Nowoczesny aquapark z 9 zjeżdżalniami (rafting, czarna dziura, snake dance) i basenem w formie leniwej rzeki.
Dla dzieci: pokój i plac zabaw, 3 hotelowe minikluby, restauracja dla dzieci Krik Krak.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża z łagodnym zejściem morza.
Atrakcyjna lokalizacja: w dzielnicy hotelowej, ok. 10 km od centrum Monastiru, 12 km od centrum Sousse, ok. 3 km od lotniska w M
Hotel bardzo fajny ,pokoje wystrój standardowy , ale zadbane i sprzątane codziennie , jak i również ręczniki wymieniane codziennie . Cała obsługa bardzo miła i uśmiechnięta.
Przepiękne otoczenie hotelu , piękna roślinność pomiędzy bungalowami . Duża restauracja , bardzo duży wybór jedzenia , codziennie jakieś owoce morza , dla czekających na kolację świeżo pieczone chlebki z oliwą.
Niestety częsty brak szklanek do napojów , często zdarzalo się dostać brudną szklankę
Hotel One Resort moim zdanie zasługuje na 5*. Byłam tam już drugi raz i napewno nie ostatni. Pokoje czyste, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Jedzenie- każdy znajdzie coś dla siebie, a jest tego bardzo dużo. Animacje? Nie spotkałam się jeszcze z lepszymi niż w tym hotelu. Dzieci mają profesjonalną opiekę. Kelnerzy, barmani -kulturalni, sympatyczni i pomocni. Moje wakecje 10/10.
7 min od lotniska w Monastyr. Fajne położenie co sprawia że nie widać tłumów.
Hotel moim zdaniem zasługuje na 5*. Obsługa profesjonalna, jedzenie? Każdy znajdzie coś dla siebie , zwłaszcza w barze przy plaży. Pokoje czyste. Polecam w 100%
Przemiła obsługa. Animatorzy miło ze zmęczeni po całym dniu, nawet wieczorem dają z siebie wszystko!!
Jak na warunki tunezyjskie hotel bardzo ładny, dużo zieleni, spory obszar, niezła plaża, najlepszy w okolicy park wodny. Animatorzy to młodzi, zaangażowani ludzie, dają radę, recepcja również pełna profeska. Obsługa restauracji słabo zorganizowana. Jak dodatkowo zapłacisz/dasz dobrego tipa, to zjesz w miłej atmosferze, jak nie dasz to możesz nie zjeść, możesz się nie doczekać..., my dawaliśmy dobrego tipa i witali nas z uśmiechem.
Animatorzy Roślinność, kwiaty Różnorodność
Brak europejskiego poziomu czystości.
Ogólnie było ok, byliśmy ze znajomymi,pokoje były czyste, ręczniki wymieniane na bieżąco,papier uzupełniany. Obsługa w większości miła i pomocna. Jedzenie smaczne o ile ktos jest otwarty na nowe smaki . Bardziej powinni przyłożyć się do czystości i estetyki. Brakowało szklanek, sztućcy,ale można to ogarnąć.... upolować sobie ogarniętego kelnera, wcisnąć dolara lub dinary i będzie wszystko na miejscu ,bardzo polecam Marije ,super kelnerka!!!! Alkohol smakowo ok, jednak o drinkach nie mają pojęcia,kawa straszna -smakowo,desery dość smaczne,o suchi nie mają pojęcia,tylko ładnie wyglądało w smaku masakra, owoców dużo i smaczne. Pyszne makarony w barze pasta, burgery okropne,frytki o ile nie wczorajsze smaczne. Sprawne zakwaterowanie, bardzo duży teren, animacje wieczorne średnie,w ciągu dnia w basenie fajne. Ogólnie wyjazd i hotel ok,ale więcej nie chcę do Tunezji 😀
Domki,bungalowie Dużo basenów dla dzieci, dorosłych i fajnie że 16+również, bezpośredni dostęp do plaży,bardzo blisko lotniska Monastyr
Za mało personelu, słaba organizacja pracy, pełno arabskich rodzin, którzy nie szanowali niczego ani rzeczy ani jedzenia,okropne brudasy nawet kelnerzy załamywali ręce
