Nowy park wodny z leniwą rzeką i zjeżdżalniami.
Piaszczysto-żwirkowa plaża z łagodnym zejściem do wody ok. 550 m od hotelu.
Atrakcyjne położenie: ok. 2 km do centrum Lardos, ok. 10 km Lindos.
Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
To był nasz 4 wyjazd na greckie wyspy i niestety przez hotel najgorszy. W hotelu wszystko dosłownie wszystko wymaga remontu pokoje to tragedia. Woda w basenach lodowata. Jeden smutny bar z tak samo smutnym barmanem. Jedzenie nie licząc śniadań było spoko. Plaża na którą trzeba kawałek przejść naprawdę słaba.
Jedyna zaleta to fakt że znajduje się na pięknej wyspie.
Stary do remontu. Pokoje powyżej 500 to syf. I wszędzie daleko.
Dzień dobry. Na wstępie dodam że planując wypoczynek w tym dramacie (hotelu) musisz walczyć o swoje tzn. Pokój który jest w ofercie może(chyba ze masz szczęście) nie wyglądać jak na zdjęciach . Podróżując z małym dzieckiem (jesli pije jeszcze mleko)przygotuj sie ze w pokoju nie ma (czajnika , szklanek itd.) lepiej zabrać z sobą:) ogólnie hotel dla rodzin niewymagajacych i na pewno ze starszymi dziećmi + 4 lata. Jedzenie bardzo dobre. Ludzie mili. Ps. Czasami walka o Leżaki ale bardziej przy małym basenie dla dzieci. Można w pobliskim Lardos kupić mleko Nestle Nan dla dziecka.
Jedzenie , obsługa
Takie jak w komenterzu.
Bardzo fajny hotel dla rodzin z dziećmi, pyszne jedzenie, codzienne sprzątanie, obsługa zawsze miła i uśmiechnięta. Plaża niedaleko hotelu, morze czyste, jednak w niektórych miejscach wejście do morza jest utrudnione ze względu na kamienie, lepiej zabrać ze sobą specjalne buty. Na terenie hotelu znajduje się mały sklep ze wszystkim, czego potrzebujesz. Bardzo piękne góry i palmy.
Zadbany teren, miła obsługa, piękna okolica.
Mrówki trochę przeszkadzały, bo mieszkaliśmy na parterze, sąsiedzi z góry mówili, że mrówek nie ma.
Bardzo miła obsługa hotelowa, pokoje dziennie sprzątanie ale nie o równych porach(uciążliwe przy małym dziecku - ciężko zaplanować drzemkę)Na balkonie było sporo mrówek ale po 2 dniach zostały zlikwidowane. Ogólnie hotel na 4. Dobre miejsce dla rodzin z małymi dziećmi.
duża zielona przestrzeń 2 baseny + brodzik Plac zabaw Aquapark Pizza i kebab przepyszne(do 17.00) Club delfinków dla dzieci od 4 roku życia
klimatyzacja potrzebuje serwisu Woda w głównym barze jak i przy brodziku nie do picia - słodka Hotel wymaga lekkiego odświeżenia
Bardzo fajny hotel z bardzo dobrym jedzeniem i fajnymi basenami
Baseny i jedzenie
Odległość od plaży
Hotel dla rodzin z dziećmi. Tak naprawdę to nie ma do czego się doczepić jeśli chodzi o sam obiekt. Świetna obsługa w restauracji ( do każdego posiłku prowadzą do stolika) moje dziecko było zachwycona ilością dobrotek i słodkości 😂 oczywiście jedzenie też było ok, ewidentnie starali się, aby powtarzalności posiłków była jak najmniejsza, ale szczerze to nawet w życiu codziennym trudno jest wymyślać „pomysł na obiad” a co dopiero dla takiego grona turystów ! Dlatego mimo znudzenia smakami stwierdzam, że było dobrze. Sprzątanie, wymiana pościeli i ręczników codziennie. Panie bardzo uprzejme i pogodne. Pokój trafiliśmy naprawdę ładny i czysty. Atrakcji dla dzieci bardzo dużo !! Mini disco 20:45 na małych i dużych. Dzieci z animatorkami tańczyły wszystkie znane hity robiąc tym samym super występ, był to czas w którym dzieci z całego obiektu poznawały się i bawiły razem. Nawet taki mały jedynaczek jak mój miał szansę poznać wakacyjnych przyjaciół 🥰 zajęcia w Delfinkach to dodatkowy dodatek z którego dzieci mogą być zadowolone.Animatorki prowadziły zajęcia pływania dla dzieci oraz zajęcia tematyczne plastyczne. Zjeżdżalnie dla małych i dużych to wiadomo główna atrakcja która również spełniała oczekiwania. Polecam wynajem auta- zwiedziliśmy w 2 dni wszystko na własną rękę, po przeciwnej stronie wyspy najpiękniejsze plaże.
