Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Ocena lepiej niż pozytywna. Pokój sprzątany codziennie, ręczniki po zużyciu a po dwóch dniach obligatoryjnie. Dodatkowo cisza, piękny basen iblisko do plaży i przystanku autobusu. Bilet do Rodos 2,50 euro. Jedzenie inne każdego dnia ale kilka dań stałych. Bardzo smaczne i obfite. Polecam lokalne dania sery i cruasanty. Nieco mało owocy, dwa do wyboru najczęściej arbuz, banan, pomarańcze i brzoskwinia. W stosunku do ceny rewelacja.
Dobre położenie, zieleń i smaczne jedzenie.
Pojawiały się nocą komary
Pokoje duże , czyste zmiana pościeli 2x w tygodniu , ręczników co drugi dzień , wyposażenie nie najnowocześniejsze , ale wystarczające, jadalnie wewnątrz i na zewnątrz budynku z możliwością zjedzenia przy samym basenie. jak na 3 gwiazdki wszystko ok.
Nieduży hotel położony na zboczu góry z dala od zgiełku miasta ,cicho i spokojne . Ładnie zaplanowane miejsce rekreacyjne z basenami ,dużo miejsc leżakowych przy wodzie . Przy Hotelu mały supermarket z przyzwoitymi cenami. Do morza 10 min spacerkiem . Plaża piaszczysta. Jedzenie smaczne , bardzo miła obsługa
Hotel składa się z 2 budynków po dwie kondygnacje mieszalne , pierwszy ma piękny widok na ogród z basenami i góry ,nawet kawałek morza widać , ale z drugiego widzimy tylko górę lub pierwszy budynek
Piękny obiekt...... Z basenem, bilardem, cymbergajem..... Pokoje z różnym standardem ale położenie, bliskość morza, miła atmosfera, gwarantowana pogoda, wycieczki z przewodnikiem polskim reklama rekompensują wszelkie niedociągnięcia i braki.... Jestem wraz swoją przyjaciółką zachwycona pobytem tutaj i serdecznie polecam....
Położenie, okolica, atmosfera, pogoda....
Cudowne wspomnienia zacierają wszelkie niedogodności.....
Pobyt w hotelu Olympia Sun uważam za nieudany, mocno się nim zawiedliśmy. Z racji atrakcyjnej ceny nie oczekiwaliśmy luksusów. Zaraz po przyjeździe do hotelu my jak i inni goście zostaliśmy poinformowani, że nasze pokoje, które miały być zarezerwowane tak naprawdę nie są dostępne. Turystom z Anglii odwołano lot, więc zamiast przenieść ich przeniesiono nas na dwie noce do innego, gorszego o wiele hotelu. Jest to, czytając opinie na Google ich stała praktyka, która moim zdaniem jest skandaliczna. Po dwóch dniach wróciliśmy, w ramach rekompensaty otrzymaliśmy All inclusive bo mieliśmy dwa posiłki, przydzielono nam pokój i kolejna wtopa. Chyba myśleli, że jak jesteśmy młodzi to nie będziemy robić problemów więc dostaliśmy najgorszy pokój. Grzyb był w łazience i co gorsza w klimatyzacji, śmierdziało aż zapach zostawał w nosie po opuszczeniu pokoju. Zażądałam zmiany pokoju, Pani z recepcji nie zdziwiła się informacją o grzybie najwidoczniej o nim doskonale było wiadomo i nagle znalazł się nowy pokój, z nową klimatyzacją. I tak o to podczas 7 dniowych wakacji przenosiliśmy się 3 razy. Jedzenie przeciętne, śniadania takie same, w barze tylko słodkie drinki z kropelką alkoholu, ręczniki poplamione. Zdjęcia wyglądają zachęcająco, ale tak naprawdę ukazują tylko kilka odnowionych miejsc. SZCZERZE ODRADZAM, nie warto sobie tak psuć wyjazdu
Lokalizacja- blisko do plaży, leżaków starczyło dla wszystkich, cicha okolica
to już przedstawiłam
Bardzo przyjemny , spokojny hotel , dobra lokalizacja , blisko do morza oraz do miasta, przystanek autobusowy w pobliżu.
Miła obsługa, smaczne jedzenie, dobra lokaliazacja
Dobry budżetowy hotel, pokoje duże, dosyć dokładnie sprzątane, jedzenie smaczne, duży wybór, obsługa bardzo miła, bardzo fajny barman Nikos.
- Biała pościel i dobre gatunkowo ręczniki. - obsługa - położenie w cichej okolicy, niedaleko bardzo ładna plaża. - ładna strefa basenowa
- trochę monotonne jedzenie - za słodkie drinki z dystrybutora.
Właśnie przebywam w hotelu ,odradzam pod względem jedzenia opcją all inclusive nie do zniesienia ,jedzenie okropne ,żywimy się na mieście, tragedia nie polecam
Hotel maly ale ogolnie atmosfera i obsluga Ok...jedzenie i czystosc zadawalajaca...Panie w recepcji mile i pomocne.
