższe i cwaniactwo.
Duży kompleks z kilkoma basenami bezpośrednio przy plaży . Jedzenie bardzo dobre ,owoce, świezy wyciskany sok do śniadania . Hotel typowo dla turystów z dziećmi . Animacje , Mini golf , Zjezdzalnie . Stołowka + 2 restauracje i kilka barów . Pokoje czyste , brak robactwa. Generalnie zdecydowanie polecamy ten hotel . W okresie naszego pobytu wiekszość turystow to Rosjanie .
Bezposrednio przy plazy , Wszystko w hotelu, kantor itd..
Mala dbałość o czystość plaży . Choć to wina turystów.
Co do hotelu nie mamy zastrzeżeń ,co do biura Rainbow Tours S.A., z którym wyjechaliśmy zastrzeżeń my i inni uczestnicy mieli mnóstwo, lekceważenie, arogancja ze strony biura przeszły wszelkie wyobrażenia. takim biurom powinno odbierać się licencje .
zamknięty obiekt, bezpieczny dla dzieci, liczne atrakcje dla dzieciakow i dorosłych ,pyszne posiłki i świeżo wyciskane soki,alinclusive całą dobę, piękna piaszczysta plaża i widok na morze z balkonu
mogę spokojnie polecic ten hotel byłem w gorszym w zeszłym roku miał 5*
wielkośc animacje czystosc baseny
?
Byłam w hotelu w 2015 z grupą znajomych. Zdążyliśmy się rozgościć a o 12 w południe następnego dnia okazało się ze kilka hoteli dalej był zamach terrorystyczny. Szok! Biura czałęły zabierać gości z hotelu. Praktycznie zostali sami Polacy i kilku zagranicznych gości. Nasze biuro stwierdziło, że nie ma ryzyka, owszem możemy wrócić jeśli chcemy, ale oni nas na siłę nie zabiorą. Po wielu chwilach wahania zostaliśmy. I.. było super. Hotel się wyludnił, ale nie narzekaliśmy na nic. Jedzenia nie brakowało, obsługa nas przepraszała i zapewniała, że nie wszyscy tacy są, robili wszystko co w ich mocy, aby nasz pobyt był udany. Co prawda w hotelu i na plaży było więcej ochrony, policji turystycznej i innych mundurowych niż gości, ale to tylko upewniło nas w tym że troszczą się o nasze bezpieczeństwo. Fakt, że poza hotel nie wystawiliśmy nosa przez 15 dni, ale nie było potrzeby. Bawilismy się super, na miejscu jest wszystko co potrzeba, kantor, sklepiki, market spożywczy, rozrywki, bary. Obiekt ładny, duży, czysty, obsługa miła, trunków nie żałowali, czasem nawet przesadzali ;-). A jacy fajni policjanci na plaży ;-). Ja osobiscie ze znajomymi polecam hotel! to były bardzo udane wakacje. Jednak atak terrorystyczny w pamięci pozostał. Mimo wszystko wierzymy, że nie wszyscy Arabowie to terroryści.
Czysto, miło , dobre jedzenie, miła obsługa. Plaza fajna, bar przy plaży, baseny czyste
brak, małe niedogodzenia są wszędzie