Atrakcje dla dzieci Swoboda w basenach Świetna obsługa
Tak naprawdę to położenie- lokalizacja Hotel znajduje się po tej cieplejszej stronie wyspy i pewnie to przyczynia się do tego, że zieleni tam nie zobaczycie zbyt wiele. Jak dla mnie to właśnie ta część wyspy jest najmniej atrakcyjna.
Sympatyczna obsługa, fajne animacje dla dzieci, smaczne jedzenia
Restauracja, baseny, serwis
Łazienka mogłaby być w lepszym stanie
Wyjeżdżając do tego hotelu mialem pewne obawy czytając opinie o nim. Jednak to był strzał w dziesiątkę. Hotel mimo swoich lat daje wiele możliwości. Trzy baseny, dwa brodziki ze zjeżdżalniami dla dzieci, leniwa rzeka. Personel bardzo miły I uprzejmy. Szczególnie na słowa uznania zasługują Panie z recepcji oraz dwóch panów z restauracji, którzy co dzień witają gości hotelowych prowadząc do stolika. Wszyscy uśmiechnięci, pomocni. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, zawsze zostawiałem napiwek a nigdy pani sprzątaczka nie wzięła go ze stolika. Jedzenie bardzo zróżnicowane. Śniadania jak to w Grecji troszkę monotonne, ale lunch i kolacja rewelacja. Zawsze coś innego. Każdy niejadek znajdzie coś dla siebie, menu dla dzieci. Codziennie od 10 do 17 pośrodku hotelu Pani robiła pyszna pizze a w drugiej budce gyros, frytki itp. Drinki w barze all inclusive bardzo dobre. Do 23 otwarte. Później do godziny 1 w nocy za gotówkę. Duży wybór, a barmani nie żałowali alkoholu. Już w pierwszym dniu mój syn na lotnisku dostał gorączki. Poprzez ubezpieczenia Pani doktor przyjechała do hotelu, zbadała syna, a receptę zrealizowała mi Pani z recepcji i przywieźli do hotelu leki z apteki. Codziennie wieczorem animacje i disco dla dzieci, prócz tego ćwiczenia w basenie, gry i zabawy. Jeśli ktoś prócz leżenia na basenie i nad morzem lubi zwiedzać to jest to wyspa na ktorej jest duzo ciekawych miejsc. Byliśmy 11 dni i z żoną i synem byliśmy bardzo zadowoleni.
Przemiły personel, obsługa restauracji i baru. Przepyszne jedzenie. Dobry wybór napoji all inclusive. 3 baseny, zjeżdżalnie. Animacje i prowadzacy Spaghetti z Włoch. Piękne widoki z hotelu na góry. Pizza dla dzieci i nie tylko od 10 do 17 (pyszna). Hotel czysty, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki, działającą klimatyzacja, sejf w cenie.
Czasami jak to na wyspie problemy z kanalizacja i nieprzyjemne zapachy na zewnatrz
Naprawdę świetny hotel. Cudowne baseny, przepyszne i bardzo urozmaicone jedzenie oraz przekąski przy basenie (pizza, gyros, lody). Kilka bardzo świetnych zjeżdżalni. Oraz zabawne animacje każdego wieczoru. Jesteśmy mega zadowoleni z wyboru tego hotelu. Dziwię się niektórym negatywnym opiniom. Naprawdę nie wiem czego można jeszcze więcej wymagać. Plaża nie daleko krótkim spacerkiem. Myślę że jeszcze z pewnością odwiedzimy to miejsce.
Przepyszne, różnorodne jedzenie oraz baseny zjeżdżalnie.
Troszkę oddalony od większych miejscowości ale to może być i zaleta.
Hotel znajduje się w spokojnej okolicy, 5 minut spacerem na plażę. Plaża jest śliczna, czysta. Pokój który nam przydzielono nie był najnowszy, ale na pewno bardzo czysty. Jednak wiemy, że mają wyremontowane ładne pokoje jeśli to dla kogoś ważne :) Dużo przestrzeni, przez co nie jest tłoczno. Baseny dwa, my korzystaliśmy z tego bliżej naszego pokoju - duży głęboki basen a obok brodzik dla dzieci. Przy każdym basenie bar z lodami i napojami. Ogromnym plusem dwie budki z przekąskami -pizza i pita. Dobre posiłki zarówno dla dorosłych jak i dzieci. Obsługa bardzo uprzejma i pomocna. No i strefa Aquapark idealna dla dużych i małych. Super zjeżdżalnie oraz wodny plac zabaw dla dzieci. Spędziliśmy dobry czas z rodziną. Nie żałujemy wyboru.
Przekąski, aquapark, czystość pokoju.