Bliskosc do morza i centrum..
Styl umeblowania pokoi....
Hotel jak na 3 gwiazdki jest mega. Mieliśmy obawy czy rezerwować wycieczkę w 3 gwiazdkonywm hotelu ale było warto. Hotel jest trochę na ubiczu Faliraki i to jest jego atut, nie ma haładu i splendoru. Do morza jest maksymalnie 10 min na pieszo. Plaża piaszczysta nie kamienista.
Hotek czysty, zadbany, ręczniki zmieniane do 2 dni, pościel co 3 dni. Codzinnie myta podłowa. Jedzenie smaczne, każdy znajdzide coś dla siebie. Alkohole w wersji All też super. Przemiły personej, bardzo pomocni. Pozdrawiam Pana barmana Nikosa. Woda w basenie czysta, po dostatkiem leżaków.
Hotel położony w cichej i spokojnej dzielnicy miasta. Bardzo miła i pomocna obsługa. Jedzenie smaczne. Na miejscu w recepcji można poprosić o pomoc w wypożyczeniu auta, które odbieramy i oddajemy na parkingu hotelu. Standard pokojów mógłby być lepszy, ale dla naszych potrzeb był wystarczający.
Spokojna atmosfera, dzielnica i obsługa pracowników hotelu.
Hotel czysty, zadbany. Fajny basen. Dobre jedzenie.
Położenie hotelu w otoczeniu gór.
Brak snimacji(występy, wieczór grecki, itp)
Jedzenie świeże, każdy ktoś coś dla siebie , znajdzie, basen restarucja bardzo fajnie. Obsługa bardzo miła.
Obsługa, basen, bliskość morza cisza dookola
Pokój stary a łazienka jeszcze bardziej w pokoju typu standard
Bardzo dobrze. Zasłużył na 4 gwiazdki. Posiłki smaczne i uroizmaicone. Personel super!!
Personel, bliskość morza, zmiana pościeli
Otoczenie hotelu nieuporządkowane
Hotel bardzo dobry. Pokoje czyste i klimatyzowane z możliwością ogrzania.
Duża ilość basenów i jacuzzi
Łóżko dla dwóch osób powinno być jednolite a nie złączone dwa łóżka
Wszystko ok, czysto, jedzenie też nie najgorsze. Fajna lokalizacja,wszędzie niedaleko.
W nowej części hotelu warunki super, ale ja mieszkałem w budynku z końca lat 70-tych, a w dodatku po przybyciu zakwaterowany zostałem w piwnicy, po Wielkiej kłótni przeniesiony zostałem na 4 piętro oczywiście bez windy, warunki tragiczne można tak powiedzieć krótko.
Nic, żadnego och i ach.
Budynek stary, bez windy, wyposażenie dragedia, łóżka rozpadające się, łazienka dragedia-inaczej tego nie można opisać. Wszystkie zdjęcia wykasowakem bym nie miał złych wspomnień
Hotel ok. Blisko plaży, blisko przystanku, blisko centrum.
Spokojny, cichy hotel, położony na uboczu Faliraki. Jeżeli szukasz ekonomicznej opcji na wakacje w formule all inclusive to z czystym sumieniem polecam. Obsługa wzorowa. Do centrum miasta 10 minut, do parku wodnego 25. Przystanek autobusowy 10 minut od hotelu. Ponadto wiele małych plusów w niecodziennych sytuacjach, np: mieliśmy wylot wieczorem, checkout do 11 - mimo to mogliśmy do końca dnia korzystać ze wszystkich plusów AI. Jedzenie ok. Kuchnia nie jest najmocniejszą stroną hotelu, ale nie ma dramatu - jest z czego wybierać, są świeże owoce, codziennie starają się zmieniać menu. Beznadziejne jest z kolei menu przekąsek przy basenie - dwa talerze ciastek. Również wyciszenie pokoi mogłoby być lepsze. Ale ogólne wrażenie jest takie: warty swojej ceny.
Spokój, cisza, obsługa, położenie
Snack bar, ilość leżaków przy basenie, wyciszenie pokoi (nie słychać sąsiadów, ale korytarz), mała ilość udogodnień/atrakcji (cymbergaj i bilard).
Każdy wieczór bardzo głośne discoteki dla włoskiej młodzieży (animacje). Zdecydowanie Nie polecam dla rodzin z małymi dziećmi (nie można spać nawet przy zamkniętych oknach)!
Wygórowane opłaty za przedłużenie doby hotelowej ( 3Euro za h). Awaria prądu w pokoju trwająca cały dzień. Właściciel hotelu nawet nie powiedział że przeprasza za utrudnienia, nie mówiąc już o innym zadośćuczynieniu. Na propozycję przedłużenia w zamian doby hotelowej (wylot z wyspy godz. 4 rano) brak odpowiedzi. Dzięki uprzejmości innych turystów mogliśmy z dzieckiem poczekać na wylot w ich apartamencie. Rezydenka biura na wyspie sprawia wrażenie przedstawicielki hotelarzy a nie interesów turystów.