Ogromnie polecam hotel, a przyznam jestem dość wymagająca, wakacje rodzina 2+1, dla małej atrakcji pełno, super brodzik ze zjeżdżalniami, choć już wymaga trochę naprawy z uwagi na uszczerbki na dolnych częściach, przez co dziecko porysowało rączkę, ale potem sama się nauczyła, w którym momencie ją podnieść zjeżdżając. Barów pełno, wielki plus dla najlepszego barmana z porannej zmiany na plaży! Pokoje sprzątane codziennie, każdy uśmiechnięty. Nie polecam wyjazdów poza, naciągacze, wpychający ręce w wózek. Animacje tylko przy pool barze, więc praktycznie niewidoczne dla rodzin z dziećmi, brak polskich animacji. A'la carte Tunezyjska pycha! codziennie za 26 ichnych pieniążków można zapalić shishe, brak placu zabaw dla dzieci, chociaż basen to wynagradzał, jest też basen dla dorosłych 16+, Aqua park czynny tylko w określonych godzinach, ale zjeżdżalnie wypas, nie polecam Pana z Pasta Baru, miał problem jak chciałam zabrać ze sobą plastikowy kubek
różnorodność potraw, codziennie sprzątane pokoje, duży hotel, było gdzie pochodzić, dbałość o zieleń, uśmiechnięta obsługa
kaucja za ręczniki, wjeżdżając zapłaciłam ją w dolarach- 14 dolarów za dwa, przy oddaniu wieczorem dzień przed wyjazdem zwrócono mi je w dinarach 40 szt., których wywieźć nie można, a wymienić można je na lotnisku mając minimum 50, więc mus było je oczywiście wydać na miejscu, brudna plaża, na tydzień można było wykąpać się raz
Animatorzy na 10 gwiazdek z wielkim plusem, najwyższy poziom! Hotel jak hotel
możliwość spaceru
potrzebuje remontu
W hotelu spędziliśmy 11 dni. Pobyt oceniam pozytywnie. Ekipa hotelowa dba o porządek w pokojach, codziennie są sprzątane (nawet jak powiesz rano że teraz nie można sprzątać to pokój zostanie sprzątnięty popołudniu). Pracownicy recepcji bardzo uprzejmy. Oferta all inclusive bardzo obszerna. Należy docenić że dostęp do jedzenia jest 24h/dobę, oferta napojów i drinków również jest bardzo rozbudowana. Pracownicy restauracji bardzo pomocni i nawet przynoszą napoje do stolika. Bardzo fajne jest to że jest dużo basenów i aqua park gdzie dzieciaki mogą się wyszaleć. Gustawo z swoją ekipą animatorów świetnie zabawia i uprzyjemnia czas pobytu w hotelu. Minusem dlatego pobytu były tylko mrówki w pokoju. Po zgłoszeniu do recepcji były zastosowane środki w celu ich likwidacji.
Jedzenie oraz cała oferta all inclusive. Baseny.
Mrówki w pokoju.
Hotel miło mnie zaskoczył jak na Tunezję. Przez 11 dni pobytu pokoje sprzątane były codziennie. Nie spotkałem żadnego karalucha. W pewnym momencie przestała działać klimatyzacja ale usterka została niezwłocznie usunięta. Jedzenie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie. Leżaki na plaży dostepne o każdej godzinie. Inaczej było na basenach bo już o 6.00 rano niestety były zajęte ręcznikami. Ale strefy basenowe podzielone więc można było powypoczywać na basenie 16+bez dzieciarni i hałasu. Polecam wycieczkę 2 dniową na Saharę z rewalacyjnym przewodnikiem Abdulem oraz samodzielny wyjazd do Monastyru.
* dobre wyżywienie * dostep do przekąsek 24/24 * restauracja a 'carte w cenie * Smaczne drinki w logby bar 🍸
* tłoczno w restauracji głòwnej zwłaszcza podczas kolacji oraz częsty brak szklanek do napojòw.
Hotel fajny pokój rodzinny czysty , z lodówka z klimatyzacją bez robaków, w łazience prysznic. Pokój sprzątany codziennie nie ma co się czepiać. W pokoju sejf na dokumenty. Atrakcje dla rodzin na dobrym poziomie, animatorzy super:) Duzo zjezdzalni. Lezaki dostępne choć zdążą się że giną ręczniki za które trzeba zapłacić kaucję i zwrócą ja jeśli masz potwierdzenie że ja wzięłaś sieć nie wyrzucaj. Wokół obiektu sklepy w których ceny powalają. Stołówka porazka brud brak sztućców brak szklanek . Najlepiej mieć swoje kubki i ich używać 24 na dobę. Jedzenie duzo i smacznie. Drinki w barze na poziomie 2;( A i jeszcze pan Ali Baba super koleś;) dzięki niemu widzieliśmy delfiny
Animacje; Pozdrawiam Momo Kiki Lorenza i resztę:) super ekipa Bliziutko morze siatkówka plażowa zjeżdżalnie
Stołówka i jej czystosc.