Brak podjazdów dla wózków. Wysoki krawężnik przy wejściu na basen dla dzieci. Wchodzenie do pokoju na pół piętro z wózkiem dziecięcym- inni na pierwsze jak i drugie piętro. Ale to chyba normalne w niektórych krajach 😔 mogliśmy zostawić za to wózki na dużym korytarzu przy wejściu
Wszystko jest w porządku, ale chciałbym, żeby było lepiej. Na zdjęciu wydawało się, że jest dużo drzew, ale wszystkie są poza terenem hotelu. A dobra zjeżdżalnia w parku wodnym to jedna z czterech, reszta jest porysowana podczas zejścia, jedzenie raczej słabe w porównaniu do hoteli, w których byliśmy wcześniej, jogurty były rozczarowujące, napoje i alkohol również bez smaku. Bardzo mi się to nie podobało w jadalni była kiepska klimatyzacja, było duszno bez wypożyczenia samochodu, w odległości spaceru nie było nic ciekawego, więc wzięliśmy samochód i poruszaliśmy się tylko nim, co podniosło koszt o około 300 euro, ale było warto, zwiedziliśmy całą wyspę i odwiedziliśmy najpiękniejsze plaże. Nie podobał mi się też prysznic w pokoju, podłoga w całym pokoju była zawsze mokra. W czerwcu byliśmy tam po raz pierwszy i woda była w wodzie morze Nie zrobiło się wystarczająco ciepło, więc priorytetowo stawiam na sierpień, a na przyszłość jeszcze lepiej na wrzesień. W przeciwnym razie wszystko będzie w porządku, może warto.
Pobyt bardzo udany.Teren hotelu przestronny, dużo zieleni. Plac zabaw dla dzieci,baseny .
Miła atmosfera obsługa czystość pokoju oraz czystość na zewnątrz.
Hotel idealny na wypoczynek dla rodzin z dziećmi. Byliśmy w terminie 1-8 września. Sezon dalej trwał jednak nie było już tłumów. W dalszym ciągu były animacje dla dzieciaków. Spokojna okolica, do morza spacerem ok 10 min. Obsługa hotelowa przemiła, uśmiechnięta i pomocna. Bardzo pozytywnie nastawieni do dzieciaków. Jedzenie smaczne, spory wybór, dodatkowo przy basenie pyszna pizza, którą na świeżo wypiekają od 10 do 17. Jeżeli ktoś chce wypocząć z rodziną to polecam w 100%, jednak na pewno nie będzie to miejsce dla młodzieży, która chciałaby poimprezować. Ps przez cały wyjazd nie spotkaliśmy ani jednego komara i w ogóle nie było żadnego robactwa typu mrówki itp wiec nie mam pojęcia skąd takie opinie.
Przyjazny personel Smaczne jedzenie Aquapark Wifi na całym terenie hotelu Pizza przy basenie Sprawna klimatyzacja Czysto
BRAK!
Świetny hotel, czysty, dobre jedzenie, miła obsługa. Atrakcje dla dzieci, zjeżdżalnie w parku wodnym również dla dorosłych, świetną zabawę zapewnili animatorzy z biura (...). Kolejne udane wakacje i mile spędzony czas.
Zjeżdżalnie, animacje
Obsługa hotelu bardzo przyjazna i pomocna, teren wokół hotelu zielony i zadbany, również funkcjonalny np. dużo miejsca do wypoczynku. Leżaki przy obu basenach oraz w Aqua Parku darmowe i ogólnie dostępne ( w terminie w którym byliśmy nie było praktyki zostawiania ręczników przed śniadaniem). Przy recepcji znajduje się sklepik z lokalnymi produktami, pamiątkami i rzeczami pierwszej potrzeby. Pokoje sprzątane codziennie, pościel wymieniana co drugi dzień. Jedzenie dobre, różnorodne ale bardzo powtarzalne choć tak jak wspomniałem był duży wybór. Animacje jak dla mnie mało atrakcyjne, choć odbywały się codziennie od 21.00 (np. występy lokalnych artystów, bingo). Hotel znajduje się w mało atrakcyjnym położeniu (nie ma zbyt wiele atrakcji aby dojść pieszo). Przy Hotelu znajduje się przystanek autobusowy, jednak do najbliższych atrakcyjnych turystycznie miejsc jest dość daleko (1-2h jazdy) oprócz Lindos (20 minut jazdy). W recepcji była możliwość wynajęcia auta (ok. 45 euro za dzień taniej przy dłuższym wynajęciu).
-Dwa baseny i Aquapark - bar przy każdym basenie - Punkt z pizzą przy głównym basenie - Duży ogród - Niedaleko do plaży - Czyste pokoje
- Lokalizacja
Hotel zadbany. Obsługa miła. Na mega plus obsługa restauracji z przemiłym człowiekiem, którego uwielbiały dzieciaki.