Pierwsze wrażenie po przybyciu na miejsce trochę negatywne, ale później było już tylko lepiej. Pokoje codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane na świeże. Bary usytuowane na terenie całego ośrodka, animacje przez cały dzień zarówno dla dorosłych (waterpolo, aerobik, rzutki...) jak i dla dzieci. Nie trzeba spieszyć się na śniadanie czy obiad, bo jak przegapimy to zjemy smacznie w barze nad basenem lub na plaży (na plaży jedzenie 24h). Jeżeli chodzi o jedzenie to bardzo smaczne, może się powtarza ale wybór jest na tyle duży że nie jesteśmy w stanie spróbować wszystkiego. Jedyny minus to że w barach przy basenach nie są serwowane drinki, jedynie piwo i napoje bezalkoholowe
Aquapark, ratownicy, animacje
Brak drinków w barach przy basenach
Właśnie wróciliśmy z wakacji w tym hotelu. Patrząc na obiekt nie jest on najnowszy ale bardzo sympatyczny. Czekaliśmy na pokój do 14ej ale mogliśmy już od przyjazdu korzystać ze wszystkiego. W hotelu nie dają opasek na rękę. Dostaliśmy pokój bungalow, rodzina 2+1 bardzo fajna opcja z dzieckiem. Mala lat 5 mogla wybiec z tarasu na trawkę i pobiegać. Pokój czysty z lodówka prysznicem i klima która działa. Codziennie sprzątany. Dla dzieci obiekt super, animacje najlepsze na świecie, dzieci się nie nudzą. Polskie 2 animatorki dziennie organizują coś dla dzieci. Od rana do wieczora coś się dzieje, piana party, white night, itd. coś wspaniałego. Plaza tuz przy hotelu mala- uwaga na meduzy, poparzyły wiele osób. Jedzenie- duży wybór, lecz nie zawsze wszystko smakuje- głodnym się nie chodzi. Sztućce i szklanki nie zawsze czyste, proponuje się dopatrywać. Baseny extra, basen rekreacyjny, basen główny, basen dla dzieci ze zjeżdżalniami, aquapark z rwąca rzeka. Obiekt bardzo duży wiec trzeba się nachodzić. Wakacje uważam za udane. Dla dzieci rewelacja a i dorośli nie będą się nudzić.
Animacje, baseny, czysty pokój. Blisko do lotniska.
Jedzenie, czystość na stołówce.
Po przyjezdzie do hotelu ok 1 w nocy okazalo sie nie ma dla nas pokoju i musimy jechac do innego hotelu. 2 godz czekalismy w recepcji z dwojka malych dzieci na transport. Nastepnego dnia wrocilismy do tego hotelu. (okazalo sie ze to standardowy zabieg, wlascicielem obu hoteli jest ta sama osoba, ale w tym drugim nie maja oblozenia wiec wysylaja ludzi z One Resort na jedna noc do tego drugiego hotelu.) Co do samego hotelu. W zyciu nie bylam w tak brudnym hotelu. Pracownicy nie spelniaja podstawowych zasad higieny. Brudne szklanki i sztucce w restauracji hotelowej , no ale nie ma sie co dziwic skoro tylko je plukaja. Po hotelu biegaja karaluchy wielkosci kciuka. Nie bylo dnia zeby takiego nie zobaczyc. zdazylo sie, ze nawet biegaly na mini disco. Hotel czasy swietnosci ma juz dawno za soba. Drzwi przesuwne w pokoju oraz swiatlo w lazience nie dzialaly. Swiatlo naprawili po 2 dniach , drzwi nie naprawili.
Animatorzy Zjezdzalnie
Brud!!!
Hotel jak hotel, dobre jedzenie mili ludzie ,ale biuro podróży porażka nikt nic nie wie best reisen nie polecam tego biura porażka godziny wylotu do końca nie znane…
To był juz nasz drugi pobyt w tym hotelu. Jestesmy zadowoleni z dostepnosci jedzenia/napojow, aquaparku, bliskosci plazy.
Aquapark, duzo dogodnych punktow z jedzeniem/napojami
Usterki usuwane sa w slimaczym tempie.
Hotel ma już lata świetności za sobą! Stołówka to porażka, syf! Jedną ścierą wycierają wszystko! Odwieczny brak sztućców. Jedzenie oczywiście smaczne. Kubeczki płukane, nie myte, dostajesz napój w kubeczku ze szminką w gratisie ;-) Drinki beznadziejne.
Rewelacyjni animatorzy! Bezdyskusyjnie trzymają cały hotel, dzięki nim można mieć pozytywne wrażenia z urlopu! Wielki ukłon naprawdę, starali się jak tylko mogą, od rana do wieczora. Poziom animacji na wysokim poziomie.
Brud! Drinki! Stołówka!
Spędziłam w tym hotelu 9 dni. Dla mnie hotel ok chodź przydało by się go odświeżyć. Personel hotelu bardzo miły i pomocny. Jedzenia dużo każdy znajdzie coś dla siebie. Największą zaletą hotelu są animatorzy którzy robią super robotę.Jest też klubik dla dzieci i jest z nim Polską animatorką Pani Oliwia poprostu osoba która kocha dzieci i lubi to co robi .
Hotel przyjazny dla rodzin z dziećmi. Fantastyczna opieka animatorek w trakcie dnia (przedszkole) i wieczorem (mini disco). Animatorki prowadzą zajęcia w języku polskim. Jedzenie różnorodne i bardzo duży wybór.
Hotel dla rodzin z dziećmi, kilka basenów dla każdego, zjeżdżalnie i pyszne jedzenie.
Za głośna muzyka na basenach.
Bardzo dobry kompleks. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Baseny, animatorzy, jedzenie.
Pokój dwuosobowy z dostawą to nieporozumienie. Bardzo mały.
Pobyt oceniam bardzo dobrze. Obsługa miła, wszystko ok. Ośrodek przepiękny. Mnóstwo atrakcji.5 basenow oraz Morze. Animacje dla doroslych i dzieci. Jedzenie dostępne 24 h na dobę. Bardzo dobre
Lokalizacja przy samym morzu. Dużo basenów. Spory wybór atrakcji. 0 nudy przy pobycie na 7 dni