Czysty hotel, ciekawa oferta all, ale wiadomo, że to nie 5* więc cudów nie było. Czasami owoce morza, kilka ciekawych drinków do wyboru w ofercie. W restauracji brak kolejek :) Choć byliśmy już po sezonie, wieczorem zawsze się coś działo w amfiteatrze. Smaczna pizza między posiłkami. Mały sklepik w hotelu z przystępnymi cenami. Przystanek autobusowy blisko hotelu.
Mała łazienka, w niektórych rejonach hotelu nieprzyjemny zapach kanalizacji. Krótko działający aqua park 10-17 z godzinną przerwą. Pizza man nie podawał pizzy tylko ją rzucał jak do psa :(
Hotel ogólnie całkiem fajny, przede wszystkim bardzo duża przestrzeń na zewnątrz, obsługa bardzo miła, pokoje trochę nas zawiodły ale zgodne ze zdjęciami, jest też odnowiona cześć hotelu i tam jest trochę lepiej, jedzenia dużo, jest dobre, ale prawie cały tydzień to samo, Pani z wakacji.pl twierdziła że codziennie będą owoce morza a w zasadzie były tylko raz mule. Fajne zajęcia dla dzieci zarówno w dzień jak i różne przedstawienia wieczorem, są 3 baseny w tym mini park wodny. Niestety 90% gości hotelu do turyści z Polski i niestety zachowanie większości to jakiś koszmar, największym problemem jest zajmowanie leżaków przy basenie ręcznikami, w pierwsze 2 dni jeszcze się trochę krępował i wstawali o 6 rano żeby rozłożyć ręcznik po czym szli do pokoju i z leżaków korzystali najwcześniej od 10 a większość tak od 11-12, od 3 dnia zostawiali już swoje toboły na całe dnie i noce twierdząc że to ich prywatne leżaki, w efekcie reszta gości nie maila możliwości skorzystania z miejsca przy basenie pomimo iż większość czasu teoretycznie były one puste.... Koszmar i wstyd jaką nam wystawiają opinie. Dodam jeszcze że Pani z obsługi wakacje.pl swiadomie wprowadziła nas w błąd mówiąc że paliło się 60 km stąd a paliło się po drugiej stronie ulicy i hotel był ewakuować i otworzyli go 3 dni przed naszym przyjazdem, chodź to akurat okazało się na plus ponieważ pierwsze 2 dni było bardzo mało osób a później był najazd rodaków i rozpoczął się koszmar. Łącznie z tym że byłem świadkiem jak pewna Pani Mama wysłała dziecko żeby się wysikało do basenu zamiast zaprowadzić 30 metrów dalej do toalety i ostentacyjnie przy nas pytała się.. "czy już skończyło".
Ogólnie hotel położony na uboczu, do plaży nie jest daleko i tam był względny spokój bo na szczęście nikomu nie chciało się tam chodzić i 99% obstawiali baseny, bardzo miła obsługa zarówno w recepcji jak i barze czy resteuracji, duża powierzchnia na zewnątrz hotelu, smaczne jedzenie pomimo że powtarzalne.
Największa wadą byli goście z Polski, przykro to pisać, ale tak było, niestety to nie wina hotelu, ale powinni wprowadzić regulamin który by zakazywał zostawiania ręczników i innych przedmiotów w celu zajmowania leżaków, jak nie korzystasz to ręcznik należy zabrać a na noc wszytko powinno być sprzątane. To jedyna uwaga.
Hotel przyjazny rodziną z dziećmi. Jedzenie smaczne. Dobry do odpoczynku.
Aqapark, duża przestrzeń, niskie budynki, trzy baseny długo otwarte. Miła obsługa. Menu w języku polskim.
Plac zabaw wymaga konserwacji oraz jest bardzo mały. Przy jednym z budynków był nieprzyjemny zapach.
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w Olive Garden i serdecznie polecam rodzinom z dziećmi:) Hotel spełnił moje oczekiwania i wycieczka okazała się bardzo udana. Z chęcią wybrałabym się tam jeszcze raz. Póki co pozostają wspomnienia i zdjęcia:)
Aquapark z leniwą rzeką, klub delfinki dla dzieci, animacje, lekcje pływania, zabawy prowadzone przez Polaków- dzieci ich pokochały:), różnorodne posiłki na obiadach i kolacjach, dużo owoców, pizza między posiłkami- jak ona smakowała :) przyjazna atmosfera, miła obsługa, przystanek autobusowy przy hotelu- polecam wycieczkę do Lindos; serwis czystości w pokoju
Mały pokój ale tak naprawdę nie spędzaliśmy w nim czasu poza spaniem więc mi to nie przeszkadzało:)
Mrówki w pokoju, klimatyzacja działa prawidłowo, panie sprzątające nie gadają po angielsku i wbijają do pokoju bez pukania. Na plus że czysto jest w miarę w hotelu.